Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum

Volgens mij beginnen alle goede dingen met een klein testertje waar je niets van verwacht. Zo begon mijn liefde voor Le Volume de Chanel. En ook dit testertje van de Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum stelde me niet teleur. Integendeel!

Zoals je kunt zien heb ik zelfs de fullsize versie gekocht en dat betekent veel goeds, want Dior is niet goedkoop. Er zijn een aantal primers waar ik niet veel van verwacht: dat zijn lipprimers en mascara primers. Van dat laatste wist ik niet eens dat het bestond. Althans, ik herinner me alleen dat rare geval van L’Oréal nog wat bestond uit een witte en zwarte mascara. Maar een verzorgende primer die je zowel kunt gebruiken als basis onder je mascara of ‘s nachts om je wimpers te verzorgen? Ik was eerst sceptisch maar toch blij dat ik een testertje had gekregen bij de parfumerie, want ik was ook nieuwsgierig.

De Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum ziet er mooi uit. Strak, wit en met zilveren details bij de dop waarin het logo een aantal keer verwerkt is. Goed idee om de verpakking wit te maken, zo valt de mascara extra op in mijn stash.

Het borsteltje is van hard plastic en dat vind ik altijd ideaal werken bij mascara’s. Ik heb liever een plastic borsteltje dan een met haren.

Toch viel het me op dat de Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum wel wat verschilt van de tester. Hij is iets smaller en loopt iets meer schuin. Qua werking maakt het niet heel veel uit, maar ik moet toegeven dat ik het borsteltje van de tester net wat lekkerder vind werken doordat hij wat breder is.

De Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum kun je dus op twee manieren gebruiken. Als primer voordat je mascara aanbrengt en ‘s nachts om de wimpers een extra boost te geven voor extra verzorging en om ze sterker te maken. Maar het schijnt als je de Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum iedere dag gebruikt onder je mascara, je ook merkt dat het op lange duur je wimpers verzorgt en sterker maakt. Zo ziet het er uit als ik het net heb aangebracht. Vooral de uiteindes van de wimpers lijken helemaal ingekapseld te worden. Ik laat het even 30 seconden drogen.

Links zie je mijn oog zonder mascara. Rechts zie je hoe ik Le Volume de Chanel Mascara heb gebruikt zonder de primer. Dit is dus hoe het er normaal uit ziet als ik geen primer gebruik.

Links zie je dezelfde foto’s waarbij ik Le Volume de Chanel zonder primer draag. Rechts op de foto draag ik ook Le Volume de Chanel maar dit keer met de Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum als basis.

Het allereerste wat me meteen opviel toen ik de Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum gebruikte, was ik dat ik veel minder mascara nodig had. Ik hoefde mijn wimpers maar heel zachtjes ‘te aaien’ met het mascaraborsteltje en ik had meteen een Bambi-blik. Het krult mijn wimpers meer, het maakt ze langer, het maakt ze dikker, ik heb minder mascara nodig en het lijkt alsof mijn wimpers minder uitvallen als ik mijn ogen schoon maak aan het eind van de dag. Ik vond de Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum vanaf het eerste moment meteen geweldig.

Werkt het ook met budgetmascara’s? Ik heb met budgetmascara’s een haat-/liefdeverhouding. Van mezelf heb ik hele korte, fijne donkere wimpers. Ik heb op zich redelijk volle wimpers maar omdat ze zo kort zijn heb ik wat meer oempf nodig. Bij budgetmascara’s kon ik dat nooit vinden. De enige die ik fijn vind is Catrice Better Than False Lashes Mascara.

Links zie je mijn oog zonder mascara en rechts met Catrice Better Than False Lashes. Hier heb ik geen primer gebruikt.

Links zijn weer dezelfde foto’s van Catrice Better Than False Lashes zonder primer. Rechts heb ik onder deze mascara de Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum gebruikt. Het effect is op foto wellicht niet heel zichtbaar maar wederom zie ik het zelf wel heel goed.

Ik heb bijna geen mascara nodig, mijn wimpers zijn veel meer gekruld en check de onderste foto.

Dit effect bereik ik nooit maar dan ook nooit met welke mascara dan ook en al helemaal niet met een budgetmascara. En hier heb ik toch mooi de mascara van Catrice gebruikt! Moet je zien hoe lang mijn wimpers zijn als ik de Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum heb gebruikt onder die mascara. Ze komen bijna tot aan mijn wenkbrauwen en daar hoef ik geen moeite voor te doen dankzij Dior. Fantastisch!

Sinds ik de tester heb geprobeerd en daarna de fullsize versie heb gekocht van de Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum wil ik nooit meer anders. Het is nu een vast onderdeel van mijn make-up routine. Ik heb dit gewoon nodig en ik mis het als ik het niet heb gebruikt! Ik ben er zo blij mee.

Maar goed, dit geldt niet voor iedereen want Willemijn gaf aan dat zij geen verschil merkte. Dus vraag zeker even bij de parfumerie of je een tester mag proberen (desnoods onder het mom van ‘gevoelige ogen’) zodat je het voor jezelf kunt bepalen of het je geld waard is.

Als ik een nadeel op moet noemen is het dat ik niet zo goed snap dat dit 6 maanden houdbaar is. Mascara is over het algemeen maar 2/3 maanden houdbaar dus ik vind het vreemd dat de Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum een half jaar houdbaar is. Ik moet bekennen dat ik altijd veel langer met mascara doe, maar het viel me gewoon op .

Een ander nadeel is dat je uit moet kijken dat je geen spinnenpoten krijgt. Doordat Dior je wimpers een stuk dikker maakt, moet je je favoriete zwarte mascara subtiel aanbrengen anders krijg je wel extreem volle wimpers. Ik hou daar wel van, zeker bij smokey eyes!

Ik vind de Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum elke cent waard en leg er graag €35 voor neer. Dior is te koop bij Douglas, ICI Paris XL en de Bijenkorf.

31 reacties

Brenda -

Er is nu ook een 3D versie heb je daar al ervaring mee? Ik heb hem net namelijk besteld vanwege die 40% korting ik ben heel erg benieuwd.

Elly -

Hallo Brenda , Ik las je bericht dat je de 3D versie van Dior show maximizer hebt besteld vanwege de 40% korting. Kan jij mij vertellen waar ze die korting geven ? Ik wilde ook bestellen. Vast hartelijk dank . mvg Elly

aboutsbstyle -

oh bestaat dat? ik had werkelijk geen idee, maar dit heeft mijn nieuwsgierigheid zeker wel aangewakkerd. ik ga zeker even langs voor een tester voordat ik een full size zou kopen. liefs soraya

Chantal -

Ik gebruik dit product al jaren met veel plezier.
Ik heb pas geleden een aantal maanden wimper extensions gehad, en die hebben mijn wimpers verziekt.
Ze waren ECHT kort, door dit product zijn ze weer langer als ooit ervoor!
Ik zweer echt bij dit product en ze mogen het nooit uit de schappen halen. Daar is het te goed voor!
Ik begrijp de houdbaarheid van 6 maanden wel, dan wordt het witte geel en dan is het altijd tijd om hem weg te gooien haha.

Syl -

Vroeger was ik al weg van die mascara’s waarbij je eerst zo’n witte basis moest doen. Maar ik zie ze steeds minder vaak.
Ik gebruik sinds kort de Benefit tinted lash primer (bruine primer). Die is ook echt geweldig! En geen wittige waas ofzo

Mariska -

Het klinkt goed op zich, al vind ik de prijs best wel veel. Ik gebruik al een tijdje een lash base van Catrice en dat is echt mijn favoriet :) gebruik hem iedere dag.

Amélie Cammaert -

Ik zie duidelijk verschil! Ben dol op het effect dat hij geeft!
Wel een beetje jammer van de prijs maar ja…

Hester -

Toen ik de foto’s bekeek dacht ik juist ‘huh, ik zie geen verschil’, maar dat je minder mascara nodig hebt et cetera zegt wel dat het werkt! En dat lengteverschil, woah! Vind ik altijd heel fascinerend want hallo hoe kun je nou opeens een stukje wimper eraan ‘maken’ haha. Alleen jammer dat er bij Willemijn dan weer geen verschil was. Goede review in elk geval!

Nicole -

Wauw wat een effect! Ik zie zeker een groot verschil en snap ook goed dat het je zeker de 35 euro waard is.

Diana -

Prachtig resultaat! Werkt super goed bij jou! Doe je het ook op je onderste wimperlijn?

Martine -

Nee dat niet, want mijn onderste wimpers zijn dan van nature in verhouding wel best lang en gekruld in tegenstelling tot de bovenste wimpers!

Jamey -

Wat een mooi effect! Wel duur, maar het ziet er wel uit dat het ook echt werkt!

priscilla -

Ik gebruik deze zelf ook altijd in combinatie met Chanel Le Volume. Voor mij is deze combinatie helemaal goed.

Roos -

Ziet er mooi uit zeg! Werkt best wel goed zo te zien.
Overigens staat er op gewone mascara’s officieel ook dat ze 6 maanden goed zijn in dat tekentje met dat potje wat altijd op makeup staat. Alleen is er ergens (vanwege de bacteriën natuurlijk) de opvatting vandaan gekomen dat je 3 maanden zou moeten aanhouden :)

Nicole -

Oh my wat is dit effect mooi zeg! Super, super gaaf!

Danique Krol -

Echt een enorm luxeproduct, maar je ziet het verschil wel! Erg mooi.

femketje -

ik vind het wel een mooi effect 😀

Silkeblogs -

Wauw, wat een effect! Ik had er niet veel van verwacht, want ik vind wimperprimers vaak wat tegenvallen, maar deze maakt echt wel verschil!

Lindsey Beljaars -

Ik heb deze ook en gebruik hem altijd in combinatie met mijn Chanel mascara. Gouden duo!

Martine -

Ja he? Wat je zegt: een gouden duo!

Rozemarijn -

Hhhm het trekt me niet heel erg, moet ik zeggen. Alhoewel ik uberhaupt al meer dan een half jaar geen mascara meer op doe, terwijl ik me wel full face opmaak -geen oogschaduw of eyeliner-. Lfs

Cherren -

Wat een mooie, duidelijke foto’s bij dit artikel!
Goed gedaan.

Liefs

manon -

Je ziet echt goed het verschil! Deze wil ik ook wel testen!

Lysanne -

Mooi effect! Maar zoals M. ook zegt, dan zou je echt Revitalash eens moeten proberen! Ik hen van mijzelf al redelijk lange wimpers, maar erg recht en redelijk dun. Ben Revitalash ook gaan gebruiken door een proefje en wil nóóit meer anders!! Mijn wimpers raken mijn wenkbrauwen zonder moeite (oke als ik ze gekruld heb dan) en zijn sterker dan ooit. Als ik mijn wimpers krul hoef ik ik principe geen eens mascara te gebruiken, want mensen zien dan vaak niet eens dat ik geen make-up op heb. Oke het is inderdaad vrij prijzig maar je doet er echt heel lang mee. Veel langer dan Revitalash zelf zegt (ongeveer 2 à 2,5 keer zo lang).

Margot -

Hihi, ik ben meestal te lui om nog een extra laag op mijn wimpers te smeren 😉

M. -

Heb dit product ook een tijd gebruikt en ik was net zo tevreden als jij. Totdat ik Revitalash ontdekte. Wauw, dat spul werkt écht om langere en vollere wimpers van jezelf te krijgen. Het duurt even voor je effect gaat zien, een week of zes, maar als je het daarna dagelijks bijhoudt heb je prachtige lange, volle en sterke wimpers van jezelf (mijn wimpers zijn net als die van jou: kort, recht en donker). Enige nadeel: de prijs, flesje kost rond de 75 euro. Maar ik heb het er graag voor over, mascara aanbrengen was nog nooit zo makkelijk en het resultaat is prachtig!

Martine -

Klinkt inderdaad heel goed, maar ik vind Revitalash zo duur en de discipline die je moet hebben om het te blijven aanbrengen…ik denk dat dat er bij mij inschiet haha.

Eva -

Jeetje ik heb van mezelf hele korte wimpers. En nu zie ik dit effect bij jou! Ik zou dit ook weleens willen proberen. Misschien krijg ik dan eindelijk lange volle wimpers!

Anniek -

Wat grappig dat het zo’n verschil maakt qua werking tussen jou en Willemijn! Bij jou ziet het effect er inderdaad onwijs mooi uit. Tof dat je dag via een simpel testertje ontdekt :)

Suzanne -

Ik vind het effect heel erg mooi. Er zijn meer producten die dit effect hebben op je wimpers, daar ben ik al heel lang benieuwd naar.

Femke -

Ik kan het effect wel zien en vind het mooi. Vooral bij die laatste foto zie je goed hoe lang hij je wimpers maakt. Ik ben positief verrast. Nee, 35 euro is niet goedkoop maar als het zo goed werkt is het top. Ik ben nieuwsgierig en wil graag eens een tester proberen.

Reageer ook