This Months Favorites (februari ’16)

Tijd voor onze favorieten van februari! We hebben weer een aantal hele mooie dingen gekocht en getest. Deze video staat toch wel een beetje in het teken van onze favoriete merken van dit moment. Zoals NARS, MAC, Dior en Bobbi Brown. Benieuwd wat afgelopen maand zo goed was, dat het deze video gehaald heeft? Kijken maar!

https://youtu.be/CB7x4A7xQkY

Martine

NARS Grace
MAC All Fired Up Retro Matte Lipstick
Bobbi Brown Pink Nude Velvet Matt Lipstick
MAC Fluidline Brow Gel Creme Deep Dark Brunette
Dior Blush Sculpt 003 Beige

Willemijn

NARS Velvet Matt Skin Tint
Diorific Face Powder 001 Luxurious Beige
NARS Brigitte
Miss Dior
NARS Impassioned Blush

13 reacties

Faye -

Ik snap helemaal dat deze prachtige producten jullie favorieten zijn, al vind ik het wel jammer dat jullie nog maar weinig budget en in Nederland verkrijgbare merken behandelen, het maakt dit wel een beetje een ver-van-mijn-bed show.

Martine -

Ik snap het, maar gelukkig zijn er al heel veel andere NL bloggers die dat wel behandelen. Er zijn ook veel mensen die graag andere merken proberen die niet zo makkelijk te verkrijgen zijn of het geld er niet aan uit willen geven omdat ze niet weten of het product het waard is en dat is waar op dit moment ook onze voorkeur naar uit gaat. :)

Nicole -

Ongelofelijk mooie favorieten zeg. En die Nars lipsticks toch. Op een dag koop ik ze hoor! Wat zijn ze toch mooi.

Aboutsbstyle -

Zitten weer een aantal mooie producten in deze video. Ik zou graag de Door highlighter willen hebben. En inderdaad erg vreemd van de bobbi Brown lipsticks. Liefs soraya

michelle -

Het is de Bobbi Brown creamy matt lipstick :)

EminasLifestyle -

Mooie favorieten!! Nars lipsticks staan om mijn lijstje. En ik ben ook beneiuwd naar de Nars blush!

Linda -

Ik snap het helemaal dat je Miss Dior opnieuw blijft kopen, ik ben ook helemaal verliefd op de geur! De NARS lipsticks maken mij ook een beetje hongerig naar meer én All Fired Up is ook al een hele poos mijn favoriete rode lipstick van MAC, het is echt een beauty <3 Prachtige favorieten dames!

Im -

Wat een leuke video!! Willemijn: ik vind de blush/contouring die je in deze video draagt echt geweldig, dragen jullie hier allebei de Impassioned blush?!

Lindsey Beljaars -

Wat een mooie favorieten! All Fired Up van MAC is inderdaad prachtig. En Willemijn, ik snap dat de Impassioned Blush van NARS favoriet is, hij staat je echt heel erg mooi.

Margot -

Als ik een keer in een Sephora ben ga ik bij de Nars lipsticks kijken!

Anniek -

Oeh yay, leuk zo´n nieuwe video! Ik ga zo lekker mijn ontbijtje erbij pakken, en rustig de tijd nemen :)

Suzanne -

Leuke favorieten! Door de reviews van de Nars lipsticks, ben ik hier zelf zo benieuwd naar geworden.

Femke -

Jaaaa, All Fired Up is zo mooi! Goed dat je hem hebt aangeschaft :-)! Miss Dior geuren zijn altijd goed!

Reageer ook