FOTD: NARS Impassioned Blush

Toen Martine en ik de overige 17 lipsticks bij NARS kochten (Ja, dat lees je goed! Binnenkort meer NARS Audacious lipstick swatches!) gooiden we ook Impassioned van NARS in ons mandje. Een nieuw kleurtje van NARS die onlangs aan het assortiment toegevoegd is. Vandaag een FOTD met NARS Impassioned blush.

Impassioned is nieuw in het assortiment van NARS. Hij wordt omschreven als ‘pink orchid’. De blush heeft een matte finish en zit in het vertrouwde NARS doosje mét spiegel. Goedkoop is de blush niet: €31,00 voor 3,5 gram.

nars blush impassioned

Op de foto’s lijkt de blush iets warmer. In het echt is hij wat grauwiger roze.

Ik moest een aantal keer fronsen toen ik de kleurbeschrijving van NARS las. Bij ‘Pink Orchid’ denk ik toch meer aan een fellere kleur. Maar… er zijn natuurlijk ook iets minder fellere orchideeën. Ikzelf zou het omschrijven als een zachte, neutrale, lichtroze kleur. De finish is volledig mat.

Toen ik de blush voor het eerst bekeek was ik een beetje teleurgesteld. Hij leek vooral heel mooi voor Martine, omdat hij een neutrale tot grauwige ondertoon had.

Maar eenmaal op de arm geswatcht was ik blij verrast! Het was een prachtige neutrale roze kleur. Die zou ik nog best wel eens kunnen hebben!

nars blush impassioned

En hier zie je hem dan! Hij geeft een prachtige roze ‘flush’ aan m’n wangen. Ik combineerde hem bij deze LOTD met mijn prachtige gouden highlighter van Dior. Een prachtige combinatie!

Op de lippen draag ik Brigitte van NARS. Dit kleurtje draag ik de laatste tijd behoorlijk vaak.

Door naar de ogen. Ik gebruikte voor deze look het Carli Bybel palet. Klik op de naam als je een uitgebreide review wilt lezen over dit palet. Hieronder de lijst met gebruikte kleurtjes.

Wenkbrauwbot: Carli Bybel – kleur 1
Crease: Carli Bybel – kleur 3 + Carli Bybel – kleur 5
Ooglid: Carli Bybel – kleur 2
Binnenste ooghoek: Diorific Face Powder 001 Luxurious Beige
Onderste wimperrand: Carli Bybel – kleur 3

Mascara: Chanel Le Volume De Chanel
Wenkbrauwen: MAC Brow Gelcreme – Dirty Blonde

nars blush impassioned

Jep, ik ben verliefd op Impassioned. De laatste jaren ging ik steeds minder roze blushes dragen – zonde, want mijn kast puilt uit van de roze blushes! – omdat ik meer ging houden van neutral, peach en bronze. Maar dit roze kleurtje kan me zeker wel bekoren! Yay!

Binnenkort zal Martine ook in een artikel met een outfit laten zien hoe de blush bij haar staat. Op deze Instagram foto kun je al stiekem een sneak peek bekijken hoe NARS Impassioned bij Martine staat. NARS Impassioned is echt een kameleon. Doordat hij vrij neutraal van ondertoon is staat hij zowel warme als koele types en geeft het een frisse uitstraling. Zowel Martine als ik zijn er super blij mee! Wat ons betreft een aanrader als je op zoek bent naar een blush die geschikt is voor iedere dag.

38 reacties

Ilse -

Ik was benieuwd wat je gebruikt om te contouren of je gezicht wat meer een kleurtje te geven. Ik heb ook een gele ondertoon, maar iedere keer na het contouren en bronzen klopt de kleur niet meer met de rest van mijn lichaam, terwijl mijn foundation perfect matcht.
Liefs

Nicole -

Ik ben zelf ook niet echt van de rose blushes maar deze vind ik wel mooi! Het geeft toch een gezonde blos.

Patricia -

heel verrassend mooi kleurtje, staat warm en koel wel goed denk ik.
ik kocht ooit Melba van Mac, ziet er niet bijzonder uit maar ben elke keer weer blij verrast als ik die opdoe.

Nicole -

Echt een prachtige look! De blush is ook echt heel erg mooi, gave kleur!

Amber -

Niet mijn kleur, maar hij staat jou prachtig! Leuke foto’s ook!

Lys -

Impassioned staat je zo mooi! Geeft een perfecte subtiele ‘flush’ aan de wangen :) en lijkt me met highlighter erover nog prachtiger!

Ilona | inspiration for you -

Wauw wat een mooie kleur!

Nienke -

Heel mooi deze blush! Ook doordat hij niet te opvallend is.

Lien -

Willemijn, eventjes geheel naast de kwestie maar… Je haarkleur is echt SUPER! Dit staat je echt zoooooo goed, niet normaal!

Janneke -

Door jullie wil ik echt alles hebben van NARS! Het staat ook allemaal zo mooi :)

Kelly -

Wat staat hij je prachtig!

Natalia -

Krijg van jullie reviews altijd koopzin, heb laatst de NARS Light Reflecting Setting Powder aangeschaft van Nars en ben daar zo blij mee. Hij is echt prachtig en mijn make-up blijft nu echt heel de dag mooi.
Ga zo door wordt altijd blij van jullie.

Amélie Cammaert -

De blush ziet er heel natuurlijk uit! Precies waar ik van hou!

Ashley -

Ik moet zeggen ik vind blushes altijd op elkaar lijken natuurlijk heb je verschillende tinten. Maar ik vind dit wel een roze tint die alle merken bijna verkopen. Soms kunnen de swatches heel mooi zijn, maar op je wang ziet het er meestal anders uit.

Syl -

Ik vind hem heel mooi en natuurlijk staan.

Mandy -

Prachtige look! Toen ik de swatch van de blush zag dacht ik ‘oei, hij is wel vrij licht van kleur!’, maar hij staat je eigenlijk heel erg mooi! 😀

Danique Krol -

Wat een mooie kleur! Staat je erg goed Willemijn.

femketje -

oehh hij is pretty ;D

anna -

Wat een super mooie blush en wat zie je er prachtig uit! <3

StudentStyleSite -

De kleur staat je super mooi!

Kirsty -

Wauw wat een mooie blush zeg! Misschien moet ik deze maar als eerstvolgende NARS blush aan gaan schaffen. Hij staat je erg goed!

Liset - Beautydagboek -

Hij is prachtig! Zo’n lekker zacht kleurtje die het altijd goed doet :).

Elisa Berry -

Heel mooi kleurtje, hij staat je erg goed!

Silkeblogs -

Wat een mooie blush! Misschien moet ik ook weer eens een roze blush gaan proberen! =D x

Lindsey Beljaars -

Wauw, hij staat je juist prachtig Willemijn!!

Carina -

En ik kan alleen maar lezen: meer Nars Audacious Lipsticks! 😀

Aboutsbstyle -

Ik snap dat je blij verrast bent, het staat je namelijk prachtig. Liefs soraya

Margot -

Wat een mooie kleur en een fijne look! Ik ben benieuwd hoe deze blush bij mij zou staan.

PinkFairy -

Wat een prachtige blush! Wat doe je mij aan…

Elisa -

Staat jullie beiden prachtig! Ik heb zelf ook een warme ondertoon net als Willemijn en heb dan toch altijd het gevoel dat een echt roze blush me niet goed afgaat. Ik draag dus vooral peachy kleuren, maar hij staat jou echt heel leuk Willemijn dus misschien moet ik het toch maar eens gaan proberen!

Elize| girlonthewhitebike -

Wauw! Heel erg mooi! Bijzondere kleur blush ook!

Eva -

Oh heel mooi! Ik dacht eerst wat bleekjes die roze blush. Maar zo op de huid echt prachtig!!

Svenja -

Wat een onwijs mooi zacht en draagbaar kleurtje! Staat je heel erg mooi Willemijn <3 De rest van je make-up look ziet er, zoals altijd, ook weer erg mooi en verzorgd uit!

Marlotte -

Wat een prachtige blush is dit. Heel mooi subtiel kleurtje!

Anniek -

Haha, Nars begint wel echt jullie überfavoriete merk te worden zo te horen! En terecht :) Ook deze blush is weer supermooi, hij staat je goed! Enne, lijkt het maar zo of teken je sinds kort je wenkbrauwen wat heftiger bij? Staat je wel goed!

Femke -

NARS Impassioned is echt zo’n kleur blush voor mij. Ik hou er van. Mooie look heb je gemaakt!

Maaike -

Deze is mooi! Ik heb zelf Sex Appeal die ik op het moment erg graag draag. Dat is ook een hele neutrale kleur, maar wel nog een stukje lichter dan dit.

Suzanne -

Staat je heel erg mooi! Fijn kleurtje!

Reageer ook