NARS Audacious Roze #2

Nadat we maar liefst 23 NARS Audacious lipsticks hadden getest voor LiveLifeGorgeous, werden we stiekem toch ook nieuwsgierig naar die andere 17. In totaal zijn er namelijk 40 NARS Audacious lipsticks te koop. En voor de volledigheid besloten we all in te gaan en de resterende 17 ook te kopen. Vandaag de overige paarse en roze tinten:

Het is lastig om deze artikelen goede namen te geven. Het is het tweede gedeelte van de roze en paarse NARS Audacious lipsticks, maar er zitten ook twee hele donkere paarse bij en gezien de andere kleuren die nog gereviewd moeten worden pasten deze twee toch het beste bij de roze en paarse tinten. In dit artikel kijken we naar de NARS Audacious kleuren Michiyo, Silvia, Fanny, Janet, Liv en Ingrid.

Michiyo, Silvia, Fanny, Janet, Liv, Ingrid

Volgens NARS worden de kleuren als volgt omschreven:

  • Michiyo: vivid pink
  • Silvia: radiant orchid
  • Fanny: rich berry
  • Janet: deep magenta
  • Liv: deep aubergine
  • Ingrid: merlot

Hieronder zal ik beschrijven of ik het eens ben met die kleurbeschrijving. We hebben wederom dubbele swatches gemaakt mét en zonder flits. De foto’s in de collage zijn met flits gemaakt en de individuele foto’s zijn zonder flits gemaakt in natuurlijk daglicht.

Een algemene review over de NARS Audacious lipsticks hebben we al eerder geschreven op LiveLifeGorgeous, deze kun je hier vinden. Ik ga verder daarom niet in op de kwaliteit en dergelijke, tenzij deze afwijkt.

NARS Audacious Michiyo

NARS Audacious Michiyo

NARS Audacious Michiyo

NARS Audacious Michiyo is inderdaad een levendige roze kleur, dat ben ik met NARS eens. Hij valt op, maar alsnog vind ik ‘m zeker draagbaar. Michiyo is een vrij neutrale roze kleur die meer neigt naar koel dan naar warm. Ik denk dat NARS Audacious Michiyo zo’n kleur is die iedereen goed kan hebben. Ideaal als je nog op zoek bent naar een wat fellere roze tint.

NARS Audacious Silvia

NARS Audacious Silvia

Silvia is een zachte, medium paarse tint. Het is een koele, gedempte kleur die heel draagbaar is maar voor ons persoonlijk wel wat saai. NARS omschrijft Silvia als radiant orchid, ik vind het eerder een wat vervaagde orchidee en niet zo radiant.

NARS Audacious Fanny

NARS Audiacious Fanny

Fanny is de enige kleur die bij ons best wel verschillend uitpakt. Bij Willemijn zie je inderdaad de bessenkleur terug, de kleur die NARS als omschrijving geeft aan Fanny. Een mooie warme bessenkleur, terwijl Fanny bij mij eerder veel paarser en koeler is en ook wat saaier. Bij warme types pakt Fanny blijkbaar wat levendiger uit. Ik vind Fanny mooier staan bij Willemijn.

NARS Audacious Janet

NARS Audacious Janet

Janet komt dan gelukkig weer een stuk levendiger over bij zowel de warme als de koele types. Janet wordt omschreven als deep magenta. Zo diep vind ik de kleur nu ook weer niet, maar ik snap wat NARS bedoelt. De kleur valt iets meer op en is wat rijker. Een mooie tint, maar na Silvia, Fanny en Janet achter elkaar te hebben geswatcht vonden we deze kleurenrange nogal boring. We zeiden tegen elkaar dat we waarschijnlijk alle toppers er zelf al uitgepikt hebben in de vorige reviews.

NARS Audacious Liv

NARS Audacious Liv

En toen kwam Liv. Sjiezus, wat is Liv donker zeg. Helemaal niks voor onze sneeuwwitte huidjes. We vonden deze iets te vampy en tijdens het maken van deze review werd ik ook nog eens ziek waardoor ik extra bleek was, haha! De kleuromschrijving van NARS is spot on: deep aubergine. Ik denk dat Liv de ideale kleur is als je op zoek bent naar die koele, superdonkere vampy kleur. Ik zou Liv niet aanraden voor warme types, daar lijkt Liv bijna zwart (tenzij je daar van houdt), bij koele types zie je beter de paarse tint terug komen.

NARS Audacious Ingrid

NARS Audacious Ingrid

Ingrid is het tweelingzusje van Liv, alleen dan een tikje meer rood. NARS heeft het over merlot, en die kleuromschrijving klopt precies. Een bijzondere mooie donkere kleur, het doet me denken aan een heerlijke fles rode wijn. Heel mooi, maar wederom behoorlijk donker als je een lichte huid hebt. Maar mocht je een warm type zijn en op zoek zijn naar een donkere vampy kleur uit de NARS Audacious lijn, ga dan zeker voor Ingrid vanwege de rode ondertoon en niet voor Liv.

Wat zullen Liv en Ingrid prachtig staan bij getinte tot donkere huidjes zeg! Ik ben zo benieuwd hoe mooi deze twee zijn bij donkere dames.

Tja, wij waren niet super enthousiast over alle kleuren, sommigen zijn iets te gedempt voor ons. De leukste vinden we Michiyo! Wil je nog meer roze en paarse knallers zien van NARS? Check dan hier deel 1.

NARS Audacious lipsticks kosten €30 per stuk en zijn te koop via NARS, Sephora US, Sephora Frankrijk en HQHair. Hoewel wij niet alle kleuren mooi vinden -wat ook onmogelijk is met 40 kleuren en toevallig is dit een kleurenrange waar we zelf niet zo van houden maar we wilden ze allemaal geprobeerd hebben- zijn ze qua kwaliteit, houdbaarheid en finish zó fan-tas-tisch. Wij gebruiken de laatste tijd niets anders meer: zelfs geen MAC of YSL. Dat toont wel aan hoe gigantisch fan wij zijn van deze lipsticks en dagelijks lees ik dat meerdere van jullie er eentje bestellen en er net zo verliefd op zijn geworden als wij. Superleuk! Kleuren die wij erg vaak dragen en daarom aanraden voor lichte huidjes zijn Raquel (W), Anita (M), Brigitte (W), Greta (W+M), Grace (W+M), Vanessa (M) en Anna (M).

60 reacties

Nina -

WOW goals dat jullie alle kleuren hebben! Ge wel dig

T. -

Ik vind het wel gewaagd vooral die donkere haast zwart rode dieprode gloed in die lipstick. Het dekt mooi. Heel apart. Wat voor Gothic types. Bij Helloween had ik eens een zwarte lippenstift.

Jouvence -

Wauw, wat een prachtige kleuren! ♥ xx

Andréa -

Ik ben het met jullie eens, Michiyo is het mooist!
x

Ilse -

Ik heb het idee dat jullie foto’s met de week mooier worden! En wat is jullie haar goed uitgepakt zeg. 😀 Prettyyy!

Lieve -

Hele mooie kleuren zeg! Die donkere vind ik zelf ook erg heftig voor een lichte huid. Ik vroeg me trouwens af of jullie misschien je huid een keer wilden reinigen met honing (onbewerkt liefst en als jullie willen biologisch)? Ik had er laatst over gelezen dat dat erg goed voor je is en werkt. Ik vroeg me af hoe het jullie zou bevallen. :)

Karen -

Oh my god, die kleuren! Ik ben er op slag verliefd op! Ik denk dat ik morgen eens een shopke ga doen..

shiwani -

Ik vind de nars artikelen echt geweldig. Ik ben ook een grote nars fan. Altijd als ik naar het buitenland ga kijk ik of er nars word verkocht.

Patricia -

Overwegen jullie wel eens om dit soort geswatchte producten die je zelf niet wil houden te verkopen? Levert toch weer wat op voor jullie.
Ik zie het bij andere bloggers wel eens namelijk

Manu -

WAUWAUWAUW!!!!!!! supercool en bijzonder dat jullie ze zelf gekocht hebben.

Yvonne -

Hee Martine en Willemijn. Kunnen jullie misschien iets doen met de nieuwe producten van essence en catrice? Die zouden nu in de schappen moeten liggen. Ik ben 14 en ik heb niet zo veel geld. Ik zie op jullie blog de laatste tijd bijna alleen maar nars, bobbi Brown en Dior. Dat kan ik echt niet betalen dus het zou me erg leuk lijken. Ik hoop niet dat dit als haar overkomt want ik vind jullie wel echt super!

Maxie -

Dit zou inderdaad heel fijn zijn. Ik snap dat jullie van dure merken houden, en ik vind de foto’s ook geweldig eruit zien, maar de laatste tijd is het wel een beetje te veel. Ik denk dat de meesten hier eigenlijk niets aan hebben en dat het invloed heeft op de sfeer op LLG. Misschien maar eens langs bij de kruitvat?

Hanna -

Jullie moeten echt eens de Matte Revolutionaire lipsticks van Charlotte Tilbury testen! Super mooie matte finish maar absoluut niet uitdrogend!

Kiss & Make-up -

De kleuren zijn allemaal te koel voor mij, ik sta beter met warmere tinten.

Ilona | Inspiration for you -

Ik vind persoonlijk deze kleuren wat minder mooi, maar ik houd sowieso wat meer van nude en lichtroze tinten :)

Minka -

Ik vind het zeer professioneel dat jullie alle kleuren hebben aangeschaft. Een hoop mensen schijnen maar niet te snappen dat LLG een bedrijf is. Jullie pakken het juist grondig aan en mensen die een NARS lipstick willen kopen kunnen hier alle swatches zien. Top! Misschien kan je nog overwegen om alle lipsticks in 1 artikel te zetten? Puur voor de overzichtelijkheid als mensen via Google binnenkomen. Maar aan de andere kant verwijzen jullie er ook genoeg naar in de tekst.
Zelf vindt ik deze kleuren het minst interessant maar er is voor elk wat wils bij NARS dat is duidelijk!

Minka -

-t…. *oops*

Maaike -

Dat vind ik er ook van! Die kruidvat lippestiffies hebben zulke zachte prijsjes, die kun je makkelijk zelf een keer uit proberen. Maar als je een kwalitatieve lipstick wilt, is het echt super fijn dat je hier de kleuren goed kan zien. Wat ik vooral geweldig vind is dat Willemijn een warme tint heeft en Martine een koude, op de fotos naast elkaar zie je zo goed het verschil! Heeft mij al heel vaak overtuigt iets te kopen of juist helemaal niet. Top meiden zijn het!

Jolien -

Ze zijn weer prachtig! Persoonlijk houd ik heel erg van deze kleuren range. Fanny komt op mijn wishlist!

anna -

Wat een prachtige kleuren! Ik wil zo graag een keer een lipstick van NARS aanschaffen.

Teddie -

Zooo Martine, wat staan Liv en Ingrid je stoer! Goed artikel weer :)

Inge -

Tja… Ik vind deze kleuren persoonlijk ook minder dan de 1e review die jullie hebben gemaakt, behalve Michiyo.
Is dat trouwens niet een dupe van Mac Pink Pigeon?

Aboutsbstyle -

Er zitten een aantal pareltjes bij! Heerlijk al dat roze. Liefs soraya

femketje -

oehhh kleuren als deze doen mijn hartje sneller kloppen 😀

Sharon -

JAAAHAAAA, dit is waarom dit mijn favo blog is! Petje af dames, super leuk dat jullie dit zo uitgebreid aanpakken.

Sara -

Wauw! Wat een kleuren. Geweldig. Ook ontzettend leuk om alle kleuren bij jullie allebei te zien. Wat apart dat Fanny bij jullie allebei zo verschillend uitpakt. Ik vind Michiyo jullie beide overigens ontzettend mooi staan. Wat een fijne kleur is dat. Opvallend maar toch erg draagbaar.

Amélie Cammaert -

Waw! Ze zier er allemaal zo mooi uit!

Nele -

40 keer 30 euro betaald, dat is niet normaal, whuut?

Martine -

Tja een normaal bedrijf koopt daar kantoorspullen voor en huurt een groot pand, make-up en dergelijke zijn gewoon bij ons kantoorkosten 😉

Sharon -

En ik maar braaf markers en notitieblokken kopen voor op kantoor :( haha

Maaike -

Ik vind Ingrid heel mooi! Ik hou echt van dat soort kleuren. Ondanks het feit dat ik zelf ook heel licht ben, vind ik toch altijd weer mooi.

Nicole -

Super mooie kleuren weer, jullie maken me zo benieuwd naar de Nars lipsticks! Ik vind het grappig om te zien hoe de ene kleur zo anders kan staan bij de een vergeleken met de ander. Heel tof!

Mariska -

Ik vind ook niet alle kleuren mooi, maar de hele donkere vampy kleuren hebben ook wel weer wat vind ik :)

Uma -

Dat vind ik nou ook! Liv vond ik vooral goed bij willemijn staan. Voor de rest stonden de lipsticks iets beter bij martine. Door de roze kleuren komen haar groene ogen echt zo mooi uit!

Kelly -

Ik zou persoonlijk wel alle kleuren dragen. Vind ze allemaal wel gaaf :)

Yvonne -

De eerste kleuren lijken te veel op elkaar qua ondertoon en tint, en de andere twee vind ik net als jullie ook te donker. Is leuk als je een gothic-type bent. Jammer! Goede review, zoals altijd. :)

Maxie -

Grappig om te zien hoe verschillend smaken kunnen zijn. Ik vond de eerste roze tinten die jullie reviewde helemaal niets, maar deze vind ik juist leuker! Eindelijk eens kleuren die ik ook wel zou willen proberen.

Mirjam -

Gewoon “even” 40 lipsticks kopen a 30 euro per stuk….. Kon het niet laten om even een kleine rekensom te maken. Oei. Dat is voor sommige mensen gewoon een maandsalaris. Vind het persoonlijk wel een beetje overdreven.

Martine -

Ik hoop dat je begrijpt, dat het voor andere bedrijven bijvoorbeeld op gaat aan de huur van een pand of andere dure kantoorspullen, wij zijn nu eenmaal ook een bedrijf en dit zijn kosten die we daarvoor maken. Voor lezers alleen maar fijn, zodat als ze er zelf een willen proberen ze mooi een keuze kunnen maken doordat wij alle swatches hebben :)

Patricia -

Staat er ergens dat ze dat ‘gewoon even’ gekocht hebben? Ik kan het niet laten hier op te reageren. Ik maakte ook de rekensom en dacht juist, wow, wat super dat ze die uitgave doen om ons lezers zo’n mooie complete review te geven! Dat doen er jullie niet veel na, petje af! Je kunt je privé make-up uitgaven toch niet gaan vergelijken met bedrijfsuitgaven? Huh, 25 IPads gekocht, da’s overdreven….
Inmiddels mag Nars jullie wel op de sponsorlijst zetten vind ik.
Ik ga er nu beslist een uitkiezen, moeilijk, moeilijk

Nina -

Grappig hoe smaken verschillen. Zelf ben ik echt weg van die eerste paars/rozige kleuren. Ik vind zo ook super staan! Vampy is dam weer niet mijn ding maar lees in de comments dat ook daar liefhebbers van zijn. Ach ja, iedereen is anders Hahah

selda -

Ik vind die donkere vampkleuren juist geweldig, helemaal hip ook bij lichte huidjes. Vooral als je het combineert met leer of zwarte kleding!! Echt wat voor Martine zou ik zeggen, jammer dat je het niks vindt…

Lindsey Beljaars -

Michiyo is absoluut de mooiste! De rest vind ik ook wat tegenvallen!

Kirsty -

De enige kleur die ik hier echt niet zo mooi van vind is Liv, maar dat is omdat ik denk dat die bij mijn lichte huid ook wel erg donker zal zijn. Ingrid lijkt mij dan inderdaad mooier. Verder vind ik Fanny vooral bij Willemijn er erg mooi uitzien en Michiyo is naar mijn idee niet zo’n hele unieke kleur, maar wel een hele mooie!

Liset - Beautydagboek -

Wat leuk dat jullie het laatste restje ook nog gereviewd hebben, nu is alles compleet! Helaas zitten hier voor mij niet echte hits tussen, maar dat ligt ook vooral aan het feit dat ik niet zo van rozegetinte lipsticks houdt. En die laatste twee zijn mij iets te donker :).

Carina -

Ik heb Fanny en bij mij is die ook paarsiger maar vind dat juist heel mooi staan! Vind trouwens dat Janet ook best anders uitpakt bij jullie, net als Fanny.
Baal wel beetje dat ze in Denemarken toen niet alle 40 kleuren hadden (‘maar’ 20 waren er) want dan had ik waarschijnlijk wel wat andere kleuren gekocht nog.

Tamara -

I.d.d. beide kleuren pakken toch wel verschillend uit. En wat heb ik een medelijden met Martine op deze foto’s, je ziet echt dat je niet lekker bent.
Wel weer een top review dames!

Martine -

Haha erg hè? Na het maken van de foto’s ben ik ook meteen naar huis gegaan en in bed gekropen!

Desirée -

Oh lord wat is Silvia mooi! Jullie maken iedereen wel gek hoor met jullie NARS liefde. Mij in ieder geval wel 😉

Silkeblogs -

Heel erg mooi! x

EminasLifestyle -

Ik vind het super dat jullie alle 40 lipstick getest hebben! Ik dit artikel zitten niet echt kleuren die mij aanspreken. Maar wel fijne en uitgebreide review!

Margot -

Leuk dat jullie het overzicht compleet maken. Er zitten wel een paar mooie kleuren tussen!

Mariëlle -

Ik zoek nog zo’n donkerrode kleur en ik vind ze wel mooi eigenlijk. De andere kleuren spreken mij echter niet aan!

PinkFairy -

Ik vind Liv zo prachtig Martine staan! Ik zag het en dacht “Waaauw, die vindt ze vast geweldig!” Tot ik het stukje eronder las. Jammer dat je het niks vindt. :(

Loes - LoezichNL -

Ik vind vooral die donkere laatste kleuren erg mooi! Probeerde laatst Nars te bestellen via HQhair maar dat werkt helaas niet bij mij. (:

Elize| girlonthewhitebike -

Leuk dat jullie echt alle Naos lipsticks testen! Ik vind vooral de eerste drie erg mooi! Ik vind het ook altijd zo leuk dat jullie ze allebei op je lippen dragen, dat voegt echt iets toe!!

Marlotte -

Hmm, ik vind de donkerdere tinten wat leuker deze keer!

Suzanne -

Hmm jammer. Ik vind de laatste tinten een beetje tegenvallen.

Kimmetje -

Hmm, ik vind deze kleuren ook minder interessant maar het is leuk voor de volledigheid. Denk dat als je een donkere huid hebt, alles een stuk mooier zou staan(ook de lichte kleuren). Fanny vind ik Willemijn wel echt fantastisch staan!

Femke -

Ik vind dit keer ook niet alle kleuren mooi.. Maar de meest vind ik wel heel erg tof :-)!

Reageer ook