Martine’s Make-up Stash (februari ’16)

Twee jaar geleden liet ik voor het laatst mijn make-up stash zien. Hoewel ik nog steeds hetzelfde Xenos kastje gebruik om al mijn lievelingetjes in op te bergen, heb ik ook veel opgeruimd de laatste jaren. Zo ziet mijn stash er nu uit!

https://youtu.be/ki4RcyETsrI

 

20 reacties

KoreanBeautyNL -

Wauw deze stash! <3

holly -

Hoi, leuke stash. Maar als je je stash laat zien is het een beetje raar dat je niet alles laat zien en dat nog weer uitsmeert voor een andere video. Een beetje te gemakkelijk naar mijn idee.

Nienke -

Leuk!!! Mooie stash toch! En ik ben erg benieuwd naar je everday lade 😀

Amber -

Ah onwijs leuk om te zien! Leuk om te zien dat je toch redelijk selectief bent, lijkt me lastig haha. Ik vind het nog steeds een prachtige stash! Vooral de lade met MSF en de blushes, wauw!!! En ja je lipsticks, had niet anders verwacht.. maar w a u w. EN ik ben uiteraard heel benieuwd naar je everyday producten!

Caitlyn -

Die lipstick collectie maakt me ongelooflijk hebberig en wat een mooie kaptafel, daar droom ik echt van. Ik ben in ieder geval benieuwd wat er allemaal in zit én waar hij vandaan komt 😉
xx

Victoria -

Hoihoi! Het leek me wel leuk als jullie misschien een MAC lipstick stash zouden kunnen doen :) met swatches

Aboutsbstyle -

Leuke video om te zien, ik heb zelf ook makeup wat ik gewoon niet weg wil gooien hoor. Liefs soraya

anna -

Leuk om te zien! Ik verheugde me al enorm op het zien van alle lipsticks haha, echt wauw <3 En ik wil heel graag zien welke producten je dagelijks gebruikt!

Nora -

Ik vind jouw stash, inclusief manier van opbergen eigenlijk prachtig! Ik snap wat je bedoelt wat betreft dat het mooier kan, maar ik vind het goed dat je zelf ook beseft dat totdat je niet echt iets wat 100% bij je past vindt, je net zo goed je Xenos kast met sentimentele waarde (die er overigens heel leuk en schattig uitziet!) kunt behouden. Ik kijk veel liever naar zo’n video dan naar een ultrastrakke perfecte setting, om eerlijk gezegd. En de producten die je hebt zijn echt wauw!

femketje -

dat is nog eens een awesome stash 😀

Bianca -

Altijd leuk dit te zien. En ja heel graag je daily stash laten zien.

Danique Krol -

Heerlijk om te zien! En wat een geweldig mooie kaptafel. Waar komt hij vandaan als ik vragen mag? En wat netjes, heb je het net opgeruimd of is het altijd zo haha?

Michelle -

Die hallelujah lades – wauw! En je lipstick collectie is er echt een om jaloers op te zijn! Ik draag zelf echt nóóit lipstick, juist vaker een glossje, maar oh als ik het zo bij mekaar zie ziet het er wel zó prachtig uit!

Kiss & Make-up -

Vind die kaptafel echt suuuuupermooi! <3 Naar die adjusting drops van TBS ben ik wel heel benieuwd, ga ik zeker in huis halen denk ik. Die Ladurée blush is echt supermooi qua verpakking. Jammer dat je 'm weinig gebruikt. Ach ja, soms heb je zo van die producten die gewoon mooi zijn om naar te kijken eh 😉

Kirsty -

Leuk om je stash te zien, je hebt hele mooie producten, vooral in de “hallelujah lades”! Ik ben ook wel heel benieuwd wat er in je everyday stash zit en of je vaak producten uit je stash haalt om daarin te doen :)

Suzanne -

Heerlijke video om te bekijken!

Yvonne -

Zooo, die lipstickla! Zonde eigenlijk om ze in een lade te doen. Althans, die met die mooie hulzen. :) Prachtige collectie heb je! Ik ben dol op dit soort video’s. Ik heb veel make-up maar het inspireert me om eens te ‘winkelen’ of te snuffelen in mijn eigen stash.

Linda -

Tuuuuuuuurlijk willen we de everyday lade zien😂 Tijdens het hele filmpje maak je ons al nieuwsgierig naar wat daar nou in zit whahaha 😜 Dacht steeds hup laat die maar gewoon zien nu. Mooie stash, daag jezelf uit door vaker te wisselen van producten! Teveel moois om te laten verstofffn in je museumpje hihi

B -

He leuke video! T valt inderdaad nog wel mee hoe groot je stash is 😉
Ik zou het ook heel erg leuk vinden om de inhoud van je ‘every day’ laadje te zien. Fijn weekend

Femke -

Wat een prachtige make-up stash heb je toch he :-)! Dat je in het begin nog zegt dat het wel meevalt haha, nee .. ik vind het prachtig!

Reageer ook