Look of the Day: All Fired Up

Vorig jaar zomer plaatste ik een Instagramfoto waarbij iedereen zich afvroeg welke prachtige lipstick ik op had. Dat was MAC All Fired Up. Gek genoeg kocht ik de lipstick niet, terwijl ik All Fired Up wel heel mooi vond. Maar vergeten was ik ‘m niet!

Dus kocht ik eindelijk MAC All Fired Up een paar weken geleden samen met het wenkbrauwproduct MAC Deep Dark Brunette. MAC All Fired Up is een lipstick met een Retro Matte finish. Droger en matter kun je ze niet krijgen. Hoewel, dat is niet helemaal waar. De matte lipsticks van Illamasqua zijn nog droger en helaas niet comfortabel. Dat is MAC All Fired Up gelukkig wel.

MAC omschrijft MAC All Fired Up als een ‘bright fuchsia matte’. Bij fuchsia moet ik denken aan hot pink wat meer neigt naar een koele, felle roze. Die soms een tikje paars kan bevatten zelfs. Dit is vooral een rood/roze kleur. NARS Greta is ook zo’n bijzondere en mooie rood/roze kleur en NARS omschrijft die als ‘wild azalea’, in het Nederlands ook wel rododendron genoemd. Dat is MAC All Fired Up ook alleen dan iets dieper en donkerder van kleur omdat deze ook iets indroogt. Hij is dus iets donkerder dan NARS Greta. Maar zeker geen bright fuchsia.

Ik ben er heel erg bij mee, het is de perfecte rood voor iedereen. Dit is zo’n kleur die veel mensen staat. Maar ben je nog op zoek naar een mooie rood/roze kleur die niet vloekt bij je koele huid? Ga dan zeker voor MAC All Fired Up. Het is een prachtige kleur die heel chic er uit ziet. Perfect om het hele jaar te dragen. Fris in de zomer en chic in de winter.

Ik draag natuurlijk niet alleen MAC All Fired Up, dus ik vertel jullie graag wat ik nog meer op mijn gezicht heb gesmeerd.

Basis

 • NARS SPF 15 Primer
 • NARS Sheer Glow Foundation Mont Blanc
 • NARS Radiant Creamy Concealer Vanilla
 • Sisley Phyto Loose Face Powder

Blush/Highlighter

 • Dior Contour Powder 003 Beige
 • NARS Blush Impassioned
 • BECCA Cosmetics Champagne Pop

Ogen

 • Smashbox 24H Eyeshadow Primer
 • MAC Paint Pot Painterly
 • The Balm Meet Matt(e) Nude: Matt Singh op het ooglid en crease, Matt Abdul en Matt Rosen in de arcadeboog, Matt Johnson en Matt Garcia in de buitenste ooghoek en zacht geblend onder het oog
 • BECCA Cosmetics Champagne Pop op het ooglid en als highlighter
 • Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum/Primer
 • Le Volume de Chanel Mascara

Lipstick

 • MAC All Fired Up

Haar

 • Slag/krullen gemaakt met de GHD Platinum Styler

  PS: ik heb wel drie dagen kunnen genieten van die mooie slag, ik vind de GHD Platinum Styler echt heel fijn!

Ik had zin om MAC All Fired Up te combineren met een casual zakelijke outfit die wat mannelijk lijkt, maar tegelijkertijd vrouwelijk is door de make-up en de zachte golven in het haar.

Ik draag een zwarte high waisted skinny jeans van Vanilia. Mijn witte V-hals blouse is van Loavies en mijn zwarte blazer is van Sissy-Boy. Ik ben verliefd op deze blazer, ik vind ‘m zo leuk! Het is een boyfriend blazer die wat ruimer valt en niet alleen saai zwart is maar ook een leuk krijtstreepje heeft bij de omgeslagen mouwen.  De blazer is ook iets langer wat de blazer wat minder keurig maakt, maar meer losjes en casual. Ik draag om de outfit af te maken mijn schoenen van Maripé.

Ik draag verder mijn oorbellen van Swarovski en mijn armband van Tommy Hilfiger. Ik heb trouwens hele gave witte gympen besteld met een rosé detail van Adidas (Stan Smith). Het is jammer dat ze nog niet binnen zijn, anders had dat ook wel heel gaaf geweest bij deze outfit.

Noa zat op een gegeven moment zo schattig te staren, daar moest ik even gebruik van maken. Ze kijkt zelf meer van: ‘Moet dat nou?’ Haha!

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe Sissy-Boy blazer en met MAC All Fired Up. Het is een lipstick die ik iedereen kan aanraden! <3

54 reacties

Neeltsje -

Ik heb gisteren voor het eerst een rode lipstick gekocht, is het noodzakelijk om een lipliner te gebruiken? Hij is retro-matt, dus hij zal niet snel gaan glijden. Help!

Nicole -

Dit was mijn eerste lipstick en eigenlijk draag ik hem veel te zelden. Hij staat je echt mooi! & ik ben benieuwd naar de schoenen.

Mieke | Mieksmind -

Leuk artikel, de lipstick ziet er echt mooi roze uit, maar op de foto op je lippen vind ik hem meer rood lijken? Of ligt dat aan mij.. ik had hem meer roze verwacht! Boyfriend blazer is ook héél leuk!

Lisa -

Lipstick staat je beeldig!
Dit is wel een mac lipstick die ik niet aan mijn collectie ga toevoegen (zeg ik nu:p). Vind hem persoonlijk een ietsiepietsie weg hebben van redentesly red en die vind ik persoonlijk dan net een tickje leuker en specialer! 😀

Astrid De Clercq -

Wat een prachtige kleur! Staat je heel goed :)
Ook je oorbellen zijn heel mooi vind ik!
xx

Hester -

Oeh, heel mooie blazer! Dat langere vind ik altijd wat leuker en nonchalanter dan heel kort en ‘strak’. Die outfit staat je goed! Volgens mij heeft Annemerel die Stan Smith’jes ook, super nice :)

Lindsey Beljaars -

Wauw wat een prachtige outfit en de lipstick staat je top!

Kiss & Make-up -

Hee lmooi, vind het een geslaagde look weer.

Irina -

Ik vind dit zo een onwijs toffe lipstick! Hij staat ook op mijn verlanglijstje ^^

Anne-Marie -

Nav een artikel van jullie over de MAC lipstick finishes heb ik vandaag mijn eerste MAC item gekocht, en dat was toevallig deze lipstick <3

StudentStyleSite -

Ik heb die lipstick nodig 😍

Beautyjuf -

Wat een toffe, stoere outfit! Ik vind de lipstick je heel goed staan.

Ilona | Inspiration for you -

Wauw, wat een enorm mooie lipstick! Je hebt het ook enorm leuk weten te combineren met de rest van je make-up.
De outfit staat je daarnaast ook erg leuk!

Bertine -

wat een geweldige kleur lipstick, staat je mega goed! die laatste foto is echt super leuk!

Linda -

Deze kleur staat je heel mooi! Zeker in combinatie met je outfit! -x-

Sandra -

Wat een mooie outfit, staat je heel goed. Je bent zo’n knappe vrouw!

femketje -

gorgeous lipstick kleur!

Nicole -

Wat een prachtige kleur zeg en ook een hele mooie look. Ik vind de blush echt heel erg mooi. Ook echt een leuke outfit, lekker zakelijk maar toch mooi!

Miriam -

Wauw, die totale kledinglook: prachtig! Staat erg goed samen, die schoenen zijn tof =D

Inkie -

Prach-tig! Hij staat je ontzettend mooi! Wat een mooie voorjaarskleur!! Zo’n kleur zou ik ook graag hebben bij mijn warme huid. Iemand tips??

Joyce -

Hij staat je super, en je outfit ook! Jij kan echt alles hebben!;-)

KoreanBeautyNL -

Wauw die lipstick staat je heel mooi!

Mariska -

Leuke outfit en super leuke foto’s :) Die kleur MAC lipstick had ik al eens gezien en vind ik ook zo mooi.

Bianca -

Zeg meiden, jullie zeggen natuurlijk een andere weg te willen inslaan met llg maar ik hen het idee dat er niet zo heel veel veranderd is. Ja de frequentie van de blog is lager en ik zie bijna alleen high end merken, vind ik trouwens super ben niet van de goedkopere merken, maar verder ik zie het nog niet. Er zijn look shoplogs gezellige favorieten video’s maar dat was er al.
En dat vind ik zo jammer ik vind jullie blog namelijk heel erg leuk. Idee misschien om de lezes meer erbij te betrekken met mini interviews. Zoals bv wat is iemand zijn favoriete huidverzorging of favoriete makeup. Noem 5 producten waar je niet zonder kan. Dit kunnen verschillende mini interviews zijn. Het is maar een idee van me hoor. Maar ik mis dus wel degelijk iedere dag een blogpost☺

Ashley -

Ik heb de lipstick ook met een LE huls maar vind de kleur standaard helaas. Heb een die er op lijkt van Chanel en die vind ik ook een stukje mooier wat betreft textuur

Julie Tina -

Heel leuk kleurtje de lipstick! Mooi ook die foto’s met de bloem/plant in het begin

Kirsty -

Mooie look! Wat een lieve foto met Noa ook!

Aboutsbstyle -

Echt een prachtige look, en die lipstick is het waard dat je ht alsnog gekocht hebt. Liefs soraya

Yannick -

Ik blijf maar lipsticks kopen met al die reviews.. zulke mooie kleuren allemaal! :)
En je boyfriendblazer staat je super! heb meteen een bezoekje gebracht aan de website van Sissy-Boy.. #gatinhand #blut

Femke -

Ik ben echt heel benieuwd waar je je gympen besteld hebt? Ik ben er al een tijdje naar op zoek maar kan ze nergens vinden!

Tnx!

Anneke -

Wauw, gave look!
Zowel zakelijk, casual, gewoon netjes of naar een feestje te dragen!
De lipstick staat je goed! Het is geen kleur voor mij, dus ik sla hem over.

mar -

Wat een prachtige lipstick is het toch! Ik heb hem vorige week ook in huis gehaald. Hij staat je ook echt heel mooi!

anna -

Wat een prachtige outfit, heel netjes, maar het staat je super <3

Aylin -

Prachtige outfit! Is het alleen niet zo dat mac dierenproeven doet? Ik weet dat jullie dierenliefhebbers zijn, vroeg me af hoe jullie daarin staan?

Groetjes,

Aylin

Fleur -

Suuuuper gave outfit Tien!! En die lipstick is ook echt prachtig, lijkt me bij mijn blonde haren en koele huid ook best gaaf..

Silkeblogs -

Haha, die Noa toch! Love the lipstick!x

Edith Sofia -

Wauw looking good en prachtige lipstick!

Melissa -

Oe ik was hier al benieuwd naar! Leuk dat je hem toch gekocht hebt. Hij staat je prachtig meid!

Amélie Cammaert -

Inderdaad, een hele mooie lipstick!

Janine -

Wauw Martine…… Je foto’s zijn ook echt prachtig! Volgens mij heb je de smaak te pakken qua fotograferen (en dan bedoel ik de eerste paar foto’s). Echt heel mooi gedaan! Ik denk dat ik dit kleurtje snel ga toevoegen aan mijn lipstickstash!

Marlotte -

Ah, wat zie je er mooi uit! Ik vind je blazer zo leuk, staat je onwijs goed!

Danique Krol -

Wauw, prachtige lipstick! Staat je erg mooi Martine.

Marit -

Mooie look! Ik heb hem toevallig vorige week ook gekocht, erg leuk om te zien hoe andere mensen hem dragen! En die oorbellen zijn echt super cute!

Yvonne -

Prachtige outfit! Je fleurige lipstick maakt het compleet omdat de rest natuurlijk wat donkerder is. Ik ben daar wel benieuwd naar. Rood staat mij niet (ik heb veel roodsoorten geprobeerd maar nee, het staat me gewoon niet) maar een kleur die wat meer rozerood is misschien wel!

Dionne -

Wat een mooie look! En de lijkkleur is gaaf!

Ricky -

Hee Martine! Staat je zo goed de lipstick.. en de outfit is echt super!!! Mag ik vragen waar je de rose gold Stan Smiths besteld hebt? Ik zit stad en land af te zoeken, maar kan ze nergens vinden… Blijkbaar heb ik niet gezocht waar jij ze gevonden hebt!! Je mag me ook een pb sturen hoor! Dikke knuff Ricky

Martine -

Bij Foodlocker maar ze gaan erg hard volgens mij!

Suzanne -

Staat je prachtig die lipstick. Heel mooi! Daarnaast een hele toffe outfit.

Agneta -

Wat een prachtige look! Super mooie foto s ook. De lipstick komt ook heel mooi uit bij je outfit.

Liefs Agneta

Liset - Beautydagboek -

De lipstick staat je prachtig! Ik heb hem zelf ook, maar bij mij pakt hij dus wel fuchsiaroze uit, haha. Het was dus voor mij ook een beetje een tegenvaller toen ik hem thuis kreeg omdat ik aan de hand van swatches online dacht te zien dat hij wat roder was. En daarom draag ik hem dus nooit jammer genoeg!

Akosua -

Wat een mooie kleur! Hij spat echt van het scherm af, zonder dat het heel erg opvallend is. Ik ben niet zo’n groot fan van de retro matte finish, maar deze kleur wil ik toch wel even swatchen.

Denise Melanie -

Het ziet er prachtig uit!

Eva -

Wow, je ziet er geweldig uit! Die lipstick knalt van het scherm. Ik had je jasje gezien in de shoplog. Super leuk!

Femke -

Ik vind dit zo’n mooie lipstick! Hij staat je erg goed. Ook je totale look vind ik leuk. Ik snap dat je blij bent met je boyfriend blazer :-).

Reageer ook