Kappersvlog: Eindelijk weer naar Sue!

Eindelijk was het zo ver. Na weken lang tegen kilometers uitgroei te hebben aangekeken, namen we weer plaats in de stoel bij Sue van Salon B. We gingen voor koper en violet!

https://youtu.be/eTkEXL8SnJ0

Er wordt vaak gevraagd hoeveel geld een behandeling bij Salon B kost. Helaas kunnen we daar niets over zeggen, omdat het per persoon verschillend is. Het ligt aan de basis en lengte van je haar, de gezondheid van je haar, aan wat je precies wilt en of je Olaplex als extra behandeling er bij wilt boeken. Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken bij Salon B voor een gratis advies en een prijsindicatie. Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!

29 reacties

Daniëlle -

Ik wil even laten weten dat ik door jullie vandaag naar Salon B in Amsterdam ben geweest. Ik was heel benieuwd naar Olaplex en ik ben zo blij met het resultaat! Ik ben van geverfd, bruin haar naar een natuurlijke blond tint gegaan. Ik ben er zo blij mee, het was de reis en het geld meer dan waard. Heb ook Olaplex 3 mee naar huis gekregen, dus ben ook benieuwd wat dat verder gaat doen! Thanks in ieder geval voor de leuke vlog en het inspireren om naar Salon B te gaan :)

Martine -

Wat leuk om te horen, door wie ben je geknipt en geverfd :) ?

Maaike -

Van welk merk is de top die Willemijn aan heeft? Echt prachtig namelijk!

Martine -

Vanilia! :)

Sietske -

Leuk die kappersvlogs. Vind het extra leuk omdat ik nog een kappersopleiding doe 😀 (op mijn 27ste)

Maxie -

Jullie zien er weer helemaal op en top uit dames! En fijn om te weten wat het verschil is tussen een toner en kleurig.

Ik vraag me nog één dingetje af. Ik wil graag met twee vriendinnen in de vakantie een Salon B-middagje houden. Weten jullie hoelang je van te voren een afspraak moet maken en hoelang het ongeveer duurt? Aangezien jullie door dezelfde kapster geknipt worden, kunnen we het daar een beetje op baseren.

Martine -

Het ligt er vooral aan door wie je gekleurd wilt worden, ze hebben allemaal een eigen agenda. Maar ik zou zeker 2 tot 3 maanden van tevoren even bellen voor een afspraak.

Maxie -

Oké dan zal ik dat in mijn achterhoofd houden bij het maken van een afspraak. Bedankt voor de reactie!

Laura -

Aaaahhh ik ben in september voor het laatst geweest (bij Fleur, die je op de achtergrond ziet) en ik wil ZO graag weer heen! Ik vind het echt een treat-yourself middag, en dat vind ik het geld helemaal waar! Heerlijk om te zien en het resultaat is echt prachtig!

Kiss & Make-up -

Haha, een kilometer uitgroei… 😉 Handig dat we nu ‘t verschil tussen toner en haarkleuring kennen. Ik vind ‘t een hele mooie kleur, ik hou van rood.

Miriam -

Wat een super leuke video dit, erg gaaf om te zien hoe ze dat allemaal doet! Die before & after shots zijn ook leuk, echt een heel (mooi!) verschil, staat jullie prachtig 😀

Suzanne -

Leuk om weer eens een kappervlog te zien en ziet er weer fantastisch uit! Toevallig heb ik vrijdag mijn haar ook geverfd

Kelly -

Jullie zien er echt allebei geweldig uit! Super mooie kapsels

femketje -

echt zo mooi beide! 😀

Nienke -

Wow! Echt heel mooi! Sue kan er zeker wat van! Lijkt me heel gaaf om een keer bij haar langs te gaan.
Ik vind vooral de look van Willemijn heel mooi. Ik zit er zelf ook een tijdje aan te denken om het vooraan wat korter te laten knippen, maar nu ik ben jou het verschil zie, ga ik dat ook doen.

Nina -

Jullie zien er weer prachtig uit, dames! Leuk dat jullie dit avontuur weer met ons willen delen, Sue weet er altijd iets nieuws van te maken.

Danique Krol -

Prachtig jullie kapsels!

Nicky -

Mooie kleuren dames, staan jullie erg goed! En Willemijn, wat leuk dat je je haarkleur ‘geïnspireerd’ hebt op die van Tanya Burr. Toen je Sue de foto’s liet zien dacht ik echt: ‘Hee Willemijn kent ook Tanya Burr !’ Ik kijk altijd naar haar filmpjes en ben een beetje fan van haar, net als ik ook fan ben van jullie dames!

Desiree -

Ah! Heerlijk om te zien! Die kleuren staan jullie echt weer prachtig! Lekker even een momentje samen! Mede dankzij jullie zit ik eraan te denken om toch mijn haar weer een keertje te laten verven….

Michelle -

Dit is bij beide de mooiste kleur die ik tot nu toe bij jullie heb gezien. Staat jullie prachtig! Past zo mooi bij jullie! Het spreekt echt.

Liefs

Mo -

Wat een prachtig resultaat, bij jullie allebei! Koper en violet zijn best heftige kleurtjes maar Sue heeft het voor elkaar gekregen om het er alsnog heel natuurlijk uit te laten zien. Echt heel mooi.

Amélie Cammaert -

Jullie kapers vlogs zijn altijd zo leuk! Daar word ik zo blij van :)

Selda -

Ik moet ook hoog nodig naar de kapper. Niet om te verven, maar om te knippen. Ik verf mijn haar nooit! Maar dat van jullie ziet er mooi uit! Alleen ik vond het brond, bruin blonde bij Willemijn echt fantastisch staan! Ik hoop dat je het weer in die kleur laat verven de volgende keer!

Kimmetje -

Ik ben gisteren naar de kapper geweest om geverfd te worden. Heerlijke ontspanning! Ben weer mahonierood. Volgende keer ga ik highlights zetten en daarna een lichtere kleur rood er over heen, kan niet wachten!

Silkeblogs -

Superleuke video en supermooi resultaat! =D x

Dita -

Heerlijk, weer even naar de kapper. Leuke vlog en prachtig resultaat!

Svenja -

Wat fijn dat jullie haartjes weer lekker onder handen zijn genomen! Het resultaat ziet er bij jullie allebei onwijs mooi uit. Vond de collages aan het einde waarin je goed het verschil tussen het oude en nieuwe kapsel zag ook heel fijn, dan zie je dat allebei de kapsels toch wel heel anders zijn geworden. Geniet van jullie mooie nieuwe hairdo’s ladies <3

demallemolenmoeder -

Ik heb nu ook zin om naar de kapper te gaan. Sue is echt een kunstenaar. Prachtig! Trouwens heel herkenbaar, Willemijn. Nu ik moeder ben schiet het er ook wel eens bij in. Dochterlief is al drie keer in haar eerste levensjaar geweest. Dat dan weer wel 😁

Femke -

Ahhh het is altijd zo heerlijk als je haar weer lekker wordt bijgewerkt! Mooie coupes weer :-)!

Reageer ook