Dior Blush Sculpt 003 Beige Contour

Ik ben een nieuwe make-up fetish aan het ontwikkelen geloof ik. Ik ben helemaal gek op een bruin/roze contour kleur + een highlighter. Laatst konden jullie al  een lovende review lezen over NARS Olympia en daarnaast was er nog een product waar ik op aasde. Het zit in een zakje…

…met C D er op! Ik heb het over Christian Dior. De Dior Blush Sculpt producten zijn een onderdeel van de Diorskin Forever collectie van januari 2016. Deze collectie bestaat uit een primer, foundation, poeder en de Dior Blush Sculpt.

In totaal zijn er vier kleuren:

  • 001 Pink Shape
  • 002 Coral Shape
  • 003 Beige Contour
  • 004 Brown Contour

Hierbij zijn de kleuren Pink Shape en Coral Shape vooral geschikt als blushes, of om mee te shapen als je houdt van extravert en haute couture. De kleuren Beige Contour en Brown Contour zijn te dragen als blush maar vooral geschikt om mee te contouren vanwege de donkere kleur.

De Diorskin Forever collectie is geen limited collectie maar zit in het vaste assortiment…op de Dior Blush Sculpt producten na. Maar ik hoorde van de Dior MUA in de Bijenkorf van Amsterdam als deze producten goed lopen, dat deze een onderdeel uit gaan maken van het vaste assortiment. Ik hoop daarom zeker dat de kleuren Beige Contour en Brown Contour in het vaste assortiment gaan verschijnen want die zijn prachtig!

Al kwijlend bij het Dior schap liet ik mijn oog vallen op Dior Blush Sculpt 003 Beige Contour. Wat zag die er supermooi uit, en de swatch op mijn arm loog er ook niet om. Wat een plaatje. Ik kon het niet maken om deze niet te kopen.

Links: zonder flits. Rechts: met flits.

Dior Beige Contour is een prachtige combinatie van een levendige bruine kleur met een roze ondertoon en een koele witte highlighter met een rozige glans. De combinatie ziet er prachtig uit. De kleur om mee te shapen is vrijwel mat met een hele subtiele satijnen glans en de highlighter geeft een natuurlijke glans en werkt verhelderend. Wauw, ik kan er niet over uit hoe mooi ik de kleur vind om mee te shapen. Geweldig.

Dior Beige Contour is t.o.v. NARS Olympia iets warmer en een stuk donkerder om mee te shapen. En ik moet toegeven dat ik de highlighter van Dior mooier vind.  Ik vind in de winter Dior Beige Contour iets te donker om mee te shapen, maar ik vind ‘m in de wintermaanden echt prachtig als blush. Wat een mooie kleur. Door de bruin/roze ondertoon matcht het mooi met mijn huid. Ook de highlighter is prachtig en matcht er goed bij. Je kunt de natuurlijke glans op mijn wangen zien shinen!

In de zomermaanden durf ik Dior Beige Contour wel sterker aan te zetten. Al met al is het een prachtig product, geeft het een zachte glans en fleurt het heel mijn gezicht op. Het enige nadeel? Dat hoewel het product er prachtig uit ziet met de sierlijke Dior letters het ook erg onpraktisch is en zonde van de kwast. Die kwast is namelijk -zoals meestal- nogal overbodig. Het neemt veel ruimte in, in plaats daarvan had ik voor het geld wat je moet betalen liever geen kwast gezien maar meer product. Daarnaast had het fijn geweest als de twee kleuren van elkaar gescheiden waren. Dat werkt toch net wat makkelijker. Dat zijn mijn enige twee kritiekpunten. Verder is het wederom een pareltje, wat een cadeautje.

Dior Blush Sculpt kost €46,50 per stuk en is een onderdeel van de Dior Diorskin Forever Collectie: de voorjaarscollectie van 2016.

De Diorskin Forever 2016 collectie is vanaf 17 januari te koop bij de Dior counters. De Dior Blush Sculpt is op dit moment nog limited, dus mocht je deze graag aan willen schaffen, wees er dan snel bij.

33 reacties

Monika -

It looks lovely!

Joyce -

Wauw, hij staat je prachtig! Deze gaat op mijn wishlist!

Marieke -

Aah diorgasme! 😉

Gusone Sophie -

Very nice review…this blush seems to be an amazing one !!!
But what about ingredients ? Can you add here or send me a pic of its full ingredient list please ?

XXX
Sophie

Martine -

Sorry, I don’t have the ingredients! :( Maybe you can find it online?

Jessica -

Echt prachtig. Wel duur.

Amélie Cammaert -

Ziet er een heel mooi product uit. Wel jammer van de dure prijs :/

Ilona | inspiration for you -

Wauw wat een mooi product en mooie foto’s!

Elles -

Dior blijft me elke keer weer verassen. Wat is dit een pareltje. Prachtige bronzen met highlighter, I’m in!
Liefs,
Elles

britt -

hey vindt dit een heel mooi product samen met de nars contour blush Olympia maar welke van de twee vindt je het fijnst en het mooist? want ik zoek ook nog een hele mooie lichte bronzer (heb een lichte huid met koele ondertoon) en het liefst een matte en wil miss gaan voor een van deze twee maar weet niet goed welke en vindt dit van dior eigelijk ook een beetje te duur maar wil er wel in investeren als het ook echt een mooi en goed product is
alvast bedankt voor de reactie!

Martine -

Ik zou dan denk ik voor die van NARS gaan, deze is wat lichter dan Dior en iets grauwer wat mooi staat bij een lichte huid met koele ondertoon!

Lindsey Beljaars -

Wauw, ziet er heel erg mooi uit! De kleur staat perfect bij je huid!

J -

Erg jammer dat twee artikelen achter elkaar over Dior gaan…
Naar mijn mening wordt er de laatste tijd alleen over duren producten en merken geschreven. Hierdoor besteden jullie te weinig aandacht aan budget merken. Ik denk dat daar (zeker door jongere volgers) vraag naar is!
Geen kritiek, alleen een opmerking en tip…

Kiss & Make-up -

Voor wat ‘t is vind ik het duur, maar mooi ziet het er wel uit op je huid.

LA DOLCE EVITA -

Van zo’n product begin ik ook spontaan te kwijlen =)

Maaike -

Er zijn veel merken uit met zo’n contour/ highlighter duo. Maybelline, Catrice & Essence komen er mee uit in hun assortimentswissel en dus ook Dior. Ik vind deze erg mooi, maar wel wat te donker idd. En ik ben het helemaal met je eens: meer product, ipv een kwast erbij. Zoveel fijner.

aboutsbstyle -

ziet er weer uit als een prachtig product van dior, kleur vind ik erg mooi en staat je ook goed. liefs soraya

Eva -

Wat een prachtig contour product! Het ziet er altijd zo luxe uit! Ik heb zelf laatst de Charlotte Tilbury Bronzer/ highlighter gekocht en daar ben ik heel blij mee. Heerlijk zulke producten om in de donkere wintermaanden meer kleur en diepte te geven in het gezicht!

Silkeblogs -

Wauw, ik had niet verwacht dat hij zo mooi zou zijn, maar hij staat je echt super! x

Elize| girlonthewhitebike -

Wauw! Staat je echt prachtig!!!

Suzanne -

Wat een prachtig product. Staat je fantastisch.

Svenja -

Wauw, wat een beauty van een product weer! De blush past inderdaad perfect bij je huid, heel mooi. De glans van de highlighter is ook prachtig!

Jamey -

Wauw wat mooi zeg!

Esther -

Ooehh!! Dior <3<3 dit merk heeft zulke mooie verpakkingen. En super mooie foto's heb je ervan gemaakt! Staat je inderdaad – net als die van nars – super goed! Hij lijkt me inderdaad wat warmer, heb je daarin nog een voorkeur tussen de nars en deze?
Ik vind zelf de lipsticks van Door super fijn!

manon -

Wat mooi zeg! Het liefst ren ik nu nog naar de winkel om hem op te halen, maar vind t wel vrij prijzig! Zou leuk zijn als deze set in de vaste collectie komt!

Liset - Beautydagboek -

Mooi hoe blij je kan worden van een prachtig make-upproducten :). Ik vind hem ook erg mooi, zeker om te contouren!

Tamira -

OMG wat mooi Speechless

Margot -

Wat is hij mooi! En leuk dat je er zo blij mee bent!

Sandra -

Wat een mooi product zeg! Zelf zou ik hem ook als blush gebruiken :)

Danique Krol -

Wauw, prachtig palette! Staat je goed Martine!

Anniek -

Haha, heel leuk om alleen al te lezen hoe blij je wordt van dit product :) Ik vind het effect er ook erg mooi uitzien!

Marlotte -

Wat een prachtig product is dit zeg. Héél jammer dat hij zo duur is, anders was ik meteen naar de winkel gerend haha 😉

Femke -

Ik vind een kwast ook altijd jammer en wil dan liever wat meer product. Dit is wel een heel mooi product zeg. Ik zou het met deze kleur wel aandurven om ook in de winter te shapen want ik denk dat hij heel mooi zal staan bij de tint van mijn huidskleur. Ik vind hem je ook super staan als blush en de highlighter is erg mooi.

Reageer ook