Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color

Van veel merken kennen we ondertussen alle lipsticks wel. Maar van sommige merken hebben we de lipsticks nog nooit geprobeerd, zoals Bobbi Brown. Vandaag testen we drie keuren van de Creamy Matte Lip Color lijn.

De verpakking vinden we wel mooi. Het is een strakke zwarte verpakking en de letters hebben wat reliëf. De lipsticks zijn rond afgesneden. Wij vinden dit persoonlijk wat minder precies werken. Wij vinden het fijner als lipsticks scherp afgesneden zijn, zodat je beter de lippen in kunt vullen.

Bobbi’s revolutionaire nieuwe lipstick: Creamy Matte Lip Color, combineert de look van een klassieke, matte lipkleur met een fantastische draagbaarheid. Crèmig en hydraterend, de formule kan makkelijk in één handomdraai worden aangebracht. Bovendien houdt de lipstick wel tot 8u lang.

Er zijn in totaal 16 kleuren verkrijgbaar. Het zijn allemaal vrij natuurlijke kleuren. Er zijn ook wel rode kleuren die wat feller zijn, maar niet schreeuwend. Bobbi Brown is ook een merk dat staat voor mooie, natuurlijke make-up die goed aansluit bij de teint.

4 True Pink, 10 Tawny Pink, 26 Pink Nude

Het grappig was, dat ik twee kleuren had uitgekozen en Willemijn eentje. We wisten alleen later niet meer wie welke lipstick had, haha! Waar we alleen zeker van waren, was dat 10 Tawny Pink van mij was. Maar dat is niet erg, want tijdens het swatchen kwamen we wel achter iets heel bijzonders. Voor het eerst in een dubbele swatch review kun je zien hoeveel het uit maakt wat voor ondertoon je hebt. Voor degenen die het nog niet weten: Willemijn heeft een warme gele ondertoon en ik een koele roze ondertoon.

Bobbi Brown 26 Pink Nude

Ik ga me voor het eerst niet wagen aan een kleuromschrijving, want…hij ziet er per persoon totaal anders uit. Je zou het bijna niet geloven dat we echt dezelfde kleur dragen. Als we kijken naar de swatch op de armen, lijkt het een mooie zachte perzik kleur. Op naar de full faces!

Check vooral de lipswatch, dit is de werkelijke kleur die het dichtst in de buurt komt. We keken beide verwonderd naar elkaar in de spiegel: ‘Hè maar jij hebt nu toch wel Pink Nude op je lippen en niet True Pink?’ ‘Nee, echt: ik heb serieus Pink Nude op!’ ‘Huh, hoe kan dat?’

Bij Willemijn is Pink Nude veel rozer en bij mij meer perzikroze. Het grappig is dat de lipstick juist bij Willemijn meer de koele kant op neigt en bij mij de warme. Alsof we onze gezichten verwisseld hebben. Maar goed: een mooie frisse kleur en ik ben er stiekem heel blij mee want perzikroze staat me niet altijd even mooi!

Hier zie je nog twee shots zonder flits bij natuurlijke daglicht. Ja, een mooie kleur voor overdag. Maar bij beide een totaal verschillend effect. Hoe het kan, geen idee maar het is nog nooit zo verschillend geweest. Wel heel goed voor jullie om te zien, want blijkbaar kan het bij sommige merken dus behoorlijk verschil maken wat voor ondertoon je hebt.

Bobbi Brown 10 Tawny Pink

Deze kleur leek mij waanzinnig mooi, zo’n eeuwige bruine kleur met een roze ondertoon. Ja, ik ben saai de laatste tijd! Ik kon niet wachten om deze uit te proberen.

Maar ik vind dat hij bij Willemijn veel mooier uitpakt en Willemijn vindt dat andersom ook, haha! Ik wil juist die mooie kleur die je bij Willemijn ziet op haar lippen, en zij had liever gewild dat hij zo warm was als bij mij. Gek hè? Bij Willemijn pakt 10 Tawny Pink wederom de koele kant en bij de warme kant. Een mooie lipstick, maar ik had er iets anders van verwacht.

Hier zie je nog twee foto’s zonder flits bij natuurlijk licht. Bobbi Brown Tawny Pink oogt bij mij toch veel bruiner dan bij Willemijn. Wederom wel weer een mooie, zachte kleur die goed past bij onze teint. Ik denk dat Bobbi Brown 10 Tawny Pink wel een hele mooie nude kleur zou kunnen zijn voor een getinte tot donkere dame.

Bobbi Brown 4 True Pink

Dan hebben we als laatste nog True Pink gekocht. Het is een warme, medium roze kleur. En jawel: het gebeurt nog eens. Bij mij pakt deze weer warm uit en bij Willemijn een stuk paarser en koeler. Maf hoor! Je ziet het vooral dus op de lipswatches en die komen bij elke kleur het meest in de buurt van de werkelijke kleur van de lipstick.

Heel raar en ook wel lastig als je een Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color wilt aanschaffen. Dan is het wel een must om deze aan te laten brengen en buiten goed te kijken bij daglicht of het wel een kleur voor jou is. Want aan de swatch op je arm heb je niet veel!

Wederom wel weer een mooie kleur, maar niet echt wat we er van hadden verwacht. Toch afgezien van dat vind ik het allemaal wel mooie natuurlijke tinten die goed aansluiten bij onze huid.

De lipsticks voelen heel erg fijn aan. Ze zijn romig (in die zin inderdaad ‘creamy’) en goed gepigmenteerd. Met een laagje heb je genoeg dekking op de lippen. Maar door de romige structuur zijn ze in het begin zeker niet mat, maar eerder een satin finish te noemen. Later als ze wat indrogen en nog steeds heel comfortabel voelen (pluspunt!) zijn ze qua finish semi-mat. Het ziet er mooi uit. Ook vervagen de Bobbi Brown Creamy Matte Lip Colors mooi en loop je niet voor gek. De kleur trekt langzaam in de lippen dus dat is altijd goed.

We zijn dus wel enthousiast over de lipsticks, maar we zouden er toch niet snel nog eentje kopen. Omdat de kleuren zo verschillend kunnen zijn en we ze toch wat saai vinden. Ik ben vooral heel blij met 26 Pink Nude, omdat perzik roze kleuren die niet te oranje bij mijn huid zijn wat lastig zijn om te vinden.

De prijs vinden we behoorlijk hoog, ze kosten namelijk €27 per stuk. Als we eerlijk zijn, leggen we er liever drie euro bij om een NARS Audacious lipstick te kopen.

Bobbi Brown is te koop bij ICI Paris XL en Douglas.

38 reacties

Nicole -

Wow wat een verschil! Dat had ik echt niet verwacht. Ik vind ze allemaal mooi, kan niet echt zeggen welke kleur mijn favoriet is.

Amber -

Wow, wat raar dat de kleuren elke keer zo verschillen! Ik moet heel eerlijk zijn dat ik van de swatches super enthousiast werd, maar door de full face foto’s toch minder omdat het zo erg verschilt.

Andréa -

Ik vond het heel grappig om te zien dat de kleuren er zo verschillend uitzien tussen jullie twee! Ik vind True Pink het mooiste staan (bij jullie allebei, haha ;)).
x

marrie -

Jammer dat jullie laatste tijd veel dure producten laten zien. Zo bereik je alleen een bepaalde doelgroep die veel te besteden hebben. Tenzij dat jullie bedoeling is natuurlijk.

Uma -

Ik vind dit soms juist fijn ( ookal ben ik een meisje van 14 die helemaal niet het budget heeft voor dit soort producten) want als je een keer wel iets aan wil schaffen wat echt heel goed is en qualitatief beter dan vind ik het heel handig om zo’n review te lezen.
Ik denk trouwens helemaal niet dat het de bedoeling is om mensen op hun blog aan te trekken die een groot budget hebben ze doen immers vaak genoeg een budgetproof review

sara -

Willen jullie weer is iets budget reviewen? (mijn budget is niet zo heel groot namelijk ;)) Ik vind het trouwens wel gewoon leuk om soms lekker ‘dure reviews’ te lezen, maar ik wil het ook wel eens kunnen kopen…

Patricia -

Er zijn zoveel bloggers en elk met hun eigen stijl en voorkeur voor producten/merken. Zo zijn er ook genoeg te vinden die veel budget reviews doen. W&M doen dat echt wel eens maar ik ben blij dat ze voor andere merken kiezen, net wat origineler juist. Een mislukte budget aankoop doet nog niet zo’n pijn maar een tegenvallende duurdere lipstick oid wel….. Daarom vind ik dit soort reviews heel waardevol!
Zo ook deze, mooie kleuren hoor maar dan gun ik mezelf liever een keer eentje van Nars :-)

Silkeblogs -

Wat grappig dat de kleuren zo anders uitpakken op jullie verschillende types! Superfijne review =D x

StudentStyleSite -

Zo grappig om te zien dat ze zo verschillend bij jullie staan! Vooral True Pink vind ik heel mooi

Ilona | inspiration for you -

Mooie lipsticsk en wat grappig van dat verschil

Bianca -

Ze zijn erg mooi, maar sinds wanneer word Bobbi Brown bij Ici Paris XL verkocht? x

Kiss & Make-up -

Zo zie je maar wat je natuurlijke lipkleur doet me de kleur van een lipstick eh! Ik vind ze allemaal wel mooi.

Danique Krol -

Wat gek dat alle kleuren zo anders uitpakken.. Ik vind het wel mooie kleuren, maar dan zou ik zelf liever een Mac lipstick aanschaffen.

Irina -

Wat raar dat ze zo verschillend ogen bij jullie! Wel mooie kleuren, dat dan weer wel.

Michelle -

Ik heb 2 lipsicks van deze lijn (crushed plum en pale peach) en die vind ik geweldig! Kwaliteit is echt goed en ben express voor deze 2 gegaan omdat ik dit de wat “specialere” kleuren uit de lijn vond, de rest vond ik best wat saai inderdaad en leken allemaal nogal wat op elkaar.

Liefs

Michelle Kaiser -

Heel apart hoe de kleuren verschillen op jullie lippen. Alsof je een andere lipstick op hebt.

Hi -

Mooie lipsticks. Misschien verschillen de kleuren iets minder als je eerst een product gebruikt die de kleur van je eigen lippen wat neutraler maakt? Evengoed staan ze jullie nog steeds prachtig!

Amélie Cammaert -

Ik heb nog geen enkel product van Bobbi Brown maar telkens al ik jullie reviewen lees over een van hun producten denk ik bij mezelf “Oh god! Wat wil ik die ook hebben!”
Leuke review :)

Annemae -

Mooie lipsticks! Staan erg mooi! X

Nicole -

Oeh wauw ik ben echt een beetje verliefd op deze lipsticks. Wat zijn ze ongelofelijk mooi zeg! Ik denk dat ik de laaste het mooiste vind, maar de andere twee staan jullie allebei ook echt goed!

Mariëlle -

Fijne review! Ik vind vooral de roze achtige tinten mooi!

Lillyshuid -

Wauw wat een geweldige lipsticks! Past helemaal in mijn straatje :-)

Lindsey Beljaars -

Ik vind de lipsticks van Bobbi Brown altijd erg fijn. Gek dat de kleuren zo verschillend uitpakken. Ik vind True Pink het mooiste van de drie.

Kimmetje -

Mooie kleuren lipsticks! Ik vind de laatste het mooist. Ik vind het jammer dat Willemijn haar wenkbrauwen zo sterk aan zet. Het ziet er wat onnatuurlijk uit. Maar dat kan ook aan de kleur liggen? Is geen kritiek hoor, maar het viel me gewoon op.

Willemijn -

Haha ja ze waren vandaag een beetje té geworden oeps 😛

Eva -

Wow wat een verschil kan het uitmaken per ondertoon. Heel fijn dat jullie het allebei testen zodat we goed het verschil kunnen zien! Fijne review!

LA DOLCE EVITA -

Leuk om te zien dat de kleuren zo sterk kunnen verschillen.

Kirsty -

Ik zie wel vaker dat lip swatches er per persoon heel anders uit kunnen zien, maar dit is wel heel extreem inderdaad! Nu vind ik alle kleuren er wel heel mooi uitzien, alleen lijkt me dit niet iets dat je even snel online bestelt, omdat de kleuren zo anders uit kunnen vallen.

anna -

Wauwie, ik vind ze echt allemaal super mooi! Zeker kleuren die ik zou dragen.

Aboutsbstyle -

Heb laatst ook een lipstick laren aanbrengen van bobbi Brown. De kleur was inderdaad heel anders al vond ik de tektuur en zalig aanvoelen op de lippen. Liefs soraya

PinkFairy -

Wat gek met die ondertonen… Ik zou zelf ook voor Tawny Pink gaan, maar warme kleuren op mijn lippen staan mij niet.

Roos -

Ik word zo blij dat dit soort artikelen. Wat een mooie foto’s en inderdaad gek om te zien dat de kleuren zo verschillend uitpakken van de lipsticks! X

Margot -

Wat een mooie kleuren, maar bijzonder dat ze zo anders uitpakken!

Anniek -

Wow, wat is dit bizar zeg! Je zou echt niet verwachten dat je ondertoon zó veel verschil uit zou maken voor de kleur van de lipstick als ‘ie eenmaal op je lippen zit! Bizar :) De kleurtjes zijn wel mooi overigens!

Femke -

Ik had niet verwacht dat de swatches op jullie armen zo anders zouden zijn dan op jullie lippen. Toch vind ik de lipsticks wel erg mooi. Ik zou jullie advies ter harte nemen om wat euro’s bij te leggen en voor één van de audacious lipsticks te gaan, want daar zijn jullie lyrisch over :-)!

Marlotte -

Wat gek dat ze keer op keer zo verschillend uitpakken! Toch vind ik het wel mooie kleurtjes!

Maaike -

Op de swatch dacht ik ook: oh wow Tawny Pink. Maar hij oogt wel erg bruin op de lippen. Waar ik op de swatch helemaal niet naar Pink Nude neig, vind ik die toch wel het mooiste staan bij jullie allebei. Tawny Pink heeft wat ouwelijks naar mij idee en true pink vind ik op de lippen niet heel erg mooi.

Suzanne -

Heel erg leuk om te zien. Ik ben erg benieuwd naar deze lipsticks, dit maakt me in ieder geval nog enthousiaster

Reageer ook