Achter de schermen: Op TV!

Het is weer tijd voor een gezellige Achter de schermen video bij LLG! Vandaag werden we geïnterviewd door een omroep. Super leuk! Ook gingen we aan het werk met swatchen, reviewen en schrijven. Benieuwd wat we allemaal uitspookten en hoe dat gaat met tv opnames? Kijk mee!

De uitzending komt waarschijnlijk begin volgende week op Omrop Fryslan, vanaf 17.30 (en wordt elk uur herhaald). Waneer we meer weten, hoor je dat van ons via Instagram en/of Twitter.

https://youtu.be/Og4EogJWE5w

21 reacties

Mariska -

Wat leuk om te zien! En oh wow, zoveel lipsticks gekocht? Haha dat is wel heel veel geld!

Janny -

Leuk filmpje van jullie op omrop fryslan.

Miss Y. -

Ik antwoord meestal alleen als ik iets positiefs te zeggen heb, en normaal gezien trek ik me ook niks aan van waar jullie je geld aan uit willen geven… Maar 40 x die Nars lipsticks??? Serieus? Ok dat Temptalia dat doet, maar die heeft een database op haar site. Dit is wel 1200€. Je moet natuurlijk zelf weten waar je je geld aan uit wil geven, maar van deze verzameldrift werd ik eerlijk gezegd een beetje misselijk.
Ander puntje van kritiek: jullie stemmen schieten heel erg de hoogte in, in dit filmpje, misschien waren jullie wat hyper door de opwinding, maar het was wel wat vermoeiend om naar te luisteren.

Miriam -

Wat leuk zeg! altijd tof om te zien hoe dat achter de schermen er aan toe gaat. Lieve 2 sec. trouwens die héél snel voorbij komt: knuffelen met Jelle 😀

Ilona | Inspiration for you -

Echt een leuke vlog!! Die lipsticks hebben jullie wel aardig wat gekocht… Zo he
xxx

Nicole -

Super leuke vlog zeg! Leuk dat jullie weer op TV komen. En de lipsticks die jullie ophebben zijn echt prachtig!

Laura - Dagelijkse hap -

Super leuke vlog! En ik zou zo graag jullie NARS collectie hebben, jaloers! Ik koester mijn ene NARS lipstick “met mijn leven” haha

bosbes -

Geweldig dat jullie alle lipsticks kopen! Geeft inderdaad een compleet beeld wat zeer handig is. Zeker omdat je de producten hier niet kan krijgen. Ik kijk er naar uit!

aboutsbstyle -

wat een leuke video, zeker om het te zien hoe het gaat. liefs soraya

Danique Krol -

Leuke vlog! Jullie zijn zulke inspirerende vrouwen.

Amélie Cammaert -

Leuke vlog!
Ik heb hem deze morgen bekeken en ik heb goed gelachen :) x

Kiss & Make-up -

Greta en Pink Pigeon staan jullie heel goed, goeie keuzes :-) Leuk moment dat jullie mama’s soepje aan het eten zijn, hehe. Dat aardappelgerechtje klinkt ook wel lekker, hoor, mmm.

femketje -

super leuk 😀 ik ben zelf half fries/half zeeuws.. bij ons ouderlijk huis is het ook onmogelijk om iets te verstaan als je niet beide spreekt :’)

Kelly -

Blijft toch geweldig die vlogs van jullie

Kirsty -

Leuke vlog! Wat tof ook dat jullie nu gewoon alle NARS Audacious lipsticks hebben gekocht om te reviewen, alleen wat een prijs hangt er aan zo als je ze alle 40 koopt!

Suzanne -

Hele leuke en grappige video!

Milou -

Wat een leuke video! Ik vind het echt super tof dat jullie die collectie dan helemaal zelf kopen (ondanks de bedragen haha) om een compleet beeld te krijgen voor een review. Echt top!

Svenja -

Super gezellige video weer geworden! Grappig dat jullie door Omrop Fryslan zijn geïnterviewd, aangezien ik in Friesland woon kan ik het interview vast heel makkelijk terug zien, leuk! Ben erg benieuwd naar het resultaat van het interview!

Dhini -

Leuk vlog weer! GEzellig samen en leuk achter de schermen kijken. Wat heerlijk licht in huis

Sofie -

Ik vind jullie achter de schermen video’s altijd zo leuk om te zien. Volgens mij hebben jullie het zo gezellig samen! Weten jullie al wanneer het item op omroep frysland komt? Toch altijd dan weer spannend wat ze ervan gemaakt hebben. En aawh ik vind het altijd zo leuk om te horen als jullie weer een gerechtje van ons maken 😄

Femke -

Wat zijn jullie vlogs toch leuk :-)! Haha jullie met de NARS lipsticks, geweldig!

Reageer ook