Zoeva Rose Gold Luxe Edition Kwasten

Als het om producten reviewen gaat, dan zijn wij de beroerdste niet. Zoeva heeft prachtige rosegouden kwasten en jullie willen natuurlijk weten: zijn ze het geld waar, of niet? Daarom kochten we onlangs weer een aantal Zoeva Rose Gold Luxe Edition kwasten en vandaag vel ik mijn oordeel. To buy or not to buy?

Voor ik van wal steek met mijn verhaal, kijk en kwijl mee naar deze heerlijke foto’s van de prachtige kwasten (gemaakt door Martine!)…

Algemeen

De Zoeva Rose Gold Luxe Edition kwasten worden los verkocht. Er zijn zowel oogmake-upkwasten als gezichtskwasten beschikbaar. De kwasten worden netjes verpakt in kartonnen doosjes. De meeste kwastjes zijn ook nog eens beschermd door een extra hoesje. Op ieder doosje staat de naam van de kwast plus een uitleg hoe je de kwast kunt gebruiken. Een luxe gevoel geven de doosjes zeker, ze zijn prachtig versierd met rose gouden details en sierlijke letters.

De kwasten zelf zien er ook uit om door een ringetje te halen. Lichtroze handvaten met rose gouden details. De naam van iedere kwast staat er in rose gouden letters op gedrukt. Hier ga je als beautyjunkie toch van watertanden?

#126 Luxe Cheek  Finish

Deze kwast had ik al in de ‘gewone’ versie (zwart handvat, zilveren details) en is inmiddels al ruim 2 jaar mijn lievelingskwast om blush mee aan te brengen. Deze platte, rond afgesneden blush kwast van dierlijke haren brengt blush aan als geen ander. Heerlijk zacht op de huid en pakt precies genoeg kleur op. Ook is hij precies goed qua ‘dense’-heid en ‘fluffyness’ om de blush mee te blenden. Tel daar bij op de prachtige vormgeving van deze kwast en je je begrijpt dat dit nu mijn lieveling van mijn lievelings is… Mijn ‘oude’ is na 2 jaar trouwens nog in perfecte staat dus ook met de kwaliteit op lange termijn zit het met Zoeva wel goed!

Zoeva gooit de prijzen trouwens wel aardig omhoog. Twee jaar gelden kostte deze kwast in de standaard uitvoering nog €12,50. Nu is dat €14,80. En voor deze rose gouden uitvoering betaal je maar liefst €2 extra.

Prijs: €16,80

#114 Luxe Face Focus

Deze kwast, van dierlijke haren, is iets breder dan mijn duim, plat en rond en spits afgesneden. Hij is ontwikkeld om highlighter mee aan te brengen. En daar is ‘ie ook ideaal voor! Hij is stevig genoeg om precies te werken, maar ook fluffy genoeg om niet te veel van het product aan te brengen en het te laten blenden met de rest van je make-up. Ik gebruik hem inderdaad om highlighter aan te brengen, maar ik gebruik hem ook wel eens om blush of bronzer net iets preciezer aan te brengen. Ook zou je hiermee best kunnen shapen! Eigenlijk is het een allround kwast voor preciezere make-upklusjes. Fijn kwassie, Annie!

Prijs: €14,80

#110 Face Shape

Volgens Zoeva is deze kwast ideaal om je gezicht mee te shapen. De kwast heeft synthetische haren (geschikt voor vegans), is rond en vrij stevig. Hij is zo groot als mijn duim. Martine en ik hebben beide deze kwast. Ideaal aan deze kwast vind ik dat ‘ie goed in de holte onder je jukbeenderen komt. Ook voor shaping bij je slapen, voorhoofd en kaken is ‘ie handig. Voor het shapen bij je neus vind ik hem dan weer te groot. Het is een fijn kwastje, maar ik gebruik hem niet super veel. Ik vind een plattere shapingkwast fijner. Zeker als het om poeder gaat kun je met zo’n platte kwast (zoals de shaping kwast van Illamasqua of de shaping kwast uit deze bamboe set van Zoeva) preciezer werken. Dat vind ik toch fijner. Shapen met een vloeibaar product of creme product gaat wel weer fijner met deze kwast vind ik persoonlijk. Maar ja, hoe vaak doe je dat nu echt? Ik bijna nooit hoor! Daarom is het vor mijn zo’n kwast die handig is om te hebben voor die enkele keer dat je hem nodig hebt. Verder is het geen musthave wat mij betreft.

Prijs: €11,80

De Luxe Cheek Finish kwast is wat mij betreft nog altijd de fijnste blushkwast. Ik ben dol op dat ding! De Luxe Face Focus vind ik ook een toppertje, maar niet echt een basiskwast. Gewoon een fijne extra. De Luxe Face Focus is oke, maar ik en Martine worden er beide niet heel warm van omdat we allebei een ander soort kwast verkiezen boven de Face Focus als het gaat om shapen.

Heb jij al kwasten uit deze lijn van Zoeva geprobeerd? Zo ja, welke?

38 reacties

Susan -

Wauw wat een mooie kwasten! ♥

Catharina -

Heel leuke review, één opmerking: het is gebruikelijk dat de prijs van de kwasten omhoog gaan. Alles wordt duurder ivm de stijging van de prijspeil (inflatie). Daar kan Zoeva dus eigenlijk niet zoveel aan doen!

Maar wat een ontzettend mooie kwasten!

Lissa -

Wauw, wat een schitterende foto’s! Waar komt de ‘kwastenhouder’ vandaan?

LA DOLCE EVITA -

Prachtige kwasten en prachtige foto’s heb je gemaakt Martine! Ik gebruik ook al jaren een kwastenset van Zoeva en ik denk dat ik dit merk wel trouw ga blijven met zulke mooie kwasten die ze telkens uit brengen..

Lou -

Wauwwwwww, echt prachtige kwasten. Kleine opmerking: het is niet ‘handvaten’ maar ‘handvatten’. Vaten (met aa-klank zoals bAAs) daar doe je iets in. Vaten vol met olie. Handvatten (met 1 a zoals pAs) zijn handgrepen die je met de hand kunt vatten (vat je ‘m hihi).

Sharon -

Het mag allebei 😉

anna -

Deze kwasten zien er echt prachtig uit! Ik heb nog geen kwasten van Zoeva, maar ik wil er wel eens een paar aanschaffen.

Manon -

Mooie kwasten, maar waar ik eigenlijk nog nieuwsgieriger naar ben is waar dat mooie waxinelichtje houdertje vandaan komt.. haha :)

Lys -

Deze kwasten zijn zó mooi! Moet echt prachtig staan op de make-uptafel. De (eventueel standaard zwarte) highlighterkwast wil ik nog toevoegen aan mijn kwastencollectie, ziet er een handige kwast uit voor verschillende doelen.

Aboutsbstyle -

Heb zelf ook flink wat zoeva kwasten in mijn bezit, en de kwaliteit is en blijft vooral ook echt super. Liefs soraya

Michelle -

Deze zou je toch bijna bestellen gewoon alleen al omdat ze zo mooi zijn? Ik neem mezelf al honderd jaar voor om eens wat kwasten van Zoeva te bestellen, maar het is er nog nooit van gekomen en ik weet eigenlijk niet waarom. Toch maar weer eens even kijken!

Syl -

Ik ook haha.
Ik heb al zeker een jaar of 3 dat ik ze in mijn virtuele mandje gooi en dan toch niet op bestellen klik.

Irina -

Ik heb echt een zwak voor de uitstraling van de kwasten! Verder klinkt de blush kwast heel erg goed; maar de andere twee hoef ik niet zo nodig ^^

Mieke | Mieksmind -

Wat een prachtige kwasten! Ze staan al mooi in een beker of vaasje zonder dat je ze zou gebruiken haha. Mooie foto’s ook! Rose goud is sowieso echt prachtig.

Lola -

Supermooie kwasten en weer een fijne review met prachtige foto’s! Het is dat ik net een 21st kwastenset van Coastal Scents heb, anders wist ik het wel :)
Ik hoop dat alles weer goed gaat meiden, jullie artikelen zijn in elk geval nog even geweldig!
ps. klein tipje, handvatten is met dubbel t 😉

Caitlyn -

Zo mooi, die foto’s doen mijn hartje stukken sneller slaan. Wat een knapperds die borstels, maar buiten die blush kwast vind ik de rest niet zo heel speciaal.
xx

Floortje -

Oef, ik vind wat foto’s zelfs nog meer indruk maken dan de kwasten! De rosé-gouden verpakking op de al bestaande kwasten, ik geloof het allemaal wel, maar wat een prachtige foto’s, Martine! :) Goede review!

Elize| girlonthewhitebike -

Wauw! Vooral de kleur! Love het roze met rosé goud!! Heel mooi!

Hanna -

Grote fan van Zoeva hier! Ze zien er ook echt super mooi uit en pluspunten voor de foto’s Martine!

Nicole -

Ze zijn echt zo mooi. Ik heb de set met oogkwasten hiervan en die zijn ook super mooi en fijn.

Kiss & Make-up -

Ik heb wel een paar Zoeva kwasten, maar nog niks uit de rose gold reeks. Mooi zijn ze zeker!

Dita -

Wauw wat een prachtige kwasten! :)

Anita -

OMG, deze zijn echt prachtig!

beautifulday4makeup -

Wauw, wat zijn deze kwasten fotogeniek

Tessa -

Mooi! Ik heb zelf (sinds een week) kwasten die hier erg op lijken, die van Boozyshop. Ben ik ook tevreden mee! hele mooie set van 10 en was laatst in de aanbieding voor 30 euro! Moest ik hebben

Kimmetje -

Omg! Ik kwijl van me laptop af! Wat een beauty’s. Ik zit steeds te twijfelen over deze kwasten. Eigenlijk omdat ik er al genoeg heb! Maar nu trek je me bijna over de streep hoor!

Lindsey Beljaars -

Wat een prachtige kwasten, maar ook echt geweldige foto’s zeg!

Silkeblogs -

Wauw, hoe perfect kunnen kwasten eruit zien? 😀 x

Mariëlle -

Ik heb vorig jaar een rose gouden set gekocht van Zoeva en ik ben om, ik wil meeeer!

Carina -

90% van mijn kwasten is van Zoeva. Heerlijke kwasten. Alleen inderdaad jammer dat de prijzen supersnel stijgen! Ze zijn inmiddels niet meer budget te noemen en dat vind ik niet zo leuk.

Margot -

Wat een prachtige kwasten, alleen daarom zou je ze al bestellen!

Svenja -

Waaaaauw, wat zijn het toch adembenemend mooie kwasten! Alleen vanwege de mooie rosé gouden details wil ik ze al! Vooral naar de Cheek Finish kwast ben ik erg benieuwd, die klinkt wel echt als een toppertje!

Natascha -

Ik heb al jaren een grote set kwasten van Zoeva maar die zijn binnenkort toch echt aan vervanging toe. Ik wil eigenlijk wel wat kwasten uit deze lijn aan gaan schaffen, ze zijn zó mooi!

Yvonne -

Mee eens, die laatste heb ik ook maar vind ik geen must have. Inderdaad meer voor contouren in cremevorm. Voor blush aanbrengen gebruik ik elke dag 127 luxe sheer cheek. Die vind ik wel onmisbaar. Zoeva-kwasten vind ik sowieso onmisbaar in het algemeen. :)

Kelly -

Wauw wat een prachtige kwasten! Alleen al voor het oog zou ik ze willen hebben.

Akosua -

Mooie foto’s. Ik heb ook Zoeva kwasten, maar dan gewoon uit de zwarte lijn. Matcht ook wat beter met mijn andere kwasten. Tot nu bevallen alle kwasten heel goed, de kwaliteit is echt prima.

Femke -

Wat een prachtige kwasten zijn dit toch he.. Heel deze kwastenset zou ik graag aanschaffen, alleen al om gewoon te hebben. Ik heb de basis kwastenset van Zoeva met daarin een paar gezichts- en oogkwasten.. Onwijs fijn!

Marlotte -

Aah, moeilijk om kritisch te blijven als het zúlke mooie kwasten zijn. Wat een plaatje!

Reageer ook