Willemijns haarroutine

Het is al lang geleden dat ik jullie mijn haarroutine heb laten zien. Ik vond het daarom wel weer eens tijd worden voor een update. In deze video vertel ik met wat en hoe vaak ik mijn haar was, hoe ik het stijl en wat mijn favoriete producten zijn. Dit is mijn haarroutine!

https://youtu.be/Rk1mNiu_uv4

Linkjes naar artikelen die ik noemde in de video:

  • Olaxplex review (KLIK)
  • Living Proof review (KLIK)
  • Kerst haartutorial (KLIK)

20 reacties

Mymy -

Okee, compleet off topic, maar zou ik morgen vragen waar je bril van is? Ik ben al zó lang op zoek naar zo’n model, en deze is echt prachtig!!

Alvast bedankt :)

Willemijn -

Etnia Barcelona :) Dank je!

Aboutsbstyle -

Ben benieuwd geworden naar de crèmespoeling. Liefs soraya

Miriam -

Wat leuk om te zien. Ik laat na het douchen mijn haar drogen in een handdoek (op m’n hoofd), als het bijna droog is masseer ik er Krulcreme (Andrelon) in, daarover heen een beetje haarlak en tadaaa: ik heb krullen. Als ik geen zin heb ik mijn krullen dan laat ik het gewoon drogen, dan heb ik stijl haar. Ideaal =D

Sacajawea De Wilde -

Eerst en vooral, een heel leuke video Willemijn!
Mijn haar is gemiddeld qua dikte maar het word ook heel snel vet, mijn haar is ook niet gemakkelijk te stylen, als ik krullen maak, zelfs als ik heel veel mousse en haarlak gebruikt is er na een uurtje nog amper iets van de krullen te zien. Ook ik was mijn haar om de 2 a 3 dagen. Ik was het wel met een speciale shampoo voor snel vetwordend (is dat zelfs een woord?) haar en sindsdien is het toch wel wat beter, om mijn haar zacht te maken gebruik ik een keer per week een haarmasker dat mn haar voed maar niet te vettig maakt.
Wow dit is waarschijnlijk de langste reactie die ik ooit geschreven heb :p

Danielle -

Ik heb schouderlang, heel fijn haar, de bovenkant is redelijk stijl, de onderkant krult ligt. Daarnaast is het geverft: eerst knalrode plukken in mijn bruine haar, nu ben ik eroverheen geweest met felpaars: resultaat duochrome haar: afhankelijk van het licht is het donkerbruin met wijnrood of veel meer paars en deels een paarse gloed over mijn bruine haar. Ik merk dat hoe minder ik eraan doe, hoe beter bij haar zit. Deels is mijn haar nog ontkleurd door het felle rood dat ik lang heb gehad. Als ik het niet goed verzorg, is het zo droog dat het uitgepluisd touw is. Ik was het maar eens per week. Voor ik het was, doe ik pure arganolie in de lengtes en dat laat ik rustig een uur intrekken. Dan was ik het met sulfaatvrije shampoo (van de afroshop) en nadat ik de shampoo erin heb gemasseerd, doe ik (door de shampoo) een haarmasker (ook van de afroshop, op sheabutter basis en dus zondersiliconen) erdoor en dat laat ik een paar minuten zitten. Dan uitspoelen, handdoek erom heen en als het ergste vocht eruit is, doe ik er een leave-in conditioner in (ook van de afroshop, met keratine, zonder siliconen) en dan laat ik het aan de lucht drogen. Sinds ik dat zo doe, heb ik veel minder droog haar en nauwelijks gespleten punten meer. Pas als het droog is, kam ik het door met de tangle teazer. Na een dag of 5 zijn de wortels wat vet en gebruik ik een droogshampoo (batiste, de groene, die maakt je haar niet te extreem stug) en daarmee trek ik het tot de volgende wasbeurt. Alleen als ik een keer voor een feestje of zo mijn haar style, gebruik ik haarlak. Als ik op vakantie ben en ik mijn haar veel vast hebt, is het na een week nog niet vet: dan was ik het alleen met conditioner en doe ik er verder niets aan.

Daniëlle -

Leuk om te zien! Ik ben benieuwd naar de shampoo. Zelf heb ik ongeveer net zulk lang haar als jij. Ondanks het vele verven is het niet zo beschadigs, althans, zo ziet het er niet uit. Ik gebruik sinds kort een kleurbehoudende shampoo van de kapper, die geeft elke keer een beetje kleur af. Sinds ik dat gebruik is mijn haar echt mooier geworden. Daarnaast gebruikt ik vaak olie, serum, of herstellende spray om het mooi te houden. En inderdaad… love voor de Tangle Teezer! Heb ‘m sinds kort en merk toch dat mijn haar minder snel afbreekt.

Kiss & Make-up -

Sinds ik een Tangle Teezer heb kan en wil ik niet meer zonder. Eindelijk gedaan met al dat trekken! Verder is mijn haarroutine wel heel eenvoudig eigenlijk, ik doe heel weinig. Maar ik ‘process’ mijn haar dan natuurlijk ook wel veel minder dan jij.

Suzanne -

Leuk om te zien. Mijn haar is vergelijkbaar met dat van jou.

Marisa -

Ik vind jullie allebei eigenlijk geen mooi haar hebben. Dun, droge punten en zo sluik. Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die iets aan deze haarroutine hebben of graag Willemijns haar willen hebben. Ik denk dat de meeste mensen veel minder haarbeschadigingen hebben dan jullie, en dus van nature (zonder 20 tussenstappen en producten) al mooier haar hebben. Qua make-up zijn jullie top, maar qua haar… :\

Fleur -

Sommige mensen hebben nou eenmaal wat fijner en sluiker haar. Daar kunnen ze niks aan doen. En ookal doen ze veel qua verven en stylen dan nog kan deze routine nuttig zijn voor andere meiden. Want veel meiden verven en/of stylen hun haar regelmatig. Je reactie is nogal nutteloos want qua nuttige feedback valt er niks terug te vinden.

amber -

Jij denkt dat je heel wat bent he? Dat ben je niet. Liever personen met ‘dun droog en lelijk haar’ dan zo’n rotte persoonlijkheid. Willemijn dit staat je super!

Marjolein -

Ik heb helaas ook dun en sluik haar. En ja, daar baal ik van en ik ben jaloers op vrouwen die mooier en dikker haar hebben. Maar je kan er helaas niets aan veranderen, behalve te proberen het er met de juiste producten zo mooi mogelijk uit te laten zien. Of mensen nu wel of niet graag Willemijns haar willen hebben, het is een feit dat sommige mensen zulk haar gewoon hebben en die zullen dus wel degelijk iets aan deze video hebben.

Lindsey Beljaars -

Wat een mooie producten! Die Tangle Teezer is echt ontzettend fijn!

Teddie -

Goooedemorgen! :)

Ik heb kort, krullend haar dat qua dikte gemiddeld is, maar het is wel heel vol en volumineus, en ook wordt mijn haar best snel vet (na 3 dagen, maar dan was ik het ook op diezelfde dag nog). Mijn haar is op zich niet pluizig en glanst wel veel, maar dat komt ook doordat mijn haar zelf vrij zacht is, het is ook heel makkelijk te stijlen; ook al doe ik dat liever niet, want ik ben gek op krullen :P.

Ik wil graag weer lang haar hebben, en dus gebruik ik ongeveer 1 keer in de twee weken kokosolie, dat verdeel ik een dag voordat ik ga douchen door mijn haar, laat ik een nacht zitten, en spoel ik daarna uit. Mijn krullen worden er heel zacht door, en ook lijkt het alsof ze dan wat meer definitie krijgen.

Wanneer ik douche gebruik ik een shampoo en conditioner (ookal heb ik kort haar: ik gebruik veeeeeel conditioner) en zodra mijn haar vol zit met conditioner kam ik het door en spoel ik het daarna direct uit. Na het douchen doe ik er eerst een handdoek omheen, en zodra ik dan klaar ben met aankleden enzo gebruik ik een soort vettig haarspul waardoor mijn haar lekker glanst, en dan kneed ik de krullen er in. Dat doe ik omdat mijn haar de vorm aanneemt waarin het droogt, dus als ik het recht kam droogt het ook stijl (en pluizig) op. Dat ik van mezelf krullen heb weet ik doordat mijn haar, als het hard waait, meteen in de krul schiet, hehe.

Sorry voor dit lange verhaal, maar ik dacht: misschien heeft iemand hier wat aan. Leuk artikel trouwens!

Marlotte -

Ah, ik vind Tangle Teezers zo fijn. Ik kan sindsdien niet meer zonder!

Nienke -

Ik vind haarfilmpjes altijd erg leuk om te zien. Ik ben ook benieuwd naar de routine van Martine (jeej, rijm :D). Mijn haartype lijkt meer op dat van haar, alleen is mijn haar iets langer.
Ik gebruik ook vaak biosilk serum, heerlijk spul. Ik föhn mijn haar alleen nauwelijks, omdat ik bang ben dat het afbreekt en bij mijn haar blijft ook niet veel zitten. Tenzij ik heel veel mousse en haarlak gebruik en de krultang er heet en lang in laat zitten. Maar ik ben dan ook weer niet echt fan van dat krokante haar dat ik dan krijg. 😉

Marloes -

Leuk om te zien welke haarproducten je gebruikt. Ik ben ook erg tevreden over de Olaplex no3 die ik dankzij Sue ben gaan gebruiken. Ik slaap er altijd een nachtje in de week mee! En ik ben nu erg nieuwsgierig naar de Living Proof producten!

Femke -

Die Tangle Teezer heb ik ook.. Fijn om mee te nemen in mijn tas door dat ‘klepje’. Ik heb ook een iets grotere Tangle Teezer en die gebruik ik thuis.

Laura -

Ik vind deze haarkleur je zo mooi staan!
De link naar het Olaplex artikel doet het helaas niet, ik kan hem ook niet op de site vinden..?

Reageer ook