Vlog: Shoppen en Janken

Jaaahaaa, weer eens vlog op LiveLifeGorgeous! Martine en ik gingen afgelopen zaterdag saampjes gezellig shoppen. Ook was het tijd om Martine haar verjaardagscadeautje te geven en dat mondde uit in een lekker vriendinnen-emo-momentje. Kijk mee naar onze gezellige middag!

https://youtu.be/hrlNU7LEPEY

27 reacties

Cecilia -

Heel mooi!

Paola -

Wat een gezellige vlog en goed om te zien hoe Willemijn Martine geraakt heeft met haar kaartje en haar prachtige cadeautje!

Lou -

Ik zit al een lange tijd te bedenken wat het woord is waarmee ik jullie het beste kan omschrijven. Ik denk dat lief het beste woord is. Jullie zijn zo lief voor elkaar! Dat maakt me iedere keer weer blij als ik jullie vlogs bekijk ♡

Nicole -

Wat een leuke video! & wat een leuk persoonlijk cadeau en kaartje!

Murl -

Toppers zijn jullie!

Vanessa -

Hey Martine en Willemijn ik volg jullie nog niet zo lang, maar wat zijn jullie leuk!
Met mijn 40 jaar wel wat ouder maar ach wat maakt leeftijd uit!
Ga zo door! Lekker geshopperd zag er gezellig uit!

Daniëlle -

Wat leuk, weer een video samen! Altijd gezellig om te winkelen :) Ik ben benieuwd naar outfits!

Syl -

Dat truitje met die cape vind ik heel gaaf!

Jhemyla -

Heerlijk zo’n vlog samen, kan ik altijd zo van genieten.

Sophie -

Goed om je weer in een vlog te zien Willemijn!

Martina -

Wat een ontzettend attent cadeau! Mooie (emo) toevoeging aan de theepot 😉

Lindsey Beljaars -

Heerlijk, weer gezellig samen in de vlog!

Miriam -

Dat ziet er nog eens gezellig uit! Mooie spullen bij de Nikkie en sale is natuurlijk altijd goed XD
Ben benieuwd naar de rest!

Heleen Schrijvershof -

Gezellig Lijkt me echt weer even leuk samen op pad.

Floor -

hey wat leuk haha begin van die vlog, dat is vlak bij mijn huis!!!

Mariska -

Ik laat normaal nooit een reactie achter, maar vind het toch soort van tof dat ik precies dezelfde blouse (van NIKKIE) als jij heb gekocht, afgelopen zaterdag :) Gezellige vlogs maken jullie altijd, een feestje om naar te kijken :)

Mia -

Wat leuk om weer een vlog van jullie samen te zien!

Laura -

Haha wat een heerlijk dagje, leuk om te zien! En wat een mooie oorbellen :)

Dita -

Wat een prachtig cadeau! Mooie vlog meiden.

Svenja -

Wat leuk om weer een vlog van jullie samen te zien! Ik vind jullie vriendschap altijd zo mooi en bijzonder om te zien! En de nieuwe oorbellen van Martine zijn prachtig! Fijn dat jullie ook met het shoppen zo zijn geslaagd, ben benieuwd naar de aankopen / outfit foto’s!

Anna -

Leuke video meiden! Gek dat je verlof nu al weer over is Willemijn. Maar voor ons wel leuk natuurlijk. :)

Liset - Beautydagboek -

Wat een gezellige vriendinnendag! Jullie hebben het heel leuk gehad zo te zien en wat een prachtig cadeau heb je gekregen Martine! Wat super dat er nu trouwens korting is in de NIKKIE store, ik ga ook eens kijken of er wat leuks tussen zit :).

Sharity -

Jullie zijn altijd leuk samen! Leuk de vlog! Gezellige meiden! En die blousse van Nikki was echt heeel gaaf!

jeapiebel -

Wat een schattig en mooi cadeau. Gezellig samen op de vlog.

Marlotte -

Oh wat leuk om jullie weer samen te zien in een vlog. Staat je goed die donkere lipstick Willemijn! Wat een onwijs leuk kaartje is dat zeg, lief!

Suzanne -

Leuk weer eens een vlog!

Femke -

Wat gezellig weer zo samen in een vlog :-)! Wat een mooi cadeau, erg lief!

Reageer ook