Time for a change

Lieve lezers van LLG, vandaag willen we jullie meenemen in onze gedachtes van de laatste tijd. We gaven in het artikel op Oud & Nieuw al aan dat we LLG in een ander jasje zouden willen steken maar dat we nog niet wisten hoe en wat. Vandaag wat meer informatie hierover.

Al een tijdje lopen we met het gevoel dat we wat vernieuwing zouden willen aanbrengen op LLG. Sommige dingen prikkelen ons niet meer zoals vroeger. Na ruim 7 jaar beautybloggen kun je je voorstellen dat soms de sleur er in komt. Het is niet populair om dit toe te geven, maar jullie kennen ons, we zijn altijd eerlijk en vinden dan ook dat we dit met jullie moeten delen.

We zijn op dit moment veel samen aan het brainstormen hoe we LLG anders kunnen gaan insteken. Maak je geen zorgen, WE GAAN NIET STOPPEN. Natúúrlijk doen we dit niet! We zijn veel te dol op ons eerste kindje en praten veel te graag over lipstick, oogschaduwpaletten, kleding en gekke schoenen. Dus stoppen is niet aan de orde. Maar ruimte om te ontdekken welke weg we dan wel willen inslaan, hebben we nodig. We hebben super veel creatieve ideeën die we uit zouden willen werken, maar simpelweg te weinig tijd met 2 blogs en de hele zakelijke kant dat achter ons bedrijf zit.

Steeds vaker hebben we het gevoel dat er iedere dag om 6.00 uur iets online MOET komen. En terecht, dat hebben we jarenlang ook gedaan. Het is dan ook logisch dat jullie deze verwachting hebben. Toch is voor ons nu het moment om aan te kondigen dat we de komende tijd niet standaard iedere dag om 6.00 uur een artikel zullen plaatsen (dit geldt overigens niet voor 2WMN!). We willen voortaan het gevoel hebben dat we van ieder artikel dat we plaatsen een blij gevoel krijgen. Dat het iets is waar we 100% achter staan (zoals de NARS artikelen van de laatste tijd, de #LLGVideoWeek video’s etc.) We kunnen ons voorstellen dat jullie denken: ‘Maar wanneer staat er dan wel wat online?’ Volg ons op Twitter (@martiniii10 & mijn0) en Instagram (@martiniii10 & @willemijnvl), daar maken we bekend wanneer er een nieuw artikel online staat. Heb je geen social media, dat kun je ook gewoon iedere zondag even komen bijlezen.

Jullie hoeven je echt geen zorgen te maken dat er nu misschien dagenlang niets online komt. Zoals we het nu inschatten zal er ongeveer om de dag iets online komen en 1 video per week. Pin ons hier niet te veel op vast, het is voor ons ook een beetje zoeken.

Wat betreft de toekomst, kunnen we in elk geval zeggen dat we willen gaan proberen nog origineler en creatievere content voor jullie te maken. We willen heel graag meer dingen doen waar we nog meer beautykriebels van krijgen en hopen daarmee voor jullie uiteindelijk LLG nog leuker te maken. We geloven er namelijk in dat de mate van plezier wat wij hebben in LLG ook voor jullie te voelen is in de content die we maken en daarom denken we dat we er op dit moment goed aan doen voor zowel onszelf als voor jullie om dit te besluiten. Natuurlijk vinden we dit spannend maar we zijn er van overtuigd dat het er alleen maar beter van kan worden.

We hopen op jullie steun en vertrouwen. Daar zijn we jaar in jaar uit al dankbaar voor. Jullie als lezers zijn zo belangrijk voor ons dat niet alleen ons eigen plezier, maar ook dat van jullie in LLG voorop staat. Uiteindelijk zijn jullie de drijfkracht achter deze blog. We hopen dat jullie LLG blijven bezoeken, maar nu dan (voorlopig) met iets minder artikelen.

We zagen dat een aantal lezers leuke ideeën achter hebben gelaten op het Oud & Nieuw artikel. Bedankt hiervoor! Deze nemen we zeker mee in ons achterhoofd. Het liet ons inzien dat niet alleen wij zin hebben in nieuwe prikkels, maar jullie ook! Dus mocht je nog een idee hebben, shout! Wie weet past het ergens in onze nieuwe plannetjes!

We willen jullie heel erg bedanken voor het lezen van dit artikel. Het eerstvolgende artikel is een nieuw NARS swatch artikel  (jaaaaa, oeps, weer geshopt haha!) en deze komt vrijdag om 06.00 uur online. Dus kom dan sowieso even terug!

Veel liefs,

Wil & Tien

106 reacties

M. -

Dit was dus allemaal niet waar???

marrie -

Ik zou LLG opheffen en samenvoegen met 2wmn. Dan kan je een item Beauty toevoegen. Waarom zou je deze site nog aanhouden?

Martine -

Nee dat zouden we nooit doen, we zijn juist blij met deze scheidingslijn.

Sharon -

Misschien nu wel? Zou ik geen gek idee vinden :)

H.M -

Stiekem vind ik het wel een beetje jammer dat jullie minder gaan posten, maar ik begrijp jullie keuze zeker wel! Ik hoop dat jullie hierdoor meer plezier in het bloggen gaan krijgen. Liefs

Laura -

Ik ben rijkelijk laat met mijn comment maar wilde toch ook even wat zeggen ;p

Moedig besluit. Ik heb zelf in mei (op de dag dat mijn dochter geboren is, video was allang ingepland) mijn nagelblog opgegeven. Ik liep ook al maanden te worstelen hiermee en wat ik ermee zou willen, hoe ik het voor me zag en ik werd er simpelweg niet gelukkig van. Wel heb ik besloten om een persoonlijke blog te maken. Zeker een stap terug in inkomsten en bezoekers maar het geeft mij ontzettend veel voldoening en ik kan weer ‘lekker’bloggen. Ik hoop dat dit gevoel voor jullie ook weer zal komen, is het op LLG of is het alleen nog op 2wmn. Volg je hart… (*kots* maar het is wel zo!)

Nicole -

Ik vind het jammer, ik heb toch altijd het idee dat dit nog steeds het ‘grote’ is en 2WMN een wat kleiner bij blogje. Maar desalniettemin vind ik de beslissing enorm moedig! |Ik wens jullie veel succes, je zou het LLG 2.0 kunnen noemen, haha 😉

Miriam -

Oehhh, wat leuk! En spannend lijkt me. Heel veel succes en plezier, ik ben benieuwd 😀

Neeltsje -

Kwaliteit boven kwantiteit dames!

Elise -

Moedige beslissing. Ik hoop gewoon dat hiermee inderdaad kwaliteit over kwantiteit wordt gekozen en de artikelen uitgebreid blijven. Ik ben zelf niet zo’n voorstander van een ‘korte hapklare stukjes’ blog à la BG 2.0.
Als vb: het artikel over ‘juiste foundation vinden’ vond ik van zo’n fantastische kwaliteit! Zo informatief en er zat veel werk, dat zag je :)
Mijn suggesties:
+ video’s: ik hou van jullie video’s, zeker als ze niet te ‘strak’ zijn maar lollige, gezellige kletsvideo’s.
+ lezerspanel: als oplossing voor minder artikelen geen gastblogger inschakelen, maar meer doen met lezers. Iedereen gebruikt namelijk andere producten, of vindt andere dingen fijn en ik vind dit zo leuk om te ontdekken.
+ artikelen waarmee jullie producten vergelijken. product x vs product y.

– look of the day: sla ik vaak over omdat ik daar wat de sleur in merk, komt voor mij vaak repetitief over.
– teveel positieve reviews. Ik zie ook graag eens wat echt niet goed is.

Hopelijk kunnen jullie iets doen met m’n tips! Veel succes in deze spannende tijd alleszins :)

Mendy -

Julie blog is nog net zo leuk als er om de dag een artikel komt. Ik doe dit zelf ook al een tijdje, en het bevalt heel goed. En ik lees jullie artikelen net zo graag, kijk vaak genoeg in oude artikelen als ik iets specifieks zoek :) Geniet samen van het bloggen

Ingrid -

Verandering is altijd goed vind ik, jezelf weer her uitvinden en een frisse wind door een goed concept. Daarmee houd je mensen geïnteresseerd. Ik persoonlijk ben dol op jullie stijl qua mode, door jullie ben ik fan van vanillia geworden. Ik zou het geweldig vinden om meer mode/stijl gerelateerde dingen te zien.

Syl -

Hoewel ik de beslissing begrijp, vind ik het erg jammer.
Ik kom graag dagelijks op jullie blog(s). Zelf merk ik dat ik blogs die niet dagelijks posten ga vergeten. En dan is het opeens na tig weken…’owja’

Caro ~ My Beautycase -

Wat goed dat jullie altijd zo eerlijk zijn en durven toe te geven dat de sleur er een beetje in komt. Logisch dat jullie nu even niet elke dag meer iets online zetten, ik hou jullie social media en blog gewoon in de gaten! :-)

Mariet -

good job Girls! volg je gevoel zegt mijn oma altijd :) ♥♥♥

Laura -

Hallo dames!
Ik vind het een hele goede beslissing wat jullie hebben genomen en ik begrijp het zelf helemaal.
Als je elke dag een artikel moet plaatsen om precies 06.00 dan moet je dat dan ook echt doen en schrijf je sommige artikelen niet met plezier denk ik dan.
Ik vind het lezen bij blogs belangrijk dat je kunt lezen dat er plezier in het schrijven van het artikel heeft gezeten!

Heel veel succes!

x, lau

Eline -

Goed plan, hoor!
Wat jullie zeggen over een sleur heb ik al vaker bij andere blogs gezien. Daar wordt inderdaad niemand beter van. Liever wat minder, maar leuke artikelen dan veel en niet origineel.
Veel succes!

Kiss & Make-up -

Ik kan heel goed begrijpen dat je na zoveel jaren bloggen wel eens behoefte hebt aan een nieuwe wending. Ben benieuwd wat het gaat worden. Sowieso blijft ik langskomen en lezen!

Evelien -

Snap het langs jullie kant, maar vind het toch een spijtige evolutie. Positief dat 2WMN wel dagelijks blijft.

Adriënne -

Lieve meiden,

Ik hou er juist van dat jullie zo puur, enthousiast en oprecht zijn. Met alle privé veranderingen en met alle jaren dat jullie al bloggen vind ik het juist heel goed om llg daarin mee te laten groeien en jullie hart te volgen. Ben heel benieuwd naar hoe jullie het gaan vormgeven. Ik volg jullie trouw en leef en geniet met jullie mee. Veel succes en zorg goed voor jullie zelf en elkaar. Liefs Adriënne

An -

Laiverds, het is overduidelijk dat jullie zelf in een volgende fase van jullie leven zitten. De een heeft een gezin gekregen de ander is druk bezig dingen uit het verleden te verwerken…kortom het leven zoals het eerder was voor jullie beide is niet meer. Daarom niet meer dan logisch dat de artikelen en interesses anders zijn. Je moet over dingen bloggen die dichtbij je staan anders komt het ongeloofwaardig over dan juist zullen mensen afhaken. Als de opzet veranderd zul je waarschijnlijk een andere doelgroep als bezoekers hebben. Niets mis mee toch, blijf dicht bij jezelf en wees eerlijk dan komt het allemaal wel goed 👍

Deborah -

Wow wat een heldere duidelijke opmerking!
Waarheid als een koe haha
En laten we wel zijn, alles went!

ankie -

Ik begrijp het, en vindt het prima!!
Jullie doen het super, ga zo door!

Becky -

Beslissing is volkomen begrijpelijk!
Meeste is al gezegd door anderen. Wil wel ‘toevoegen’ dat ik jullie graag volg net als 2WMN.

Ideetje misschien. Ik ben juist de laatste tijd van dierproefvrij en vegan makeup. Daar hoor je niet zo heel veel van. Misschien leuk om daar iets mee te doen?

Hester -

Ik vind het goed dat jullie zo laten zien dat jullie je werk – en het plezier erin – heel serieus nemen en ook zo eerlijk durven te zijn. Doordat 2WMN er nu ook is, denk ik dat jullie je deze keuze goed kunnen veroorloven (jullie verdwijnen immers niet opeens helemaal van het internet oid). Een 2WMN met elke dag een artikel online en LLG met vooral kwalitatieve beautyartikelen kan ik me ook goed voorstellen. Veel plezier en succes met het brainstormen en uitproberen!

Denise -

Oeh wat spannend! Ik ben heel benieuwd naar de vernieuwing en kom zeker regelmatig even terug om te kijken of er een artikel online staat :-)

Hilde -

Jullie moeten doen wat jullie denken dat goed is voor jullie.
Het is ook belangrijk dat Willemijn er op dit moment voor Jelle is en ervan kan genieten.
Jullie zijn de eerste Youtubers die ik volg dus ik blijf fan van jullie.

Dhini -

doen Wat jullie fijn vinden.

Ivy -

Gewoon doen wat goed voelt! Dat heeft jullie al veel gebracht :)

Emma -

Heel goed van jullie dat jullie wat minderen met de artikelen! Als je niet volledig achter een artikel staat merkt de lezer dat toch vaak. Ik zou het leuk vinden om de lay out over een andere boeg te gooien. Wat artikelen en video’s betreft: ik blijf het meest van make-up en mode houden. Maar persoonlijke artikelen vind ik ook leuk, ik heb het gevoel dat die allemaal op 2wmn komen en dat Live Life Gorgeous alleen maar gaat over make-up en mode. Een totaal nieuwe artikelen-reeks lijkt me erg leuk! Hopelijk hebben jullie hier wat aan, liefs!

Desiree -

Ik kan jullie keuze maar al te goed begrijpen! tegenwoordig zijn er in blogwereld zoveel typische beauty artikelen te vinden die eigenlijk allemaal een beetje uitgekauwd zijn. En dat is erg jammer. Daar waar ik vroeger erg benieuwd was naar nieuwe artikelen en reviews over producten, sla ik deze standaard artikelen nu het liefste over…

Alhoewel ik op twitter las dat jullie er vanuit gaan dat de cijfers terug zullen gaan lopen, denk ik dat dit juist een goede keuze is die jullie een boost in de goede richting zal geven.

Wanneer je iemand zijn of haar enthousiasme kunt lezen en de liefde er vanaf spat dan heb je het publiek te pakken! Jullie zijn altijd jezelf geweest en dat is jullie kracht. Terug naar de basis bloggen en schrijven omdat je het leuk vindt en niet omdat het ‘moet’!

Maria -

Gewaagde keuze. begrijpelijk dat wel. Dank wel dat llg een grote flop wordt als de kwaliteit nu niet drastisch omhoog gaat. Artikelen zijn nu mwah en als je dan ook nog minder publiceert…..

Madebyuna -

Hoe kan iets wat al 7 jaar succesvol bestaat, met een onwijs grote groep volgers. Opeens een flop worden…
Het wordt een anders soort site, maar dan is het niet meteen slecht en is er gefaald. Denk dat het een goede keus is van de meiden!

Sharon -

Voorstander hier! Doen waar je gelukkig van wordt, dat straalt inderdaad altijd wel door blogposts heen.

Waar ik zelf nog aan zat te denken: misschien is het leuk om eens wat looks online te zetten die uit jullie persoonlijke comfort-zone liggen, maar wellicht wel inspiratie geeft tot nieuwe dingen? (denk bijv. aan wat er op de catwalk wordt gedaan VS wat het uiteindelijk wordt “op straat”. De inspiratie komt dan vaak daar vandaan. Ook hebben ze op de catwalk vaak wat gekke looks, misschien een idee om daar inspiratie vandaan te halen en dat om te toveren tot iets draagbaars met een edge?).

ciola -

Lieve Wil & Tien,
Ik begrijp helemaal jullie beslissing alleen zou ik het wel heel jammer vinden als er maar 1 video per week online gaat komen, ik kijk altijd met heel veel plezier jullie video’s, vind het altijd fijn om na een drukke dag een video van jullie te zien en dan even lekker relaxen.
Qua blog volg ik 2wmn ook maar spreekt me niet altijd even aan, wat ik soms mis bij llg is de humor want ik in jullie studietijd wel had.
Veel succes met de beslissing die jullie gaam nemem.

Jennifer -

Hallo!
Ik ben ook een voorstander van deze beslissing, ik merk dat ik de artikelen van LLG steeds minder lees, terwijl ik naar die van WMN uitkijk. Natuurlijk verschilt dit per persoon, maar ik ben groot voorstander van de persoonlijke artikelen en videos.
Misschien zou een soort pol een goed idee zijn? Ik zou denken dat mensen die de verandering belangrijk vinden hier wel op reageren, en zo kunnen jullie op een wat georganiseerdere manier meningen peilen en ideeen verzamemelen.
Persoonlijk vind ik look of the day’s niet zo interessant, ze lijken steeds frequenter te worden, en laten eigenlijk alleen maar 1 outfit zien in een behoorlijk uitgebreid artikel. Het lijkt mij wat dat betreft de moeite niet helemaal waard. Bovendien nemen ze een beetje de plaats in van shoplogs (met aanbeelden), zie ik juist veel liever zou zien.
Ontzettend leuk vind ik nog steeds de lipstick swatches en ontzettend informatieve artikelen die daar vaak bij staan. Vooral artikelen over budget lipproducten lees ik erg graag. Ik ben zelf alleen niet zo van de full face makeup, en kan me voorstellen dat er meer mensen niet echt foundation e.d. gebruiken. Ik zou het wel eens leuk vinden tutorials te zien hoe je met weinig producten toch een leuk effect kan bereiken.
Ik kan zo gauw niet meer dingen bedenken, maar een poll lijkt me toch erg handig. Misschien een idee om er zelf een winactie aan vast te maken voor zoveel mogelijk input, al zouden dat misschien niet de vaste lezers zijn.
Heel veel succes met alles, en ik blijf jullie natuurlijk volgen.
Groetjes!

Nicole -

Ik kan heel goed begrijpen dat je na zo’n lange tijd het net even iets anders wilt aanpakken. Ik ben benieuwd naar jullie ideeën!

Kelly -

Spannend, al die toekomstplannen! En wat is het leuk om met nieuwe ideeën aan de slag te gaan he =D Heel veel succes, ik weet zeker dat het te gek wordt.

Oh, en sinds ik me niet meer druk maak wanneer ik een keer een dag niks plaats heb ik zoveel meer rust – in mijn hoofd – gekregen. Heel fijn. Altijd een goede keuze om voor je eigen rust te kiezen =)

Dineke -

Lieve Willemijn en Martine,
Ik vind het heel dapper dat jullie deze keuze hebben gemaakt na al deze drukke tijden. Er is natuurlijk heel veel veranderd en dan is het ook wel lekker om een frisse nieuwe start te maken. Ik heb het idee dat in beautyblogland de focus heel erg ligt op het iedere dag een artikel moeten plaatsen, maar waar die norm eigenlijk vandaan komt… Goed dat jullie je grenzen aangeven en de ruimte nemen om te doen wat jullie willen doen! :) ik heb daar heel veel bewondering voor en zal zeker weten met heel veel plezier jullie blogs blijven volgen.
Liefs! xxx

Martine -

Lieve meiden,
Ik sta achter elke beslissing die jullie nemen, het is belangrijk dat jullie er lol in hebben en er blij van worden. Wanneer jullie blij zijn dan worden de lezers dat ook. Soms is een verandering wel even goed hoewel ik altijd met veel plezier jullie beide blogs bekijk.
Succes met alles!

Madelon -

Lieve Wil en Tien, ik lees jullie artikelen graag, ik vind jullie blog de gezelligste van (beauty)bloggend Nederland en ik hoop van harte dat dat zo blijft. Als dat betekent dat er per week een paar artikelen minder verschijnen, dan is dat maar zo! Blijf trouw aan jullie persoonlijke stijl en houd vooral jullie plezier in bloggen!

Lisette -

Waarom niet wat vaker gastartikelen? Of regel jullie zelf een assistente voor de zaken die jullie niet leuk vinden.

Sara -

Begrijpelijke keuze. Ik merk zelf dat ik vooral veel artikelen lees op 2WMN, en dan vooral de persoonlijke stukken en de 2 Keep a Diary is bij mij echt vaste prik op maandagochtend. In één van die diaries hebben jullie een keer verteld over een Syrisch meisje dat jullie in de trein hadden ontmoet. Volgens mij deed ze ook een opleiding die wel zou aansluiten voor artikelen op LLG. Hebben jullie met haar nog contact en zou zij niet een leuke gastschrijver op LLG kunnen zijn? (Haha, ik voel me bijna een stalker dat ik dit nog weet! :D)

Melissa -

Ha meiden!

Goede keuze denk ik! Ik zie het zoals bij mijzelf als ik schoolopdrachten moet maken;
ik doe liever iets minder wat in een keer goed is, dan dat ik vijf opdrachten tegelijk maak, waarvan ik er weer drie terugkrijg om te verbeteren.
Ik denk dat jullie er goed aan doen je vooral te focussen op de kwaliteit, dit zal in het begin misschien wat te merken zijn in de bezoekersaantallen, maar uiteindelijk gok ik dat de aantallen alleen maar stijgen, juist omdat je dan kwaliteit krijgt.
Way to go!
X

Denise -

Hee lieve meiden,

Ik sta volledig achter jullie beslissing. Ik vind het ook een goede beslissing. Ikzelf, als lezer, ben meer voor “maar” drie artikelen per week die heel uitgebreid zijn, dan iedere dag een kort dingetje omdat je iedere dag iets moet plaatsen.
Jullie Nars artikelen vond ik echt geweldig! Super om te lezen!

ga zo door meiden!

Lola -

Heey meiden,

Ik blijf jullie zeker volgen en het is heel fijn dat jullie dit zo open met ons delen! Niets dan respect daarvoor!
Wat betreft tips: misschien is het leuk om looks te maken gebaseerd op recente, of juist klassieke celeb looks, ik ben zelf dol op celebs maar zie daar nauwelijks wat van op jullie (of anderen hun) blog terug, dat zou een leuke aanvulling zijn! Het spreekt over het algemeen ook een hoop mensen aan omdat celebs nou eenmaal geliefd zijn.
Ik hoop dat jullie hier wat mee kunnen, heel veel succes met jullie periode van vernieuwing!

PatriciaKleijn -

Jullie moeten doen waar jullie je goed bij voelen en als dat is dat je om de dag iets online zet is dat jullie goed recht toch.. Ik volg jullie op bloglovin dus dan komt het er vanzelf in te staan! Ik hoop dat jullie eruit gaan komen verder met hoe julie llg willen invullen

Jeanne -

Goede beslissing! Ik lees liever inhoudelijke teksten dan teksten die nergens over gaan.
En ik vind het heerlijk dat jullie zo eerlijk zijn.
Een paar tips van mij zijn om misschien de layout te veranderen (misschien een wat volwassener lay out?) en om 2wmn en livelifegorgeous beter aan elkaar te linken. Niet iedereen ziet gelijk jullie een tweede blog erbij hebben.
Ik blijf in ieder geval jullie volgen! Ik las in de reacties dat iemand de fashion posts niet interessant vind, ik wel!
Wat ik persoonlijk nog graag meer zou willen lezen op 2wmn is over zelfontwikkeling!
Ps: laat alsjeblieft niet de mulberry artikelen achterwege! Haha

Mathilde -

Hoi Willemijn en Martine,

Als eerste wil ik zeggen dat ik jullie samen zó ontzettend leuk en gezellig vind! Daarom is jullie blog ook zo leuk om te bezoeken en jullie videos te bekijken 😉 Dus aan de ene kant vind ik het wel jammer dat LLG komende tijd misschien wat minder ‘actief’ is, maar aan de andere kant vind ik het ook compleet begrijpelijk dat jullie iets willen doen waar jullie volledig achter staan! Ik denk dat dat uiteindelijk voor de lezer ook veel leuker is, omdat jullie dan meer plezier houden en dus ook zo leuk en gezellig blijven :) Ik ben dus stiekem wel benieuwd waar jullie ideeën op uitkomen!

Liefs

Francisca -

Heel herkenbaar en ik hik er zelf ook nog weleens tegenaan en daardoor gaat de kwaliteit omlaag. Zo zonde!

Ik vind het dus goed om te zien dat jullie hiervoor kiezen en misschien kan het mij op 1 of andere manier ook inspireren. Ga zo door, dames! Jullie zijn lekker bezig en ik ben blij dag LLG niet stopt. :-)

Shirley -

Ik vertelde het al op Twitter maar heel goed dat jullie weten waar je voor staat. Voelt het niet goed, dan moet je het niet doen :) Je leven verandert, prioriteiten veranderen en het blog groeit mee. Verandering is niet slecht, alleen als het ten nadele van jullie zelf gaat. En daar behoeden jullie jezelf nu voor. Klasse. Keep up the good work :)

Laura -

Wat een stoere beslissing! Zo af en toe reflecteren en dingen opnieuw bekijken is juist heel goed :-)
En uiteraard blijf ik jullie gewoon volgen, de wereld draait ook door als er om de dag een artikel online komt 😉

Mariebeauty -

Heel tof dat jullie je gevoel volgen. Ik denk altijd een beetje afremmen brengt je soms op een andere manier vooruit. Ik ben er zeker en vast van overtuigt dat jullie de juiste beslissing nemen en dat alle trouwe volgers dit best zullen snappen! Veel succes ! xxx

Edine -

Niet om Mascha af te zeiken, maar ga niet naar Pinterest achtige content toe, dat BG2.0. Ik zoek kwalitatief goede artikelen, informatie over ingredienten, vergelijkingen, geen plaatjes en een swatch..!

Mariska -

Ik lees het liefst reviews van producten en artikelen met swatches en ingrediënten enzo. Ik vind het zo’n meerwaarde dat jullie met zijn tweeën zijn en dat de een koel en de ander warm is. Vergelijkingen met dupes zou ik ook interessant vinden, maar ook vergelijkingen met soortgelijke kleuren zoals bijv met MAC lipsticks. Bijv Brave, Faux, Twig etc. Kleurnuances zien is erg leuk en handig bij het maken van afwegingen bij de aanschaf van een lipstick. Verder vind ik interactie met lezers leuk. Makeuptasjes bijv of favo producten. Je zou ook bijv een lezerspanel kunnen samenstellen en 1 keer in de zoveel tijd een middag samenkomen om te brainstormen. Producten (blijven) testen van merken die niet hier verkocht worden. Misschien besluit bijv NARS dan eindelijk eens om naar Nl te komen met producten. 😉

Joyce -

Hey dames, wat goed dat jullie dit besluiten. Vaak is een tijdje gas terug juist en stap vooruit. Na de drukke periode rondom Jelle’s geboorte een goed moment om even rust te nemen en na te denken over de toekomst. Ik denk dat het goed is om voor de toekomst heel dichtbij jullie zelf te blijven: wat maakt jullie als mens uniek, wat maakt je blij (privé en werk) en waarin is jullie blog uniek? Een stukje verdieping, maar wel passend bij jullie zelf. Dan heb je kans dat er (tijdelijk) lezers verdwijnen, maar er zullen vast weer nieuwe voor in de plaats komen. Ik denk dat überhaupt in de blogwereld een tijd is gekomen voor verandering: de bloggers van het eerste uur zijn toe aan nieuwe uitdagingen denk ik!

Aboutsbstyle -

Ik bewonder jullie keuzes, en natuurlijk blijf ik het gewoon in de gaten houden als trouwe fan! Ik hoop dat jullie iets vinden wat bij jullie past en er weer net zoveel plezier opleverde als een aantal jaren geleden. Liefs soraya

Daphne -

Ik bewonder jullie keuze! Waarom voldoen aan de ‘iedere dag een artikel online-druk’ als je dan niet de liefde en aandacht aan de artikelen kan geven zoals je dat het liefst zou willen. Liever minder artikelen met volledige toewijding dan veel artikelen met minder toewijding geschreven.

Michelle -

Ik vind het hartstikke knap dat jullie deze beslissing genomen hebben! Uiteraard stiekem best een beetje jammer dat ik niet meer standaard iedere ochtend LLG kan bezoeken voor een nieuw artikel, maar ik vind het juist ontzettend goed dat jullie zo bezig zijn met de ontwikkeling van jullie site en niet zomaar blijven hangen in een bepaald vast stramien! Héél veel succes samen met het uitpluizen van welke richting jullie samen op willen gaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat helemaal goed gaat komen.

Iris -

Hoi!
Misschien zou het ook leuk zijn om bijvoorbeeld met halloween ietsgeks te proberen met make-up, dat zou wel iets nieuws zijn. Maar omdat we halloween niet mega uitgebreid vieren, misschien met carnaval of zoiets, maar dat is al wel heel snel.
Ook zou het mij leuk lijken als jullie bijvoorbeeld looks maken in verschillende stijlen, zoals verschillende kledingstukken per stijl en dan de makeup look erbij, of welke kleuren en kleding je het best kan combineren?

Groetjes Iris,
Ps jullie doen t top!

Heleen -

Hai meiden, jammer maar begrijpelijk dat jullie minder gaan plaatsen.
Wat ik in het algemeen mis bij Nederlandse beautyblogs, zijn vergelijkingsswatches. Bij jullie Nars-lipsticksartikelen dacht ik: hoe veel lijkt deze lipstick op D for danger/faux/pink pigeon? (Om even een paar te noemen).
Wil ik weten of die lipstick een mooie aanwinst op mijn collectie zou zijn, moet ik naar Temptalia. Maar bij haar zijn kleuren vaak anders bij mij. Ik lijk zelf het meest op Martine wat betreft Nederlandse beautybloggers. Als jullie swatchen is het een stuk makkelijker vergelijken!
Tldr: meer mogelijke dupes of gelijksoortige tinten laten zien!

Willemijn -

Leuke suggestie! :)

Marie -

Oeh ja leuk idee!
En verder: natuurlijk is het jammer want ik leest de artikelen altijd graag, maar ik begrijp het heel erg goed (vroeg me eerder af hoe jullie het in hemelsnaam deden om op 2 blogs zulke goede artikelen te plaatsen). Het moet voor jullie ook leuk blijven!! En als dat minder artikelen betekend dan is dat toch prima :)

Sanne -

Heel begrijpelijk deze keuze, je moet doen waar jullie je goed bij voelen. Ik lees graag jullie beide blogs, maar moet eerlijk zijn dat ik soms artikelen op llg niet lees. Aan de andere kant lees ik graag jullie reviews over nars lipsticks terwijl ik die niet kan betalen en ook niet van lipsticks houd haha. Sommige van jullie artikelen vind ik net wat te lang, lees ze wel af, maar het had wat korter gekunt.
Jullie video’s vind ik altijd geweldig, vooral als jullie iets uittesten van haartools.
Wees trots op jullie zelf wat jullie al hebben bereikt en zo eerlijk dit met ons delen!

Lydia -

Dag meiden,

Wat goed dat jullie gewoon de keuzes maken waarbij jullie je goed voelen en niet alles doen omdat het zou MOETEN! Ondertussen hebben jullie zo’n grote vaste lezers groep opgebouwd, dat er in ieder geval al heel veel mensen achter jullie zullen staan, no matter what jullie veranderen. Dus dat komt altijd wel goed, no worries 😉

Qua ideeën, misschien is het iets om het een beetje aan te pakken hoe beautygloss het nu doet? Meer een soort magazine versie, met korte maar krachtige stukjes met 2 tot 3 mooie foto’s?

Succes met brainstormen!

xx Lydia

Nicole -

Ik snap jullie beslissing volkomen. Ik vind het uiteraard wel een beetje jammer want LLG is en blijft mijn all time favourite beauty blog, maar als jullie er geen plezier in beleven om iedere dag een artikel te plaatsen is dat natuurlijk ook niet goed.

anna -

Heel goed dat jullie eerlijk zijn! Jullie bloggen ook al zo lang over beauty, dat ik me voor kan stellen dat je misschien een andere richting in wil. Succes met het brainstormen, ben benieuwd wat er uit komt. Ik blijf jullie sowieso volgen!

Irina -

Goed van jullie dat jullie het even rustig aan doen; liever zo dan dat je tegen je zin in zit te bloggen. Ik ben benieuwd welke nieuwe draai jullie er aan gaan geven meiden!

Noortje Wijckmans -

Ik volg jullie al een hele tijd, en ik vind het super dat jullie altijd vooruit blijven denken en geïnspireerd blijven. Verandering is goed, het zal sowieso zorgen voor meer creativiteit en vreugde. Ik ben echt zo benieuwd om te zien wat jullie er van gaan maken! Het zal zeker weten awesome worden!

Project NW | Nakd Addicted

Margot -

Goed dat jullie gewoon doen waar jullie je goed bij voelen! En Bloglovin blijft een geweldige tool om blogs te volgen 😉

Ilona -

Oeh, spannende tijd voor jullie! Lijkt me moeilijk om iets dat jullie jaren doen ‘los te laten’ en weer blanco te beginnen en te brainstormen over de nieuwe insteek, maar iedereen is op een gegeven moment toe aan iets nieuws. Stilstaan is achteruitgang zeggen ze toch? Hopelijk krijgen jullie daar hulp bij. Ik haal nu al veel inspiratie uit jullie artikelen: ik werk 40 uur in de week, heb veel leuke activiteiten daarbuiten waardoor ik niet veel tijd heb om de nieuwste trends op te speuren.

Ik kijk eerlijk gezegd wel uit naar jullie nieuwe ideeen en ben nieuwsgierig geworden!

Willemijn -

Dankjewel Ilona! Het is zeker spannend maar precies wat jij zegt, stilstaan is achteruitgang. 😉

Petra -

Topbesluit! Veel minder onrustig voor jullie en voor de bezoekers die met jullie zijn opgegroeid/opgroeien een heel natuurlijke keuze. Lekker door naar 2wmn voor iedere dag en als lekkere extra cherry on top zo nu en dan llg.

Willemijn -

Hihi, leuke comment 😉

Lindsey Beljaars -

Ik vind het een hele knappe beslissing maar toch heel erg jammer.. Het is toch een beetje mijn ochtendroutine geworden om een bezoekje aan LLG te brengen. Toch snap ik jullie standpunt en ik kijk dan ook met heel veel plezier uit naar jullie ‘nieuwe content’

Linda -

Jullie kiezen er niet voor om iemand toe te voegen als een soort van redactie? Daarmee zou je wel je huidige frequentie kunnen vasthouden (als je dat zou willen)?

Willemijn -

Hoi Linda! 😀 Dat is iets waar we over nadenken. We weten alleen niet of dat wel echt op LLG past. We zijn bang dat we hiermee onze persoonlijke touch verliezen. Zouden jullie dan nog wel het gevoel hebben dat jullie ‘Wil en Tien’s blog’ bezoeken?

Leanne -

Dit was ook het eerste wat bij mij op kwam. Maar ik snap jou punt ook wel. Maar misschien iets om over te brainstormen? Van als je iemand erbij neemt, wat zou diegene kunnen doen, zonder dat het jullie belemmert in het schrijven van artikelen en maken van video’s.

Miss Y. -

Hey meiden! Ik lees livelifegorgeous elke dag met plezier. 2wmn is iets minder aan me besteed, ik vind het soms een beetje te huisje-tuintje-boompje-beestje, die lees ik dus eens in de zoveel tijd en dan sla ik de huishoudartikelen over 😉

Ik wou zeggen dat ik het al op meer websites gezien heb: meer inhoud, maar minder vaak artikels. Back to the core. Ik vind dit zeker een goed idee en ben nu al benieuwd wat jullie in gedachten hebben om de site te vernieuwen! Heel veel succes ermee!

Liset - Beautydagboek -

Wat goed en knap om deze beslissing te nemen! Ik vind ook zeker dat je pas iets moet plaatsen als je er voor de volle 100% achter staat en je er een goed gevoel bij hebt. Het is haast een must geworden om iedere dag iets te plaatsen en zo’n verplicht gevoel is natuurlijk nooit fijn. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe artikelen en ik ben blij dat jullie ook wat meer andere (minder standaard) merken gaan behandelen. Vooral de buitenlandse merken zijn zo leuk om te lezen omdat je daar haast niets van vindt op Nederlandse blogs en ik toch graag jullie mening wil horen over producten. Super dat er weer wat van NARS aankomt, ik kijk er naar uit!

Suzanne -

Begrijp het helemaal, jammer, maar begrijpelijk. Heel veel succes met het uitwerken van jullie plannen.

Susan -

Als je het gevoel krijgt dat er dingen ‘moeten’, dan wordt het minder leuk! Dus hele dappere beslissing, ik kijk uit naar jullie artikelen waar jullie blij van worden:)!

Kirsty -

Wat fijn dat jullie hier zo eerlijk en open over zijn! Ik moet toegeven dat ik al heel benieuwd ben naar het artikel van vrijdag! Verder moet ik zeggen dat ik artikelen zoals de NARS reviews erg leuk vind; ik houd sowieso van reviews van merken/producten die je hier niet zoveel ziet maar vooral veel in het buitenland voorbij ziet komen, omdat ze hier niet door PR bureau’s worden opgestuurd. Daarnaast vind ik MAC ook altijd leuk om te zien. Sommige producten zie je bijna op elke grote blog wel voorbij komen en als ik echt in dat product geïnteresseerd ben, vind ik het fijn om te kunnen vergelijken, maar anders sla ik na een paar reviews al snel over.

Willemijn -

Fijn om te horen wat je leuk vindt 😀

Marieke -

Wat goed dat jullie hier zo open en eerlijk over zijn. En mij maakt het niet veel uit of er nu om 6 uur in de ochtend een artikel online komt of later op de dag of de volgende dag. Het belangrijkste is dat jullie plezier hebben in wat jullie doen en dat wij dat terug lezen. Ik ben erg benieuwd waarmee jullie ons gaan verrassen de komende tijd 👍

Mjay -

Het is misschien raar om te zeggen maar ik vind het goed dat grote beautybloggers zoals jullie meer en meer besluiten dat er niet 2x per dag een artikel online HOEFT te komen, net zo min dat dit élke dag moet! Ik ben zelf geen vaste blogger en verwacht dit daarom ook niet van anderen, daarvoor bestaat Bloglovin’ en ik merk zelf niet wanneer een blogger bv. een week al niet meer heeft geblogd. Wél merk je als lezer dat er op een dag 10x dezelfde review van toegestuurde producten online staat en ik vind het dus fijn dat jullie eigenlijk een beetje terug gaan naar de basis van bloggen: met enthousiasme! Echt vernieuwende ideeën heb ik niet maar ik zie wel graag jullie looks en outfits :)

Akosua -

Wat dapper dat jullie dit hebben besloten. En goed dat jullie je gevoel volgen. Ik ben benieuwd wat LLG de komende tijd te bieden heeft.

Joleen -

Hoi meiden!

Goede keuze, kwaliteit is echt kwantiteit. Er worden voor mijn idee artikelen geplaatst om maar een blog te hebben en dat is zonde en haalt je blog kwaliteit omlaag en maakt hem ‘vlak’

Dus hier een vette voorstander van jullie beslissing.

Wat ik graag zou (willen blijven) zien is:
– dezelfde producten met elkaar vergelijken bijvoorbeeld Mac met Catrice
– Serena plaatste laatst zo’n interessant artikel over ‘budget vs kappers conditioner’
– haar/huidverzorging reviewen en met elkaar vergelijken
– onderbouwde info over huid/haar droog/vet/normaal haar/huid
– interessante reviews met onverwachte uitkomst (al weten jullie dit niet van te voren)

Wat voor mij niet (meer) hoeft: (vast voor de meelevende volgers wel die uit gewoonte alles lezen)
-Veel lappen tekst over fashion/outfits omdat ik dan wel naar een modeblog ga
– parfum reviews die kan ik toch niet ruiken
– alles rondom de zwangerschap
Als mijn huid/mijn kleding/babyverzorging
– niet te vaak persoonlijke dingen bv zoals laatst: beautyproducten met sentimentele waarde

S6 met jullie nieuwe afslag!

Rosalie (4BeautyandLife) -

Ik vind die persoonlijke blogs juist leuk om te lezen. Zo leer je jullie beter kennen.

Willemijn -

Bedankt voor je + en – lijstje 😀 Nemen we mee! 😉

Esther -

Ben het juist niet eens met haar + en – lijstje. Ik heb dezelfde parfum smaak als Martine dus vind het ideaal om te lezen wat zij lekker vindt! Ook de zwangerschapsartikelen vind ik heel interessant en ik vond het filmpje over die sentimentele waarde van make-up juist wel leuk haha! Eigenlijk vind ik jullie content wel echt leuk altijd dus voor mij hoeft het niet te veranderen. Wel merkte je bij het ene artikel meer passie dan bij het andere artikel dus iets minder is voor mij geen probleem!

Lisa -

Voor mij is het juist andersom, ik hou van die persoonlijke artikelen.

Sofie katelijne -

Leuk dat jullie zo eerlijk zijn! Het lijkt me echt lastig om iedere dag opnieuw een nieuw (en kwalitatief goed) artikel online te hebben, snap
niet hoe al die bloggers hier in slagen! Er kruipt echt zooooveel tijd in.. :)

mar -

Dappere beslissing! Maar persoonlijk vind ik het een vervelende beslissing. Ik ben bang dat jullie daardoor inderdaad sneller vergeten gaan worden. Ik vind jullie blog geweldig, hij zit ook iedere ochtend in mijn bezoek lijstje en ik ben bang dat ie daar al snel verdwijnt. Dat gebeurde bij meer blogs die dit gedaan hebben. Als je meerdere keren kijkt terwijl er niks op staat ben je al snel geneigd om niet meer te kijken. Erg jammer dus, deze beslissing.
Toch hoop ik voor jullie dat het goed uit pakt!

Sanne Marlijn -

Lijkt me een prima beslissing! Fijn dag jullie altijd kwaliteit boven kwantiteit stellen. Ik heb altijd al respect voor jullie gehad dat je twee blogs bijhield, daar gaat behoorlijk veel tijd in zitten. Zeker met kleine Jelle erbij kan het lastig zijn om een überstrakke planning aan te houden met twee blogs. Ik houd jullie social media in de gaten hoor!

Anniek -

Hele goede keuze meiden! Ik kan me best voorstellen dat die zakelijke kant meer tijd aan het opslokken is dan je eigenlijk wilt, zeker met twee blogs. Als je het gevoel hebt dat je meer tijd nodig hebt om dingen creatiever uit te voeren: gewoon doen, daar wordt LLG alleen maar beter van! Heel veel succes!

Marlotte -

Ah, wat goed dat jullie hiervoor kiezen! Ik volg jullie via Bloglovin’, dus ik zal een nieuw artikel vanzelf langs zien komen!

Willemijn -

Ideaal aan bloglovin 😀

Kelly -

Wat een knappe en goede beslissing! Ik kom uiteraard gewoon terug en benieuwd naar jullie nieuwe frisse wind :)

Im -

Begrijpelijke keuze maar wel erg jammer!! Ik vraag me af of dit niet ten koste zal gaan van jullie bezoekersaantallen…

Willemijn -

Als ik eerlijk ben, dan denk ik dat de bezoekersaantallen inderdaad zullen dalen. En dat is part of the deal. We kunnen begrijpen dat er nu mensen zijn die afhaken of ons vergeten omdat we minder aanwezig zijn. Maar uiteindelijk geeft voor ons de doorslag dat we bloggen omdat het leuk is en omdat we er van genieten. Niet om de grootste te zijn of er veel geld aan verdienen, terwijl we er ondertussen niet 100% achter staan. :)

Gerdine -

Tof antwoord. Daarom zijn jullie ook zo leuk en geliefd, denk ik.
Omdat jullie je eigen koers blijven varen en niet voor aantallen of inkomsten daarvan gaan
afwijken. Respect!

Renate -

Hai dames! Begrijpelijk natuurlijk, 2 blogs bijhouden lijkt me ook niet te doen. Om heel eerlijk te zijn trok ik zelf ook al wat meer naar 2wmn dan naar LLG, mede ook omdat ik merkte dat de producten die behandeld werden op LLG niet echt in mijn budget pasten ( helaas..). Verder vond ik het jaren geleden leuk dat jullie bijvoorbeeld een opmaak/kletsfilmpje maakten. Deze miste ik ook al heel lang. De kapperavlogs van Jasper ( of dan nu van Sue) zijn ook erg leuk. Vooral omdat jullie enthousiasme daar wél heel erg op te merken is!! Hopelijk vinden jullie een draai waar iedereen content mee is! Liefs!

Joyce - Lemonylifenl -

Heel goed dat jullie hiervoor kiezen! Het is natuurlijk belangrijk dat jullie achter de artikelen staan en er ook voor de volle 100% plezier in hebben!

Maaike -

Dag dames, ik snap dat jullie de ruimte en de tijd nodig hebben om te bedenken wat jullie met LLG willen. Als lezer van LLG, maar niet van 2WMN vind ik het erg jammer dat er minder artikelen online gaan komen. Wat ik graag meer zou willen zien zijn artikelen zoals de NARS swatch artikelen: artikelen over merken waar weinig andere bloggers over schrijven. Doordat bloggers zoveel opgestuurd krijgen door PR-bureau’s merk ik dat er steeds vaker interessante producten door de review mazen weten te glippen. Misschien dat jullie in dat gat kunnen springen? Dus merken reviewen die niet makkelijk hier verkrijgbaar zijn, of juist de producten die nieuw in de winkels liggen maar doordat ze toevallig niet opgestuurd worden door PR niet terecht komen op andere beauty blogs?

Femke -

Knappe beslissing, wel ben ik heel erg benieuwd naar hoe dit gaat zijn. Zal toch wennen worden om niet iedere ochtend van jullie artikelen op LiveLifeGorgeous te kunnen genieten haha. Ik zie een artikel dan vanzelf in mijn Bloglovin’ feed voorbij komen,. Overigens zag ik net dit artikel nog iet op jullie homepage op jullie blog, maar kwam hij alleen in Bloglovin’ voorbij?

Reageer ook