This Months Favorites (januari ’16)

Woehoe, we trappen weer af met de allereerste This Months Favorites van 2016. We hebben afgelopen maand weer veel producten getest en dit zijn onze favorieten. Kijk mee!

https://youtu.be/iUBpFlB3cEI

Willemijn

Martine

  • NARS Face Contour Powder Olympia
  • Tom Ford Noir
  • Sebastian Penetrait Conditioner
  • Sebastian Trilliant
  • Secret Deodorant

21 reacties

Marlies -

Wauw! Ik wil jullie even danken !
Bedankt om ons de Nars lipsticks te leren kennen!
๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฎ Wat een kwaliteit!
Ik was deze week in de Sephora in Rijsel en natuuurlijk haastte ik me naar het rek van NARS.
Jammer genoeg waren alle testers erg ranzig, dus kon ik de lipsticks niet testen.
Ik besloot om te gokken en koos voor een everyday kleur Anita en een feller kleurtje Natalie te kopen. Bij de kassa heb ik alsnog Natalie aan te kant gelegd (what was I thinking!), want 31 euro voor een lipstick is wel heel veel geld en ging ik echt 62 euro uitgeven aan 2 lipsticks?!
Eenmaal thuis testte ik onmiddelijk Anita en WAUW WAUW WAUW ! Zo hard fan dat ik MAC lipsticks helemaal niet zo bijzonder meer vind (help!)
Natuurlijk heb ik nu spijt dat ik Natalie niet meenam, want ik vraag me nu wel af of die fellere kleurtjes ook zo lang mooi blijven zitten en zooo mooi aanbrengen.
Voor mezelf heb ik besloten dat ik er elke maand 1 mag kopen! :-) Maart, waar blijfffff je!? :-)

Martine -

Dan moet ik je ‘teleurstellen’, ze blijven allemaal waanzinnig goed zitten. En wat betreft MAC: I hear you. Sinds ik NARS heb, gebruik ik zowat al mijn andere lipsticks ook niet meer. Anita is een van mijn grootste favo’s en Nathalie ook geweldig. Maar Greta en Grace ook! Superleuk dat je er eentje gekocht heb, ik ben benieuwd welke er nog meer aan komen haha!

Marlies -

Oeeeh! Zooo benieuwd! Ik zou graag nog Natalie en Juliette hebben voor de lente/zomer. Ik ben zooo benieuwd of ze mijn favoMAClipstick Relentlesslyred van de troon kunnen stoten als top-felle-rakker!
Wat ik nu heb met Anita is dat je veel minder velletjes ziet op mijn lippen dan bij de MAClipsticks, hij brengt ook veel makkelijker aan dan MAC.
Ooooo en ik ben ook al zooo benieuwd naar de volgende review van het laatste deel NARSlipsticks. ๐Ÿ˜ฎ Jullie reviews hiervan zijn van zoo’n goeie kwaliteit! Toptoptop, dames!!

Andreas -

Leuke Video ! Ik vind de geur van Tom Ford ook super…maar ook erg duur.Martine, waar heb je dit gekocht ?

Annemiek -

Leuke favoriteten! Maar welke brush bedoel je nou? Ik zoek namelijk nog een goede blush kwast en als jullie zo enthousiast zijn wil ik deze graag proberen. Maar in de omschrijving staat een andere naam dan je in de video zegt!

Nicole -

Super mooie favorieten, de Nars lipsticks zijn echt prachtig!

femketje -

gorgeous favorieten ๐Ÿ˜€

Lindsey Beljaars -

Wat een prachtige producten!! De highlighter van Etos is inderdaad prachtig!

Kelly | lifestyle-boutique.nl -

De highlighter van de Etos is inderdaad super fijn en geeft een heel mooi effect!

Kiss & Make-up -

Ik heb die deo’s nog STEEDS niet geprobeerd, oops! En dat terwijl echt iedereen er zo lovend over is. Die Zoeva Rose Gold kwasten zijn inderdaad echt prachtig! Het light reflecting setting powder van NARS is inderdaad echt goed, alleen verkies ik zelf wel de losse versie.

P.S.: Yep, gewoon dirty minds, jullie ๐Ÿ˜›

Meer -

Oooh Martine, welke lipkleur draag je? Beautiful!!

Meer -

Oeps, hoor nu Nars Vanessa!

Laura - Dagelijkse hap -

Zulke mooie producten ๐Ÿ˜€ Ik zie veel NARS voorbijkomen… zo jammer dat het zo moeilijk te verkrijgen is :(

Esther -

Leuke video! Ik ben nu wel benieuwd naar het wenkbrauw palette haha! Ga ik even opzoeken :) die contourkit van nars lijkt me ook mooi! Heb je er geen ‘last’ van dar t maar 2 kleuren heeft?

Martine -

Het is ook officieel geen contourkit: het is een Contour Face Powder en daar heb je volgens mij verschillende tinten van. Maar als je eenmaal de juiste kleur heb (en dat is Olympia voor mij) dan heb je mijn inziens ook geen anderen nodig. Ik ben er dol op maar de uitgebreide review volgt nog!

Suzanne -

Leuk om jullie favorieten van de maand te zien. Ik ben door jullie positieve woorden over de nars lipsticks, extreem benieuwd geworden

Loes - LoezichNL -

Wat een mooie producten weer! Ben zo benieuwd naar de Nars lipsticks, jammer dat deze niet in Nederland meer verkocht worden!

Svenja -

Wat zie ik weer een hoop prachtige producten voorbij komen! Over de highlighter van de Etos hoort ik de laatste tijd super veer goede verhalen, daar ben ik nu ook heel erg benieuwd naar. En al die mooie Nars make-up producten van jullie zijn zo pretty, het wordt echt de tijd dat ik ook eens zo een beauty van een lipstick aan mijn collectie toevoeg!

Aboutsbstyle -

Zitten weer mooie producten tussen meiden. Jullie zouden aandelennmoeten kopen bij narss. Liefs soraya

Femke -

Wat een fijne favorieten. Door jullie ben ik toch zo nieuwsgierig geworden naar de producten van NARS! De highlighter van Etos is een mooie budget highlighter he :-)!

Akosua -

Leuk weer een nieuwe favorieten video. Ik ben eigenlijk heel nieuwsgierig naar hoe het Christian Faye wenkbrauw palet eruit ziet na veel en liefdevol gebruik.

Reageer ook