NARS Audacious Lipsticks: Vera, Jane en Grace

Oops, we did it again! Maar ja, ze zijn ook zó mooi. Mocht je het aan de titel of de foto nog niet gezien hebben, ik heb het over de NARS Audacious Lipsticks. Toch wel dé lipstick-ontdekking van 2015! Vandaag reviewen we 3 nieuwe kleuren: Vera, Jane en Grace.

Jane, Grace, Vera

Jane

NARS omschrijft Jane als ‘Terracotta rose’. Ik snap op zich wel wat NARS bedoelt. Toch vind ik hem wel iets meer ‘terracota’ dan ‘rose’. Op de productfoto is de lipstick ook wat lichter uitgevallen. De kleur komt meer overeen met de swatch op de arm en de foto met de drie lipsticks. Denk hem iets donkerder in dan de foto hierboven dus.

Op de lip- en fullface swatches komt de kleur goed overeen. Ook op de lippen vind ik Jane vooral een terracotta kleurtje. Ik vind hem wel mooi, maar het zal geen favoriet worden. Toch iets te bruin naar mijn smaak. Martine was er geen fan van en ik begrijp wel waarom. Zo’n super warme kleur flatteert haar gewoon net iets minder.

nars audacious jane

nars audacious jane swatch

Grace

Grace wordt door NARS omschreven als een ‘bright pink coral’. En daar ben ik het helemaal mee eens! Wat een toffe kleur is dit zeg! Het is een koraalroze kleur met een tikkie rood er in.

NARS Audacious Greta – NARS Audacious Grace – MAC Impassioned

We hebben NARS Audacious Greta en MAC Impassioned met Grace vergeleken maar zoals je ziet zijn de kleuren toch wel echt anders. Greta is veel meer een volle roze kleur, waar Grace koraalroze is. En Impassioned van MAC is toch wel een stukje lichter en ook iets rozer.

nars audacious grace lipstick

De fullface flitsfoto’s die je hier boven ziet doen de lipstick net iets roder lijken. In werkelijkheid zit er iets meer roze in.

nars grace lipstick swatch

Vera

En dan onze laatste aanwinst, Vera. Volgens NARS een ‘bright raspberry’. Wat mij betreft eerder een donkere raspberry. Het is een prachtig paars-roze kleurtje!

Het is een echte Martine-kleur, die Vera. Maar ik moet zeggen dat warme types er ook goed mee weg kunnen komen! Dit is zo’n lipstick die veel mensen zal staan: warm, koel, licht, medium, donker…

nars audacious vera lipstick

nars vera lipstick

nars vera lipstick

Yesss, ik ben fan van onze nieuwe aankoopjes! Ik ben vooral dol op Grace en Martine loopt weg met Vera. Voorlopig was dit dan de aller laatste reeks met swatches (er komt wel nog een ‘samenvatting’, waarin we o.a. onze grootste favo’s delen), maar het zal me niet verbazen als we in de toekomst nog meer Audacious lipsticks gaan proberen. Er zijn er namelijk nog altijd 17 (van de 40) die we niet geprobeerd hebben… 😉 Keep you posted!

37 reacties

Vera -

Wat grappig een lipstick met mijn naam! Hij staat jullie beide echt super goed. Ik draag zelf eigenlijk nooit lipsticks (ik ben 16), maar nu ik dit zo zie vind ik het toch wel heel mooi en vooral die Vera dan haha.

robin -

de kleur Vera is zó mooi! i want ♡

Mieke -

Prachtige kleuren, ik denk dat ik Jane het mooist vind, bij jullie allebei!

Nicole -

Oh meiden wat een prachtige lipsticks weer. Ik begin een beetje verliefd te worden op de Nars lipsticks. De tweede en derde kleur vind ik echt ontzettend fantastisch.

Kimberly -

Vera & Grace zijn helemaal mijn kleurtjes!

Wies | Nature of Happiness -

Niet helemaal mijn soort kleuren, maar wauw! Wat een pigmentatie! Ik ga zeker een keer een Nars lipstick kopen!

Jana -

Heel erg fijne review! Vera is mijn favoriet denk ik!

Maxine -

Wat een prachtige lipsticks, alle lipsticks staan jullie beide prachtig! x

femketje -

geweldig mooie roze tinten 😀

Daniëlle -

Ik vind Vera een hele mooie kleur!

Michelle -

Wat een prachtige foto’s van jullie allebei zitten hiertussen! Ik ben fan van Grace; echt zo’n kleurtje waar je vrolijk van wordt.

Marieke -

Wauwie, weer zulke mooie foto’s. Die lipsticks zijn met Pokemon, gotta have them all! 😜
Heb er zelf al 10, maar er zijn nog zoveel mooie kleuren!

Vera -

Ohhh een lipstick met mijn naam..
Het ‘hebben’ gehalte is hoog! Hilarisch om mijn naam zo te lezen in het artikel.
Leuk dames! :)

Aboutsbstyle -

Grace vind ik een erg mooie kleur! Liefs soraya

beautifulday4makeup -

Hihi, ik ben al benieuwd naar de 17 andere :)

vanessa -

wow, weer een prachtige kleuren, zeg!

en ik wil even zeggen: Martine, met dat donkere haar knal je echt van het scherm! Beter dan alle andere kleuren die we de afgelopen jaren voorbij hebben zien komen 😉

Mariebeauty -

Wauw, Vera vind ik de mooiste kleur, die staat jullie beide gewoon weg fantastisch!

Mariëlle -

Wauw wat zijn ze gaaf, ik moet nodig NARS proberen! :)

Amy -

Ohh ik vind de kleur Vera heel erg mooi! Over 2 maanden ga ik naar Parijs, dus dan ga ik ook eens even kijken 😀

Jessica -

Owwwhh wat een prachtige kleuren weer.
Wat hebben jullie hier een fijne review van gemaakt! 😀

Silkeblogs -

Ik vind Grace echt supermooi, vooral bij Martine staat hij echt ongelooflijk goed! x

anna -

Aaah, wat een mooie lipsticks! Ik ben helemaal fan van ‘Vera,’ wat is dat een prachtige tint!

Julie Tina -

Ik vind Jane jullie nochtans ook leuk staan! Grace vind ik echt een mooi kleurtje voor de komende lente/zomer. Ben heel benieuwd geworden naar deze Nars lipsticks.

Nora -

Oooh, ik wil Vera! Wederom fantastisch artikel, meiden <3.

Nynke -

Dat jullie kleuren nu beide laten zien, vind ik zo leuk!
Echt blijven doen :)

Lindsey Beljaars -

Toffe kleurtjes weer! Ga sowieso de Audacious Lipsticks van NARS swatchen volgende week in Londen! Hoop er een te scoren. In deze review vind ik vooral Vera heel erg mooi!

Kirsty -

Mooie kleuren weer! Vooral Vera vind ik erg mooi, maar ook Grace spreekt mij wel aan :)

Margot -

Wat zijn ze mooi! Vooral die laatste twee vind ik prachtig!

Svenja -

Wauw, wat een beauty van een Lipsticks hebben jullie er bij. Heel fijn ook dat jullie allebei laten zien hoe de lipstick staat. Altijd grappig om te zien dat een kleur bij iedereen weer anders uitpakt. Mijn favorieten uit dit artikel zijn Grace en Vera, ben dol op felle lipsticks <3

Marlotte -

Oh wat een gaaf kleurtje heeft die laatste lipstick. Heel erg tof!

Anniek -

Ah, konden jullie de verleiding niet weerstaan? Snap ik helemaal, haha 😉 Ze zijn ook zo mooi, ook deze kleurtjes weer! De laatste vind ik nog wel het tofst denk ik!

Maaike -

Grace is prachtig :-)

Kelly -

Vera vind ik een hele mooie tint, staat jullie beide heel erg goed!

Suzanne -

Heel erg leuk om te zien. Ik ben nu ook extreem fan geworden van deze lipsticks.

Sanne Feline -

Wow Vera is een mooie kleur! Ik kan alleen de prijs niet vinden in het artikel?

Inge -

Ze zijn iets van rond €30/stuk afhankelijk van waar je ze koopt

Femke -

Yeahhh nieuwe NARS lippies. Ik vind Grace en Vera beide het mooiste, waarbij ik Grace dan nog wel de allermooiste vind. Ik zeg op naar nog meer Audacious lipsticks!

Reageer ook