Martine’s Parfum Stash (januari ’16)

Als je er fabulous uit ziet, ontbreekt er nog maar een ding: een geweldig parfum waar iedereen steil van achterover slaat. Ondertussen heb ik na jaren een aantal geuren gevonden die ik geweldig vind. Ik laat je mijn parfum stash zien inclusief mijn favoriete geuren. Enjoy!

https://youtu.be/6TfG-pwEoO0

24 reacties

Mariëlle -

Grappig om te zien dat geur zo persoonlijk is. Iedereen houdt net van iets anders. Zelf heb ik geen van de geurtjes die jij hebt, kon ik ze vanaf de foto maar ruiken. Wie weet zou ik overstag gaan… Het lijkt me wel leuk om er binnenkort zelf nog eens een blog over te schrijven wat mijn lievelingsparfums zijn.

Mariska -

Oh dit vind ik echt een hele leuke video! Ben zo benieuwd naar de Thierry Mugler geuren die je laat zien.

Tio -

Wat veel heerlijke geuren. Een prachtige collectie. Ik heb alleen van Jill Sander en Miss Dior. Vroeger had ik Cherise Diorissimo en Diorella maar die zijn nu al op.

Lindsey Beljaars -

Wat een heerlijk stash! Ik kan nooit genoeg hebben, heerlijk om iedere ochtend weer te kunnen kiezen tussen alle flacons,hihi :)

Eveline -

Lekkere geuren heb je, en ook best wel veel! Zelf heb ik helemaal niet veel geuren, maar dat komt omdat ik niet veel geuren écht lekker vind. Op dit moment heb ik White Musk van The Body Shop (eau de toilette) en Diesel Loverdose. En nog een luchtje van Esprit die ik een keer van mijn stage kreeg, maar die vind ik niet lekker bij mezelf. Diesel heb ik al voor de tweede keer gekocht en ik sluit zeker niet uit dat ik hem een derde keer ga kopen! Het is helemaal mijn geur en ik ben nog nooit iemand tegen gekomen die hem ook droeg. Dus dat is wel fijn!

Jessica -

Wauw mooie parfum collectie Martine!
Mijn ultieme favorieten zijn Pacorabanne Black XS en Diesel Loverdoose. Wel draag ik ze nu alleen nog maar op speciale momenten.

Clara -

Lieve Willemijn en Martine,

Ik vind jullie echt te gek enen een groot fan. Nu hebben jullie laatst een artikel gepost over dat er niet iedere dag een artikel online komt op llg. Heel begrijpelijk! Maar ik heb misschien een kleine tip. Jullie hebben vrijdag het artikel geplaatst over de nieuwe nars lipsticks ( waauw, wat zijn die te gek!) en toen dacht ik dus is het dan niet een beter idee om deze video over martine”s parfum stash bijvoorbeeld op zondag te plaatsen. Ik weet natuurlijk niet wat er in jullie planning staat, maar als het dan weer een paar dagen duurt voordat er een artikel online komt. Dan vind ik het zelf leuker dat ik in die paar dagen nog iets heb om me op te verheugen i,p.v twee dagen achter elkaar en dan weer een paar dagen niets. Kijk maar wat je er zelf mee doet. Ik verheug me in ieder geval al op het volgende artikel!

XX Clara

Michelle -

Wat een mooie collectie! En wat zijn die flacons toch allemaal prachtig om te zien. Ik draagt zelf het liefst Black Opium van YSL of Flowerbomb van Viktor & Rolf, maar ik vind de geuren van Jo Malone ook súperlekker.

femketje -

geweldig mooie flacons 😀

Kimmetje -

Mijn geurenstash is: Jean Paul Gaultier eau de toilette, Lancome Hypnose, Burberry Britt for woman.

Kiss & Make-up -

Wat is die video mooi geëdit, heel leuk gedaan! Dat Marc Jacobs tasje is toch te cute eh :-)

Sara -

Heerlijke geurtjes, ook leuk zo om te zien.

gr, Sara

Laura - Dagelijkse hap -

Ik ben echt gek op parfum! De enige die ik hiervan heb, is Petit Robe Noir :) Helaas is het wel altijd aan de prijzige kant, dus ik ben altijd blij als ik een tester krijg van een nieuw luchtje. Mijn favoriet is nu wel echt Si van Giorgio Armani :)

Denise -

Wat een leuke video haha. Moest soms wel een beetje lachen om je reactie :-). Ik ben dol op parfum, maar heb er helaas niet zoveel omdat ze toch wel erg prijzig zijn.

Laura J -

Mooie stash Martine!
Ik ben helaas allergisch voor parfum… Als ik alleen al een Douglas binnenloop wordt ‘t flink niezen. Maar scheelt wel een flinke smak geld, dat is dan weer een voordeel!

Kirsty -

Wat heb je een mooie collectie! Marc Jacobs Decadence wil ik nog steeds een keer aanschaffen.

Aboutsbstyle -

Je ehbt prachtige geuren in je collectie. Zelf heb ik een aantal geuren van dior, Chanel en burberry. Liefs soraya

Jhemyla -

Mijn lievelingsgeur is toch echt wel Thierry Mugler Alien en daarnaast Miss Dior eau the parfum.

Svenja -

Wauw, wat heb je toch een onwijs prachtige en fijne collectie om te zien! Vooral naar Decadence van Marc Jacobs ben ik nog ontzettend benieuwd, die geur lijkt mij zo fijn! Ik ben zelf, vooral in de winter, ook dol op zoete en zware geuren. In de lente en zomer ga ik vaak voor wat frissere geuren!

Margot -

Wat een mooie stash! Drie van mijn favorieten zijn bijna leeg, dus ik denk dat ik daarna op zoek ga naar iets nieuws.

Suzanne -

Prachtige parfums. Heel leuk om te zien

Loes -

Wat een mooie geuren heb je!

Femke -

Wat heb je een hoop mooie geuren, ik heb er geen één hetzelfde. De geuren die ik nu heb zijn echt mijn favoriete geuren, dat zijn: Flowerbomb en BonBon van Viktor&Rolf, La Vie Est Belle van Lancome, Anna van Anna’Yake, Lady Million van Paco Rabanne en Viva La Juice van Juicy Couture (in de zomer).

Marlotte -

Wat heb je een mooie parfumcollectie, stuk voor stuk prachtige parfums. Jammer dat je ze niet kunt ruiken! :)

Reageer ook