Make-up met sentimentele waarde

Als je al jaren make-up gebruikt, dan heb je vanzelfsprekend make-up in je stash met een herinnering. Misschien gebruik je dat ene product nooit meer, maar weggooien kan je niet vanwege de sentimentele waarde. Wij laten in deze video zien wat onze sentimentele producten zijn!

https://youtu.be/kg3um3B0nVc

17 reacties

Marleen -

Heerlijke video!

Denise -

Haha zó leuk om te zien! Mijn eerste MAC lipstick kocht ik toen ik in Amsterdam was winkelen, we hoorden dat onze favoriete buitenlandse acteur daar ook opeens was maar we heb niet konden spotten. Dus als troost kocht ik maar een MAC lipstick haha. Ik vind het wel echt super jammer dat ik nog niet met die make-up bezig was toen Sephora nog in Nederland zat. Too Faced palletes vind ik ook zo mooi! Ik vind het wel jammer dat de meesten van mijn vriendinnen niet zo in to make-up zijn als ik. Ik denk niet dat ze zo mega blij worden als ik ze dure make-up geef voor hun verjaardag haha, best jammer!

Nicole -

Super leuke video dit! Ik kan me de diorgasme video nog zo goed herinneren, een van mijn favorieten!

Kelly -

Haha geweldig die verhalen! Ik heb dat met het merk essence waar ik al mijn eerste producten van kocht. Is toch leuk om je te herinneren

Aboutsbstyle -

Ja soms heb je van die producten waar een verhaal achter zit heb ik zelf ook en zal het ook nooit weg doen en van sommige dingen heb ik spijt dat het erg is poll gebruikte ik het totaal niet meer. Liefs soraya

Syl -

Hihi zo herkenbaar.
Ik heb ook genoeg make-up in mijn stash die ik niet kan weggooien vanwege mooie herinneringen.
Mijn allereerste oogschaduw van Bourjois bijvoorbeeld. Ik zag laatst dat Bol hem nog steeds verkoopt. (Bourjois Suivez Mon Regard – 07 Ambré – Oogschaduw )

Lindsey Beljaars -

Een hele leuke video! Baal iedere x zo erg als jullie MAC Stereo Rose laten zien.. Zo jammer dat hij limited is en niet te krijgen is!

Mariebeauty -

Leuk om nog eens terug te horen! De meeste van de verhalen kende ik nog of al ! Super toffe video.

Kirsty -

Zo leuk om jullie make-up herinneringen terug te horen! Sommige zijn inderdaad al wel bekend, maar nog niet allemaal (bij mij althans). Ik heb zelf ook altijd dat ik make-up waar ik een herinnering bij heb niet weg kan doen. Zo vergeet ik nooit meer dat ik mijn eerste MAC lipstick van mijn vriend kreeg voor mijn verjaardag en dat ik net als Martine op slag verliefd was op Naked 3; ik heb er toen zelfs mijn no-buy voor verpest haha! Ik moest en zou hem hebben <3

Floortje -

Damn you, make up met sentimentele waarde! Het neemt een groot deel van mijn stash in beslag en kan het om die reden ook niet weggooien. Al is het stiekem erg leuk :) Wat een origineel en leuk idee voor een video! Ook leuk dat de langere volgers een beetje mee kunnen genieten en mee herinneringen kunnen ophalen omdat we sommige dingen meegemaakt hebben.

Milou -

Ohhhh ik weet dit allemaal nog zo goed! Haha, ik weet nog wel die MAC Disney collectie. Ik de vroege ochtend stond ik met mijn zusjes klaar in Rotterdam, met een hele verlanglijst in de aanslag en wij waren ook nog de eersten daar! Zo cool haha!! En dat nagellakje was inderdaad Martine d’r eerste review. Grappig, ik volg jullie dus echt al heel lang! En die Too Faced palettes <3 ik weet nog wel hoe BLIJ Martine was toen ze 'm van Willemijn kreeg. Iedere keer als ik met m'n zusje in Sephora stond dan stonden we te kwijlen: 'Ohh kijk, die heeft Martine he… Hij is zó mooi! Ohhh….!' Hahaha LOL. Was zo'n leuke tijd!

Willemijn -

Ik word helemaal happy van jouw comment 😀

Daniëlle -

Wat leuk om te zien! Ik volgde jullie al bij het Diorgasme, ik weet nog wel dat ik heel hard moest lachen om dat filmpje, wat een enthousiasme! Ik heb zelf ook make-up producten met sentimentele waarde, zo heb ik mijn eerste YSL lipstick in Italië gekocht, met een brommende vriend omdat ik 30 euries uitgaf aan een lipstick, haha!

Suzanne -

Leuk om te lezen. Dit heb ik ook met een aantal producten. Bijvoorbeeld met mijn lipstick van Kiko, deze heb ik samen met Romy laatst gekocht. En zo staat mijn beauty kast vol met verhalen.

Svenja -

Leuk dat een aantal producten van jullie zo een leuke en bijzondere herinnering hebben! Bijzonder hé, hoe bepaalde items je een fijn gevoel aan vroeger geven! Ik herinner mij nog heel goed dat ik mijn eerste parfum uit ging zoeken op de boot naar Noorwegen, ik was toen 12, en vond het zo bijzonder dat ik ook eindelijk een geurtje mocht! Mijn eerste MAC lipstick zal ik ook nooit vergeten, was zo blij dat ik er eindelijk eentje kon aanschaffen!

Loes -

Leuke video dames! Leuk om dot soort verhalen te horen (:

Femke -

Hahaha, dat verhaal over die Dior make-upkwast. Zulke dingen zijn mij ook overkomen als 16-jarige, en gewoon niet durven zeggen ohw laat maar! Wat geld opzij leggen voor dure verjaardagcadeaus doe ik nog steeds haha!

Reageer ook