LOTD: Oud is nieuw

Oh yes, wat ben ik blij dat ik (bijna) al m’n eigen kleding weer aan kan! Ik heb het ruime aanbod aan lekkere broeken, mooie tops en leuke jurkjes gemist tijdens mijn zwangerschap. Het voelde bijna als winkelen in mijn eigen kast toen ik alles weer aan kon. Vandaag heb ik weer een LOTD voor jullie. Kijk mee!

Make-up

Martine vertelde jullie al over het Carli Bybel palet, dat we kochten in december. Martine was er erg over te spreken en ik kon toen al niet wachten om hem te gaan gebruiken. Inmiddels zit ‘ie alweer een tijdje in m’n toilettas en gebruik ik hem bijna dagelijks. Wat een mooi palet is het! Nu moet ik jullie alleen wel gelijk teleurstellen… De oogfoto’s van deze look waren mislukt, dus die zit er niet mee! Oh oh oh, ik weet het, stupid me… Ik moet er weer een beetje in komen hoor! 😉 In ieder geval heb ik de goud/bruine (duh!) kleuren gebruikt uit het palet. De mascara is natuurlijk Chanel Le Volume De Chanel. Mijn wenkbrauwen heb ik gedaan met de producten van Christian Faye.

De basis van mijn make-up bestaat uit: NARS Sheer Glow Foundation (Gobi), Bobbi Brown Radiant Creamy Concealer (Vanilla), Bobbi Brown Creamy Concealer (Porcelain) en mijn Sisley poeder.

Op mijn wangen heb ik de heerlijke spotgoedkope NYC Mosaic Blush gebruikt in een beige tint (helaas niet meer verkrijgbaar) en als highlighter de Etos Highlighter (favoriet hier!).

En dan de lippen. Dat is Greta van NARS. Wat een prachtige lipstick is dit! En hij zit als een huis… Ik hoefde hem tussen 10 en 16 uur niet één keer bij te werken, en dat was inclusief lunch en een pot thee! Wow!

Mijn haar krulde ik met de Chi Dura 1,25 Inch tang (correctie: Martine krulde het voor me… 😉 #lui).

Outfit

Door naar mijn outfit! Ik draag een overhemd van Massimo Dutti. Ik kocht hem afgelopen jaar, toen 20 weken zwanger, met Martine in Kroatië. Super leuk dat ik hem ook nu, zonder buik, nog aan kan. De broek is een oudje, van Primark, maar hij voelt bijna als nieuw nu ik hem na 9 maanden weer aan kan. Haha! De schoenen zijn van Liebeskind.

Qua accessoires draag ik een riempje van de Bijenkorf en… een heel speciaal cadeau! Een kettinkje van Tiffany & Co, dat ik voor Djurre kreeg voor kerst en de geboorte van onze zoon. De boon staat voor ‘nieuw leven’. Wat een mooi symbool he! Ik ben er super blij mee. Wat een bofkont ben ik he?

En dat was de look weer! Ik hoop dat jullie hem weer leuk vonden. Ik vond het in elk geval leuk om weer een LOTD voor jullie te maken. Het is misschien wel een van mijn meest favoriete artikelen om voor LLG te maken! Fijne zondag en tot snel!

47 reacties

Nicole -

Oh wauw wat zie je er goed uit zeg! Prachtige outfit en look!

Maxie -

Leuke post, maar vooral mooie foto’s! Je staat er heel knap op Willemijn. Vooral die haarkleur met Greta op je lippen is geweldige combinatie voor je, vooral vaker dragen zou ik zeggen 😉

Natalie -

Prachtige look! Die lipstick staat je zo gaaf!

Kelly -

Dat lijkt me echt een super leuk gevoel, shoppen in je eigen kleding kast! De outfit staat je heel leuk, en ook je make up look ziet er weer leuk uit. Die lipstick.. gewoon wauw!

Fleur -

Huh, waar is de box naartoe?

Esmée - Veggielista -

Superleuke outfit en makeuplook!
Ik vind je er heel goed uitzien!

Aboutsbstyle -

Heerlijk dat je weer kan shoppen in je eigen kast! En een leuke alledaagse outfit weer! Liefs soraya

Desiree -

Wat een ongelooflijk prachtige foto’s! Je straalt! Pretty mom! Erg mooi cadeau heb je van Djurre gekregen! :-)

Hilde -

Je ziet er prachtig uit. Hele mooie ketting heb je gekregen, mooi idee erachter. Leuke ” nieuwe” foto plek in huis!?

Nienke -

Mooie outfit en make-up look! Vooral Greta springt eruit en staat je prachtig! En fijn he.. Je vertrouwde kleding weer aan 😉
Mooie ketting met een mooie betekenis!

Sara -

Wat een mooie outfit. En wat een prachtige ketting heb je gekregen van Djurre!

Denise -

Wat zie je er mooi uit! Lijkt me inderdaad fijn dat je na zo’n lange tijd je eigen kleren weer aan kan. Ik vind vooral je lipstick echt heel mooi! En wat super lief van dat kettinkje!

Miriam -

Die blouse, gaaf zo! En dat kettinkje is idd prachtig, ik dacht eerst dat het een hartje was, maar dit is eigenlijk stiekem nog veel mooier :)

Mariebeauty -

Heel erg mooie foto’s, en wat een toffe outfit ook! Je straalt echt Willemijn.

femketje -

love de blouse 😀

Lindsey Beljaars -

Wauw, wat een toffe foto’s zeg! Die lipstick is echt prachtig net als het kettinkje van Tiffany&Co. Een heel mooi en lief symbool.

Sharon -

Mooi! Ik vind deze haarkleur echt super staan.

Lillyshuid -

Willemijn wat zie je er prachtig uit, je straalt helemaal! Mooie dame :-)

Charile -

Wat een mooie foto’s zeg! Mooie outfit ook, helemaal mijn stijl :)

Bertine -

wat zie je er prachtig uit Willemijn! Fijn dat je veel van je eigen kleding weer past! Je ketting is echt prachtig, heel speciaal dat je dit kreeg voor kerst:)

Daphne -

Ja, wat een heerlijk gevoel he als je na een zwangerschap je oude kleren weer aan kan!
Die lippenstift ; wat een prachtige kleur!

Laura J -

Prachtige look Willemijn! Dat blauw in die blouse in combinatie met die lipstick… heel mooi!
Zijn je linker- en je rechterschoen nou verschillend? Lijkt net of aan de ene voorkant wel een donkerbruin lipje zit en bij de ander niet.

Kiss & Make-up -

Meeeeid, wat zie je er stralend uit, echt waauw! Van je haar tot je make-up tot je outfit, love it all.

anna -

Jaaa, ik ben ook dol op looks! Die broek ziet er echt heel fijn uit trouwens :-). Wat een mooie outfit! En die lipstick staat je prachtig. Fijn ook dat de kwaliteit ervan zo goed is.

Sanne -

Wow je ziet er echt fantastisch uit. Vind je look en outfit erg mooi, die lipstick met de kleur van je haar staat prachtig.

Leonie -

Ah heerlijk om je eigen kleding weer aan te kunnen! Je ziet er zoals altijd weer stralend uit.
Hebben jullie de box trouwens verplaatst?
X

MooW -

Volgens mij bedoel je de concealer van Nars, toch niet Bobbi Brown?😃

Jolien -

Prachtige blouse inderdaad volgensmij heeft ze die van de kruidvat! Xoxoxox

Michelle -

Ik ben groot fan van deze outfit! Staat je zo mooi! Ondanks dat ik het zwanger zijn nog lang niet beu ben kijk ik er ook wel heel erg naar uit straks gewoon weer alles aan te kunnen. Nog een paar maandjes geduld.

Anouk -

Wat een leuke outfit. Je make-up look is echt geweldig, die lipstick!!

Rosan -

Wat een mooie foto’s!

Silkeblogs -

Heel mooie look, die lipstick is echt prachtig! x

Margot -

Wat zie je er mooi uit! En dat kettinkje is wel heel lief!

Karlijn -

Wat zie je er goed en leuk uit! En oooooh, the bean ketting! Ik zit al heel lang te azen op de zilveren variant. Zo mooi!

Svenja -

Wat zie je er onwijs mooi en stralend uit. Super fijn dat je je eigen kleding weer aan kan! Leuk ook dat je de blouse zo multifunctioneel kan dragen. En je nieuwe ketting is ook prachtig. Alles staat heel mooi zo bij elkaar.

Caro ~ My Beautycase -

Mooie look! En wat fijn inderdaad dat je je eigen kleding weer aan kunt! Ik vind die lipstick kleur je trouwens ook heel mooi staan. :-)

Julie Tina -

De lipstick staat heel mooi bij je haar en het blauw in je blouse! En wat een prachtig cadeau heb je van Djurre gekregen :)

Suzanne -

Heel erg leuk om weer eens te zien. Je straalt! Dit is ook echt een outfit die ik zou kunnen dragen.

Saskia -

Wat een mooie foto’s, je straalt helemaal. Ik vind de lipstick echt heel erg mooi en wat super dat het zo lang blijft zitten, dat heb ik bijna nog nooit meegemaakt met een lipstick. Ik draag ook nog weleens kleding die ik ook droeg bij de zwangerschappen, blijft altijd bijzonder <3

Dionne -

Mooie look! Ik vind je blouse ook mooi!

Rosanne -

Wat een mooie outfit!
Je look is ook erg goed gelukt. Het lijkt mij echt heerlijk dat je lipstick er zo lang goed opblijft zitten!

Dita -

Prachtige outfit en look!

Femke -

Wat een mooie look. Je lipstick knalt echt van je gezicht af, prachtig! Ik zie je ooglook op die ene foto best goed hoor. Prachtig palette is dat he!

Sanne -

Wat een mooie look + outfit! Wat fijn dat je eigen kleding weer aan kan!

Martina -

Ik vind de foto’s en de setting erg mooi! Dit is een outfit die ik zelf ook met plezier dragen, mooi hoor! De ketting vind ik echt prachtig. Het feit dat er een mooie betekenis achter zit en dat je hem cadeau hebt gekregen van Djurre maken de ketting helemaal perfect.

Marlotte -

Ah, wat héérlijk om weer je eigen kleding van voor de zwangerschap aan te kunnen, lijkt me een heel fijn moment. Wat zie je er goed uit zeg, die lipstick staat je ook echt prachtig! Mooie kleur!

Anniek -

Ah, DIE LIPSTICK Willemijn, hij staat je zó goed! En man, dat je hem gewoon niet bij hoefde te werken, heerlijk… Dat kleurtje is z´n geld zeker waard zo te horen :) Fijn ook dat je weer in bijna al je oude kleren past, ik kan me voorstellen dat het dan opeens weer heel leuk is om in je eigen kast te ´shoppen´!

Reageer ook