Gelukkig nieuwjaar + LLG in 2016

Goedemorgen lieve dames of moeten we zeggen goedemiddag? We hopen dat jullie gisteren een topavond/-nacht hebben gehad. Hopelijk hebben jullie niet een al te erge hang-over en kun je deze blog nog lezen, haha. Gelukkig nieuwjaar en welkom in 2016!

Bron foto

2016, wat klinkt dat leuk hè? Ik hou van even aantallen. Dit is het tweede jaar dat we weer fulltime aan de slag gaan als professionele bloggers. Het is en blijft een droom die uit komt.

Maar wel met enige aanpassing! Want wie had gedacht  dat we er zo snel een ‘derde vennootje’ bij zouden krijgen? Jullie zullen er niks van merken, maar wij natuurlijk wel. Het samenwerken zal een iets andere vorm krijgen in het begin, maar dat is niet erg want we kunnen gelukkig ook veel thuis doen. Maar natuurlijk nemen we gewoon nog samen video’s op en gaat Jelle lekker naar oma op onze Heilige Filmdag.

Heel soms denken we er wel eens over na om LiveLifeGorgeous in een iets ander jasje te gaan steken. Het hoe en wat precies, daar zijn we nog lang niet over uit dus voorlopig gaan we stug door zoals altijd. Maar gevoelsmatig merken we dat onze lifestyleblog 2WMN op dit moment het dichtst bij onze harten en levensfases ligt. Ook velen van jullie voelen dat aan, want er zijn veel bezoekers van LLG  ‘verhuist’ naar 2WMN en af en toe kijken ze nog op LiveLifeGorgeous. Maar niet meer zoveel als voorheen. Deze groep (de twintigers/begin dertigers) volgt ons ook al zo lang en zijn met ons ‘opgegroeid’, wat het logisch maakt dat 2WMN hen meer aanspreekt omdat we dezelfde levensfases doormaken: studie, werk, trouwen, kinderen.

Gek genoeg zien we daar niets terug van in de bezoekersaantallen op LiveLifeGorgeous: die aantallen stijgen en het gaat heel goed! Dus waarschijnlijk zijn dat dan toch ook weer een hoop nieuwe lezers/lezeressen. Welkom allemaal en leuk dat je ons volgt op LiveLifeGorgeous!

In 2016 willen we eigenlijk niet zo veel veranderen. We vinden LiveLifeGorgeous goed zoals het is. We houden er van om make-up looks te maken, goede reviews neer te zetten en jullie van kleurechte swatches te voorzien en outfits te fotograferen. En ons haar? Dat MOET goed zitten, anders worden we gek dus er zijn regelmatig kappersvlogs te vinden.

Het enige wat we meer willen gaan doen, is meer (onbekende) buitenlandse merken testen. Gewoon omdat we dat heel leuk vinden en het onze nieuwsgierigheid prikkelt. Het is ontzettend leuk dat je pakketjes mag ontvangen, maar zelf make-up kopen en/of uitzoeken dat door buitenlandse YouTube guru’s de hemel in wordt geprijsd? Dat moeten we proberen! Zoals bijvoorbeeld BECCA Cosmetics, Anastasia maar ook producten die YouTubers uitbrengen – zie het Carli Bybel Palette. Het is leuk en inspirerend om zelf op zoek te gaan naar mooie make-up producten.

Verder ga ik met mijn zus dit jaar naar New York en terwijl ik het typ, kan ik het eigenlijk niet geloven. Het voelt gek om niet met Willemijn te gaan, maar ik lijk wel gek als ik niet mee zou gaan. En ik hoop ook zeker als Jelle wat groter is, dat Willemijn en ik samen nog eens terug gaan naar ‘the city that never sleeps!’.

Het pluspunt is wel dat ik jullie kan verblijden met een leuke NY shoplog! Of ik dan ga vloggen weet ik nog niet, ik ben immers niet met Willemijn en ik kan me voorstellen dat het voor mijn zus niet zo gezellig is. Maar verwacht in ieder geval dit jaar een leuke shoplog uit NY!

Mochten jullie nog suggesties hebben wat jullie nog graag zouden willen zien op LiveLifeGorgeous, laat het in de reacties weten! Wat vind je sowieso het leukste om te zien op LiveLifeGorgeous? We zijn benieuwd!

Nogmaals een gelukkig nieuwjaar voor jullie allemaal: we wensen jullie gezondheid en geluk toe in 2016 en…flawless make-up skills! 😉

34 reacties

Inkie -

Als dikke veertiger vind ik llg het leukst en neus ik af en toe ‘s op 2wmn. Buitenlandse merken en idd de tutorials; fotd en reviews hier, daarvan geniet ik het allermeest!

Selma -

Ook ik ben overgestapt naar 2wmn inmiddels heb ik betreft makeup en verzorging wel gevonden wat ik de komende jaren ga gebruiken, mede dankzij LLG. Maar nu ik getrouwd ben en een eigen huishouden run en ook nog student ben vind ik de verhalen en vooral jullie kijk in jullie leven erg leuk.

Evelien -

‘Want er zijn veel bezoekers van LLG ‘verhuist’ naar 2WMN en af en toe kijken ze nog op LiveLifeGorgeous.’ Dit is zo waar voor mij! Het heeft inderdaad met de levensfase te maken en ik heb ook wel het gevoel dat ik met jullie ‘opgroei’, al ben ik net iets jonger. Dus ik zou zeggen: blijf zo doorgaan :-)

Ingrid -

Klopt ook voor mij, voorheen keek ik dagelijks op LLG, nu juist op 2WMN en af en toe per week hier… Maar blijf beide sites leuk vinden! Alle goeds voor 2016 voor jullie!

Sanne -

LLG en 2WMN zijn mijn meest favoriete blogs. Ik denk dat 2WMN de beste keuze is die jullie ooit hebben kunnen maken. Vooral voor de twintigers/dertigers zijn jullie zo leuk! Blijf zo doorgaan. Ik wens jullie het allerbeste toe!

room -

HAPPY 2016!

Ik ben zo dol op jullie blogs! Lekker puur, informatief en afwisselend. En inderdaad ben ik ook meeverhuist naar 2wmn hihi! Maar volg llg ook nog steeds :)

Begrijpelijk dat het voor jouw zus niet zo leuk is als je gaat vloggen, maar misschien is het leuk om een reisverslag te maken met wat jullie gedaan hebben en wat absolute hoogtepunten waren in NY. Ik heb de vlogs erin al 4x helemaal gezien haha! In november 2016 ga ik ook naar New York dus hoe meer info des te beter hihi!

Al het goeds gewenst in 2016 en dat het maar een top jaar mag worden!

room -

** erin= serie

Meliss -

Gelukkig nieuwjaar! Ik kijk ernaar uit om meer over buitenlandse merken te lezen, ook al zijn die soms wat moeilijker verkrijgbaar. Juist jullie reviews over de NARS lipsticks, BECCA producten en een tijd terug de producten van Illamasqua vind ik interessant om te lezen omdat je die weinig ziet op de (grotere) Nederlandse blogs – terwijl dat juist vaak dierproefvrije en kwalitatief goede producten zijn. Veel plezier in New York Martine, ik ben nu al benieuwd naar je shoplog en hoop op een review van Kat von D producten haha. :)

Lindsey Beljaars -

Wat gaaf dat je met je zus naar NewYork gaat! Heel tof ook dat jullie meer ‘onbekende’ merken willen testen,dat soort artikelen vind ik altijd mega tof om te lezen!!

Aboutsbstyle -

Ik hoop dat jullie zeker nog even doorgaan want ik geniet nog steeds zoals het is. Liefs soraya

hilde -

happy newyear allemaal! Ik wens jullie en alle lezers een heerlijk nieuwjaar, met vooral dingen doen wat jezelf gelukkig maakt. En niet zoveel stil staan bij wat anderen willen of zouden denken!

miranda -

Gelukkig nieuwjaar. Ik vind beide blogs leuk maar lees idd meer 2wmn :)
Zelf zou ik voor LLG graag meer informatie/reviews willen zien van make up zonder giftige stoffen. Niet iedereen houdt zich daar mee bezig of vind dat belangrijk. Ik heb daar tot nu toe nog weinig over kunnen vinden/lezen.
Veel succes in 2016 met beide sites!

Nicole -

Gelukkig nieuwjaar! Wat gaaf dat je naar NY gaat! Ik vind het heel fijn dat jullie blog blijft zoals ie is. Ik volg jullie al jaren en ik vind jullie reviews echt geweldig.

Luna -

Ik vind kappersvlogs heel tof, dus blij dat jullie dat blijven doen. Misschien kunnen jullie ook nieuwe haarbehandelingen uitproberen en filmen. Ik hoor wel eens van Aveda behandelingen, kerastase-behandeling, een hoofdmassage met Fuente truffle shampoo… peperduur, maar wat houdt het in, krijg je waar voor je geld?! Daar ben ik ook nieuwsgierig naar en ik zou het leuk vinden om daar eens eerlijke verslagjes van te lezen, of liefst filmpjes van te zien. Dat overtuigt me dan misschien ook om zo’n behandeling te boeken, of juist niet.

annelieke -

Een vrolijk nieuw jaar dames. Ik vind beide blogs erg leuk op te volgen. En dat is ook altijd iets wat me op vrolijkt als ik me minder prettig voel. Ik hoop dat jullie nog jaren mogen doorgaan :)
Groetjes annelieke

Mariëlle -

Meer buitenlandse merken vind ik leuk, ik kijk er naar uit hihi! Happy new year!

Sharon -

Verandering of niet, ik beweeg lekker mee met met wat het wordt haha. Gelukkig nieuwjaar dames!

anna -

Ik ben benieuwd wat jullie willen veranderen aan LLG, ik blijf jullie sowieso volgen! Het is een van mijn favoriete blogs en ik ben dol op jullie reviews.

femketje -

happy 2016 😀

Zoe -

Als jullie een nieuw merk willen proberen, probeer makeupgeek!

mar -

Een heel gelukkig en goed 2016!ik volg jullie blog al jaren en haal er veel plezier uit.
Jullie hebben het over buitenlandse merken, maar Nederland heeft ook merken waar je niet veel van hoort op blogs. Zo gebruik ik al jaren John van G make up. Gewoon betaalbare make-up wat verkrijgbaar is bij de drogist in je dorp bijvoorbeeld. En qua gezichtsverzorging heb ik quiriness ontdekt, een heel fijn merk bij ici Paris xl. Best duur maar zeker zijn geld waard!
Misschien een leuk idee om zulke merken ook wat vaker te laten zien?

Joyce - Lemonylifenl -

Ik zou het erg leuk vinden als jullie meer over buitenlandse merken gaan bloggen! Gelukkig nieuwjaar!

Kelly -

Gelukkig nieuwjaar! Ik ben benieuwd naar wat er gaat komen. Zelf lees ik tegenwoordig inderdaad sneller 2wmn dan llg maar vind ze beide geweldig hoor.

Femke -

Ik volg jullie beide kanalen en beide zijn ze leuk. NY is sowieso een heel goed vooruitzicht! Ik wens jullie een heel fijn, gelukkig, gezond 2016. Dat het een jaar mag worden met heel veel hoogtepunten :-)!

petra -

Voor mij wordt 2016 ook t jaar dat ik met n vriendinnetje naar New York ga (holla aan de KLM werelddealweken)! Nu al blogs aan het opslaan met Amerikaanse makeup tips❤
Ik moet zeggen dat ik zo’n twintiger ben die meeverhuisd is naar 2WMN, maar ik check wel aaaaltijd LLG eerder – dan pas ga ik naar 2WMN. Ik dacht even dat je zou gaan vertellen dat jullie ermee stoppen dus ik ben heeel blij dat dat niet zo is!

Liset - Beautydagboek -

Een heel gelukkig 2016! Wat mooi om te horen dat het met 2WM zo goed gaat, echt mooi dat jullie daar zoveel succes mee hebben geboekt. Het is een totaal andere blog dan LiveLifeGorgeous; maar ik vind het fijn om prachtige, eerlijke verhalen te lezen over jullie ervaringen in het leven. Het is het volwassen zusje ervan :).

Elles [3lles.nl] -

Gelukkig en een gezond 2016! Wat was 2015 een jaar voor jullie!
Liefs,
Elles

Akosua -

Wat leuk dat jullie ons een kijkje in jullie blogplannen geven. Ik vind het altijd interessant om te lezen over onbekende merken. Gelukkig nieuwjaar!

Dita -

Wat gaaf, NYC! Ik volg jullie al jaren, nu meer op 2wmn inderdaad maar ook llg volg ik elke dag voor de beauty artikelen :)

Suzanne -

De beste wensen voor 2016! Fijn dat het zo goed gaat met beide sites en jullie dit door willen gaan zetten. Leuk inderdaad die reviews van de wat onbekendere producten.

Marlotte -

Oh wat heerlijk dat je naar New York gaat, heel fijn vooruitzicht! Ik volg allebei de websites trouw en zal dat ook zeker blijven doen. Een heel fijn 2016 voor jullie allemaal! :)

PinkFairy -

De beste wensen voor het nieuwe jaar, meiden! En ik kijk natuurlijk nu al uit naat NY shoplog 😉

Anniek -

Whaa, New York: zó awesome! En tof ook om al jullie plannen voor 2016 te lezen, en wat meer te horen over hoe jullie zelf het onderhouden van de beide sites ervaren. Zelf ben ik een trouwe LLG bezoeker, en een regelmatige 2WMN bezoeker, haha! Fijn en gezegend 2016 gewenst!

Margot -

Gelukkig nieuwjaar! Fijn dat jullie lekker doorgaan met beide sites! Ik vind 2WMN zelf ook een erg leuke toevoeging!

Reageer ook