Eerste Indruk: Chi Arc Automatische Krultang

Vandaag hebben we weer een toffe Eerste Indruk video. Dit keer van een wel heel interessante krultang. De Chi Arc Automatische Krultang. Dit vernuftige tangetje rolt automatisch je haar op om de tang heen. Spannend! Wij testten hem voor het eerst uit en doen verslag van onze bevindingen.

https://youtu.be/_th6TfcVXdY

Onze Chi tang komt van Haarshop.nl. Klik hier voor de productpagina.

17 reacties

Senne-Jolé -

Leuk! Helaas kan ik zulke mooie krullen niet krijgen. Heb een veel te kort geschoren kopje! (Extreem hoog opgeschoren boblijn) Ik stijl het juist altijd, zodat het langer lijkt.

Cristal-Beauty -

Super fijne review meiden. Zo’n automatische krultang lijkt me erg handig, alleen jammer dat het resultaat niet lang blijft zitten.

Manu -

eerlijk en uitgebreid filmpje geeft een goed beeld weer over de tang!!!

Nicole -

Haha wat een leuk filmpje! Ik vind het resultaat bij jullie beiden erg mooi! Ookal is het met kort haar en laagjes iets moeilijker, het resultaat vind ik toch mooi!

Miriam -

Zoo grappig om jullie gezichten te zien gaan van ‘hoe werkt het in hemelsnaam’ naar ‘ohh zooooo!’. Het lijkt mij even wennen, maar dat ‘ie zelf draait lijkt me best handig als je er eenmaal wat snelheid mee krijgt.

Kiss & Make-up -

lol, jullie ‘ontdek’ expressies zijn echt hilarisch 😉 Lijkt me inderdaad wel lastig zonder spiegel, zou ik niet durven. De krul is echt wel heel mooi, vind ik ook! Buiten dan die mislukte Justin Bieber krul, lol.

Emma -

Hoi dames! Ik zoek nog een fijne krultang die iets groter is als degene die jullie in het filmpje laten zien. De prijs maakt niet zoveel uit, maar onder de 100 zou wel fijn zijn 😉 Hebben jullie aanraders?
Groetjes Emma

Aboutsbstyle -

Lijkt mij maar eng een draaiende krultang. Helaas het stukje van de vlog als ik het zie zal ik deze tang toch overslaan. Liefs soraya

Nina -

Wat een complete en eerlijke review! Ik vind de stijltangen van Chi echt super. Wel twijfel ik nog of deze krultang voor mij geschikt is, het was er bij jullie ook vrij snel uit. Van Chi had ik qua hold wel wat meer verwacht:-)

Kelly -

Echt een super fijne review zo! Gelukkig heb ik al behoorlijk wat krullen haha!

Lindsey Beljaars -

Wauw, wat een tof resultaat. Ik vind die automatische krultangen alleen echt heel eng, haha!

Suzanne -

Heel erg leuk om te zien. Ik vind zulke automatische krultangen echt doodeng!

Svenja -

Super fijne en uitgebreid review filmpje! Het draai systeem ziet er echt heel handig uit en de krullen die er uitkomen vind ik ook erg mooi. Bij Martine zie je aan het einde nog een mooie slag maar zo zonde dat het bij Willemijn helemaal uitgezakt is, dat had ik niet verwacht van zo een relatief dure tang!

Akosua -

De krullen zijn prachtig, jammer dat het effect niet zo lang aanhoudt. Trouwens echt een hele informatieve en complete review.

Liset - Beautydagboek -

Lijkt me wel superhandig zo’n automatische kruller! De krullen komen er nog best strak uit en dat lijkt veelbelovend, maar aan het einde van de dag vind ik dat het er nog best in mag zitten voor zo’n prijzig tang :). Ik heb zelf een een paar krultangen van Remington en die vind ik qua prijs en kwaliteit nog veel beter denk ik :).

Marlotte -

Ik vind die automatische krultangen maar eng! Wel een onwijs mooie krul!

Maura -

Zeer vermakelijk en informatief ondanks dat ik kort haar heb!
Wel even spannend hoor, met de pluk die vast zat! Had al allemaal horror scenario’s in mijn hoofd…! Gezien de strakheid van de krullen had ik een soort boblijn bij Willemijn verwacht. Het resultaat is prachtig! Well done!

Reageer ook