Diorific Face Powder

Bij de vraag: ‘Als je maar een make-up product mocht kiezen: wat zou dat dan zijn?’ is het maar lastig kiezen tussen lipstick of highlighter. Lipsticks en highlighters vinden we nu eenmaal geweldig. We lieten ons verleiden bij Dior en kochten twee Diorific Face Powders.

Eenmaal thuis kwamen we er achter dat de Diorific Face Powders van de Dior State of Gold Kerstcollectie 2015 zijn. Hoezo spuit elf? Maar goed nieuws: ze zijn nog volop te koop bij het Bijenkorf filiaal in Amsterdam.

Van Dior hebben we tot nu toe oogschaduwpaletten, bronzers, blushes, lipsticks en lipglosses gekocht en getest. Hier kun je alle Dior reviews lezen.

Een highlighter ontbrak dus nog. En deze twee zagen er zo likkebaardend mooi uit dat we niets anders konden dan ze aanschaffen. En het kostte een behoorlijke duit kan ik je zeggen.

Maar daar krijg je ook wat voor. Wat een luxe, Dior flikt het toch altijd dat je je als een prinses op een eenhoorn voelt als je met een Dior tasje wat ruikt naar Miss Dior flaneert op de boulevard richting huis.

De Diorific Face Powders zitten in een zware vergulden verpakking, die ook nog eens navulbaar schijnt te zijn met een ander product van Dior, bijvoorbeeld een bronzer/blush of een poeder. Dat is wel heel leuk!

Het product zit in het welbekende, prachtige zwarte fluwelen zakje (met CD er op!) en ook een apart vakje voor de kwast. De kwastjes van Dior zijn normaal zilver, maar deze is speciaal voor dit limited product ook goud en past er perfect bij.

Het kwastje zelf is geschikt en zacht genoeg om de highlighter mee aan te brengen. Het kwastje brengt de Diorific Face Powder heel neutraal en zacht aan. Willemijn en ik geven liever de voorkeur aan een van onze eigen kwasten om de highlighter intenser aan te kunnen brengen.

Diorific Face Powder 001 Luxurious Beige

Willemijn kocht vanzelfsprekend de mooie, zachte gouden variant. Wauw, we blijven het zeggen: het ziet er prachtig uit. Binnenin zie je de highlighter met een prachtig patroon en de initialen CD, ook zit er een spiegeltje in.

Dior Luxurious Beige is een warme, zacht gouden highlighter die behoorlijk wat glans af geeft. Meer glans dan de andere highlighter. Het is een vrij universele kleur, die waarschijnlijk bij veel verschillende huidtypes zal staan maar het mooist zal uitkomen bij een huid met een warme ondertoon.

Hier zie je goed de glitters van Dior Luxurious Beige. Helaas is het een overspray dus geniet er vooral de eerste keer van! Verder maakt dit niet veel uit. We hebben meerdere keren swatches op de arm gemaakt bij een bepaald deel van het poeder. Het verschil tussen de swatches was nihil dus dat is goed nieuws.

Links op de foto zie je Dior Luxurious Beige. Deze swatch is gemaakt op een koele huid en daardoor kun je goed zien hoe warm Luxurious Beige is.

Dior Luxurious Beige geeft een behoorlijke glans aan het gezicht. Laten we zeggen dat we binnen no time de glans op de foto te pakken hadden. Vooral ‘s avonds bij schemerlicht kon ik mijn ogen niet van Willemijn haar jukbeenderen af houden. Het zag er zo mooi uit. Tja, wat verwacht je dan van Dior The Queen of Glitter and Glow? Dior vond ik al de koningin onder de lipgloss met glitters, maar ook hun highlighters zijn prachtig. Ze zijn niet zo glitterig en fel als BECCA highlighters maar wel aanwezig en verhelderend op een natuurlijke manier.

Diorific Face Powder 002 Sumptuous Pink

Naast Dior Luxurious Beige is er nog een highlighter te koop: Dior 002 Sumptuous Pink. Ik ben dol op roze highlighters, mits ze niet te koel en ijzig zijn. Dat is vaak het geval. Maar bij Dior Sumptuous Pink zag ik een mooie koele ondertoon met subtiele gouden shimmers die net voor dat beetje warmte zorgen.

Ja, deze is ook weer prachtig! Dat patroon, die kleur en die details. Het is een lust voor het oog. Dat mag ook wel voor die prijs…

Bij de close-up met flits kun je goed zien dat Dior Sumptuous Pink overwegend koel roze is met zowel gouden als roze shimmers.

De rechter swatch is Dior Sumptuous Pink. Je ziet meteen het verschil met Dior Luxurious Beige (links) op mijn huid. Dior Sumptuous Pink valt namelijk weg in mijn huid en geeft veel meer een verhelderend effect op mijn huid in plaats van een glans. Maar de kleur vind ik heel mooi. Het valt weg in mijn huid en is koel zachtroze maar absoluut niet ijzig. Yes!

Ik heb Dior Sumptuous Pink aangebracht op mijn jukbeenderen, op mijn neus en in mijn binnenste ooghoek. Wauw, je kunt goed zien hoe mooi en natuurlijk hij mijn gezicht een verhelderend effect geeft. Heel erg mooi en natuurlijk. Ik heb ook al genoeg behoorlijk glitterige/glanzende highlighters dus deze mooie natuurlijke en roze variant is zeer welkom in mijn stash. Prachtig vind ik ‘m en ik ben zo blij dat het precies de juiste kleur roze is.

Hier zie je trouwens de overspray. Rechts onderin hebben we geswatcht, dit deel is dof geworden. Maar nogmaals: dit maakt niet heel veel uit voor het effect op het gezicht. Het is alleen wel zo dat de highlighter er daardoor minder mooi uit ziet in de verpakking, jammer genoeg.

Maar toch, wat een plaatjes zijn het. Alleen die prijs! Die vind ik echt belachelijk. Niet normaal meer. Een Diorific Face Powder kost namelijk €73 per stuk. Ja, dat lees je goed. Ik vind eigenlijk €40 toch wel de max hoor en dat vind ik al behoorlijk veel. Maar €73? Dat gaat nergens meer over. Dior, je maakt prachtige producten maar ik weet zeker dat het  wel iets goedkoper kan.

De Diorific Face Powders zijn nog te koop bij de grote Bijenkorf filialen. Wil je jezelf nog een verlaat Kerstcadeau geven of jezelf zomaar verwennen? Kijk dan snel nog bij de Dior State of Gold collectie!

39 reacties

Nicole -

Oh wauw wat een pareltjes, maar wat een prijs zeg. Jeetje wat duur!

priscilla -

Wauw, ik vind ze beide echt heel erg mooi. Ik zou ze wel laten liggen voor die prijs..

Nicole -

Ik heb de nieuwe highlighter van de lente collectie en die is ook echt prachtig! Daar zijn ook 2 varianten, een warme en een koele. Ik heb de warme :)

Nicole -

Wauw wat een prachtige highlighters maar de prijs vind ik toch wel heftig!

Mariska -

Oeh ik vind ze heel erg mooi! Maar die prijs inderdaad is wel een beetje teveel van het goede. Denk dat het best goedkoper kan.

Andréa -

Wow, 73 euro is écht teveel! Zeker nu de drogisterijmerken steeds beter worden met highlighters.
x

Kayleigh -

Wauwie de gouden variant prachtigg! Maar toentertijd trok het me niet genoeg om em aan te schaffen en nu ook niet eigenlijk. Want ik heb laatst de gouden highlighter van de Lente 2016 collectie gekocht met 20% korting bij Douglas, loopt als t goed is nog tm morgen de 31e voor degene die ook geïnteresseerd zijn;)

Madeleine -

Ik kan de foto’s ook helaas niet zien, maar ik heb wel andere foto’s gezien. 73 euro voor een highlighter gaat wel ver, en dan nog met overspray😫 ze zien er wel prachtig uit zeg😍

Jolet -

Hij is wel heel mooi, maar ook wel heel duur..

Maxie -

Ehm… Ben ik de enige bij wie de foto’s op de site niet willen laden? Dit is al een paar dagen een probleem…

Willemijn -

Ik heb het zelf sinds een uurtje ook. :( Super raar! Meer mensen last hiervan? En welk besturingssysteem heeft jouw pc en via welke browser bezoek je LLG? Dan kan ik dit doorgeven aan het technische team!

Cherren -

HOi, hier ook het zelfde probleem.
Ik gebruik hier Google Chrome

Willemijn -

Ik heb inmiddels ontdekt wat er aan de hand is! Het platform waarop we de foto’s uploaden ligt eruit. :( Zodra zij hun platform weer up hebben doen de foto’s het hier ook weer. Heel vervelend, maar even afwachten voor nu dus! :)

Cherren -

Ohja, en wij hebben windows 10 :)

Maxie -

Late reactie want ik kan alle foto’s weer zien, maar handig om te weten wat het was. Zo wordt het artikel een stuk leuker om te lezen 😉

Laura -

Ik zie de foto’s ook niet! :(

Aboutsbstyle -

Wat een prachtig product en wou het gelijk hebben. Maar toen ik aan het eind van jullie bericht kwam spatte mijn droom uit elkaar. Ik zou zeggen in geen 73 jaar dat ik ooit zo een dure highlighter koop. Liefs soraya

Laura J -

Ze zijn prachtig maar 73 euro gaat me echt te ver.

Iris -

Grappig dat je Willemijn en Jelle in de draagzak terug ziet op de foto’s, haha!

Willemijn -

Hihi Jelle en ik waren Martine even aan het inspecteren ;P

Mariebeauty -

Jammer dat je een overspray krijgt als je er 73€ voor betaald. Maar op het gelaat zien ze er wel erg mooi uit!

femketje -

oeff wat een prijskaart zeg!

Paola -

Heel mooi, maar wat een geld 😐

Diana -

Jeeetje wat valt dit tegen zeg. Overspray? 73 euro? Ik zou me echt opgelicht voelen. Nu kijk ik wel uit voor ik iets bij Dior koop.

PinkFairy -

€73? Wow! Ik had een van deze highlighters eerst op mijn wishlist, maar voor dat geld kan ik 2 Becca highlighters kopen 😉

LA DOLCE EVITA -

Mee eens, voor dat bedrag koop ik ook liever 2 BECCA highlighters =)

Mariëlle -

Holy moly, hoe komen ze aan die prijs !? Super jammer, want ze zijn wel mooi, maar zoveel geld?

Laura -

Ik vind ze prachtig, maar 73 euro? Nope.

Lindsey Beljaars -

Wat een prachtige producten, maar €73! Wauw, wat een bedrag zeg en dan ook nog met overspray? Nee, dat gaat hem toch echt niet worden voor mij.

Jamey - Beauty Unboxing -

Wauwie! Wat een prachtige verpakking!

Svenja -

Wauw, wauw en nog eens wauw! Wat een pareltjes van een highlighters <3 Ze staan jullie allebei zo onwijs mooi. Vooral Sumptuous Pink vind ik mooi en zou ik stiekem nu wel op mijn wishlist willen zetten. Maar de prijs is inderdaad wel wat aan de hoge kant, maar volgens mij is het dat wel waard!

Femke -

Ik heb gisteren toevallig de highlighter geswatcht. Super, super mooi! Maar die prijs is niet te doen haha!

Margot -

Mooi zijn ze zeker, maar wow wat een prijs!

Elles [3lles] -

Wel een hele mooie highlighters, maar €73 euro. Van dat geld koop ik liever 2 Mac highlighters, die bijna net zo goed zijn.
Liefs,
Elles

Anniek -

Poe, 73 euro is niet niks inderdaad! Ik geef toe: de poedertjes zijn prachtig, dat wel. Maar dit gaat me wel heel ver… Gelukkig kan ik er gewoon lekker naar kijken door jullie foto’s 😉 Ze zijn namelijk wel onwijs mooi, vooral die eerste!

Marlotte -

Beetje bij beetje werd ik steeds enthousiaster, totdat ik de prijs las. Jammer dat ze zó duur zijn!

Kelly -

Wat een prachtige highlighters, maar wow wat een geld! Meer dan 40 euro zou ik er ook echt niet voor neertellen. Jammer van de overspray!

Suzanne -

Twee prachtige hihglighters, heel erg mooi!

Maaike -

Wat een mooie poeders! Ik snap dat jullie hier zo enthousiast van worden. Maar voor €73 vind ik een poeder met overspray toch wel een domper. Dan zijn de highlighters uit de nieuwe kente collectie een veel betere deal.

Reageer ook