Zoeva Rose Golden Complete Eye Set Vol. 2

Rosé en roze? Kwasten? Betaalbaar? Kwaliteit? Dat kan maar een ding betekenen: aanschaffen die handel! Al maanden azen wij op de Rose Golden Complete Eye Set Vol. 2 van Zoeva. Een prachtige oogschaduwkwasten set van zachtroze met rosé details. Eindelijk hebben we ‘m!

We besloten onszelf een vervroegd Kerstcadeautje te geven en het werd al snel duidelijk wat dat zou worden. Twee keer gooiden we deze prachtige set van Zoeva in ons digitale winkelmandje en we kochten ook de Rose Golden Brush Holder van Zoeva er bij. De Zoeva Rose Golden Complete Eye Set Vol. 2 is een set met 12 oogschaduwkwasten en een rosé gouden make-up tasje om je kwasten in te vervoeren. En eventueel kun je voor €5 extra de Rose Golden Brush Holde toevoegen. Chic!

Zien ze er niet waanzinnig mooi uit? We genieten er even extra van hoe wit ze nu nog zijn, want dat verandert natuurlijk wel in de loop der jaren. Maar wauw, dit zijn de mooiste make-upkwasten die we hebben. En nu kwam mijn obsessie voor rosé mooi van pas tijdens het fotograferen van deze fotogenieke kwasten. Rosé accessoires in overvloed!

Wij zijn al een lange tijd fan van de Zoeva kwasten. Zo ben ik nog steeds gek op mijn Zoeva Shader en heeft Willemijn een aantal poeder- en blushkwasten die ze heel vaak gebruikt. Tijd om niet alleen verlekkerd naar deze mooie kwastenset te staren, maar ze ook te testen. De Zoeva Rose Golden Complete Eye Set Vol. 2 bevat de volgende 12 kwasten:

 • #238 Luxe Precise Shader
 • #325 Luxe Brow Light
 • #322 Brow Line
 • #228 Luxe Crease
 • #221 Luxe Soft Crease
 • #142 Concealer Buffer
 • #227 Luxe Soft Definer
 • #232 Luxe Classic Shader
 • #231 Luxe Petit Crease
 • #230 Luxe Pencil
 • #310 Spot Liner
 • #235 Contour Shader

#238 Luxe Precies Shader

Dit is een plat, klein afgerond kwastje en daar zijn we helemaal lyrisch over. Dit soort kwastjes zijn heerlijk om lijntjes uit te blenden en goed oogschaduw uit te werken onder het oog. Maar als je wilt kun je ‘m ook heel goed gebruiken voor in de binnenste ooghoek. Wij gebruiken dit soort kwastjes om oogpotlood uit te werken en om kleuren onder het oog aan te brengen en te blenden. We <3 it!

#325 Luxe Brow Light

Deze kwast is bedoeld om highlighter onder je wenkbrauw aan te brengen. Ik snap dat dat kan, maar persoonlijk vind ik de kwast daar niet zo fijn voor, hij is wat aan de grote kant in mijn geval. Ik vind het veel fijner om deze kwast te gebruiken om oogschaduw aan te brengen op het ooglid of eventueel oogschaduw te blenden onder het oog. Een goede, stevige maar zachte kwast.

#322 Brow Line

Wenkbrauwen zijn in de loop der tijd steeds een belangrijker onderdeel van onze dagelijkse make-up geworden. Onze wenkbrauwen moeten immers on fleek zijn anders is de look niet compleet. Dit is een stevige, vrij dikke schuin afgesneden kwast. Deze kwast is daarom ook alleen geschikt voor de wenkbrauwen. Ik gebruik het vooral voor het begin van mijn wenkbrauwen. Voor het ‘staartje’ van mijn wenkbrauwen vind ik de #322 Brow Line iets te dik, voor dat deel pak ik mijn Illamasqua Angled Brush.

#228 Luxe Crease

Wauw, deze kwast vind ik ontzettend fijn. Het is een mix van een lange pencilbrush en een blendingkwast. Je kunt hier heel mooi de ‘outer C’ of ‘outer V’ mee opzetten en vooral blenden vanwege de afgeronde punt die de kwast heeft. Dit maakt dat je goed plaatselijk kunt blenden. Heerlijke kwast en zacht! Geweldig.

#221 Luxe Soft Crease

Dit is wederom weer zo’n heerlijke zachte kwast. Het is een blendingkwast die iets langer van vorm is zoals je ziet en ook afgerond. Dit is zo’n kwast die ik graag op het eind van mijn look gebruik om alles in zijn totaliteit goed en zacht uit te blenden. Een beetje te vergelijken met de Sigma E40 alleen is die van Sigma een klein slagje groter en daarom vind ik die van Sigma net iets beter zijn werk doen. Maar desalniettemin is de #221 Luxe Soft Crease van Zoeva zeker een hele fijne toevoeging aan deze set.

#142 Concealer Buffer

Ik ben al zo lang benieuwd naar deze kwast. Willemijn had deze al uit een andere Zoeva set kunnen testen en ook de dames van de LLG Meet & Shop 2015 hadden het geluk dat deze in hen goodiebag zat en ik kreeg regelmatig via Twitter de opmerking dat ik deze kwast echt nodig had. En inderdaad, wat een heerlijke kwast om je concealer mee te buffen en uit te vegen onder de ogen. Ik gebruik de #142 Concealer Buffer daarnaast nog rondom mijn neusvleugels, ideaal. Ik ben zo blij dat ik deze kwast nu heb.

#227 Luxe Soft Definer

Dit is meer de blendingkwast zoals wij hem kennen: kort en rond, te gebruiken om kleurtjes aan te zetten in de arcadeboog en de buitenste ooghoek en meteen te blenden. Natuurlijk moet er zo’n kwast in een oogschaduwkwastenset zitten, dat kan gewoon niet ontbreken. Een prima blendingkwast die wederom weer zo zacht als een kuikenkontje is.

#232 Luxe Classic Shader

En een platte oogschaduwkwast hoort er natuurlijk ook in. Dit is wederom weer een hele goede en fijne kwast om oogschaduw aan te brengen op het ooglid of te gebruiken als highlighter onder de wenkbrauwen. De kwast pakt veel product op en houdt het goed vast waardoor er weinig sprake is van fall-out. Pluspunt, vooral bij matte oogschaduws!

#231 Luxe Petit Crease

Dit is een kleinere versie van de Luxe Crease kwast en zit dus ook weer wat tussen een pencilbrush en een blending kwast in. Deze heeft wel meer de stevigheid van een pencilbrush maar de zachtheid van een blendingkwast. Ik gebruik deze als finishing touch nadat ik de pencilbrush heb gebruikt. Handig als je gedetailleerd te werk wilt gaan en een klein beetje wilt blenden maar nog niet teveel.

#230 Luxe Pencil

Dit is namelijk de pencilbrush. Ik vind deze fijner dan de pencilbrush van Sigma omdat hij zowel stevig is maar ook heel zacht, ik voel de punt niet eens en je kunt er heel precies mee werken. Ideaal om hiermee je arcadeboog extra goed aan te zetten of een scherpe buitenste ooghoek te creëren. Maar ook onder het oog kun je deze goed gebruiken om te blenden.

#310 Spot Liner

Dit is de kleinste kwast die ik ooit gezien heb. Echt ieniemienie. En wat moet je met zo’n pietepeuterig kwastje? Ik kan in ieder geval ontzettend dicht onder mijn ogen bij de waterlijn komen. Ik vind het stiekem jammer dat hij niet schuin is afgesneden want dan had het het ideale kwastje geweest om je eyeliner te verfijnen voor de perfectionisten onder ons. Zou ik ‘m schuin af kunnen knippen? Voor nu gebruik ik de #310 Spot Liner eigenlijk niet zo veel omdat hij zo klein is waardoor alles wat je er mee doet ook veel werk kost en ik zie nog niet helemaal het nut er voor in op je ogen. Maar ja, er zit ook een Concealer Buffer in deze Eye Set die je natuurlijk ook niet voor je ogen gebruikt dus misschien is deze kwast juist wel geschikt om kleine vlekjes en puistjes te verdoezelen?

#235 Contour Shader

Jaaa, wat mij betreft is een oogschaduwkwastenset geen set als er geen schuin afgesneden kwast in zit. Dat is natuurlijk voor iedereen persoonlijk want Willemijn heeft niet zoveel met dit soort kwasten maar ik vind ze fantastisch. Ik vind dit soort kwasten ideaal voor onder de wenkbrauwen en voor de binnenste ooghoeken. De kwast is zacht, stevig, pakt veel product op en verdeelt het ook mooi. Ik ben fan!

Conclusie

Ik vind de Zoeva Rose Golden Complete Eye Set Vol. 2 een ontzettend mooie set. Ze zien er geweldig uit, echt prachtig maar de kwasten zijn ook nog eens heel erg goed. Ze zijn stevig, heel erg zacht, pakken goed het product op en verdelen het ook netjes. Daarnaast vallen er bijna geen haartjes uit en vind ik dit een set die zowel tof is voor beginners als gevorderden, maar ik heb nog wel wat kritiekpuntjes en dat gaat over de samenstelling van de set.

De #325 Luxe Brow Light vind ik veel te groot en ook niet veel toevoegen aan de set. Die zou wel vervangen mogen worden door iets totaal anders. Bijvoorbeeld voor de #234 Luxe Smoky Shader of de #226 Smudger, die zijn namelijk ook verkrijgbaar in deze roze/rosé uitvoering.

De #322 Brow Line om je wenkbrauwen bij te tekenen had ik graag een stuk dunner gezien zodat je strakker de wenkbrauwen bij kunt tekenen van begin tot eind. Ik mis eigenlijk een mooie spoolie om de wenkbrauwen mooi in model te brengen en te verzachten. Het had helemaal super geweest als Zoeva van de #322 Brow Line een dubbele kwast had gemaakt met een spoolie + een rosé gouden dop aan het uiteinde zodat de kwast nog wel goed kan staan in je make-up houder.

De #310 Spot Liner zou ik absoluut er uit laten en vervangen voor de Wing Liner kwast. Zoeva heeft namelijk een prachtige, dunne winged eyeliner kwast (317 Winged Liner) in de kleur Rose Gold, alleen niet in deze set. ‘Waarom niet?’, vraag ik me af, want ik mis die kwast echt in deze set.

Het is dus een prima set, maar of ik ‘m echt totaal compleet vind? Als ze bovenstaande verbeteringen zouden doorvoeren zou deze set van een dikke 9 wat mij betreft naar een 10 gaan. Maar goed, al het negatieve gezeur daar gelaten is het zeker weten een hele hele hele fijne en bovenal erg mooie set. Wat ons betreft een ideaal cadeau voor de feestdagen of voor je verjaardag!

Ik ga zelf de set denk ik nog aanvullen met een aantal oogschaduwkwasten en er zijn ook een aantal gezichtskwasten in de uitvoering Rose Gold waar ik heel benieuwd naar ben geworden.

De Zoeva Rose Gold Complete Eye Set Vol. 2 is te koop via de Zoeva webshop en kost €65 met het tasje, zonder Rose Gold Brush Holder en €70 met het tasje en Rose Gold Brush Holder.

35 reacties

Andréa -

Deze set vind ik supermooi met het rosé! Wat mij betreft zijn alle kwasten wel bruikbaar, de spot liner lijkt me handig voor als je echt gedetailleerd te werk wilt gaan 😉
x

Kelsey -

“zo zacht als een kuikenkontje”, haha! Geweldig. De spot liner is inderdaad wel een vreemde, maar kan me voorstellen dat mensen die hele kunstwerkjes op hun ogen maken misschien wel zullen pakken naar deze kwast? Voor een heeele fijne wing te zetten gebruik ik Sigma E06 Winged Liner. Lijkt op de Zoeva spot liner maar dan schuin afgesneden. Ik kan eindelijk wings zetten met dit fijne kwastje! :)

Shaz -

Mooie set! Ik koop liever losse kwasten die ik echt nodig heb anders zitten de overbodige kwasten maar te verstoffen.

suzan -

wat een geweldige kwasten! Het is zowat een interieur accessoire

Kelly -

Ze zijn echt mega mooi!

Evita / Fashion meets Beauty -

Deze kwastenset is echt een lust voor het oog ^^ Ik gebruik al een aantal jaren kwasten van Zoeva en ze bevallen nog steeds erg goed.

Kim -

Wat een mooie set!

Aniek -

Jeetje, wat een mooie set! Op de foto’s ziet het er prachtig uit! Nog even sparen dan maar…..

Joyce -

Wauw, deze staan al een poos op mijn wishlist!

Fleur -

Wauw, de foto’s zijn echt prachtig!
(De kwasten zelf overigens ook!)

Amelie -

Wat zien ze er mooi uit!!

charile -

Prachtige foto’s!

Iris -

Prachtige kwasten! Echt hele mooie foto’s ook. Heel mooi met de hele setting er omheen. Wauw!

Margot -

Wat zien die kwasten er toch mooi uit, alleen daarom zou je ze al bijna kopen!

Mariëlle -

Ik heb van deze ‘lijn’ de face & eye set en daar ben ik nog steeds zo blij mee! Wel vind ik de gezichtskwasten beter dan de oogkwasten, dus deze hele set zou ik niet ook nog eens aanschaffen!

Silkeblogs -

Wat een prachtige set, ik ben echt onder de indruk! Mooie foto’s, ook! x

Irina -

Wauw wat een prachtige kwasten en wat hebben jullie er mooie foto’s van gemaakt!
Deze ga ik zeker onthouden ^^

Aboutsbstyle -

Heb deze set al enkele maanden in huis,en ben er zo blij mee. Ze blijven goed ook na een schoonmaak beurt. Liefs soraya

Nicole -

Dit is zo een mooie en fijne set. Ik gebruik de kwasten hieruit dagelijks!

Tina -

Echt een geweldig mooie set dit en goede kwaliteit weer van Zoeva! Zelf maak ik nog niet zo’n uitgebreide ooglooks dus zou ik eerder voor aparte kwasten gaan.
Oh en die flamingobeker op de laatste foto vind ik erg leuk, mag ik vragen waar je hem vandaan hebt?

Martine -

Ik hoorde iemand zeggen dat het merk Bloomingville is maar ik kocht het bij Laif en Nuver. :)

Carina -

Ik heb de complete kwastenset van Zoeva (die met tas). Ben dol op de blushkwast, daar heb ik er 2 van, en de deluxe shader, daar heb ik ook een paar extra van besteld. Het was even een aankoop maar ben er heel erg blij mee :)!

Claire -

Zacht als een kuikenkontje☺️ Wat een leuke uitdrukking! Supergoed artikel!

britt -

en als ik de zoeva complete eye set heb ik er dan iets aan als ik ook dee set koop? of is er niet veel nieuws in deze set? want vindt dit echt een mooie kwastenset!

Liset - Beautydagboek -

Wat een mooie set! De kleur is sowieso mijn ding, daar wordt ik heel erg blij van. Helaas is mijn make-upset al compleet, maar anders was hij er gekomen :).

Kelly caresse -

Wat een mooie foto’s, deze set lijkt me ook zo fijn! Ik heb een rose golden set van boozy cosmetics, ook al dolgelukkig mee. Echt eyecandy voor op de beautytafel

Amy -

Ik wil sowieso heel graag iets proberen van Zoeva! Voor mij is deze set te uitgebreid omdat ik make-up heel leuk vind maar er niet in deze hoeveelheid voor elk product een andere kwast gebruik :) We hoop een kwast van Zoeva aan te kunnen schaffen een deze tijd, ik vind namelijk deze rose gouden varianten onwijs, onwijs mooi! Zo zien er zo luxe uit!

Svenja -

Wauw, wat ziet deze set er toch onwijs mooi en chique uit. Ik ben dol op die rosé gouden details. Een kwasten set die er mooi uit ziet en ook nog eens heel fijn werkt, wat wil een vrouw nog meer?!

britt -

ik heb net de gewone complete eye set gekocht en ook de vegan face set.
vindt jij deze sets ook goed? en als je moet kiezen tussen deze set en de gewone complete eye set welke zou je dan kiezen? en ik vindt het weer een heel mooi review geworden met hele mooie foto’s!

PinkFairy -

Super mooie set! Ik zou het zelf alleen niet kopen, omdat ik al zoveel kwasten heb. Maar voor iemand met een kleinere collectie is dit ideaal.

Akosua -

De set ziet er prachtig uit. Alleen de samenstelling is niet helemaal super, ik koop daarom ook liever losse kwasten dan een set.

Marlotte -

Oh wauw, ik wil ze alleen al omdat ze er zo mooi uitzien. Ik blijf er maar naar kijken haha!

Anniek -

Oké. Ik heb nu wel érg veel zin om mijn kwastenset te gaan vervangen voor deze. Want wauw, wat zien deze er mooi en fijn uit zeg, ontzettend tof! Ik denk dat ik het toch nog maar even houd bij mijn andere set van Zoeva, maar poe, ik kan me voorstellen dat jullie hier heel blij mee zijn :)

Femke -

Ik vind deze kwastenset echt prachtig en zou die al gewoon willen hebben om te hebben. Logisch dat er een aantal kwasten zijn die je graag vervangen zou willen zien, maar een dikke 9 vind ik alsnog top :-)! Fijne review!

Manon -

Oeh, ten eerste ik vind de foto’s echt prachtig geworden! De kwasten zijn al erg mooi om te zien en het lijkt me een fijne set. Ondanks de paar verbeterpuntjes zou ik de set zelf ook nog wel willen aanschaffen.

Reageer ook