Onze favoriete video’s van elkaar (2015)

Samen maken we de meeste video’s. Wel zo gezellig en precies waar LLG voor staat. Maar we maken voor de afwisseling ook wel eens video’s alleen. Vandaag delen we onze favoriete video’s van elkaar van dit jaar. 3, 2, 1, terug in de tijd!

Martine’s favorieten van Willemijn

https://www.youtube.com/watch?v=_2qxI4eKyHc

Ik hou van video’s met een thema zoals deze. De mooie producten die Willemijn laat zien en de sfeervolle close-ups maakt dat ik verliefd word op de herfst. Het ziet er allemaal zo stylish en cosy uit. Heerlijk en goed in elkaar gezet.

https://www.youtube.com/watch?v=ZmTsIV7atuI

Zevenenvijftig keer het woord ‘bruin’ zeggen in een video: dat kan alleen Willemijn. Deze video typeert enorm haar liefde voor bruine oogschaduw en haar dagelijkse zachte ooglooks. Deze video schreeuwt gewoon haar naam en daarom is deze video zo leuk. Ik heb nog nooit iemand gezien die zo dol is op bruinkleurige oogschaduw paletten! Ze krijgt er nooit genoeg van!

https://www.youtube.com/watch?v=3KpTbyUOZgk

Jaaa, deze video! <3 Ik denk dat dit mijn meest favoriete video is van Willemijn. Ik heb Willemijn al vaker verteld dat ik haar de meest stijlvolle zwangere vrouw vond die ik ooit gezien heb. Ze bewijst maar weer dat je er heel erg mooi en leuk uit kunt zien als je zwanger bent. Mijn favoriete outfits zijn de outfit met de prachtige camel trenchcoat en de crèmekleurige jurk met okergele Mulberry Willow! Ze straalt de hele video lang als een zonnetje en ik vond de video daarnaast erg leuk om te maken.

https://www.youtube.com/watch?v=UTJMWZ5G9Ns

Wat ik leuk vind aan deze video is dat je heel goed het verschil kunt zien van de plakstrips. Ook de typische mannenopmerking van Djurre over het eindresultaat is om te gieren. Zucht mannen! Goh Mijn, ik zou jou graag dit wel in 2016 willen zien doen in een sophisticated party look met een bruine winged eyeliner! Ik ben heel benieuwd hoe dat staat met deze ooglidstickers. Who’s with me?

https://www.youtube.com/watch?v=AWtUJeJzkr4

Willemijn zonder bril? Die ken ik niet. Ik vind Willemijn zonder bril er ook vreemd uit zien, alsof het niet klopt. Ik ben haar na al die jaren zo gewend met bril. Het hoort gewoon bij wie ze is en ze heeft echt een mooi gezicht voor een bril. Ik ben nog steeds gek op haar bril met dierenprint van Replay, die staat haar zo goed! Net als haar bril van Etnia Barcelona trouwens, dat is de bril die ze nu standaard draagt en waar dagelijks echt werkelijk waar tientallen vragen over gesteld worden. Ik betrap mezelf er op dat ik zelfs soms vragen beantwoord onder haar social media kanalen met ‘Van Etnia Barcelona’. ‘Ja, van Etnia Barcelona.’ ‘Haar bril is van Etnia Barcelona.’ ‘ETNIA BARCELONAAA!!!

https://www.youtube.com/watch?v=z-wg0mdC8jA

Willemijn haar Get Ready With Me video’s zijn altijd jaloersmakend mooi gefilmd. Heel veel doet ze ook zelf. Ik help haar alleen met het make-up en outfit gedeelte. Heerlijk, dat opgeruimde en gestructureerde beeld bij alle close-ups. Hoe flikt ze het toch om niet alleen lichte, mooie foto’s op haar Instagram te zetten maar dit ook te verwerken in een video? Bij mij wordt het nooit zo clean and crisp haha! Maar goed, ik heb andere talenten (geloof ik!) 😉

Ik wilde eigenlijk nog deze video van Willemijn er bij zetten, maar tot mijn grote verbazing is die video gewoon al weer van 2014! Wow, ik was echt in de veronderstelling dat we die video nog dit jaar hadden opgenomen. Maar tijdens het maken van die video heb ik de ballen uit mijn broek gelachen. Time flies!

Willemijns favorieten van Martine

https://youtu.be/BjxJJnH3yVw

‘MAC-MAC-MAC-MAC-MAC’ is een uitspraak die ontstaan is naar aanleiding van deze video. Martine was al wéken in de ban van MAC’s The Matte Lip collectie. Ze kon bijna nergens anders meer over praten. Ik vond het zo grappig! Het typeert haar grote liefde voor make-up (die ik natuurlijk deel). In deze video zie je haar enthousiasme. Cute!

https://youtu.be/kAKj04xNwyY

Jaaaa, look at her! Wat ziet ze er goed uit in deze video. Tien draagt altijd leuke, verrassende combinaties. Mijn favoriet is de zwart-wit gestreepte jurk en het gele setje.

https://youtu.be/Hpf_AYYaNhk

https://youtu.be/sxdhcBpfEzs

Ik smokkel er even twee in één… Want iedere keer als Martine weer een haartutorial voor LLG bedenkt, denk ik ‘Ja jemig, wat simpel! Waarom kom ik daar nooit op? En waarom doe ik ook niet eens meer met mijn haar?!’

https://youtu.be/bNnkZkoBm0s

Een heerlijke video om ‘s ochtends je ontbijtje bij op te eten of ‘s middags op de bank onder een dekentje met een reep Tony’s. Hij is zo lekker ‘zen’ ingesproken!

https://youtu.be/Q6P9ScLMPbg

Deze Best of Basics video heeft ze écht goed gedaan! Super duidelijk uitgelegd en een prachtig eindresultaat. Als iemand via Google zoekt naar ‘smokey eyes maken’ moet deze video wat mij betreft bovenaan staan! 😉

Wat vond jij de leukste video’s van Willemijn/Martine?

11 reacties

Amelie -

Super leuk zo’n overzicht!

Nicole -

Wat leuk om te zien. Ik vind jullie video’s echt super leuk! Jullie zijn dan ook een van mijn favoriete bloggers/youtubers!

Aboutsbstyle -

Wat een leukeer idee. En de filmpjes herken ik ook dat is nog leuker. Liefs soraya

Maxie -

Echt een super lief artikel van jullie! Het laat goed zien dat jullie echt hele goede vriendinnen zijn en elkaars werk zeer waarderen. Geeft zeker karakter aan de sfeer op LLG.

Lindsey Beljaars -

Wat superleuk! Volgens mij heb ik ze allemaal trouw gekeken, haha!

Kiss & Make-up -

Zo, wat een leuke selectie van jullie beiden! Ik vind jullie video’s sowieso altijd super om te zien.

charile -

Super leuk om te zien :)

Elize| girlonthewhitebike -

Zo leuk! Jullie hebben weer een heleboel mooie video’s gemaakt dit jaar! Goed gedaan:)

Suzanne -

Heel erg leuk om te zien en stuk voor stuk goede en mooie video’s.

Femke -

Wat leuk dat jullie elkaars favoriete video’s laten zien.. Ik snap waarom jullie elkaars favoriete video’s zo leuk vinden. Het was vast erg moeilijk om te kiezen :-)! Jullie video’s apart van elkaar vind ik net zo leuk als jullie video’s samen :-)!

Anniek -

Jaa, lekker veel video’s om nog weer eens opnieuw te kijken! Ik moet eerlijk zeggen dat ik de video’s van jullie samen altijd het leukst vind, zo lekker gezellig :) Maar de bovenstaande video’s zijn ook tof! Vooral de twee outfitvideo’s vind ik erg gaaf!

Reageer ook