NARS Dual Intensity Blush Jubilation

Ik vond dat ik toe was aan een mooie nieuwe highlighter, nadat Martine maar liefst drie prachtige highlighter van Becca kocht. Ik bestelde daarom de NARS Dual Intensity Blush in de kleur ‘Jubilation’. NARS Dual Intensity Blush Jubilation bevat een gouden en en rosegouden highlighter/blush. Ik testte hem en vandaag is hier dan eindelijk de review.

We hebben al eerder geschreven over de NARS Dual-Intensity Blushes. Martine en ik hebben namelijk beide Fervor en waren (en zijn nog steeds) er heel enthousiast over. Ik hoopte dan ook dat ik net zou blij zou gaan worden met Jubilation.

nars dual intensity jubilation

Ik koos voor Jubilation omdat ik opzoek was naar een mooie nieuwe highlighter. Met Jubilation hoopte ik dan ook twee vliegen in één klap te slaan: een gouden én een rosegouden highlighter.

De Dual Intensity Blushes kun je zowel nat als droog gebruiken. In ieder doosje zitten twee kleuren die je gezamenlijk of apart van elkaar kunt gebruiken.

nars jubilation

nars dual intensity blush jubilation swatches

De linker kleur omschrijft NARS als ‘sparkling yellow gold highlighter’. Ik zou hem zelf omschrijven als een geelgoud met warme ondertonen. Sparkling vind ik hem niet echt. Ik vind hem eerder een glanzende of metallic finish hebben. Het is niet hele gele gouden kleur, daar ben ik wel blij mee. Deze kleur zal ook een grotere groep mensen mooi staan.

De rechter kleur omschrijft nars als een ‘shimmering soft nude peach’. Ik zou het een medium donkere rosegouden kleur, met warme ondertonen. Ook deze heeft een glanzende/metallic finish.

Gouden kleur

Op de foto hierboven draag ik de gouden kleur als highlighter. Voor de lichte huidtypes: breng de highlighter met een fluffy kwast aan zodat je het product niet te dekkend aanbrengt en de kleur niet te donker wordt. De highlighter geeft een prachtige warme gouden glans. Ten opzichte van bijvoorbeeld NARS Albatros is deze kleur uit het Jubilation palet veel zachter en subtieler. NARS Albatros knalt meer. Deze ‘blendt’ meer met je blush. Op de foto hierboven draag ik een matte neutrale lichtbruine blush trouwens.

Deze kleur is ook heel mooi als ‘topper’ over een matte blush heen! Dus heb je een matte blush (bijvoorbeeld in een nude- of perziktint) en wil je hem een gouden gloed geven, breng dan met een fluffy kwast een beetje van deze kleur over de blush heen aan.

Ik vind dit zelf een erg mooie kleur en gebruik hem heel graag!

Rosegouden kleur

Hier draag ik de rosegouden kleur. Dit is op mijn huid wel echt een blush als ik hem aanbreng met een normale blushkwast. Hij geeft een prachtige warme gloed aan mijn wangen. Ik kan er een highlighter van maken, maar wel alleen als ik hem combineer met een iets donkerdere blush en lichtjes aanbreng met een fluffy kwast, anders steekt ‘ie iets te veel af ten opzichte van een lichtere blush.

Dit is net als z’n buurvouw een prachtig kleurtje! Enne ja, ik heb hier twee verschillende haarkleuren. Er kwam een kappersbezoekje tussendoor, ondanks dat er maar één dag tussen zit hihi!

Maar ik gebruik Jubilation niet alleen op mijn wangen! Ook op de ogen is het een prachtig product! Hier heb ik de rosegouden kleur dekkend aangebracht op het ooglid. De gouden kleur heb ik gebruikt in mijn binnenste ooghoek en aan de bovenkant van de crease. Verder heb ik enkel nog een medium bruine matte oogschaduw aangebracht (Matt Rosen, The Balm) en that’s it!

Jep, ik ben dol op Jubilation! Het is echt een prachtig product en een waardevolle toevoeging aan mijn stash. Ik had alleen een koele roze en een geelgouden highlighter en nu dus ook een mooie diepere gouden kleur en een rosegouden highlighter/blush.

De Dual Intensity Blushes kosten €39 en dat vind ik voor 2 kleuren van deze kwaliteit een prima prijs. Wij kopen onze NARS producten altijd via narscosmetics.eu. Via deze webshop heb je geen invoerrechten omdat de bestelling binnen de EU verwerkt en verzonden wordt.

42 reacties

Kiss & Make-up -

Supermooie kleurtjes samen, echt pretty.

Ilona | inspiration for you -

Wauw, wat een mooi product!!

Nienke -

Mooie highlighter! En ik ben het eens met wat een aantal hier al hebben gezegd: de donkere haarkleur staat je onwijs goed :-)

P. -

Oe hij is erg mooi! En ik vind dit donkere haar je zo mooi staan :)

Mieke | Mieksmind -

wauw wat mooi! echt super, staat heel goed!

Brigitte -

Door dat donkere haar en die blauwe ogen lijk je een beetje op Carice van Houten :) Donker haar staat je prachtig!

Noortje Wijckmans -

Waaaaaaauw wat een pareltje. Al die NARS Dual Intensity Blushes zijn echt prachtig, maar dit is toch wel mijn favoriet denk ik. Staat jullie allebei heel goed!!
http://www.project-nw.com/

Suzanne -

Oh wauw heel erg mooi!

Nicole -

Oh wauw dit is gewoon echt te mooi! Wauwie zeg.

beautifulday4makeup -

Ik wil… ik vind hem er super uitzien

Mariebeauty -

Ik heb nog nooit producten van Nars geprobeerd. Ze zien er wel echt heel erg goed en mooi uit!

Fientje -

Nars doet het weer hoor met deze leuke blushes! Ik heb ze nu al een paar keer zien voorbijkomen en geloof dat je me nu helemaal hebt overtuigd, wat een mooie producten!

Neesha -

Wat een prachtig duo, zou ik wel als kerstcadeautje willen :)

Dominique -

Ah wauw wat een mooie highlighter! Ik wil echt alles van nars hebben, maar dat wordt eerst maar eens even goed sparen haha

Manouk -

Moooooooi! Ik mag voor kerst bij Sephora bestellen en ik ga zeker nog even wat meer hierover opzoeken! Vind het zo jammer dat NARS niet hier verkrijgbaar is. Toen ik nog in London woonde was ik regelmatig bij de counter in Liberty te vinden.

Lillyshuid -

Heel erg mooi!

Aboutsbstyle -

Wouw ziet er echt prachtig uit zeg deze kleuren. En ook op de ogen! Liefs soraya

Hanna -

Oh wauw! Die komt op mijn kerst verlanglijstje!

Leonie - AllAboutLeonie -

Wow, wat een prachtig product zeg! Zelf heb ik nog niks van Nars maar mijn wishlist wordt steeds groter..

selda -

Mooie kleuren zeg, prachtig! Veel plezier ermee! Alleen lijken ze best grove glitters te bevatten. Of lijkt dat zo. Ik ben nu de fijne poeder highliter van becca gewend dat de chunky glitters niet meer mijn voorkeur heeft.

Daniëlle -

Echt een prachtexemplaar. Het staat je ook heel mooi, Willemijn.

Shaz -

De kleuren zijn echt supermooi!

manon -

Hele mooie highlighters! Ook leuk dat je er meer dingen mee kan, vind de ooglook ook mooi!

Kirsty -

Wat grappig dat je in dit artikel twee verschillende haarkleuren hebt! Ik vind het donkere je eigenlijk ook wel heel mooi staan. Wat een mooie higlighters ook, hoewel ik denk dat de tweede bij mij ook meer een blush zal zijn.

Myke -

Dit is zeker een mooie highlighter! Ik vind ‘t ook altijd leuk als je een highlighter op meerdere manieren kan gebruiken en niet alleen als highlighter.

Charile -

Oe dat ziet er prachtig uit!

suzan -

Nars is echt nog iets wat op mijn verlanglijstje staat! Erg toffe highlighter. Staat jullie beiden erg goed!

Nadia | Lacqr.nl -

De kleuren zijn prachtig, en de pigmentatie echt weer top!

PinkFairy -

Prachtig! Het is dat ik zelf niet van gouden highlighters hou, anders zou ik deze ook graag willen.

Margot -

Heel mooi! Ik heb nu ook een Dual Intensitty Blush op mijn wishlist staan!

Paola -

Ziet er heel mooi uit!

Svenja -

Wat een prachtige duo set van Nars! Allebei de highlighters vind ik prachtig, maar dat kan ook bijna niet anders bij producten van Nars! Ideaal dat je de highlighters ook kunt opbouwen en gebruiken als oogschaduw, dat geeft een heel mooi effect!

Yvonne -

Staat je goed! Ook voor mij is deze wel net te warm denk ik. Ik houd meer van highlighters die tussen warm en koel inzitten.

Lindsey Beljaars -

Waaauw, prachtige kleuren zeg! Tijd om deze op mijn wishlist te zetten. Inderdaad een prima prijs voor 2 prachtige kleuren

Syl -

Ik moest ook even terugscrollen. Opeens een andere kleur in je haar. Wel tof hoor.
De blush is denk ik te warm voor mij.

Kelly -

Ziet er erg mooi uit

Marlotte -

Wauw, wat een prachtige highlighter/blush is dit zeg! Grappig om te zien met allebei de haarkleuren, staat je overigens heel goed dat donkerdere haar!

Akosua -

Ik scrolde gelijk terug, omdat me opviel dat er toch iets meer veranderd was dan alleen de highlighter. Het was inderdaad je haarkleur. Dit palette lijkt me trowens best mooi en handig dat het zo multifunctioneel is.

Laura -

De donkere haarkleur staat je zó mooi, Willemijn! Echt een prachtige kleur. Vind je zelf je blonde lokken leuker of donkere lokken?

En dan even over de highlighter, wat een prachtige zachte kleur/glans geeft deze af. Echt heel erg mooi!

~ carmen ~ -

So pretty! I really like the packaging. :]

// ▲ itsCarmen.com ▲

Femke -

Deze Dual Intensitty Blush komt NU op mijn wishlist. Wat is deze mooi zeg, precies twee kleuren waar ik van hou! Fijne foto’s en leuk om zo met beide haarkleuren te zien :-).

Reageer ook