NARS Audacious Lipsticks: Bruin & Paars

Na de koraalkleuren, de roze tinten en de prachtige neutrals is het vandaag tijd voor de allerlaatste swatches van de geweldige NARS Audacious Lipsticks. De bruine en paarse kleuren. Toevallig meer dan geschikt voor de aankomende feestdagen! We probeerden Audrey, Vivien, Sandra, Charlotte en Bette. Kijk en smul mee!

nars audacious lipstick

De algemene review van de NARS Audacious Lipsticks heb je in oktober al kunnen lezen. Heb je die nog niet gezien? Klik dan hier om hem te lezen. Mocht onze mening bij een individuele kleur afwijken, dan lees je dat onder de betreffende swatch in dit artikel.

Audrey, Vivien, Sandra, Charlotte, Bette

Dit zijn de kleuren die we vandaag gaan reviewen. Het zijn vijf donkere kleuren: Audrey, Vivien, Sandra, Charlotte en Bette.

Op de productfoto hierboven zijn de lipsticks allemaal iets lichter uitgevallen dan ze in werkelijkheid zijn, met name de linker twee zijn in het echt toch wel echt iets donkerder. Gelukkig komen de swatches wel goed over.

De swatches op de arm geven een goed beeld van de kleuren van de lipsticks.

nars audacious lipstick audrey

Audrey

Tijd voor de eerste van de vijf! Dat is Audrey. NARS omschrijft de kleur als ‘Red Currant’. Ik zou de lipstick zelf omschrijven als een warme bessenrode kleur met een vleugje bruin erin. Hoewel ik hem vrij neutraal van kleur vind, neigt ‘ie qua ondertoon het meest naar warm toe.

nars audacious audrey swatch

nars audacious audrey swatch

nars audrey lipstick swatch

nars audacious vivien

Vivien

Vivien is een medium donkere bessenpaarse kleur. Hij lijkt op Audrey, maar Vivien bevat meer paarse pigmenten en is daarmee perfect voor koelere types. NARS noemt de kleur ‘Red Plum’.

nars vivien lipstick swatch

nars audacious vivien swatch

nars vivien lipstick swatch

nars audacious lipstick sandra

Sandra

Sandra is een hele warme, bruinrode kleur. Een donkere baksteenkleur, zou je ook wel kunnen zeggen. Dit is echt een Willemijn-kleurtje. Martine werd er minder vrolijk van, omdat hij wel heel warm is.

nars audacious lipstick sandra swatch

nars sandra swatch

nars audacious sandra swatch

nars audacious charlotte lipstick

Charlotte

Dan Charlotte (NARS: ‘Oxblood Burgundy’). Grote favoriet bij Martine! Helaas komt ‘ie niet goed over op de swatches. Zo jammer! Charlotte is in het echt namelijk veel meer wijnpaars (inderdaad ‘burgundy’, zoals NARS zegt) en bevat minder roodpigment dan dat je op de foto’s ziet. Al onze camera’s pakten de warme rode tinten op terwijl hij echt wel koeler paars is. Meer zoals op de armswatches en qua kleur veel meer zoals bordeauxkleurige shirt van Martine dat ze draagt (alleen dan iets lichter). De swatches hieronder geven dus niet zo’n goed beeld helaas. De armswatch helemaal bovenaan is een betere indicatie van de kleur!

nars audacious charlotte swatch

nars charlotte swatch

nars audacious lipstick charlotte swatch

Bette

En dan alweer de laatste, de donkere, prachtige Bette. Door NARS omschreven als ‘Bordeaux’. Ook deze valt roder uit op de swatches. In het echt is Bette namelijk veel paarser van kleur. Hij ligt qua kleur en qua intensiteit (licht/donker) veel dichter in de buurt van Martine’s bordeauxkleurige top. Zo jammer dat ‘ie niet goed overkomt op de swatches! Gelukkig geeft de armswatch ook hier een betere indicatie.

nars audacious lipstick bette swatch

nars audacious bette swatch

nars bette swatch

Tja, balen dat de laatste twee, Charlotte en Bette niet helemaal goed overkomen, want Martine is er wel ontzettende fan van! Vooral van Charlotte en Vivien is ze helemaal weg. Ikzelf ben dol op Audrey en Sandra. Ook deze reeks bevat weer prachtige pareltjes.

En dan is er nu toch echt een eind gekomen aan de NARS Audacious Lipstick swatches… Of nou ja, voorlopig dan… 😉 Wij zijn er namelijk zo blij mee dat ik niet kan beloven dat we niet meer kleurtjes gaan scoren, hihi! Mocht je nog een kerstcadeautje voor je bestie nodig hebben, of nog iets moeten vragen als kerstcadeau, DOE EEN NARS AUDACIOUS LIPSTICK. Jup, zo blij zijn wij ermee. Maar dat wisten jullie inmiddels wel denk ik… 😉

Binnenkort komt er nog één laatste artikel waarin we alle kleuren op een rij zetten, laten weten welke kleuren na 2 maanden testen ultieme favoriet zijn gebleken en laten we weten welke kleur in wiens stash is beland. Want daar waren jullie super nieuwsgierig naar!

Heb jij al een NARS Audacious Lipstick geprobeerd?

41 reacties

pieteke de vos -

Ik zoek een bordeaux rode kleur is Bette dan een goede aanrader? De lippenstift moet dan niet teveel naar de paarse kant gaan want daar hou ik niet echt van😅❤

Jasmijn -

Wat een mooie lipsticks! Ik ga in de vakantie winkelen in Groningen, hebben jullie nog een paar plekjes waar ik op beauty- en fashiongebied heen moet? Waar zijn de NARS lipsticks verkrijgbaar?

Martine -

Hi Jasmijn, we hebben een video gemaakt over shoppen in Groningen op 2WMN.nl dus kijk daar even voor tips! NARS Lipsticks kun je helaas nog alleen online aanschaffen via narscosmetics.eu, sephora.com, sephora.fr of hqhair.com.

Andréa -

De vormgeving van deze lipsticks is gewoon echt on point. Sandra vind ik een prachtige kleur!
x

Kelly -

Het zijn echt prachtige kleuren, ik heb nog nooit iets van NARS geprobeerd

Lillyshuid -

Heel mooi meiden!

Evita / Fashion meets Beauty -

De lipsticks van NARS vind ik er zo mooi uitzien!!

Tina -

Oeh Sandra en Bette zijn m’n favorieten uit het rijtje, echt warme ‘winterse’ tinten zijn het! Vind jullie ook zo prachtig staan op de grote full face foto’s, en met jullie haar en truien, het plaatje klopt helemaal met de lipsticks erbij!

Suzanne -

Hele mooie kleurtjes weer. Ik had op de eerste foto niet in de gaten dat ze zo donker zouden uitvallen, maar wel heel erg leuk voor de feestdagen.

Floortje -

*Wrijft handen samen* Kijk, dit zijn mijn soort kleuren. Moet zeggen dat ik een beetje verliefd ben op Sandra, wat een mooie kleur!

Aboutsbstyle -

Mooie kleuren. Maar deze keer niet echt kleuren voor mijzelf. Tenminste dat denk ik. Liefs soraya

Beautyjuf -

Ik werd eventjes afgeleid door de prachtige, strakke hulzen! Een vorm die je niet vaak ziet. Ik ben verliefd! Wat een mooie, warme kleuren! Ik vind Vivien de mooiste van deze pareltjes.

Neesha -

Mooie kleuren en prachtige foto’s zoals altijd!

beautifulday4makeup -

Ben ik de enige die bij zo’n lipkleuren aan een heerlijke winter vol sneeuw denkt?

Kim -

Ik heb Charlotte zelf ook, gekregen als cadeau, en het was meteen mijn favoriete lipstick! Hij staat fantastisch (volgens mij zou die iedereen goed staan), maakt je meteen super chic en ik krijg altijd complimentjes als ik ‘m draag.

Noortje Wijckmans -

Wauw hele mooie kleuren weer! Ik denk dat Sandra mijn favoriet is, met meer dat bruine erin. Heel mooi! Ze staan jullie allebei heel goed.

Laura -

Ik vind Charlotte prachtig op de swach! Jammer dat de camera de paarse/koelere ondertoon minder goed oppakt op de andere foto’s, maar ik kan me wel een voorstelling maken van hoe de lippenstift er dan uit zou zien op de lippen.
Gek hoe dat werkt. Ik heb dat ook met een nagellak. Die heeft een paarse ondertoon, maar lijkt op foto’s hardstikke rood!

Fijne, uitgebreide review trouwens weer.

femketje -

gorgeous donkere tinten 😀

Melissa -

Ja, doet u mij ze allemaal maar! Haha. Strikje erom, klaar! Ik vind vooral de eerste heel mooi + mama heet Audrey. Wel een heel leuk cadeautje dus!

Kiss & Make-up -

Vivien en Sandra staat jullie allebei heel goed vind ik. Mooi.

Margot -

Wat zitten hier een hoop mooie kleuren tussen! En ik ben heel benieuwd wat jullie ultieme favorieten zijn inderdaad!

Maaike -

Ik heb zelf Bette in huis en het is zo’n ontzettend mooie kleur.

Carina -

‘Mijn’ kleur is niet voorbij gekomen, ik heb namelijk Fanny, een heel mooie roze tint die een beetje naar paars neigt. Desalniettemin vind ik het echt geweldig dat jullie al deze lipsticks geswatcht hebben want dan weet ik beter welke kleur mijn volgende gaat worden.

Kirsty -

Wat een prachtige kleuren zeg! Ik denk dat ik vooral Vivien en Charlotte erg mooi vind, dus die gaan op mijn wishlist :) Ik ben ook wel erg benieuwd wat nu uiteindelijk jullie grote favorieten zijn gebleken!

Nadia | Lacqr.nl -

Ik vind ze echt prachtig, maar bruin en paars? Hmm, niet echt.

Willemijn -

Als je de beschrijvingen onder de foto’s leest dan lees je dat een aantal lipsticks helaas niet goed over zijn gekomen op de foto en dat ze in het echt veel paarser zijn. :)

Lindsey Beljaars -

Wauw, stuk voor stuk weer prachtige lipsticks. Ik denk dat Vivien mijn favoriet is uit deze reeks.

Loes -

Wat een geweldig mooie kleuren weer. ik heb zelf nog geen lipsticks van Nars geprobeerd omdat je de hoofdprijs betaald als je deze in Nederland wilt kopen, maar Bette lijkt me super mooi dus misschien dat ik die koop als ik in het buitenland ben. (:

Mo -

Mijn hart maakte een sprongetje bij het zien van deze post, haha. Ik ben al zó lang op zoek naar een kleur zoals Sandra! Jammer dat NARS niet in Nederland te koop is :( Vivien is ook prachtig trouwens.

Paola -

Wauw wat een prachtige kleuren! Nars heeft zoveel moois!

Mjay -

Wow vooral Audrey vind ik prachtig! Zeker nu met de feestdagen :-)

Linda -

Jammer dat de kleuren niet goed uitkomen in de foto’s van de swatches. Ik heb Vivien zelf en toen ik de eerste foto zag begon ik een beetje te hyperventileren ‘ze hadden Vivien toch ook’?!?!?! En dat klopt ook. Bij mij valt deze kleur veel paarser uit, wat ik wel heel mooi vind. Jammer idd dat dit weer de laatste was. Ik kijk erg uit naar het volgende artikel en misschien een review over de oogschaduwen?? Daar ben ik wel heul nieuwschierig naar 😉

Liset - Beautydagboek -

Na de swatches zag ik gelijk dat Audrey en Bette mijn kleuren waren. Wat zijn ze mooi! Als ik zou moeten kiezen, dan wordt het Audrey, echt een pareltje!

PinkFairy -

Audrey en Bette zijn heel erg mooi! Maar eigenlijk vind ik deze hele selectie prachtig!

Nicole -

Oh wauw er zitten zoveel belachelijk mooie kleuren tussen. Ik ben erg benieuwd welke nou uiteindelijk jullie favorieten zijn geworden!

Yvonne -

Jeetje, wat een vampy kleuren! Heel mooi. Doen me denken aan tinten als Mac Diva, Rebel en Fashion Revival.

Svenja -

Wauw, wat een beauty van een lipsticks weer! Vooral Vivien springt er voor mij uit, echt een perfecte kleur voor de winter is dat! De wat bruinere tinten staan jullie allebei ook ontzettend goed! Jammer dat de Nars lipstick artikelen voor nu even voorbij zijn, maar ik heb genoten van al die prachtige en unieke lipsticks <3

Dita -

Prachtige kleuren!

Anniek -

Wat een heerlijke kerstige kleurtjes allemaal zeg! En langzamerhand zijn er een aantal Nars lipsticks toch wel érg hoog op mijn verlanglijstje gekomen, haha! Al die donkere roodbruine kleurtjes… Love it :) Mooie foto’s ook weer!

manon -

Oeh ik vind ze allemaal mooi! Ik ben echt benieuwd naar de ultieme favoriet!

Femke -

Ik vroeg me toevallig gisteren af wanneer de laatste ‘serie’ lipsticks van NARS online zou komen, nu dus! Op Sandra na, zou ik alle kleuren wel willen hebben! Sandra is gewoon niet helemaal mijn kleur, ik vind hem wel mooi maar niet voor mij. Ik ben heel erg benieuwd naar het artikel die nog gaat komen om te zien welke nu uiteindelijk jullie favoriete lipsticks van NARS zijn!

Reageer ook