Mijn ultieme favoriete producten voor het lichaam

Over mijn favoriete producten voor het gezicht heb ik al heel vaak verteld. Die kunnen jullie waarschijnlijk wel dromen! Maar veel minder vaak schrijven we over fijne producten voor het lichaam. Tijd om jullie eens over mijn ultieme favoriete producten voor het lichaam te vertellen.

The Body Shop Aloë Vera Body Butter

Deze kocht ik ruim 1,5 jaar geleden en inmiddels is deze pot bijna op. De Aloë Vera Body Butter van The Body Shop is een van de makkelijkst verkrijgbare body butters zonder parfum. Want dat was best een zoektocht! Ik smeer deze body butter over mijn hele lichaam, ook op gevoelige stukjes huid zoals mijn buik en borsten. En het is door de verzachtende werking van de aloë vera die de body butter bevat ook een heel fijne creme bij huidirritatie (bijvoorbeeld door scheren, een schaafwond of zeer droge huid). Als ik ergens een plekje heb op mijn huid smeer ik er altijd iets van deze body butter op en 8 van de 10 keer is het zo over. Echt een grote favoriet hier!

Secret Deodorant

Anderhalf jaar geleden kocht ik mijn eerste Secret deodorant in New York en sinds dien ben ik hooked. Het is de beste deodorant die ik in mijn hele leven gebruikt heb. Mijn favoriet is de Unscented variant. Ik vind het namelijk nooit zo relaxed als deodorant een geur heeft. Dat vind ik net zoiets als wc spray na een grote boodschap op het toilet, het wordt er niet beter op! Daarnaast ‘ruik’ je al genoeg geuren, zoals je parfum, wasmiddel en je shampoo. Als je nieuwsgierig bent naar meer info, lees hier een uitgebreide review.

Rituals Tao Body & Massage Oil

Hmmm, ik ben dol op deze olie. Tijdens mijn zwangerschap smeerde ik hem regelmatig op mijn buik. Maar ik gebruik hem ook als lekkere olie op mijn droge onderbenen en als massage olie. De geur is nog waar ik het meest dol op ben, want verder is het een gewone body oil. Maar die geur…. Hmmmm! * SNUIF! *

Rituals Tao 3 in 1 Miracle Scrub

Daarom moet ook de scrub uit dezelfde lijn als de olie hierboven in dit lijstje. Dit product gebruik ik al 5 jaar lang (sinds de lancering van de lijn) en hij is nog altijd even grote favoriet! De fijne scrubdeeltjes scrubben mijn lichaamshuid mild en de geur…. Hmmm! De producten van Rituals zijn niet heel goedkoop, maar ik gebruik de scrub slechts eens in de twee weken (ongeveer) en gaat daarom enorm lang mee. Hij is het helemaal waard wat mij betreft!

Rituals Tao Foaming Shower Gel Sensation

En ja, dan doen we deze er ook gelijk maar in. En nee, dit artikel is niet gesponsord door Rituals en ik heb de producten zelf gekocht. 😉 Ik ben gewoon ontzettend dol op deze geurlijn van Rituals en de werking van de producten. Deze doucheschuim is heerlijk zacht en vol. Wat mij betreft zijn er geen fijnere douchegels dan de Foaming Shower Gels van Rituals. Love it!

Scheermesjes met een zeepje eraan

IDEAAL! Ik had altijd een hekel aan scheren en stelde het graag uit. Zo irritant, dat gehannes met een mesje en scheerschuim. Maar sinds ik zo’n jaar geleden scheermesjes met een zeepje eraan heb ontdekt, vind ik het lang zo vervelend niet meer om me te scheren. Even snel met het mesje over mijn benen en oksels terwijl ik onder de douche sta en klaar is Kees! De fijnste mesjes vind ik die van Venus (Gilette). Die gaan het langst mee en hebben de lekkerste zeepjes, vind ik persoonlijk. Maar nog relaxter zou ik het vinden als ze zouden komen met een parfumvrij zeepje. Ideetje, Gilette?

En met dit lijstje ben ik eigenlijk ook gelijk aan het eind van mijn lichaamsproductenstash gekomen. Ik heb nog wel een paar andere producten in mijn badkamer kastje staan, maar uiteindelijk gebruik ik ze zelden. Niets kan tippen aan mijn favorieten en wat dat betreft ben ik ook redelijk honkvast. In de loop der jaren zijn dit toch wel mijn ultieme favorieten gebleken.

Wat zijn jouw ultieme favoriete producten voor het lichaam?

31 reacties

Pascale -

Vreselijk ze halen de Rituals massage en body olie van de Dao lijn eruit :”( En nu? Na 10 jaar waar vind je een olie met deze heerlijke rustgevende olie? Tips??? De geurtjes worden steeds zwaarder bij Rituals echt zo jammer.

Ciska van Alphen -

Ahhh, Tao is inderdaad ook een favoriet van mij! Maar de scrub die jij gebruikt is voor de handen bedoeld die je dagelijks kan gebruiken. Die is namelijk best nieuw! Ik denk dat jij hem verward (als ik het goed begrijp, hoor!) met de Wai Wang scrub van de Tao lijn. Die zat eerst namelijk ook in een tube, maar is sinds kort nu in een pot verkrijgbaar! :) De scrub voor de handen is namelijk wat heftiger, en die van het lichaam is wat milder voor je huid. Ik werk bij de Rituals namelijk, en ik moest het even zeggen haha. (En jemig, deze post is alweer van ruim 11 dagen geleden.. Oeps, loop flink achter.)

Beautyjuf -

Persoonlijk vind ik scheermesjes met een stukje zeep eraan erg snel opgaan. En, daardoor ook ietwat aan de dure kant. Dan toch maar liever een aparte scheergel. Momenteel gebruik ik trouwens een scheergel voor mannen. Goedkoper dan de variant voor vrouwen.

Ingrid -

Grappig ook ik gebruik de Tao lijn al jaaaaren ben blij dat de douchefoam nu ook deze geur heeft, bij de vorige had het idee midden in een kop groene thee te staan onder de douche :)
Zelfde smaak!

Wojis -

Yep, Tao Body en Massage Oil is super lekker, ik vind de geur van de Tao lijn ook heel erg lekker. Moet zeggen dat ik de Silence handscrub ook echt heel erg lekker vind. Niet te vaak gebruiken, maar twee keer per week kan wel. Ik vond scheermesjes met zeep er al aan niet zo, wel handig op vakantie en zo, maar verder was ik geen fan. De gewone zijn beter en ik vind het heel fijn om te scheren met olie.

Suzanne -

Hele mooie en fijne producten zijn dit! Ik heb zo ook een heleboel favorieten producten verzameld de laatste tijd

Margriet -

Scheermesje met zeepje, ideaal! Ik gebruik het sinds enkele jaren en wil niet anders meer!
En die TAO is echt mijn ultieme favoriet.

Nina -

Wat een heerlijk lijstje met producten! En je hebt groot gelijk, we dragen al genoeg geuren, dus waarom geen geurloze deo. Ik ben gek op de scheermesjes met zeep en ook op Rituals, vooral de geurstokjes en het doucheschuim.

inge -

Ohhh de Rituals: ik ben verslaafd aan de roze lijn: heerlijk! Ik heb de douchefoam/scrub/ handzeep en body butter haha

Lindsey Beljaars -

Fijne producten. Ik vind The Body Shop Aloë Vera Body Butter ook echt heel erg fijn!

Julie -

De 3-in-1 scrub uit de Tao lijn is wel degelijk een aparte handenscrub.. De scrub voor het lichaam heet Wei Wang en zit in een grote ronde pot (vroeger wel in een tube) of in een kleine tube als reisverpakking! :-) De handenscrub bestaat nog maar sinds dit jaar! :-)

sharity -

die lijn van de rituals, *aaah heaven!* de lekkerste die er is! inderdaad scheermesjes met zeepjes eraan zijn heel fijn.

Margot -

Ik heb die deo sinds kort ook en hij bevalt goed! En inderdaad, we dragen al genoeg geuren dus dat is bij deo niet nodig.

Aboutsbstyle -

Rituals is zo een verwennerij. Het heerlijk producten waar ik niet vaak onder doe. Liefs soraya

Meryl -

ik ben heel benieuwd naar die lijn van rituals! De deodorant van secret is zo fijn, hij blijft zo lang werken :)

Silkeblogs -

Rituals is echt zo’n verwenmerk, en de Tao-lijn is echt heerlijk =D

Nadia -

Haha, ik kan me in een aantal keuzes zoals de scheermesjes met zeep en de shower foam niet vinden, maar een lekkere body butter doet het hier ook goed!

Svenja -

Jaaa de deo van Secret gebruik ik ook sinds een halfjaartje ook en ze zijn inderdaad echt fantastisch! Daarnaast kan een fijne shower foam van de Rituals en een body butter van The Body shop ook echt niet missen in mijn dagelijke routine!

Rosalie (4BeautyandLife) -

De bodybutters van TBS zijn heerlijk. Ik ben fan van de olijf versie. Klinkt vies maar ruikt heerlijk! En wat betreft scheren, ik gebruik daar een romige douchegel voor. Multifunctioneel.

Dominique -

Zeep scheermes vind ik ook erg fijn maar ik twijfel aan hoe hygiënisch het is.

Secret Deo <3

Anne -

Gebruik je zo’n scheermesje dan ook voor je bikinilijn? Ik gebruik nu altijd scheerschuim, maar dit lijkt mij wel erg makkelijk. Oja, ‘gevoelige stukjes huid zoals huid..’ 😉

Dominique -

Je kunt hem zonder problemen voor bikini lijn gebruiken

Marloes | Budgetproof.nl -

Ik heb die Tao-lijn zelfs nog nooit geroken bij Rituals omdat ik er vanuit ga dat het sterk en posters ruikt. Alleen door de naam. Haha. Maar nu ga ik dat zeker eens doen!

Julie -

De Tao lijn is net de zachtste geur van alle Rituals geuren vind ik! :-) Heel zacht met witte lotus en yi yi ren, een ontspannende geur dus! 😉

Kelly -

Ik wil nog eens een keer die scheermesjes gaan halen, daar ben iknecht benieuwd naar!

Anniek -

Wat handig, zo’n scheermesje met zeepje eraan! Zelf gebruik ik altijd cremespoeling als ‘scheerschuim’. Werkt hartstikke goed, en staat toch altijd al in de douche :) Maar zo’n kant-en-klaar mesje lijkt me ook top!

manon -

Een scheermesje met zeep eraan is inderdaad heel handig! Alleen gaan wel snel op bij mij. Die olie van Rituals lijkt me heerlijk!

Elles [3lles] -

Een scheermesje met zeep? Ideaal! Ik heb ook altijd struggles met het schuim, ik kan er niet mee om gaan! Voor de rest een erg leuk lijstje, Rituals vind ik ook altijd geweldig!
Xoxo

Liset - Beautydagboek -

Wat een ontdekking, een scheermesje met een blokje eraan! Die ga ik eens proberen, lijkt me supermakkelijk! En die lijn van Rituals (Tao) klinkt ook erg fijn. Ik ben heel benieuwd naar de geur.

Akosua -

Leuke favorieten! Volgens mij is iedereen wel gek op een bodybutter van The Body Shop. En scheermesjes met een zeepje eraan zijn inderdaad zo veel makkelijker.

Femek -

Scheermesjes met een zeepje eraan vind ik ook heel fijn! Net zoals Therme douche foam in de geur Bali (Flower), zo’n heerlijke geur!!

Reageer ook