Martine’s favoriete paletten

Twee uur de tijd om mezelf klaar te maken? Heerlijk, dan kan ik een uitgebreide ooglook maken. Ik word gelukkig van achter mijn kaptafel zitten met minimaal drie paletten om me op te kunnen maken. Ik laat je mijn favoriete paletten zien!

https://youtu.be/xMVRCcmVdI8

33 reacties

Ivon -

Mijn favo: Nude Tude palette van the balm !!
Alle kleuren zijn top!
Ik twijfel ook al heel lang over het meet matt(e) balm nude palette, omdat jullie er zo enthousiast over zijn.. maar inderdaad wat je zegt als ik die kleuren zie denk ik toch steeds hmm nee wat moet ik hiermee ๐Ÿ˜‰

stella -

Hi Martine,

De eyeliner van de Diorpallette dien je met een nat gemaakte kwast aan te brengen.
Ik heb de duo eyeliner hiervan.

Martine -

Hi Stella, dat heb ik helaas al geprobeerd maar dat werkt niet!

Charlotte -

I heart Make up White chocolate! Zooo fijn
Zou heeel graag Naked 2 nog willen

Nicole -

Ik vind de paletten die je laat zien zo enorm mooi!

Trijntje -

Hallo Martine,

Zou ik de nummers van de oogschaduws van het Inglot palette mogen weten? die je als 1e laat zien. Alvast bedankt!

Martine -

Hi Trijntje, sorry maar ik heb helaas geen tijd om dat op te zoeken en ik weet ook niet meer zeker of deze kleuren er nog zijn. Het is namelijk al zo lang geleden dat ik dit palet samengesteld heb! Misschien kan Inglot je van dienst zijn?

Kiss & Make-up -

Dat eerste palet is al meteen een schot in de roos, ZO mooi, zucht! Het TheBalm palette heeft ook mooie kleuren. Vind alleen die verpakking minder mooi.

Mariska -

Mijn favoriet is het Naked 2 Palette. Naked 3 staat op mijn wishlist. Zo mooi. Ik ben nog een beetje een noob als het om ooglooks gaat. Ik heb grote diepliggende ogen en mijn crease is amper te zien. Erg lastig om dan een mooie ooglooks te maken vind ik. Maar ik ben aan het oefenen. :-)

Suzanne -

Heel erg leuk om te zien. Ben zelf erg benieuwd naar de paletten van the balm.

Miriam -

Wat een leuke video, ik kan weer iets op mijn verlanglijstje zetten XD

Janine -

Je ooglook is ECHT PRACHTIG! Kun je daar ook een tutorial van maken? Ik heb Naked3 en dat palette van Dior ook. Echt heel blij mee! Vooral de perzikkleur van Dior is heel erg mooi en daar zit dan ook al een flinke deuk in ๐Ÿ˜‰

Barbara - Kapperskorting -

Leuke paletten zijn dat. Verbaast me wel dat je 2 uur ermee bezig bent, dat heb jij toch helemaal niet nodig ๐Ÿ˜‰

Laura -

Martine, ik herken je ‘probleem’ met koele paletten. Dat ze die vaak helemaal volstoppen met ijzige zilveren en grijze tinten enzo. Daarom vind ik het “Death by Chocolate” palette van Makeuprevolution zo mooi. Veel tinten met een koele ondertoon, maar niet alleen maar grijstinten! En ook een aantal kleuren met een meer neutrale ondertoon en een aantal warmere.
Hopelijk heb je iets aan deze tip, maar waarschijnlijk ken je ‘m al lang ๐Ÿ˜‰

Syl -

Wat een prachtige paletten! Ik heb een MAC palette van de Cinderella collectie en die is echt geweldig. (Ik kwam er pas later achter dat die kleuren ook los te koop waren, bummer… anders was ik voor de highlighter gegaan) De Naked basic 2 gebruik ik vaak als ik moet werken. En voor feestjes gebruik ik vaak het Golden Shock palette van Dior of het smokey warm eyes palette van Bobbi Brown.
Ik weet pas een aantal maanden dat ik een koel type ben, maar vanwege mijn donkere haar en sproeten en lichte tint dacht ik altijd dat ik een warm type was.

Syl -

owja… en het W7 (naked 3 dupe) palette. Ik moet echt nog een keer de echte gaan kopen.

PinkFairy -

Leuk om te zien! Ik ben juist gek op warme kleuren. Of juist taupe / mauve tinten. Mijn favoriete palette is echt lastig om te kiezen, ik heb zoveel goede :)

Aboutsbstyle -

Ben enkele naar de makeup van the balm. En de naked 3 pallet lijkt me erg mooi! Liefs soraya

Lindsey Beljaars -

Oh wat, wat een prachtige palettes. Ik heb voor kerst nu theBalm Meet Matt(e) Nude palette gevraagd. Heb hem nu zo vaak gezien bij jullie dat ik hem nu echt wel moet hebben, hhaha!

Annemarie -

Leuke video! Het valt me wel op dat de video van Willemijn ‘mijn favoriete…’ heet en die van Martine ‘Martine’s favoriete…’ De site is toch van jullie allebei?

Annemarie -

Correctie, het artikel van Willemijn!

Martine -

Haha geen idee, daar kijken we eerlijk gezegd niet naar!

Nadia | Lacqr.nl -

Toffe video, zitten erg veel mooie palettes bij!

Nicole -

Leuke video!! Die paletten van the balm gaan gelijk op mijn verlanglijstje!!!
Whats up met het geluid van de video? Klinkt niet zo goed. Zit je in een grote ruimte? De akoestiek is niet zo goed.

Martine -

Ik zit inderdaad in een andere ruimte, die is wat holler! Ik zal volgende keer eens een kleed neer leggen!

manon -

De naked 3 vind ik zo mooi! Die wil ik echt heel graag hebben nog!

Rosalie (4BeautyandLife) -

Nice! My favoriet is The word famous neutrals palette van Benefit. Die gebruik ik al jaren regelmatig. Ik heb het koele palette van Mac en ik begrijp jouw opmerking wel. Al heb ik dat alleen bij de onderste rij waar blauw en grijstinten in zitten. Die zijn inderdaad erg koel en dan lijkt het net of ik een klap op mijn oog heb gehad. De paarse en de bruine kleuren vind ik wel okay.

Margot -

Mooie paletten! Ik gebruik het natural eyes palette van Too Faced erg graag.

Marloes -

Wat een prachtige palette zeg! The Balm Nude Tude zou ik zelf ook nog wel heel graag willen!

Marloes | Budgetproof.nl -

Wouw. Zo mooi. Ik heb een paar van die nude paletten eentje van Maybelline en eentje van Loreal. Dat was het dan ook wel. Komt ook omdat ik er niet zo goed mee om kan gaan, dus ik blijf lekker naar jullie/jou kijken <3.

Svenja -

Wat een hoop mooie en diverse paletten heb je in je bezit! Zelf kan ik niet zonder het Naked 2 en 3 palette, dat zijn toch wel de paletten die ik het vaakst gebruik. En voor mijn dagelijkse simpele make-up look gebruik ik vaak een oogschaduw palette van Dr. Hauschka, die heeft mooie zachte tinten die perfect zijn voor overdag/door de week.

Kirsty -

Mooie favoriete paletten! Ik ben zelf ook gek op The Balm Nude ‘tude en op Naked 3 :)

Femke -

Wat een mooie paletten. Mijn favoriete palette op dit moment is Spice Me Up van City Color!

Reageer ook