Making Of + Bloopers #LLGVideoWeek 7

Dit was de meest rare LLG Video Week om op te nemen. Al vroeg in oktober moesten we namelijk zelf de feeststemming er al in brengen in verband met Willemijn haar zwangerschapsverlof. En dat zorgde voor veel meligheid. We maakten daarom voor het eerst eens een ander soort ‘bloopervideo’. Namelijk een making of- en bloopervideo in een!

https://youtu.be/fIWyp_ofmf0

14 reacties

Nicole -

Dit was echt zo leuk om te zien!

Maxie -

Hele leuke afsluiting van de LLGVideoWeek! Ik miste de bloopers de vorige videoweek al 😉 . Tijdens het kijken van de video’s was niet te merken dat jullie dit zo ver van te voren hebben opgenomen, heel goed gedaan dames. Ik vraag me wel eens af waar jullie alle ideeën vandaan halen, alsof jullie een eindeloze pot met inspiratie hebben!

marly -

Wat een leuke video! Word altijd zo vrolijk van dit soort filmpjes van jullie!

Neesha -

Heerlijk gelachen! :)

Nienke -

Ontzettend leuk om te kijken :) En Martine, wat staat die staart je leuk! Bedankt voor een week lang top video’s dames!

Lindsey Beljaars -

Hahaha wat een heerlijke, hilarische video!! De videoweek was weer top!

Inkie -

Ontzettend leuk om te kijken! Heerlijke meiden zijn jullie!

Nicole -

Wat leuk om te zien! Grappig dat jullie deze videos al gefilmd hadden in oktober, lijkt me toch wel erg leuk ergens, dan zit je al lekker vroeg in die kerst sferen.

aboutsbstyle -

wat een heerlijke video deze. Ik heb genoten weer met mijn ontbijtje erbij. Liefs Soraya

ANS -

Was weer heel erg leuk dames, ik wens jullie alle goeds voor 2016.

Suzanne -

Wat een heerlijke video om te kijken!

Svenja -

Wat een gezellige video om te bekijken! Heel tof zo een kijkje achter de schermen! Lijkt mij ook heel gek om al zo vroeg met kerst video’s te beginnen, maar gelukkig kunnen we daardoor nu van veel leuke video’s van jullie genieten!

Femke -

Haha de pot met goud gevonden aan het einde van de regenboog :-)! Heerlijke video is dit geworden, leuk om weer een kijkje achter de schermen te krijgen!

Marlotte -

Haha, heerlijk om te zien! Lijkt me ook heel gek om zo vroeg al met Kerst in de weer te zijn. Het levert in ieder geval leuke beelden op 😉 haha!

Reageer ook