Komende week start #LLGVideoWeek 7

https://youtu.be/4bLI0jFH1pg

Ja het is zover, morgen begint de laatste en misschien wel leukste LLG Video Week van 2015. De zevende editie al weer! Deze LLG Video Week staat namelijk in het thema van Kerst. Dit staat je allemaal te wachten. Veel plezier!

PS: En wil je ons linken over de video’s die je hebt gezien van deze LLG Video Week op social media? Vergeet dan niet de hashtag #LLGVideoWeek te gebruiken!

8 reacties

Aboutsbstyle -

Ben erg benieuwd weer naar een gezellige week op YouTube. Liefs soraya

Nienke -

Ik vind de LLG videoweken heerlijk. Ik heb er zin in! 😀

Maxie -

Leuk zo’n introfilmpje, moeten jullie zeker vaker doen! Ik vind de LLGVideoWeek eerlijkwaar de leukste videomarathon op youtube, dus ik kan niet wachten. En ik ben al super benieuwd naar de laatste video op zondag… Bloopers met een twist? Dat belooft wat!

Kelly -

Heel erg leuk! Ben benieuwd !

Nicole -

Super leuk, ik heb er zin in!

Kirsten -

Super leuk! Nu al weer zin in. Leuk dat jullie nu ook een aankondiging doen, ik kwam er ook wel eens te laat achter :)

charile -

Super leuk, kijk er naar uit! Ben benieuwd :)

Margot -

Leuk, ik ben benieuwd!

Reageer ook