Kerst Nail Art by Dutchnailss

Twee keer per jaar kan ik écht helemaal los gaan met mijn nail arts. Met Halloween en natuurlijk met Kerst! Er zijn zoveel verschillende nailarts die je kunt maken voor Kerst. Van een simpele gouden French manicure naar een uitgebreide nailart met verschillende sneeuwvlokjes, een sneeuwpop, een kerstboom en nog veel meer. Vandaag heb ik een nailart voor je die je zo in de Kerstboom zou kunnen hangen!

Voor deze nailart heb ik de volgende producten gebruikt:

    • OPI Love Athletes in Cleats
    • Essence #15 Hey, Love!
    • zwarte, witte, blauwe en gele acrylverf

https://youtu.be/I4y2csQFK6w

Ik wens jullie alvast hele fijne feestdagen toe! En dat jullie nagels net zo mooi mogen glinsteren als de lampjes in een kerstboom :)

Dit is Aletha haar derde artikel al weer! Lees hier haar eerste artikel en tweede artikel terug als je deze gemist hebt. Aletha is onze nail art gastblogger en ze heeft zelf ook een ontzettend leuk Instagram kanaal en YouTubekanaal! Zeker de moeite waard om te volgen!

16 reacties

lotte -

heel leuk gedaan! het ziet er erg schattig uit en ook heel leuk voor kerst!

lotte -

heel leuk gedaan! het zier er erg schattig uit en super leuk voor kerst

Leonie -

Leuk!
Ik vraag me alleen af waarom er tussendoor een matte coat wordt gebruikt?

Dutchnailss -

De matte topcoat geeft een ‘ruwer’ oppervlakte aan de nagel en hierdoor maak ik makkelijker mooie lijntjes met de acrylverf. Als ik dit op een glans laag zou doen, dan schiet ik vaak uit omdat het oppervlak zo glad is.

Dominique -

Shit dit gaat mij nooit lukken.. echt super mooi

Aboutsbstyle -

Wat heerlijk als je zo creatief kan zijn met de nagels. Helaas ben ik een kluns op dat gebied. Liefs soraya

Lindsey Beljaars -

Supercute!! Superfeestelijk maar toch nog subtiel!

Nienke -

Wat leuk, zo gedetailleerd ook!

Svenja -

Wauw, wat een prachtige creatie weer. De nagels zien er heel feestelijk uit en de versiering vind ik mooi subtiel. Vind het altijd zo knap hoe deze nagels worden gemaakt, ik zou het echt niet kunnen!

manon -

Mooi gedaan!

Margot -

Knap gedaan!

suzan -

wauw wat een mooie nagels zeg!

Silkeblogs -

Wauw, supermooi! x

Marlotte -

Wauw, prachtige nailart zeg! Helaas is inderdaad de video nog niet te zien.

Kelly -

Erg leuke nailart ! Ben benieuwd hoe het moet

Femke -

Wat een leuke nailart, jammer genoeg is de video alleen nog privé!

Reageer ook