Kerst Kletsvideo

Vandaag is het eerste kerstdag en Martine is jarig! Hoera! Niet te geloven dat het zo snel gaat. Dat betekent dat we 2015 binnenkort ook snel vaarwel zullen zeggen. Maar voor dat dat gebeurt, kletsen we eerst gezellig nog even met jullie. Enjoy en geniet van de gezelligheid vandaag!

https://youtu.be/G3T4oz-TmkE

 P.S. Heb jij je al geabonneerd op ons YouTube kanaal? Zo niet, klik hier om je te abonneren! Zo mis je geen enkele video!

18 reacties

aboutsbstyle -

wat een heerlijke video zeg! heerlijk beentjes omhoog en kijken maar! Liefs Soraya

Esther -

haha! Het was vandaag 13 graden, oepsie – wereld is een beetje in de war

Jessie -

Hahaha fantastisch, “Het is vandaag vijf graden”, maar tweede kerstdag is het hier gewoon dertien graden! Jullie hadden met het filmen meer de kerst-feeling dan wij nu in het ‘echt’ 😉 Weer een leuke kletsvideo, heerlijk om mee wakker te worden. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag Martine, en een hele fijne kerst voor jullie beide!
Liefs

femketje -

super leuke en gezellige video 😀

Nicole -

Echt een hele gezellige video. Gefeliciteerd Martine!

Linde -

Leuke video! Gelukkige verjaardag Martine!

Ik heb de krullen van Willemijn uitgeprobeerd als look op kerstavond, zeer leuk, bedankt :)

Natascha -

😀 Ik ken het Martine. Ik wordt volgend jaar 28 en 27 is echt zo’n tussenjaar. Mensen hebben torenhoge verwachtingen van je op die leeftijd (maatschappelijke verwachtingen) en zelf verandert er eigenlijk niks. Best grappig.

Ik wens jullie beide nog heel erg veel succes! Echt waar 😀 Ik geniet echt van jullie blog! Dat het de komende jaren ook allemaal in stijgende lijn voor jullie mag gaan :)

charile -

Leuke video, ik wens jullie fijne kerstdagen! En Martine; een hele fijne verjaardag gewenst!

Lindsey Beljaars -

Wat een gezellige kerstvideo!! Martine, van harte gefeliciteerd en voor jullie beide een hele fijne kerst!

Nienke -

Fijne Kerst! Ik hoop dat jullie er van kunnen genieten!
En Martine, voor jou ook van harte gefeliciteerd!
Xxx

Heleen -

Gefeliciteerd Martine!

Femke -

Gefeliciteerd Martine, hele fijne dag vandaag :-)! Jeetje.. toen jullie de video opnamen, was het gewoon kouder haha! Wat grappig Martine wat je zegt over 27. Zelf ben ik 1 december 27 geworden en ik vind het ineens zo ontzettend hard gaan, stop de tijd! Ik ga vandaag lekker bij mijn ouders gourmetten. Morgen heb ik geen plannen maar ik acht de kans groot dat ik dan de restjes op ga maken bij mijn vader, dan heeft hij meteen wat gezelschap aangezien mijn moeder gewoon met werken :-)!

Andreas -

Mooie video…en gefeliciteerd Martine met de beste wensen !

Suzanne -

Heel erg gezellig om te zien! Martine, van harte gefeliciteerd. Maak er een fijne verjaardag van en geniet, dat is het belangrijkste!

Anniek -

Oeh, zo gezellig dit meiden! Ik lig nu inderdaad in mijn bed, nog even zo’n gezellige video van jullie te kijken, en dan zo lekker aan de slag met mijn make-up. En daarna: kerstontbijt, YUM! Verder ga ik zo nog naar de kerk, om de echte betekenis van kerst te vieren. En voor de rest gewoon gezellig samenzijn met mijn familie :) Ik hoop dat jullie ook twee hele mooie dagen tegemoet gaan! Liefs Anniek

Anniek -

Oeh, zo gezellig dit meiden! Ik lig nu inderdaad in mijn bed, nog even zo’n gezellige video van jullie te kijken, en dan zo lekker aan de slag met mijn make-up. En daarna: kerstontbijt, YUM! Verder ga ik zo nog naar de kerk, om de echte betekenis van kerst te vieren. En voor de rest gewoon gezellig samenzijn met mijn familie :) Ik hoop dat jullie ook twee hele mooie dagen tegemoet gaan! Liefs Anniek

Paola -

Wat weer een gezellige video! Veel plezier allebei vandaag en Martine natuurlijk gefeliciteerd :)

Marlotte -

Wat zien jullie er prachtig uit met z’n tweetjes! Van harte gefeliciteerd Martine en een hele fijne kerst toegewenst, geniet ervan met z’n allen!

Reageer ook