Kappersvlog: Cyclaam in mijn haar?!

Hoewel ik nog maar vijf weken geleden bij Sue van Salon B in de stoel zat, maakte ik van de gelegenheid gebruik om weer even een bezoekje te brengen aan Sue. Ik was namelijk in Amsterdam en het leek ons handig dit gelijk te combineren en ik wilde voor de feestdagen net iets anders. En blij dat ik er mee ben! Bekijk hier de kappersvlog.

https://youtu.be/bQ8pAU7-RUM

34 reacties

Linda -

Heel mooi Martine!
Als je oprecht wilt wetenwat ik van Sue dr ‘oorbellen’ vind.. Het is een lieve meid, maar ik vind die trend zo lelijk. Het is in mijn ogen pijnlijk om naar te kijken net zo akelig als wanneer iemand zn teennagel los zit ofzo ken je dat, zo’n akelig gevoel in je onderbuik. Als shockeren het doel was van deze trend, nou gefeliciteerd het is gelukt!

Nienke -

Jeeeetje, wat is dit gaaf, zeg! Staat je goed :-) Nu heb ik zin om ook naar de kapper te gaan over een paar daagjes 😀

Nora -

Jeeetje Martine wat zie je er mooi uit! De haarkleur staat je prachtig en haalt grappig genoeg ook nog eens de schoonheid van je makeuplook naar boven – indien mogelijk staat je Anitalipstick bij dit kleurtje nog flatterender! Ik HOUD van jouw kleurexperimenten, die vind ik echt super inspirerend.

Martine -

Haha ja ik had Anita al in gedachten, maar die pak ik zo vaak dat ik dacht: nee Tien, even van je geloof af stappen ;)!

Sabine -

Wauw, staat je ontzettend goed! In combinatie met de make-up echt pretty!

selda -

Het is heel mooi geworden! Veel plezier met je ‘nieuwe’ haar! Wat je nog mooier staat is je lipkleur. Ik heb Anna van Nars, maar ik sta nu op het punt om Anita ook te bestellen! hij staat je echt geweldig!!!

Evita / Fashion meets Beauty -

Je nieuwe haarkleur staat een stuk mooier in je gezicht dan de vorige kleur! Het haar van Sue vind ik ook geweldig maar die kleur zal mijn haar nooit bereiken :'( Kappersbezoeken vind ik gewoon verslavend werken, zodra ik uit de stoel stap ben ik alweer bezig met het volgende bezoek.

Kim -

Dit is gaaf! Ik krijg zin om zelf naar de kapper te lopen.

Martinelucia -

Oh Tien de kleur is zooo gaaf! Staat je écht super. Veel sprekender idd!

P. -

Wat een prachtige kleur! Ben benieuwd hoe t eruit ziet met jullie andere camera :). Wat ziet je huid er hier mooi uit trouwens

Sofie Katelijne -

Vind het echt heel mooi, staat je super!

Laura - Dagelijkse hap -

Oh wauw, staat je echt super goed! 😀

stacey -

wat staat dit kleur jouw mooi Martine! Super toffe kapsel

Kiss & Make-up -

Wat goed dat je eindelijk die bon hebt gebruikt, zou zonde zijn om daar niks mee te doen. Dat bed ziet er inderdaad zalig zacht uit. De prijzen zijn trouwens standaard Zwitserse prijzen, ugh. The struggle is real. Leuk dat je deze keer voor een steile finish bent gegaan, staat leuk zo. Lekker veel volume, beetje wild ook.

manon -

Je haar is echt mooi geworden! Handige tips gaf Sue tijdens het stijlen!

Martine -

Ja fijn hè? Ik was ook heel benieuwd hoe zij mijn fijne haar zou stijlen als ik het steil zou willen dragen…Haha die zin doet me denken aan een dictee!

Lindsey Beljaars -

Jeetje, dit staat je echt super Martine!!

Nadia | Lacqr.nl -

Sue is zo’n lieverd! En de kleur staat je top :)

Mariëlle -

Soms is het een beetje eng om iets anders te proberen.. Maar juist als je het niet verwacht komt er iets prachtigs uit! Looking Gorgeous <3

Groetjes,
Mariëlle

Noortje Wijckmans -

Wauw het is heeeel mooi geworden weer! Het staat je echt super deze paarsige kleur!
http://www.project-nw.com/

Aboutsbstyle -

Staat je erg mooi je haar zo! Liefs soraya

Margot -

Wat staat dat je goed!!

Amelie -

Ziet er mooi uit maar ik vroeg me af hoe jouw haar dit allemaal aan kan, volgens mij laat je je haar zeker 1x per maand of 2 maanden verven!

Martine -

Sue let heel goed op de conditie van mijn haar en gebruikt ook milde verf plus olaplex wat zorgt dat mijn haar sterk blijft en sterker wordt. Een olaplex behandeling kost ook meer geld maar dat heb ik er graag voor over want ik merk echt verschil.

Amelie -

goed om te weten ik zal bij mijn kapper hier ook eens naar vragen. Ik heb heel dun en fijn haar en ben bang om het te beschadigen door veelvuldig verven/krullen etc.

Silkeblogs -

Wauw, de kleur staat je echt supermooi! Prachtig =D x

Svenja -

Wat een prachtig resultaat! Deze kleur past heel goed bij je! Zo te zien ben je helemaal klaar voor de feestdagen <3

Suzanne -

Staat je heel tof deze kleur!

Lynn -

Super mooie haarkleur!

Charile -

Wauw staat je ontzettend goed!

Diana -

Yey ik keek al uit naar deze vlog! Je haarkleur past heel goed bij je, dat bruine was mooi maar..dit is gewoon geweldig!

Marlotte -

Ah wat heerlijk dat je een nachtje in het Hilton hebt overnacht, altijd fijn! Wat is je haar gaaf geworden met die paarse gloed. Staat je onwijs goed!

Anniek -

Oeh, wat is het tof geworden Martine! Die paarsige gloed staat echt onwijs goed bij je gezicht, gaaf :)

Femke -

Ik vind het heel erg mooi, je kapsel met die kleur. Lekker hoor, zo’n nachtje Hilton :-)!

Reageer ook