Get Ready With Me: Party!

Als ik uit ga, is dat vaak op een vrijdag- of zaterdagavond. Het leek me leuk om jullie te laten zien hoe ik me klaar maak als ik een avondje ga stappen of bijvoorbeeld chic uit eten ga. Deze look kun je zowel gebruiken voor de komende feestdagen als voor een avondje stappen. Ik laat zien hoe lang dat bij mij duurt in deze Get Ready  With Me video. Erg lang haha!

https://www.youtube.com/watch?v=9NppXEhT-Z4

23 reacties

Mieke | Mieksmind -

Leuke video! Mooie look, en fijne producten!

Kelly -

Wat is het een mooie look geworden! Ik vond je “Bea” kapsel wel erg leuk staan juist :) En dat laatste stukje van 10 keer de trap op en af komt me bekend voor haha!

Nora -

Yesss, ik bewaarde deze video voor vandaag (ik heb vanavond een chique diner!). Ik zit hier in mijn badjas met mijn makeupspullen klaar (en thee!). LOVE THIS!

Diana -

Ik heb trouwens nog een tip voor fohnen. (ik heb zelf super dik haar, dat normaal 30 min duurde en nog steeds niet droog was)
Na het wassen knijp ik het goed uit, daarna met een handdoek om mijn haar het meeste vocht eruit halen. Maar daarna wikkel ik het in een t-shirt, dit schijnt beter voor je haar te zijn oid, heb het van youtube filmpjes. Met dat shirt haha op mijn kop ga ik langzaam aankleden, makeup doen, eten enz, en als laatste haal ik het shirt uit mijn haar en dan pas fohnen. Het klinkt raar maar het is echt heel fijn! Misschien kun je het eens proberen, scheelt bij mij zeker de helft van de tijd met fohnen.

Esther -

Wauw, die etos contouring ziet er echt goed uit! Is het een poeder of een creme-achtige substantie?
Wat voor spul van bobbi Brown deed je als combinatie? Een bronzing poeder?

http://estherderaad.wordpress.com

Martine -

Het is een poeder van Etos (Contour Powder) en van Bobbi Brown is een soort blush. Die heet Tawny, je kunt de review lezen hier op LLG :)

Simone -

Welke Mac glitter oogschaduw gebruik je Martine? Ik kan het niet goed verstaan 🙈 Super mooie look trouwens!!

Martine -

Dat is MAC Blonde Streak, een pressed pigment :)

aboutsbstyle -

leuke video, en een prachtige look. plakband tip erg handig. liefs soraya

Annemieke -

Super leuke video!! Krijg spontaan zin om te gaan stappen.. EN OH die highlighter… prachtig!

Mar -

Wat een ontzettend leuk filmpje! Krijg gelijk helemaal zin om mezelf ook op te gaan maken en te gaan stappen. Jammer dat de ooglook niet duidelijk te zien is, want het is een prachtige look!

Lindsey Beljaars -

Wauw, hele toffe look!!

Laura J -

Mooie look Martine!
Kleine tip voor het fohnen: doe het vochtige haar dat in de weg hangt gewoon losjes met een clipje naar achteren en doe dan eerst je make-up. Dan kan je haar al een behoorlijke tijd aan de lucht drogen en hoef je daarna veel minder lang en minder heet te fohnen. Doe wel pas de stylingsproducten net vóór het fohnen in je haar (niet vóór het aan de lucht laten drogen).

Kelly -

Wat een ontzettend mooie look

manon -

Ik heb de video even op Youtube bekeken, wat een mooie look! Leuke intro ook trouwens! Ik ga zeker ook eens de tip van het plakband onder mijn ogen proberen.

Charile -

Mooie video, leuk in elkaar gezet. Mooie look!

Suzanne -

Hele mooie look! Ik zie zoveel verbetering door de jaren heen in jullie looks, maar ook in de video’s.

Liset - Beautydagboek -

Ik heb hem even op YT bekeken, maar wat een leuke video! Je sieraden zijn prachtig, de Stardust bracelet is ook echt mijn favoriet voor dit soort gelegenheden! Je ziet er heel feestelijk uit, ook erg leuk voor de kerst inderdaad :).

Daisy -

Wat heb je jezelf hier supermooi opgemaakt! De still is ook heel goed gekozen, je spat ervan af. Je bent een plaatje!

Martine -

Ach wat lief zeg! <3

Femke -

Als je de link gewoon opent op internet kun je de video wel zien dames :-)!

Dat intro haha, gezellig :-)! Ik neem nooit zo lang de tijd, geen idee waar ik die tijd vandaan moet halen haha. Wat leuk dat je reacties allemaal leest! De kleur lippotlood vind ik mooi. Mooie ooglook heb je gemaakt. De Swarovski oorbellen zijn leuk!

Esmee -

De video doet het inderdaad niet, ga m’n YouTube lijstje in de gaten houden voor deze ‘lange’ video haha 😉
XOXO esmee

Marlotte -

Aah, helaas doet de video het bij mij niet. Ik kom later nog even terug! :)

Reageer ook