FOTD: Pop the Champagne!

Eenendertig december, met deze datum sluiten we altijd weer het jaar af. Op naar een sprankelend nieuw begin. Dat gaat niet zonder een mooie highlighter. Om te shinen tijdens Oud & Nieuw maakte ik een look met Becca – Let the – Champagne Pop!

Basis

Mijn basis bestaat uit de producten die je volgens mij bijna het afgelopen jaar constant hebt kunnen bewonderen. Het zijn mijn favoriete producten die er voor zorgen dat ik een egale huid krijg:

Wil je alle producten in actie zien? Bekijk dan mijn foundation routine video! Of klik op de namen om een review te lezen.

Ogen

Ik ging voor een look met kleuren waar ik dol op ben zoals taupe en perzik. Ik hou enorm van deze combinatie. Soms gebruik ik er donkere bruine tinten bij of soms donkere paarse, zwarte tinten. Omdat ik het iets warmer wilde houden gebruikte ik nu taupe en perzikkleuren in combinatie met bruine kleuren.

Als je wat meer wilt lezen over de producten, kun je ook hier weer op de namen in het rijtje klikken.

Het was lang geleden dat ik het pigment Illamasqua Furore had gebruikt. Zonde, want dit pigment is echt heel erg mooi! Zeker op het ooglid knalt deze er van af.

Blush & Highlighter

Als blush en highlighter gebruik ik twee prachtige producten. Wauw, wat hebben we het afgelopen jaar weer mooie dingen gekocht. Als blush bracht ik Bobbi Brown Pink Quartz aan en met BECCA Champagne Pop voorzag ik mijn jukbeenderen, voorhoofd en neus van een prachtige champagnekleurige glans.

Lippen

Voor de lippen wilde ik een maffe combinatie uit proberen. Met een koel rood lippotlood van Illamasqua (Strumpet) tekende ik mijn lippen bij en vulde ze in. Op het midden van mijn lippen bracht ik een matte lipstick aan: MAC Whirl.

Onze nieuwe camera pakt het contrast van onze make-up nogal goed op. Dat is enerzijds heel fijn voor de close-up van de ogen maar soms pakt dat wat negatiever uit. In het echt kwamen mijn bruin/rode ombre lips namelijk veel meer tot zijn recht en was het beter geblend. Ik hoop dat jullie je hier niet al te erg aan zullen storen.

Willemijn heeft mijn haar gekruld met de CHI Dura 1,25 inch Curling Iron. Ik vroeg haar mijn haar naar binnen te krullen, dat geeft zo’n mooi chic effect.

Dat was dan al weer de look voor Oud & Nieuw! Klaar om buiten vuurwerk af te steken en champagne te drinken!

Ik wil jullie allemaal hierbij een gelukkige jaarwisseling wensen. Heel erg bedankt dat je LiveLifeGorgeous (en misschien wel 2WMN!) zo trouw volgt. Daar zijn we heel dankbaar voor. We hopen dat het nieuwe jaar jullie veel goeds mag brengen. Proost!

17 reacties

Nicole -

Wederom weer een onwijs mooie look dit! Ziet er goed uit.

Robin -

Ontzettend mooi, zoals altijd natuurlijk! Even een ander vraagje, hebben jullie ook wel eens bij poeders dat er een dof laagje over heen gaat liggen en er dan geen pigment meer af komt? Ik heb dit vooral veel bij mijn mac poeders. Na veel irritatie las ik een handige tip, het is makkelijk te verwijderen met plakband! Ik wens jullie een goed 2016! X

Aboutsbstyle -

Mooie look. En een gelukkig uiteinde liefs soraya

Silkeblogs -

Heel erg mooie look, en je haar is ook echt prachtig en stijlvol! =D x

Daniëlle -

Prachtige look. Fijne jaarwisseling Willemijn en Martine!

Mariet -

fijne jaarwisseling en prachtig 2016♥

Lindsey Beljaars -

Wat een prachtige look! Ik hoop Champagne Pop te scoren in Londen. Kan hem nu wel bestellen maar wil hem toch eigenlijk eerst even swatchen!!

Margot -

Wat staat deze look je goed!

Nienke -

Mooie look! Fijne jaarwisseling!

Suzanne -

Heel erg leuk om te zien welke producten je gebruikt voor deze prachtige eindejaars look. Heel mooi.

Lotte -

Wat zie je er mooi uit! Champagne Pop is echt fantastisch. En die Bobbi Brown Shimmer Brick ook! Jullie beiden ook een fantastische jaarwisseling toegewenst. Op naar 2016!

Svenja -

Wauw, wat een prachtige look! De Becca Champagne Pop highlighter past toch wel heel goed bij een oudejaarsavond look! Ik wens jullie alvast een heel gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar toe! Liefs, Svenja.

Liset - Beautydagboek -

Wat een mooie foto’s, je truitje vind ik ook prachtig voor deze tijd van het jaar :). Je ooglook is zoals altijd weer geweldig mooi, jouw ogen lenen zich heel goed voor aubergine en taupe kleuren. Deze look zou ik ook zo dragen, het is helemaal mijn ding! En alvast een goed 2016 meiden!

Anniek -

Oeh ja hoor, daar is het lichtnetje weer, LEUK! 😉 Ik vind je look ook ontzettend goed gelukt. Een beetje glitters voor de portie glam, en een heuuule mooie lipstick… Toffe top heb je ook aan trouwens! Fijn 2016 gewenst Martine en Willemijn! <3

Marlotte -

Wat een prachtige lipstick! Heel mooi bij deze look. Hele fijne jaarwisseling gewenst, geniet van vandaag!

Femke -

Ik vind je look ontzettend mooi. Je haar is ook mooi gekruld. Fijne dag vandaag en natuurlijk een goede jaarwisseling :-)!

Reageer ook