Favorieten van 2015

Het is inmiddels de traditie geworden om aan het eind van elk jaar, als laatste video, de favorieten van 2015 te behandelen. In deze video vertellen we over de absolute toppers en ultieme favorieten uit 2015 op het gebied van haar, make-up en lichaamsproducten. Klik op de video om er achter te komen wat onze favorieten van 2015 zijn!

https://youtu.be/vHqG2Kw-Zco

Gezamenlijk

Haar

Foundation/Concealer/Poeder/Primer

Blush/Bronzer

Lipstick

Oogschaduw

Oogpotlood/Eyeliner/Mascara

Tools

  • Zoeva Rose Golden Complete Eyeset vol. 2

 

Willemijn

Haar

Foundation/Concealer/Poeder/Primer

Blush/Bronzer

  • NARS Luster

Highlighter

Lipstick

Oogschaduw

Wenkbrauwen

Lichaamsverzorging

  • Scheermesjes met zeepje eraan
  • Argandia Argan Olie
  • Rituals Tao Body Oil

Parfum

 

Martine

Haar

Foundation/Concealer/Poeder/Primer

  • Smashbox Hydrating 24hour Face Primer

Blush/Bronzer

Highlighter

Lipstick

Oogschaduw

Wenkbrauwen

  • Twee oogschaduws uit Meet Matte Nude van The Balm

Tools

Lichaamsverzorging

Parfum

Wat zijn jouw ultieme favorieten van afgelopen jaar?

24 reacties

Luna -

Heel leeuuwk! Wat zitten er weer fantastische producten bij! Ik woon zelf in België dus hier hebben ze vele dingen niet maar toch! Heel leuk!

Aboutsbstyle -

Wat zitten er weer prachtige producten tussen dit jaar. En sommige producten zijn ook niet te vervangen hoor dat heb ik met de mascara van ysl shocking kan niet zonder. Liefs soraya

Natalia -

Ik ben mijn tanden ook gaan poetsen met kokosolie en mijn tanden zijn veel gladder geworden. Het werk dus echt.

Maxie -

Haha ik denk dat iedereen de foundation+concealer en de mascara konden raden! Die hebben hun plek verkregen en gaan volgens mij niet meer weg.
De traditie mag van mij blijven, een video met allemaal geweldige producten is geen slechte afsluiting van het jaar 😉 . Al was de kletsvideo van 2 (?) jaar geleden ook heel gezellig, maar laat deze klassieke vooral terug komen.

Minke -

Leuk! Ik gebruik ook scheermesjes met zeep eraan, ideaal! Ik gebruik de wilkinson intuition, kleine tip bij de Zeeman te koop per 3 voor een kleine €6,- Beter dan de bedragen die ze vragen bij de drogist.

Sophie -

Ik heb dit jaar lang niet zoveel kunnen experimenteren als ik wilde (want geen tijd en geen inkomen, maar fingers crossed voor 2016 ;)), maar mijn favorieten zijn als volgt:

Haar
*Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor
* The Body Shop Banana Conditioner

Foundation/Concealer/Poeder/Primer
* Max Factor CC Cream
* NARS Radiant Creamy Concealer (al vind ik de corrector en concealer van Bobbi Brown inderdaad ook erg goed!)

Blush/Bronzer
* NARS Gina
* Rimmel Pink Rose
* Benefit Bella Bamba

Lipstick
* L’Oréal Erotique

Oogschaduw
* Ik kan zo gauw geen mono bedenken, maar het Zoeva Metallic Stones Palette blijf ik heel mooi vinden en het Naked 2 palette van Urban Decay pak ik er ook regelmatig bij.
* Niet echt een oogschaduw maar een pigment: Inglot 115. Wauwww. Disco keer 10 tot de macht kerstmis in een potje! Echt, met zoveel glitter zien ze me volgens mij nog vanaf Mars.

Wenkbrauwen
* Anastasia Brow Powder Duo in Medium Brown

Oogpotlood/Eyeliner/Mascara
* Catrice Liquid Liner (Dating Joe Black of de waterproof variant: Don’t Leave Me!)
* Maybelline Lash Sensational Mascara
* Pas een week in huis maar nu al een favoriet: Benefit Roller Lash
Mascara

Tools
* Clarisonic Mia 2
* Real Techniques Expert Face Brush: mijn face heeft nog nooit zo goed gezeten
* Shu Uemera wimperkrultang (ik geloof dat ik nooit meer een ander wil, echt elke cent waard!)
* Als ik het een tool mag noemen, dan noem ik in deze categorie de Travalo! Ik verlaat het huis niet meer zonder.

Lichaamsverzorging
* Rituals Himalaya Body Scrub

Parfum
* Ik kan genoeg gouwe ouwe opnoemen maar ik heb dit jaar eens iets buiten mijn comfortzone geprobeerd en ben verliefd geworden op My Burberry van, je raadt het al, Burberry. 😉

En favoriete beautybloggers zijn jullie natuurlijk!

Laura - Dagelijkse hap -

Ik heb voor kerst ook 5 mini NARS lipsticks gekregen, en wat zijn ze prachtig! Geen wonder dat NARS lipsticks vaak terug komen 😉

Nicole -

Echt een enorm leuke en gezellige video! Mooie favorieten.

Suzanne -

Hele leuke favoriete heb ik voorbij zien komen en wat een gezellige, laatste video van het jaar.

Kiss & Make-up -

Veel NARS liefde, da’s leuk om te zien!

Renee -

Kokos olie is top! Ik gebruikte het een tijdje een kuur van COCOwhiteUK ommijn gebit te reinigen en mijn tanden witter te maken. Het hielp echt! COCOwhiteUK is heel fijn omdat het tubes kokosolie zijn met een smaakje: mint, citroen of vanille. Toen ik klaar was merkte ik dat mijn gebit minder schoon werd. Nu heb ik een pot waar ik elke avond een beetje uit neem. Een deel voor mijn gezicht en een deel voor in mijn mond om te spoelen. Ik maak ook mijn gezicht schoon. Hierdoor reinigt het diep en zorgt het ervoor dat al mijn mee-eters en kleine littekens weggaan zowel op rondom mijn neus en kin. Kokosolie is fantastisch!

Daniëlle -

Dit blijft toch mijn favoriete video van het hele jaar! Heerlijk, al die producten. Is ook weer een reminder dat ik weer wat nieuwe producten moet aanschaffen. De lipsticks van NARS wil ik heel graag proberen, zo ook Luster en wat nieuwe lipsticks van Mac, haha.

Lindsey Beljaars -

Wat een prachtige favorieten zeg!! Ik moet toch echt eens Meet Matt(e) Nude van theBalm aanschaffen, kan er nu echt niet meer omheen, haha!

Maaike -

Mooie favorieten! Een aantal waren idd bekend. En ik heb nu EIN-DE-LIJK Meet Matte aangeschaft van The Balm. Hij is net binnen :-)

Ashley -

Haha wat zijn jullie toch leuk Willemijn: je oksels, je muts.. Maar ik gebruik die scheer blokjes ook al een aantal jaren tussen de jaren wel bij gebrek aan beter weer schuim en mesjes maar lang niet zo fijn als de blokjes: tot in het nieuwe jaar!

Marlotte -

Ah yes, ik hoopte al op deze video. Ik vind dit soort video’s heerlijk om te zien! Wat een prachtige MAC lipsticks hebben jullie als favoriet gekozen, zelf ga ik voor MAC Mehr. Prachtig kleurtje!

Akosua -

Favorieten van het jaar vind ik altijd leuk om te zien, want dan komen echt de beste producten langs.

Ina -

Wauw, mooie favorieten! Ik ben zelf nog nieuwgierig naar de NARS lipsticks.

Caro ~ My Beautycase -

Dit zijn één van mijn favorieten video’s om te zien, de favorieten van het jaar! Ik ga dit filmpje na werken even terugkijken! :-)

Svenja -

Wauw, wat een hoop prachtige producten komen er weer voorbij! Dit is toch wel de ultieme video om het jaar mee af te sluiten! Zelf ben ik nog heel benieuwd naar MAC Stereo Rose en de lipsticks van Nars! Hopelijk kan ik snel iets van mijn wishlist strepen!

Femke -

Wat een heerlijke favorieten! MAC Faux en MAC Mehr zijn ook hier o.a. favoriet. Verder MAC Twig en MAC Spirit! Ook de ‘highlighter’ Soft & Gentle. Mijn foundation van Yves Saint Laurent Touche Eclat!

Liset - Beautydagboek -

Wat een heerlijke video! Ik vind de favorieten van 2015 zo fijn om te kijken omdat ik dan zeker weet dat het product echt goed bevalt :). Relentlessley red begin ik steeds mooier te vinden, eerst vond ik rood helemaal niks, maar ik begin om te buigen en misschien ga ik voor deze of Russian red, we zullen zien, haha.

Anniek -

Jaaa, daar is ‘ie hoor! Elk jaar weer dezelfde gezellige video vlak voor het eind van 2015: heerlijk. Wel een beetje gek dat jullie hem al zo vroeg hebben opgenomen, maar hé: minder leuk wordt hij er niet van :) Ik ga vanmiddag even de tijd nemen om hem te bekijken!

Margot -

Wat een hoop mooie favorieten! NARS Luster is dit jaar ook een van mijn favorieten geworden!

Reageer ook