Estée Lauder Christmas Event

Vorige week dinsdag bezocht ik het Estée Lauder Christmas Event in Amsterdam. Maar dat niet alleen, ik dronk ook gezellig een kopje koffie en at een heerlijk stukje taart met Teske (zo’n lieve meid!) en ‘s avonds knuffelde ik nog even met Willemijn en Jelle. En lachten we over gore dingen zoals kots onder het genot van een kopje thee, haha. Kijk mee!

https://youtu.be/qcrLwjiW-0E

PS: Helaas zijn de producten die ik te zien kreeg bij het Estée Lauder Christmas Event onder embargo. Daarom mocht ik het niet laten zien in de vlog of de goodiebag openen op camera. Maar vanaf januari/februari zullen er zeker een aantal producten uit de goodiebag voorbij komen op LiveLifeGorgeous!

20 reacties

Yvonne -

Ik heb me kostelijke vermaakt deze vlog! Heerlijke spontane meiden zijn jullie toch, heb me beroerd gelachen! 😊

Natascha -

Vreemd om zo een vlog zonder Willemijn te zien (natuurlijk wel op het einde :D) Is ook geen kritiek hoor :) Maar ja ben het zo gewend om jullie samen te zien en voelde ook echt als thuis komen toen ik jullie in de vlog samen in beeld zag. :) Ook gewoon omdat er weer een lekker spontaan gesprek uit vloeide :)
Stone staat je echt geweldig Martine! Lag dat nou aan mij of krijgt hij een rodere ondertoon als hij wat is afgesleten doorheen de dag?

Martine -

Haha nee dat komt omdat ik op het einde NARS Bette er over heen heb aangebracht.

manon -

Ziet er gezellig en gaaf uit! Ben benieuwd naar de inhoud van de goodiebag!

Suzanne -

Heel erg leuk om te zien!

aboutsbstyle -

Wat een leuke vlog, en heerlijk om het zo te mogen volgen. en een heerlijke praat weer op het einde. liefs soraya

Margot -

Mooi event, ik ben benieuwd naar de producten! En hilarisch dat jullie die gesprekken gewoon lekker in de vlog plaatsen!

Laura - Dagelijkse hap -

Wat een gezellige vlog :) Ik hou er van om zulke filmpjes in de ochtend te kijken als ik me aan het klaarmaken ben, of gezellig tijdens de lunch.
Het was wel een een prachtig event!

Wies | Nature of Happiness -

Super leuk om te zien, wat een prachtig event! Lijkt me zo leuk om een keer te bezoeken.

Ans -

Leuk om je weer te zien Willemijn , was een veel zijdige vlog ik zag geurkaarsen, heerlijke taart tot het het hoogte punt ,de kots verhalen haha

Lindsey Beljaars -

Ja! Wat een gezellige vlog zeg. Dat event ziet er gaaf uit!

Monique -

Dat is een heerlijk vlog en een mooi event zeg! Prachtig! Ik ben erg benieuwd naar de producten :) Heb ik mooi iets om naar uit te kijken in 2016!

Svenja -

Wauw, wat een onwijs moois, sfeervol en elegant aangekleed event! Super dat wij door de vlog een beetje kunnen meegenieten! En super gezellig dat je met Teske had afgesproken. Jullie taartjes zagen er te lekker uit! Jammer dat de producten nog onder embargo staan, maar dan hebben we nog iets leuks tegoed in 2016 <3

Esther -

Erg van genoten, vanuit mijn hotel kamertje in Laos! Super leuk die kerstster op het event. Toevallig heb ik een aantal dagen geleden buikgriep opgelopen in Thailand, helaas had ik geen teiltje…. Maar dat “shoot me now” gevoel herken ik zeker Willemijn 😀

PinkFairy -

Super gezellige vlog weer! :)

Marlotte -

Wat een leuke vlog is dit! Jammer dat de producten onder embargo zijn, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Dat event ziet er echt prachtig uit zeg, lekker feestelijk. Staat je mooi die donkere lipstick!

Kirsty -

Leuke vlog, ondanks dat de producten onder embargo waren! Stiekem moest ik ook wel lachen om die kotsverhalen haha, soms kom je gewoon op zo’n onderwerp en iedereen heeft er altijd wel wat mee meegemaakt!

Anniek -

Zo leuk om zo’n event eens vanuit een gezellige vlog van jullie te zien! Tof gedaan, het ziet er mooi uit ook!

Femke -

Wauw, wat een heerlijke vlog en wat een mooi event :-)!! Ondanks de producten heb je toch een mooie sfeervideo kunnen maken! Die kotsverhalen hahah jeetje!

Akosua -

Wat een gezellige vlog! Juist omdat je zulke spontane gesprekken laat zien, dat vind ik stiekem veel leuker dan allerlei nieuwe producten zien.

Reageer ook