Willemijns Everyday Make-up Look

In de video vandaag wil ik jullie laten zien hoe mijn ‘everyday look’ er (ongeveer) uitziet. En met mijn everyday look bedoel ik mijn make-up op een gemiddelde dag, zonder dat ik uitpak voor een look voor LLG, een feestje heb of for no reason een uitgebreide look maak. Een beetje mijn ‘go to’ look dus. Genoeg gekletst, kijk mee naar de video!

P.S. Mocht je hem nog niet gezien hebben, gister stond er op 2WMN een Q&A over mijn zwangerschap online. Je bekijkt ‘m hier!

20 reacties

Vanessa -

Mooie, dagelijkse look! Ik heb ook altijd een reinigingsdoekje bij me om mijn foundation en concealer af te vegen op mijn hand. Anders wordt het een echte knoeiboel, haha.

Nicole -

Echt een leuke video. Hele mooie look!

Aboutsbstyle -

Erg mooie look heb je gemaakt. Ik houd het graag simpel als het ook maar even kan hoor. Liefs soraya

Christel -

Heel mooi Willemijn, ik houd ook veel van zo’n naturelle look. Ikzelf ga meestal voor een oogpotloodje ipv oogschaduw omdat ik daar niet zo goed mee kan werken, wordt meestal een rare smeerboel, haha. Wel draag ik altijd mascara en lippenstift. En blush (favoriet van het moment is Mac blushbaby).

sietske -

Welke mascara gebruik jij? Ik kon het niet helemaal goed verstaan in de video ..

Inge -

Willemijn gebruikt ‘le volume de Chanel’ van Chanel dus :)

Amelie -

Mooie look! Ik vind het zo leuk dat jij en Martine elkaar zo aanvullen, jij de meer natuurlijke looks, zij de heftigere

Kiss & Make-up -

Beetje extra SPF kan inderdaad nooit kwaad! Ik heb ook zo van die kleuren die altijd als standaardkleur voor een bepaalde stap in mijn make-up routine gebruik. Van TheBalm heb ik wel nog nooit iets geprobeerd.

Ashley -

Mijn everyday look is bijna altijd: bare minerals foundation en mineral veil, mac concealer pro long wear, blush mac dainty/max factor of van chanel, max factor mascara en als laatst lipstick en bijna altijd een opvallende kleur mijn signature kleur: la flamboyante van chanel (rood uit een oude kerstcollectie). Deze kleur rood doet echt wat met mijn gezicht, ik krijg er nog steeds complimenten over ook al heb ik hem al een tijdje!

Hannah -

Wat een mooie everyday make-up look! En net zoals yvonne zei, was het wel leuk om je een keertje zonder bril te zien! Ook heb ik nog een vraagje; hoeveel weken ben je nu zwanger en wanneer ben je ong. Uitgerekend?

Lillyshuid -

Leuk om te zien!

Margot -

Wat een mooie look! De laatste tijd sla ik oogschaduw vaak over, maar nu heb ik helemaal zin om daar weer mee aan de slag te gaan.

Dionne -

Een mooie look voor elke dag!

Suzanne -

Heel erg mooi!

Femke -

Hele mooie, everyday make-up look. Doordeweeks hou ik het ook graag ‘simpel’, in het weekend en nu (op vakantie) maar ik liever een wat intensere ooglook en ga ik sowieso voor een lekker opvallende lipstick.

Marloes | Budgetproof.nl -

Typ ik een hele reactie hoe ik wou dat dat beetje extra glam dat je van de zwangerschap krijgt niet uit een potje of tubetje komt, is m’n reactie foetsie. Haha shit. Hoe dan ook: je ziet er prachtig uit en de kleuren van je make up met je bril en blouse zijn perfect!

Marloes | Budgetproof.nl -

Je ziet er zo mooi uit! Helaas krijgen we zo’n mooi zwangerschapsgezicht met dat beetje extra niet uit een palette of tubetje ;). Die kleuren die je tegenwoordig draagt zijn ook zo mooi in combinatie met je make up en bril. Perfect! Nou, genoeg veren weer 😉

Yvonne -

Mooie en frisse dagelijkse look. Doordeweeks houd ik het ook eenvoudig. Ik besteed dan liever wat meer tijd aan basis en blush dan aan oogschaduw. In het begin van het filmpje dacht ik trouwens: ik mis iets aan je gezicht. Maar het was niet de make-up (want je hebt een mooie huid!). Toen zette je je bril op en toen wist ik het opeens, haha. 😉

Willemijn -

Hahaha!

Marlotte -

Heel mooi je everyday make up look, benadrukt je goede kanten nog meer! Die blouse staat je trouwens ook echt prachtig, bijzondere kleur!

Reageer ook