This Months Favorites (november ’15)

We zijn toegekomen aan de laatste This Months Favorites van 2015. De volgende keer zien jullie namelijk wat de ultieme favorieten waren van dit jaar. We laten je zien welke producten op dit moment grote favorieten zijn. Kijk mee!

Gezamenlijk

  • Zoeva Rose Golden Complete Eyeset vol. 2

Willemijn

  • The Comforter Shower Cream
  • NARS Jubilation Blush
  • NARS Audacious Lipsticks: Sandra, Dominique, Raquel, Natalie

Martine

  • OPI Kerstcollectie
  • Meet Matte Nude + Dior Nude Pink Design
  • MAC Fluid Line Black Track
  • NARS Audacious Lipsticks: Greta, Vivien, Charlotte, Julie, Anna, Anita

20 reacties

Rosalie -

Die lipsticks van NARS… Hebben!! Haha. Heb laatst door jullie ook al de foundation en concealer gekocht. Concealer is echt fantastisch, wat een dekking! Helaas kan de foundation niet gebruiken, want ze hebben me de verkeerde kleur gegeven bij Sephora. Had wel geinformeerd en op m’n kaak aan laten brengen en zelfs met zo’n apparaatje laten scannen, maar heb echt veel te donker. :(

Anneloes -

Ik ben altijd heel erg fan van jullie reviews! Altijd nuttig. :) Ik ben ook heel benieuwd wat jullie van de Charlotte Tilbury make-up vinden, schijnt heel goed te zijn en heel populair ik uk en us. Misschien ook keer leuk voor een review? :)

Kiki -

Ja ik ben ook erg benieuwd hiernaar!

femketje -

jullie video’s zijn altijd zo gezellig 😀 bakje thee en een koekje er bij en gaaaaaaaaan 😀

Aboutsbstyle -

Wat een leuke producten weer. Zag vandaag dat bij de Douglas the balm ook te koop is. Ik ga van de week is even snuffelen op hun site. Liefs soraya

Natalia -

Zie dat je voortaan The Balm ook bij Douglas kan kopen en je krijg 10% korting als je een douglaskaart hebt.

Lindsey Beljaars -

Wat een prachtige favorieten! Greta stond je echt prachtig Martine. The Comforter is ook een groot favoriet, maar dan ook in de Bubble Bar. Geeft zo’n heerlijk bad!

Jimmy -

Weer een hele leuke! vind ze altijd erg leuk om ze te bekijken. Ben benieuwd naar jullie jaar favorieten!

Kiss & Make-up -

Mooi in koor deze keer, jullie ‘hoooooooi’ 😉 De nieuwe Zoeva set ziet er inderdaad supermooi uit, pretty pretty. Jubelation ziet er ook echt mooi uit, prachtig duo.

charile -

Mooie favorieten 😀

Suzanne -

Wat komen er weer een hoop mooie en fijne beauty producten voorbij! Nog even blijven dromen van de producten.

Margot -

Leuk om te zien weer en wat een mooie kwasten!

Kelly -

Die eyeset is echt prachtig!

Svenja -

Wat een hoop mooie items komen er weer voorbij! Vooral van de Zoeva set gaat mijn hartje echt sneller kloppen! The Comforter Shower Cream lijkt mij ook heerlijk, zodra ik weer eens in een Lush winkel kom ga ik die absoluut even ruiken! Ook over de Nars lipsticks ben ik door jullie nu helemaal verliefd! Genoeg materiaal voor op mijn (kerst) wishlist dit jaar!

Marloes ★ Budgetproof.nl -

M’n lievelingsfilmpje van elk jaar :). Heerlijk tijdens m’n ontbijtje. Ik ben echt mega-onhandig met eyeliner, dus dit is echt dé tip? Haha nee, ik denk dat het aan m’n skills ligt. Jaaaaa vet dat Dominique een favoriet is.

Marloes ★ Budgetproof.nl -

ik ben lekker slaperig, denk ik dat ik naar het jaarfilmpje zit te kijken, komt die volgende keer zeggen jullie aan het eind, haha. Nou yay dan is ‘ie nog in het verschiet. Beter!

Akosua -

Nog even wachten op jullie laatste NARS reviews en dan kan ik goed kijken welke ik zelf nog wil aanschaffen. Ik heb de OPI kerstcollectie nog niet live bewonderd, maar ik vond de reviews daarvan prachtig dus ik kan me voorstellen dat die in de favorieten zijn beland.

Marlotte -

Ik droom elke keer weer weg bij die NARS lipsticks, ze zijn echt zo prachtig haha. Leuke video!

Femke -

Heerlijke video weer! De Zoeva Rode Golden Deluxe oogschaduw kwastenset vind ik onwijs mooi. Moest ook wel lachen om hoe Willemijn dit zo uitsprak, leuk. Ben erg benieuwd naar deze set. De geurcamera zou echt een goed idee zijn ja, haha! Jullie NARS lipsticks zijn ook zo mooi, nog één review komt er online toch over een deel van de lipsticks?

Martine -

Klopt, jullie hebben de donkere (rode/paarse) lipsticks nog van ons tegoed!

Reageer ook