NARS Audacious Lipsticks: Roze

Een  van de leukste posts om te schrijven zijn zeker weten posts over lipsticks. Ik kan niet zonder en zou het liefst lipsticks hebben in iedere kleur die er bestaat. En het is al helemaal geweldig als je over lipsticks mag schrijven die gewoonweg fantastisch zijn. De NARS Audacious Lipsticks.

Als je ons iedere dag volgt, heb je al twee keer een review met swatches voorbij zien komen van de NARS Audacious lipsticks. Komt het je niet bekend voor? Lees dan hier en hier deze artikelen terug. In het artikel over de rode kleuren en de koraal kleuren van NARS kun je onze algemene review lezen over de NARS Audacious Lipsticks. In dit artikel kijken we naar de swatches van de roze NARS Audacious lipsticks die we gekocht hebben.

We hebben geprobeerd alle NARS artikelen zo goed mogelijk in te delen naar kleur, maar soms is de ene kleur meer rood/roze en de andere meer paars/roze of zelfs taupe. Het was best lastig om een goede indeling te maken. Hier zie je Greta, Claudia, Marisa, Angela en Dominique.

Greta, Claudia, Marisa, Dominique en Angela

De collagefoto’s van ons tweeën zijn met flits gemaakt. Doorgaans komen bij flitsfoto’s de kleur meestal het beste tot zijn recht, vooral bij de close-up van de lippen. Echter, zijn dat vaak niet de meest flatterende foto’s vanwege het felle flitslicht. Daarom hebben we er ook een foto bij gedaan zonder flits van ons beiden apart. Mocht de kleur afwijken van de foto, dan vermeld ik dat er bij.

NARS Audacious Greta

NARS Audacious Greta

NARS Audacious Greta

NARS omschrijft Greta als wild azalea, in het Nederlands ook wel de rododendron genoemd.

Bron: Natuurkalender

Dit is onze befaamde Greetje die op de grond viel, maar gelukkig nog ‘leefde’ tijdens de unboxing. Dit is een prachtige opvallende rood/roze kleur. Bij Willemijn neigt het iets meer de warme kant op naar rood terwijl bij mij het roze iets meer naar voren komt. Dit is zo’n kameleon die zich aanpast aan je make-up en kleding. De ene keer lijkt het iets meer rood en de andere keer meer roze. NARS omschrijft Greta exotisch als wild azalea. Ik zocht even een foto op en inderdaad: daar lijkt Greta op. Ik vind Greta (alias Greetje want zo noem ik ‘m de hele tijd) heel erg tof, wat een mooie kleur.

NARS Audacious Claudia

NARS Audacious Claudia

NARS Audacious Claudia

Maar Claudia kan er ook wat van. Dit is een hele mooie felle roze kleur met een koele ondertoon en wat een dekking. NARS beaamt dit want die omschrijft Claudia als cool pink. Bij Willemijn lijkt hij iets meer paarser dan bij mij omdat hij contrasteert met haar warme ondertoon. Ik vind Claudia zo gaaf. Wel is het handig om hier de ooglook rustig te houden en vooral Claudia het werk te laten doen. Claudia is een opvallende en gedurfde lipstick!

NARS Audacious Marisa

NARS Audacious Marisa

NARS Audacious Marisa

Marisa is in die zin een stuk rustiger dan Claudia. Deze lipstick ligt wel in hetzelfde straatje, maar in plaats daarvan heeft Marisa een warme ondertoon waardoor het wat rustiger en iets neutraler oogt. NARS omschrijft Marisa als warm pink. Daar ben ik het helemaal mee eens. Deze lipstick vinden we mooi, maar wel wat gewoontjes. Misschien kwam dat ook omdat Claudia zo knalde. Marisa is in ieder geval zo’n perfect-for-everyday-pink-color.

NARS Audacious Dominique

NARS Audacious Dominique

NARS Audacious Dominique

Klaar met de gangbare kleurtjes, hier is Dominique. Dat is wel even andere koek. NARS omschrijft Dominique als pink lilac. Mwah, bij die woorden denk ik zelf aan een hele heldere lipstick, ik zou meer grey lilac zeggen. Dominique is een grijs/paarsige lipstick met een koele taupe ondertoon. Heel bijzonder en gaaf, doet me wat denken qua hoe bijzonder de kleur is aan MAC Stone maar dan veel meer paars/taupe. Bij Willemijn vonden we zo mooi dat Dominique vooral het grijs in haar ogen naar voren liet komen. En bij haar staat het door haar warme huid meer alternatief, een beetje rocky en contrasterend! Bij mij valt de lipstick iets minder op, door de grauwe koele ondertoon. In de koele huidjes valt Dominique dus iets meer weg, maar dat maakt ‘m zeker niet minder bijzonder.

NARS Audacious Angela

NARS Audacious Angela

NARS Audacious Angela

Ja, Angela! Bij deze lipstick komen de woorden electric purple in me op. NARS omschrijft Angela als pink orchid. Dat snap ik ook helemaal! Het is felle paars/roze kleur die mijn inziens niet heel warm is maar ook niet heel koel qua ondertoon. Een beetje neutraal. Angela vind ik gaaf voor ene feestje. Een totaal zwarte outfit, zwarte eyeliner, taupe blush, een volle stoere paardenstaart en Angela om het helemaal af te maken. En heb je groene ogen? Dan is Angela een goede keus, want groene kijkers komen helemaal tot hun recht.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze kleuren vinden en van welke NARS Audacious Lipstick je hart sneller gaat kloppen. Onze favo’s uit deze range zijn Greta, Claudia en Dominique.

Hè bah, dit is al weer de een-na-laatste NARS Audacious Lipstick review. Er staat er nu nog een op de planning en ik kan je verzekeren dat die ook erg mooi is en dat die lipsticks perfect zijn voor het najaar. We zorgen dat jullie alles gezien hebben voor de Kerst, wie weet kun je dan nog wat moois op je verlanglijstje zetten!

De NARS Audacious Lipsticks kosten €30 per stuk en zijn te koop bij verschillende webshops zoals Sephora, HQHair en NARS Cosmetics.

54 reacties

Dominique -

Super leuke lipstick review! Ik had dominique al voorbij gezien in de unboxing, maar nooit verder in verdiept, tot nu. Ik vind het oprecht leuk dat de naam, mijn naam is en dat is natuurlijk een pluspunt. Ik vind hem erg mooi, maar ben alleen bang dat hij me niet staat. En dan vind ik 30 piek toch een beetje veel van het goede. Misschien schaf ik hem ooit aan, als ik wat meer centjes heb te spenderen. Het geeft zeker een goed weergave neer! Thanks (A)

Mariebeauty -

Heel erg mooie lipsticks stuk voor stuk. Ik vind het ontzettend fijn dat jullie de swatches van jullie beide laten zien. Twee totaal verschillende types en dus voor iedereen een beetje meer duidelijkheid ! TOP…

Rosalie -

Wat een mooie lipsticks, deze zijn zo mooi! Ik blijf het wel interessant om te zien hoe kleuren anders uitvallen bij andere types.

Nicole -

Wauw ik vind ze echt allemaal mooi!

Amy-Denise -

Mooie, unieke kleuren! Dominique ziet er zo gaaf uit!

Andréa -

Dominique is zó gaaf!
x

Jessica -

Waaaauuuwww mooie kleuren zitten er bij!! Ik vind de tweede en de laatste prachtig! 😀
Mooie review met uitgebreide foto’s. Dat hebben jullie top gedaan.

Lillyshuid -

Wat een ontzettend mooie kleuren weer! Ik ben dol op roze tinten!

Mariska -

Ik vind ze mooi, maar qua kleuren niet echt vernieuwend. Het doet me allemaal denken aan kleuren van MAC die ik al heb, zij het in een andere finish. Ze staan jullie wel echt prachtig!

Fientje -

Wat zien ze er prachtig uit, stuk voor stuk! De eerste is denk ik wel mijn favoriet, eentje die zo in mijn handtas zou kunnen wonen.

Emma -

Volgens mij zijn de lip close-ups van Martine van Claudia en Marisa dezelfde foto van Claudia?
Weer een goede review, ben wel fan Marisa en Greta :)

Martine -

Wooowww, wat scherp: volgens mij heb je gelijk! Jammer genoeg hebben we de foto’s al een hele tijd geleden bewerkt dus de originele foto’s zijn er niet meer waardoor ik de close-up van Marisa van mijn lippen ook niet terug kan halen. Gelukkig zijn het verder wel de juiste full-face foto’s 😉

Nienke -

Die Greta is echt super mooi, bij jullie beiden vind ik deze prachtig staan!
En ik vind Dominique veruit de minste. Maar smaken verschillen. 😉
Ik vind de review ook goed en volledig.

maxine -

Wat een prachtige lipsticks ze staan jullie heel goed. Zelf ben ik alleen niet zo fan van NARS Audacious Dominique.

Elize| girlonthewhitebike -

Wauw, wat een mooie lipsticks allemaal zeg!!:)

Manon -

Zien er allemaal erg goed uit!

Jimmy -

Ik vind dominique wat somber overkomen door de donkere kleur. Maar verder mooie kleurtjes weer!

Suzanne -

Qua kleur vind ik ze een beetje tegenvallen. Mijn oog valt vooral op de eerste lipstick en de rest vind ik maar mwah.

Wojis -

Audacious Dominique is prachtig, hele unieke kleur en Audacious Greta is ook mooi. De enige kleuren die ik mooi vind en ik moet eerlijk zeggen de kleuren die ik jullie beide ook mooi vind staan. Ik kan niet anders dan het niet natuurlijk vinden, gek genoeg.

karlien -

Ik zou ook eerder grey lilac zeggen, vind het overigens niet de mooiste kleur.
Wel heel tof hoe jullie allebei de lippenstift op hebben, heel uitgebreid. Nice!

Syl -

Mijn stash zit vol met ‘Angela-achtige’ kleuren. Ik ben helemaal weg van dit soort cassis-kleuren. Dus deze zou ik zo kopen.

Sharon -

Jaaaaa top dat jullie weer dubbele swatches doen, zo leuk om te zien! Ik ben wel een beetje verliefd geworden op NARS-collectie haha.

Iffy Alvi -

Wauw wat een prachtige lipsticks! Vooral Greta en Marisa zien er echt super mooi uit.

XO

femketje -

looove die donkerste 😀

Mo -

Roze lipsticks kunnen me meestal niet echt bekoren, maar Greta is erg mooi! Ik kijk heeel erg uit naar de volgende review, ik verwacht dat dat helemaal ‘mijn’ kleurtjes gaan zijn.

Shaz -

Van alle lipsticks is Greta mijn lievelingskleur.

Angela -

Ik heet Angela én ik heb toevallig ook nog eens groene ogen, kortom: ik moet binnenkort toch echt Angela ook maar eens bestellen 😉 Mooie, uitgebreide review weer!

beautifulday4makeup -

Ik vind het stuk voor stuk leuke kleuren

Jamey -

Wat een prachtige kleuren! Ik vind vooral Angela jullie beide erg mooi staan!

Joyce -

Ik vind “Greetje” echt prachtig, wauw!

Lindsey Beljaars -

Wat een prachtige review weer! Vind Greta het mooist!

Aboutsbstyle -

Super mooie kleuren. Ook helemaal mijn kleuren met dat roze. Liefs soraya

suzan -

De kleuren zijn echt super mooi! Alleen die paarse vind ik eigenlijk helemaal niets, beetje een lijkkleur haha

Silkeblogs -

Supermooie kleurtjes!

Marieke -

Ik heb net Dominique en Vivien gekocht in de Black Friday sale van NARS! (20% off) en Dominique wordt echt ofwel de grootste flop ooit ofwel m’n beste aankoop ooit… Ben zo benieuwd!

Inge -

Oh via welke website heb je die dan gekocht?

Nadia -

De lipsticks zijn stuk voor stuk mooi en ontzettend goed gepigmenteerd. Ben echt benieuwd naar de laatste review!

Kirsty -

Oohh wat een mooie kleuren weer zeg! Ik vind ze gewoon allemaal heel mooi en zou ze ook wel allemaal willen proberen 😛 Nu zijn roze tinten ook wel echt mijn ding haha! Dominique vind ik dan juist weer tof omdat het een bijzondere kleur is en ik vind het eigenlijk wel fijn om te zien dat deze bij een koele ondertoon wat meer wegvalt/inblend, omdat ik denk dat dat hem ook wel wat makkelijker maakt om te dragen :)

Roos -

Wat een fijne review weer! Heleeee mooie kleurtjes en natuurlijk fijn dat je ziet hoe de lipstick is op een warme of koele ondertoon huid. Greta is mijn favoriet! X

Nicole -

Wauw wat een prachtige lipsticks!

Liset - Beautydagboek -

Ik dacht dat ik Dominique het mooiste zou vinden, maar als ik de lipswatches zie, vind ik hem toch net iets te grauw. Ik denk dat ik er heel bleek van zou worden haha. Ik geloof dat de roze NARS lipsticks mij het minste aanspreken van de hele serie, het is op de een of andere manier niet mijn kleur :).

Svenja -

Jaaaa dit is het artikel waar ik naar uit keek! Ik ben dol op roze lipsticks, en je kan er nooit genoeg van hebben! Wat heeft Nars toch een hoop mooie exemplaren! Vooral de kleuren Greta, Marisa en Angela staan nu hoog op mijn wishlist!

Margot -

Greta vind ik het mooist! En wat een fijne en duidelijke foto’s weer!

thebeautyblognl -

Wat een mooie lipsticks! Vooral de rozetintjes!

Marloes | Budgetproof.nl -

Ahhhh yes. Dominique, wat is ze mooi met die grijze ondertoon. Dat vind ik echt de allermooiste!

Marlotte -

Poeh, moeilijk kiezen welke mijn favoriet is. Ik vind ze allemaal stuk voor stuk echt prachtig. Het is maar net in welke stemming ik ben!

Anniek -

Wauw, wat een bijzondere kleurtjes allemaal zeg! Echt genieten ook om naar die perfecte dekking en romige structuur van de lipstickjes van NARS te kijken. Ondanks dat de lipsticks voor mij veel te duur zijn vind ik het wel heerlijk om ze gewoon even bij jullie te zien, haha!

Yvonne -

Ik vind het altijd zo tof dat het effect op een warme en koele ondertoon goed te zien is. Vooral bij de foto’s die naast elkaar staan, zie je goed het verschil. Ik ben dol op roze lipsticks, maar deze zijn me allemaal net wat te aanwezig (voor mij). Bij jullie staan ze echter super!

Kelly -

Ik vind ze allemaal heel mooi

Angela -

Super mooie lipsticks, het is ook heel leuk om je eigen naam op een lipstick te zien!

Femke -

Wat een prachtige kleuren. Angela is mij net iets te heftig, maar wel heel tof :-)!

Maaike -

Ik vind vooral de eerste erg leuk. De rest is niet zo mijn ding. Dominique is wel heel mooi maar ik denk dat dat echt zo’n kleur is die je maar net moet staan.

Akosua -

Ik vind denk ik Greta het mooist, niet te fel en niet te neutraal. Ik vind het trouwens heel leuk hoe uitgebreid jullie deze kleuren reviewen. Mijn complimenten!

PinkFairy -

Claudia en Angela zijn mijn favorieten uit deze selectie. Prachtige kleuren!

Reageer ook