NARS Audacious Lipsticks: Neutraal & Nude

Gooi je oude sok met geld uit het raam, stop je portemonnee achter slot en grendel en knip je pinpas door. Je gaat namelijk een aantal hele mooie lipsticks zien. Tenminste, als je ook zo gek bent op neutrale lipsticks. Tijd voor weer wat NARS Audacious Lipsticks!

Willemijn heeft al uitgebreid de rode- en koraalkleuren van de NARS Audacious lipsticks gereviewd. Heb je dat artikel gemist? Lees het hier terug.

In dat artikel kun je ook lezen wat we van de NARS Audacious lipsticks over het algemeen vinden. Mocht deze mening bij bepaalde kleuren afwijken in dit artikel, dan zal ik dat natuurlijk vermelden. Maar ik ga vooral in op de mooie kleuren en de verschillen tussen Willemijn en mij over deze zes NARS Audacious lipsticks!

De collagefoto’s van ons tweeën zijn allemaal met flits gemaakt om de kleur zo puur mogelijk te weergeven. De foto’s van ons apart zijn de zogenaamde pretty shots zoals we zelf altijd zeggen. Die foto’s zijn zonder flits gemaakt bij daglicht.

Raquel, Barbara, Brigitte, Anita, Vanessa en Anna

Wij zijn gek op neutrale lipsticks, het zijn kleurtjes die je dagelijks makkelijk er bij pakt en die je met veel looks kunt combineren. Ik kan je vertellen dat een van deze lipsticks ondertussen een enorme favoriet is van mij, ik vind ‘m misschien zelfs wel mooier dan MAC Faux. Dat kan ook in de krant! Maar we beginnen met de schone Raquel.

NARS Audacious Raquelle

NARS Audacious Raquel

NARS Audacious Raquelle

NARS Audacious Raquelle

NARS Audacious Raquelle

NARS Audacious Raquel

NARS Audacious Raquelle

NARS Audacious Raquel

NARS Audacious Raquel is een hele lichte, perzikroze nude kleur. NARS omschrijft het als pink beige en dat klopt! Ik vind deze kleur het mooiste staan bij Willemijn, dus bij warme types met een lichte huidskleur. Hij maakt mij wat flets vanwege de beige ondertoon. NARS Audacious Raquel is een grote favoriet van Willemijn en ik snap wel waarom. De kleur staat haar prachtig, bij haar komt dat zachte (perzik)roze zo mooi naar voren.

Wat ik ook merk is dat de finish wat verschilt per NARS Audacious lipstick. Raquel lijkt weer meer tussen semi-mat en een satin finish in te zitten. In het begin glanzend en daarna trekt de kleur wat meer in de lippen.

NARS Audacious Barbara

NARS Audacious Barbara

NARS Audacious Barbara

NARS Audacious Barbara

NARS Audacious Barbara

NARS Audacious Barbara

NARS Audacious Barbara

NARS Audacious Barbara

NARS Audacious Barbara doet ons denken aan de jaren 90. Echter zijn we er beide niet heel gecharmeerd van. De kleur is niet lelijk, maar we vinden Barbara bij ons beiden niet fantastisch. Het is een neutrale, zachte bruine kleur. Bij Willemijn lijkt hij wat harder en bruiner en bij mij iets meer neutraal bruin. NARS noemt Barbara tan rose. Tja, ik snap op zich wel waarom NARS deze kleur zo beschrijft, maar hij had van mij nog wel net iets meer roze moge zijn.

Ik denk dat Barbara wel een hele mooie nude is voor de getinte tot donkere huid! Qua finish blijft Barbara licht glanzen.

NARS Audacious Brigitte

NARS Audacious Brigitte

NARS Audacious Brigitte

NARS Audacious Brigitte

NARS Audacious Brigitte

NARS Audacious Brigitte

NARS Audacious Brigitte

NARS Audacious Brigitte

NARS Audacious Brigitte hoort eigenlijk niet echt thuis tussen de neutrale categorie. Maar in de stift leek hij vrij neutraal, NARS Audacious Brigitte is echter wat meer zacht koraal. Op de collagefoto komt de kleur het meest overeen en zie je dat Brigitte behoorlijk warm is en vooral bij Willemijn mooi staat.

NARS omschrijft Brigitte als nude rose. Mwah, daar ben ik het niet mee eens. Ik vind Brigitte meer een nude coral, geschikt voor warme types. De finish lijkt weer semi-mat met een lichte glans.

Mocht je net als ik een roze ondertoon in je huid hebben, zou ik niet Brigitte aanraden ook al lijkt hij bij mij ook best mooi. Nee, geloof me: ga voor die mooierd hieronder!

NARS Audacious Anita

NARS Audacious Anita

NARS Audacious Anita

NARS Audacious Anita

NARS Audacious Anita

NARS Audacious Anita

NARS Audacious Anita

NARS Audacious Anita

Wauw, NARS Audacious Anita. Hier ben ik he-le-maal verliefd op. Het is een prachtige kleur! Ik kan ‘m niet eens omschrijven: oud, zachtroze met een hint perzik maar ook taupe? NARS omschrijft NARS Anita als antique rose. Ja, inderdaad. Een vage omschrijving voor een vage kleur die bloedmooi is. Mijn favoriet! Anita heeft ook een mooie semi-matte finish.

Waar NARS Anita bij mij meer roze lijkt, lijkt hij bij Willemijn weer een tikkie paarser. Dit is wat mij betreft een winnaar voor alle koele huidtypes.

NARS Audacious Vanessa

NARS Audacious Vanessa

NARS Audacious Vanessa

NARS Audacious Vanessa

NARS Audacious Vanessa

NARS Audacious Vanessa

NARS Audacious Vanessa

NARS Audacious Vanessa

Bij Willemijn zie je vooral goed wat NARS bedoelt met de omschrijving mauve nude. Ondanks dat NARS het omschrijft als nude, lijkt hij bij ons nog best wel donker. Wederom een schitterende kleur. Bij Willemijn lijkt het iets meer mauve, bij mij meer wat bruiner/rozer. In vergelijking met Anita zie ik bij mezelf dat Anita nog wat meer rozer is en Vanessa iets bruiner. Daarnaast lijkt de finish van Vanessa iets meer glanzend.

NARS Audacious Anna

NARS Audacious Anna

NARS Audacious Anna

NARS Audacious Anna

NARS Audacious Anna

NARS Audacious Anna

NARS Audacious Anna

NARS Audacious Anna

NARS Audacious Anna vind ik ook een prachtige kleur, zeker voor koele huidtypes. Bij warme huidtypes zal Anna wat grauwer overkomen. NARS omschrijft Anna als smokey rose. Ik snap inderdaad wat ze daar mee bedoelen, hoewel ik ‘m eerder zou omschrijven als een neutrale zacht paarse lipstick. Deze lipstick staat heel mooi in combinatie met ooglooks die taupe en perzikkleuren bevatten. De kleur komt het meest overeen op onze collagefoto en mijn individuele foto. NARS Anna blijft in het begin iets meer glanzen maar later is de finish meer semi-mat tot satin.

Wat was dit een heerlijke review om te schrijven en wat zijn de NARS Audacious lipsticks fantastisch. Dekkend, comfortabel en verzorgend: geweldig. Onze grootste favorieten van deze kleurenrange zijn Raquel (Willemijn) en Anita (ik). Over een aantal weken kunnen jullie de swatches bekijken van de roze lipsticks en de donkere rode en paarse lipsticks. Stay tuned!

68 reacties

Amanda -

Wat is de prijs?

Martine -

Dertig euro per stuk

Ilona | Inspiration for you -

Wauw… wat een prachtige lipsticks. Ze lijken op elkaar maar zijn toch ook erg verschillend. Ik vind Brigitte het mooist, denk ik, haha.

Kiss & Make-up -

Wat hebben ze allemaal een mooie romige finish. Mijn persoonlijke favoriet is Brigitte denk ik.

Moos -

Wat een toffe kleuren! Helaas krijg ik volgende maand pas weer zakgeld… :(

Rosalie -

Hier zie je weet wat een perfecte aanvulling zijn voor elkaar. Het is ook super leuk om te zien hoe de lipsticks er anders uit zien bij iemand met een ander type. Ik ben nu weer super benieuwd naar de volgende reviews

Irina -

Ik denk dat ik Raquel het mooiste vind, maar ik ben dan ook wel echt gek vande echte nude kleurtjes.

Andréa -

Ahh, wat een prachtige kleuren! Ik vind Raquel erg mooi staan bij jullie allebei!
x

martina -

De swatches zijn heel mooi, ik vind de dubbele swatches ook echt heel handig! Wauw niet te lang naar kijken anders wil ik ze allemaal

Sylvia -

Moesten jullie ook invoer kosten betalen?

Martine -

Via de website van NARS zelf hoeft dat niet, maar als je via Sephora bestelt dan moet je wel invoerkosten betalen.

Dionne -

Ik snap waarom Anita je favoriet is, ik zelf heb ook een koel huidtype.
Mijn favoriete lipcombo is de Anita lipstick met het lippotlood kiko romantic rebel 02 Mauve!

Marthe -

Wat een prachtige lipsticks! Anita en Anna zijn mijn favorieten! X

Lindsey Beljaars -

Wat een prachtige, uitgebreide review. Anita is mijn favoriet!

Silkeblogs -

Wauw, wat een prachtstukken!

Cynthiiaa -

First of all, mad props voor zo’n mooi uitgebreid artikel! Hands down, weinig dames doen dit nog, terwijl ik juist hier naar opzoek ben. Weinig beautyblogs of mensen die lipswatches laten zien, alleen maar hulsen, niet dit. Jeetje, dit maakt mij even intens gelukkig, haha! NARS Audacious Anna en Barbara zijn mijn favorieten. Love it!

Martine -

Kijk dat is fijn om te horen, thnks! <3

lis -

Leuk dat jullie ze beiden hebben getest en goed te zien hoe het staat per persoon! :)

Margot -

Wat zitten er mooie kleuren tussen! En wat een fijne review zo met al die foto’s!

Bianca -

Wat een prachtige lipsticks vooral Anna <3

Marlin -

Ik vind Anita en Anna heel mooi!
Fijne review :)

Christel -

Wauw wat een mooie kleuren! Vooral de Anita, dat is mijn favoriet.

Danielleeee -

Wat een ontzettend mooie lipstick ! Prachtige kleuren!

Kelly -

Ik wil ze allemaal!!

Lillyshuid -

Oh my wat een mooie kleuren!!

Jolien -

Oei oei oei wat zijn deze mooi! Vooral anita en anna! Ik voorspel niet veel goeds voor mijn portomonnee…

Tessa -

Wat een tof artikel zo zeg met alle lipsticks op een rij! Goed gedaan! Ik vind ze eigenlijk allemaal bij jullie allebei wel kunnen maar ik snap dat jullie favorieten hebben. Wat moet het heerlijk zijn om deze lippies in je stash te hebben haha 😀

Martine -

Dat is zeker heaven! 😀

Aboutsbstyle -

Wat een prachtige lipsticks zeg. Ik ga ze zeker even onthouden, want wil meer lippenstift gaan dragen en hier zitten mooie kleuren tussen. Liefs soraya

Rosalie (4BeautyandLife) -

Anna en Anita worden van mij. Ik vind Anna eigenlijk nog mooier dan Anita.

Super review dames.

Dana -

Prachtige kleuren zitten er tussen!

Deborah -

Wauw, wat een prachtige kleuren weer! Vooral Vanessa en Anna vind ik mooi, volgens mij heb ik over Anna nog staan twijfelen in parijs, maar ben voor Audrey gegaan uiteindelijk :).

Hannah -

De NARS Audacious Brigitte vind ik echt heel leuk bij je staan Willemijn! En de NARS Audacious Anita heel mooi bij martine!

Nicole -

Oh wauw, I want them all. Wat zijn dit mooie lipsticks zeg.

Marissa -

Wauw dat zijn echt mooie lipsticks. Ik zou ze echt niet allemaal hoeven te hebben, want sommige liggen wel heel dichtbij elkaar. Maar mooi zijn ze zeker!

Wies | Nature of Happiness -

Wat een prachtige lipsticks, de hulzen op zich al! Beetje prijzig, maar ik wil ze zeker een keer proberen!

Mylou -

Volgens mij ben ik een beetje verliefd, ik wil ze allemaal! Echt precies de kleuren die ik mooi vind.

Laila -

Wat ben ik blij met mijn Nars Anita, hij staat jullie ook prachtig!! Ik twijfel tussen de Raquel of Barbara!! Een tip: HQHair heeft regelmatig 15/20% korting op enkel Nars.

Maaike -

Hierdoor staat Anna op mijn verlanglijstje. Wat een mooie lipstick is dat zeg.

Nija -

Wat een superfijne review duidelijke foto’s én van jullie beiden. Top!

Desiree -

In een woord: Wauw! Alhoewel de kleuren erg op elkaar lijken zijn ze allemaal net iets anders en enorm bijzonder!

Maaike -

Wat een onwijs mooie, dekkende lippenstiften zeg! Wauw <3

Kayleigh -

Ik vind ze jullie beide allemaal heel mooi staan! Ondanks dat de een koel en ander warm type is,geen van de lipstick kleuren mistaan jullie;)

beautifulday4makeup -

Brigitte vind ik supermooi

Danielle -

Mooi! <3 ik vind deze lipsticks echt super mooi!

Susanne -

Vind ze allemaal mooi en ze staan jullie ook allemaal, of ik het geld uit zou geven aan deze lipsticks, no way! Martine, ik vind dat stijle haar je echt onwijs goed staan! 👍🏻

Krista -

Wat een prachtige lipsticks, met name Anna springt er echt uit. De anderen zijn ook mooi, maar lijken voor mij te veel op elkaar. Fijn dat jullie ook weer dubbele foto’s hebben gemaakt!

Martinelucia -

Wauw, wat een prachtige lipsticks, mooi dat je ziet dat die verschillen toch wel opvallen wanneer je ze draagt.
Ik vind ‘Anita’ ook echt een prachtige kleur!

Laura - Dagelijkse hap -

Ze zijn wel gruwelijk duur, maar het zeker waard! Ik heb een NARS lipstick en het is de beste die ik ooit heb gehad! Ik had graag gewild dat het anders was (is toch wel duur…), maar je merkt echt verschil 😀

Emma -

Wat een mooie lipsticks! Ik heb ondertussen ook de rode kleur Annabella uit de vorige review aangeschaft. Een prachtige klassieke rode kleur. En pssst ik houd op dit moment een give away met deze lipstick!

charile -

Wauw wat een mooie tinten!

Syl -

Door deze swatches wil ik de andere kleuren ook heel graag zien.

manon -

Wauw ze zijn allemaal mooi!

Kirsty -

Wat een mooie lipsticks zeg! Ik word er wel een beetje hebberig van haha! Vooral Anna vind ik erg tof!

Beautyjuf -

Hebben, hebben, hebben..! Wat een prachtige lipsticks! Hier gaat mijn hartje heel wat sneller van kloppen. Fijn dat jullie de lipsticks ook beiden getest hebben. Ik vind de vorm van de lipsticks trouwens ook mooi. Ietwat vierkant. Iets was je vrijwel niet tegenkomt. Meestal zijn de lipsticks rond. Ik vind het wel iets hebben.

Femke -

Ook dit zijn weer pareltjes, er zitten een aantal ontzettend mooie lipsticks tussen zeg!

Yvonne -

Ik ben dol op perzikroze! Het klinkt wat arrogant maar dit soort kleuren kan ik vaak goed hebben. Het doet echt iets met mijn gezicht/huid. Denk dat ik dan toch een warm type ben? Raquel vind ik dan ook de mooiste. Ik heb 1 lipstick van Nars: Barbarella. Ook een perzik/zalmroze tint. :) Leuk om te zien hoe verschillend de lipsticks overkomen op koele en warme types.

Yvonne -

Doe eerste kleur lijkt volgens mij sterk op Sleek Barely There. Misschien is het een dupe. :)

Natascha -

Wat een prachtige lipsticks, NARS Audacious Anita wil ik nu ook! haha er is weer een product dat op mijn wensenlijstje voor de kerst staat 😉

Suzanne -

Prachtige lipsticks! Ik zou absoluut geen favoriet kunnen kiezen.

Akosua -

Ik vind het zo fijn dat jullie zo veel lipsticks ingekocht hebben, je kan dan naast elkaar zien welke heel erg op elkaar lijken en miskopen verkopen. Ik vind vooral Barbara en Vanessa erg mooi.

Marloes | Budgetproof.nl -

Anna en Anita vind ik heel mooi. Oh en Vanessa ook (heerlijk die namen, goed te onthouden!). Ik ben meer fan van de minder neutral kleuren zoals je ziet ;).

Eline -

Ik vind ze allemaal zo mooi, wat fijn dat het Nude kleuren zijn die niet extreem licht zijn. Echt pretty!

Liset - Beautydagboek -

Ik ben zo verrast door deze kleuren! Het gekke is dat ik dacht bij de swatches dat ze allemaal te licht voor me zouden zijn – het wordt dan nogal bleek bij mij. Maar ik vinden ze stuk voor stuk donkerder uitvallen en dat is heel positief! Ik vind vooral Barbera, Anita en Anna heel erg mooi.

Marlotte -

Deze lipsticks zijn echt my cup of tea. Ze zijn echt stuk voor stuk ontzettend mooi! Het is dat ze zo duur zijn en dat ik waarschijnlijk toch niet zou kunnen kiezen (ze lijken ook allemaal zo op elkaar!)..

Anniek -

Jaaa, NARS lipstickreview nummer twee! En net als de vorige keer zijn álle lipsticks weer een plaatje. Geweldige pigmentatie en ook gewoon toffe kleurtjes! Jammer dat de lipsticks zo prijzig zijn, anders had ik er zeker eens een uit willen proberen!

PinkFairy -

Ik vind Anita het mooist! Alleen ben ik geen koele type, heb meer een neutrale ondertoon. Maar denk toch dat dit ook echt mijn kleurtje is :)

Grim&Glam -

Mooie lipsticks maar ik vind ze allemaal wel erg op elkaar lijken.

Reageer ook