Kappersvlog: Healthy Haircut by ColourMeSue

Een tijdje geleden schreef ik over de trend oilslick hair. Het leek me ontzettend gaaf om te doen en na het artikel kreeg ik meteen een berichtje van Sue die het ook wel zag zitten. Dat vond ik zo leuk! We bekeken daarom samen of mijn haar gezond genoeg was voor deze trend. In deze vlog ga je het zien!

Volg Sue op Instagram via deze link! Nog meer inspiratie op doen? Volg dan ook Salon B op Instagram.

21 reacties

Miriam -

Errrrggg gaaf! Leuke vlog ook en weer een inspiratie! 😀

glamourista -

Oooh! Die techniek voor gespleten puntjes is super! En het staat je weer erg mooi, Martine!

Linda -

Je haar ziet er weer erg mooi en heel gezond uit…..om dezelfde reden heb ik mijn lange haar ook af laten knippen en ik heb nu een boblijn. Vind je kleur ook erg mooi.

Chantal -

O my god dit is echt geweldig! Het staat je echt super vet! Ik vind het zo stoer dat je zo durft te experimenteren! Als ik donker haar zou hebben zou ik dit ook echt willen. Maar van blond naar donker durf ik eigenlijk niet haha :p

Caitlyn -

Leuke kappersvlog zoals altijd. Wat een gekke techniek trouwens die healthy hair cut, maar eigenlijk heel logisch als je er eens over nadenken.
xx

Lillyshuid -

Staat je heel erg goed!!

aboutsbstyle -

Wat is het resultaat mooi geworden. Kapper zit hier in de buurt wie weet ga ik ook maar is een afspraak maken daar. Liefs Soraya

Kiss & Make-up -

Schrikken? Girl, die smokey look staat je SUPER! Vind de nieuwe coupe heel mooi, wat goed dat je haar meteen zoveel zachter en beter aanvoelde. Interessant hoe ze die wegwippende haartjes wegknipt.

Ivon -

Erg gaaf !!!
Dat ” kille ” gevoel van de Bijenkorf kan kloppen, aangezien ze besloten hebben zich alleen nog op het hoge/rijke segment te richten.. vandaar dat de 3dwaze dagen ook voortaan er niet meer zullen zijn..
Erg jammer alleen dat dit altijd meteen gepaard moet gaan met een kille sfeer, net of rijke mensen niet van gezelligheid houden 😉 (en armere mensen zoals wij niet af en toe ons boekje te buiten mogen gaan met dure make up haha)

J -

Wat is het mooi geworden! En wat ben je toch ook een prachtige vrouw!

Marnel -

Love it!! Je haar ziet er weer gezond uit!! 😀

manon -

Je haar is echt heel mooi geworden! Mijn haar is ook poreus onder in de lengtes. Ik smeer tegenwoordig voor het slapen gaan argan olie in mijn haar en mijn haar voelt daardoor wel minder droog aan! Die techniek die sue op het einde gebruikt de healthy hear heb ik echt nog nooit gezien! Maalr nu wil ik ook zo geknipt worden haha.

Martine -

Leuke techniek hè? Zeker handig als je net als ik laagjes hebt!

Sanne -

Echt heel leuk je haar. Jammer dat Amsterdam voor mij een beetje ver weg is, want anders was ik al lang bij Sue geweest.
Ik ga morgen naar de kapper, na het zien van deze vlog heb ik er nog meer zin in.

Jacqueline -

Supergave video vond ik dit. Leuk gefilmd en dat er niet fast forward word gespoeld.
Je haar ziet er super uit en goed dat je dat groene niet gedaan hebt.

Martine -

Ik vind het zelf ook altijd leuk om het hele proces te laten zien en ik vind de tips & tricks juist altijd zo interessant zoals de gespleten puntjes uit knippen zonder iets van de lengte er af te halen. Bedankt voor je leuke reactie! :)

Liset - Beautydagboek -

Het eindresultaat is echt prachtig geworden! Heel classy en zacht :). Fijn dat het nu weer zo gezond aanvoelt.

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Ah yessssss! Wat ben je mooi! En ik volg Sue dus echt op de voet sinds ik via jullie kennis met haar heb gemaakt. Vooral het instagramaccount is érg verslavend.

Syl -

Het is erg mooi geworden. Het peekaboo effect vind ik wel wat hebben.

Marlotte -

Haha, nu tijd voor selfies. Prachtig eindresultaat! Ik zou ook weleens door Sue gestyled willen worden! En inderdaad, ik ben het met Suzanne eens. Jullie kappersvlogs zijn altijd zo leuk, kijk daar altijd naar uit haha!

Suzanne -

Erg leuk om te zien. Vind de kappers vlogs altijd erg gezellig.

Reageer ook