How to: Kwasten wassen

Vandaag heb ik een how to voor jullie die behoort tot de ‘Best of Basics’. Ik laat jullie namelijk zien hoe je je kwasten kunt wassen. De LLG-junkies weten dit misschien inmiddels wel. Maar voor de jongere meiden en/of de beginners onder ons is deze video wel heel nuttig. Dus heb je geen idee hoe je dit kunt doen en wil je tips? Bekijk dan deze video!

13 reacties

Sacajawea De Wilde -

Wow, geweldig weer! Dit is inderdaad een reminder dat ik mijn kwasten ook wel weer eens moet gaan wassen. Maar ik doe dit met babyshampoo, er is mij verteld geweest dat dat ook perfect werkt als je geen brushcleanser hebt.

Aboutsbstyle -

De sigma handschoen staat op mijn verlanglijstje al een langere tijd. Hopen dat die vervuld wordt met de feestdagen. Liefs soraya

Suzanne -

Leuk om te zien. Ik doe het precies zo!

Sofie Katelijne -

Handige video! Ik gebruik al sinds jaar en dag die reiniger van Hema maar ben helemaal geen fan van de geur…

Lindsey Beljaars -

Oh weer een big reminder dat ik dit echt weer eens moet gaan doen!! Het is al veeel te lang geleden!

suzan -

Haha ik denk dat ik dit voor de meeste meiden wel even een reminder is dat we onze kwasten weer moeten wassen! Ik denk dat de kwasten die je voor foundation gebruikt echt het smerigst van allemaal zijn. haha

Margot -

Toevallig heb ik gister mijn kwasten gewassen en dat was dan ook hard nodig! Ik heb zelf van elastiek van die hoesjes gemaakt om over mijn grotere kwasten te schuiven, zo drogen ze mooi in vorm op.

Svenja -

Wat een fijne video! ik was mijn kwasten altijd zoals je laat zien op de eerste manier. Het handschoentje lijkt mij ook heel erg handig. Ik denk dat ik vandaag maar gelijk weer eens mijn kwasten ga wassen, ik doe het echt veel te weinig.

Ina -

Duidelijke en korte video!

Marloes | Budgetproof.nl -

Ik wil denk ik echt niet weten hoeveel bacteriën er in mijn blush-kwast zitten. Da’s ook ongeveer de enige die ik gebruik. Ja, het moet echt eens gebeuren. Alleen al omdat ik dan zo’n leuke handschoen kan kopen haha.

Liset - Beautydagboek -

Zo’n roze handschoen is handig zeg! Die lijkt me nog net wat beter schoonmaken door de structuur die erop zit. Ik ga hem onthouden!

Marlotte -

Heel handig deze video, bewijst maar weer eens dat ik het écht weer eens moet doen. Oké, vooruit. Ik ga mij er vandaag aan wagen.

Femke -

Ja, ik moet dit vandaag echt weer eens doen!

Reageer ook