De Zwangerschapskleding Tag

Als je zwanger raakt dan weet je één ding zeker: je gaat een buik krijgen en je eigen kleding gaat je niet (allemaal) meer passen. Ik bedacht de Zwangerschapskleding Tag. 10 vragen over zwangerschapskleding. En dit zijn mijn antwoorden…

1. Speciale zwangerschapskleding, yay or nay?
2. Favoriete broek tijdens je zwangerschap?
3. Favoriete shirt tijdens je zwangerschap?
4. Favoriete jurk tijdens je zwangerschap?
5. Favoriete schoenen tijdens je zwangerschap?
6. Aan welk kledingstuk kun je je mateloos irriteren tijdens je zwangerschap?
7. Wat is je meest gedragen kledingstuk tijdens je zwangerschap?
8. De hele zwangerschap in je joggingbroek of de hele zwangerschap in je positiebroek?
9. Zwangerschapslingerie, yay or nay?
10. Welk kledingstuk kan je niet wachten om het weer aan te kunnen?

19 reacties

Fabienne -

Echt een superleuke tag en film!

José -

Hi Willemijn, wat een leuke tag en een leuke stijl heb jij! Ik heb me ook laten inspireren door jouw tag en een zwangerschapskleding video opgenomen. Thumbs up!

Lisanne -

Super leuke tag! Hoewel onze kleine inmiddels 5 maanden is, ga ik deze misschien ook nog wel even invullen. Ik vond het zo heerlijk om me te kleden tijdens mijn zwangerschap. Wat voelde ik me mooi. Haha.

Leuk dat je zelf deze tag bedacht hebt. Zo miste ik een soort van ‘post pregnancy tag’, daarom bedacht ik die zelf een aantal weken geleden. Misschien leuk om die over een aantal weken over te nemen of een soortgelijke post/video te maken! :)

Je zag er prachtig uit tijdens je zwangerschap!

Carien - BlondieBeautyFashion -

Leuke tag!! Ik ga hem zeker overnemen! Wat bijzonder dat je vandaag (gisteren eigenlijk:)) uitgerekend bent en inmiddels bent bevallen! Stiekem ben ik wel een beetje jaloers want ik was de 20e uitgerekend, dus n dagje eerder, maar ik ben nog in afwachting van onze baby!! Super spannend! Nogmaals super leuke tag en geniet enorm van jullie lieve mannetje!

Anouk -

Ahh super leuk dat je deze tag bedacht hebt!! Ik vond het leuk om te zien

Aboutsbstyle -

Wat een leuke taq. En ik heb veel inspiratie opgedaan mocht het bij mij gebeuren. Liefs sorays

Leonie -

Leuke video! Tof dat je een eigen tag hebt verzonnen..

Manon -

Ja inderdaad je hebt wel gelijk, heb helemaal nog geen zwangerschaps tag gezien haha. Leuke tag is dit!

Suzanne -

Leuk om te zien. Mijn mentor is nu ook zwanger en past ook nog maar twee jurkjes.

Lindsey Beljaars -

Bijzonder dat je eigenlijk vandaag uitgerekend was. Leuke TAG! 😉

Martina -

Gek idee dat vandaag je uitgerekende datum is. Ik vond dat toch wel een dingetje omdat dat vanaf het begin de datum is geweest waar je naartoe leefde. Je zag er super uit tijdens je zwangerschap. Je outfitposts waren heel leuk en nu heb je een berg prachtige foto’s die je herinneren aan je zwangere buik :)

Marlotte -

Aah, wat een onwijs leuke én originele tag dit. Heel leuk om te zien!

Ingrid -

Willemijn ik comment nooit veel maar jouw kracht is echt je eerlijkheid en lol daarin, ik heb ervan mee zitten genieten! Leuk

PinkFairy -

Super leuke tag! Ik ga hem denk ik ook overnemen :) Ik moet nog iets minder dan 1,5 maand, maar zwangerschapsondergoed is tot nu toe niet nodig geweest. Mijn strings heb ik ingeruild voor briefs in een maatje meer en die zitten heerlijk!

Paola -

Wat een super leuke tag! Ik ga hem overnemen! :)

Dionne -

Super leuk om te zien! Leuke tag!

Rosalie (4BeautyandLife) -

Mijn fijnste broeken kwamen ook van de h&m. Ik heb daar toch wel het meeste besteld. Leuke hippe kleding. Prenatal heeft echt de meest verschrikkelijke kleding. Voor kinderen is het weer wel leuk. Qua ondergoed. Mijn borsten werden 2 cups groter! Dus ik moest bhs kopen. Qua slips ging ik daar natuurlijk in mee. Het waren normale slips met kant of korte shorts. Maar geen speciale zwangerschaps shorts. Wel een maar groter dan normaal. En aan het einde heb ik een aantal sportbhs gekocht omdat ik doordat ik meer vocht vasthield normale bhs niet meer trok. De band ging in mijn huid zitten. Ik heb zelf geen speciale jas gekocht. Ik kon er nog een aan die ik dan alleen op de windstopper dicht kon doen. En tot 8 maanden kon ik mijn normale jas nog aan. Het was toen ook nog niet zo koud.

Het duurde bij mij ongeveer 1 maand om weer terug op gewicht te komen. Maar mijn lijf was nog wat flubberig. Na 3 maanden kon ik de meeste kleding wel weer normaal aantrekken. Na 8 maanden was mijn lijf weer zoals voor mijn zwangerschap. Maar afhankelijk van hoe strak en hoe hoog je broek zit zal je hem wel of niet snel aan kunnen trekken.

Marloes ★ Budgetproof.nl -

Ahhhh Jelle is dus ietsiepietsie te vroeg geboren. Ik wilde even zeggen dat ik vond dat je je tijdens je zwangerschap echt heel goed hebt weten te kleden! Veel vrouwen kiezen toch gewoon snel voor iets simpels (en minder mooi, daar is natuurlijk niets op tegen, want zwanger zijn is niet niks) maar jij zag er zover ik kon zien, altijd heerlijk vrouwelijk en verzorgd uit. Supermooi! En ja, joggingbroeken zijn a-sexy en dan breng je de laatste weekjes maar in je naakie door, haha. Gelukkig hoefde dat niet.

Femke -

Wat bijzonder.. Dat je vandaag eigenlijk uitgerekend was en nu al even mag genieten van je kleintje! Leuke tag en fijne video :-)!

Reageer ook