Vlog: Beauty Shoppen in Groningen

Woehoee, afgelopen donderdag hebben we weer héérlijk aan beauty shoppen gedaan in onze eigen stad, Groningen. Dat was weer even geleden. We gingen op pad voor wat musthaves en speurden de winkels af naar nieuwe producten om te reviewen. En we namen jullie deze keer gezellig mee beauty shoppen in groningen!

30 reacties

Caro -

Hoi, eerste reactie maar ik volg jullie al een tijdje!
Willemijn, die sjaal is prachtig! Mag ik vragen waar je die gevonden hebt? :)

Willemijn -

Dank je! Hij is van Pieces :)

Japkejanneke -

Wat een gezellige shopvlog! Altijd leuk om jullie te zien shoppen in Groningen. Ik ontdek soms toch nog nieuwe dingen, hoewel ik er al heel wat jaartjes woon. Bedankt daarvoor!

Luna -

Te leuk om te kijken :)

Marijke I easydailyfood -

Wat leuk om te zien! En wat jij ook zegt, wat een fantastische baan als je kan beauty shoppen en het werk mag noemen! Super leuk meiden!

Miriam -

Wat een leuke video, tof om ‘mijn stad’ zo te zien =D

Simone -

Weer een leuke vlog!!

Sandra -

Wat heb je een prachtige lipstick op willemijn!! Welke is het?

Willemijn -

Dank je! :) La Raffinee van Chanel.

Margot -

Leuke vlog en wat heerlijk om zo voor je werk te mogen shoppen!

Kirsty -

Leuke vlog! Ik ben benieuwd naar de Bobbi Brown review!

Demi -

Leuke vlog! Bij Beau hebben ze sinds kort de Meet Matte Hughes liquid lipsticks.. Ik ben groot fan! Misschien wat voor jullie?

Liefs Demi

Willemijn -

Oooh dat klinkt goed!!

Annemarie -

Martine, ik heb een vraag aan jou en ik hoop dat je het niet verkeerd opvat. Het valt me op dat je eigenlijk altijd hooggesloten tops/truien/jurken draagt, en ik vroeg me af of dat een speciale reden heeft. Vind je decollete niet mooi bij jezelf? Je hebt natuurlijk grote tetten, wil je voorkomen dat er meer aandacht op wordt gevestigd? Sorry ik besef dat dit echt super creepy is om aan een vreemde te vragen dus negeer me vooral als je denkt ‘wtf’ maar ik vraag me dit al heel lang af!

Martine -

Hahaha! Er is geen reden voor, ik vind lager ook wel mooi maar dan zit ik de hele tijd te hijsen aan mijn truitje. Ik vind een beetje decolleté wel mooi maar niet te, dan voel ik me ongemakkelijk en is het inderdaad hetgeen waar iedereen naar zit te staren. Maar ik draag niet om die reden truien/jurkjes met een hogere hals. Ik draag gewoon wat ik mooi vind! :)

Femke -

Heerlijke vlog! Wat is Groningen toch leuk om te zien, ik wil hier echt graag een keer naar toe :-)!

Kris -

Ik heb vanaf het fragment 1:22 wel 10x achter elkaar afgespeeld! HAHAHAHA! :,-)

Lillyshuid -

Leuke vlog meiden!

Kelly -

Wat een leuke en gezellige vlog weer :) en die kleintjes, echt grappig!

Daniëlle -

Wat een gezellige vlog! Heerlijk om beauty te shoppen. Ik wil heel graag nog eens naar Groningen, het ziet er heel gezellig uit en volgens mij kun je er goed shoppen.

Anouk -

Super leuke vlog. Haha die kinderen, zo grappig

manon -

Leuke vlog! Die jongetjes waren wel komisch! Ben benieuwd naarvalle beautyproducten en reviews!

Marloes ★ Budgetproof.nl -

Wat zien jullie er mooi uit! Dat reload concept vind ik heel leuk, snel eens proberen! Wat een heerlijk werk hebben jullie, dit was gewoon veredeld boodschappen doen voor de zaak eigenlijk, hihi. Super!

PinkFairy -

Haha Enzo Knol publiek :) Schattig! Leuke vlog weer! Ik moet binnenkort ook eens weer langs Skins, is anders veel te lang geleden.

Svenja -

Wat een gezellige shop-vlog! Door jullie ontdekt ik altijd weer nieuwe hotspots waar ik naar toe moet in Groningen, super leuk <3

Liset - Beautydagboek -

Het is inderdaad een voorrecht om te mogen shoppen voor je werk! Haha, dat zou mij ook heel goed afgaan :). Ben benieuwd naar de Bobbi Brown review en wat fijn om te weten dat Douglas L’Occitane verkoopt, weer een ontdekking!

Paola -

Hele leuke vlog! Het geeft inderdaad wel weer een bepaalde sfeer dat het zo vroeg donker wordt!

Dita -

Leuke vlog! Groningen is en blijft een geweldige stad :)

Nicole -

Echt een hele leuke vlog. Ik ben zo benieuwd wat jullie hebben gekocht.

Grim&Glam -

Die lipstick staat je erg mooi Willemijn!

Reageer ook