This Months Favorites (oktober ’15)

Nog maar 2 This Months Favorites te gaan tot de Favorieten van 2015! Het jaar gaat nu echt snel…  Slik! Maar eerst is het nog tijd voor de favorieten van oktober. Met onder andere een heerlijke bodybutter, Inglot, Bobbi Brown en een mooie budget blush. Kijk mee!

Gezamenlijk

  • Bobbi Brown Pink Quartz
  • Bobbi Brown Eye Brightener

Willemijn

  • The Body Shop Japanese Camelia Cream
  • City Color Sunllight Trio
  • Inglot Matte Lipstick – bruin

Martine

  • Inglot Matte Lipstick – roze
  • NYX Taupe + BB Tawny
  • Becca Rose Gold

26 reacties

Irina -

Die Inglot lipsticks zien er heel erg goed uit!

Mieke | Mieksmind -

Leuke favorieten ik ben benieuwd naar the body shop. Ik heb vorige week bobbi brown bronze gekocht, ik ben er helemaal happy mee! Ik hem hem zovaak voorbij zien komen en was meteen verliefd! de inglot lipsticks lijken me erg mooi, prima prijs ook!

aboutsbstyle -

wat een mooie producten. ik heb de highlighter moonstone van becca besteld ik ben zo nieuwsgierig hiernaar. ik ben ook verlieft op de bobbi brown shimmering brixs <3 liefs soraya

Nicole -

Wat zien jullie er allebei goed uit zeg! Hele mooie favorieten.

Liza -

Leuke favorieten. Maar ik vind jullie er vooral prachtig uit zien!

Kirsty -

Leuke favorieten! Ik moet ook maar eens naar de lipsticks van Inglot gaan kijken.

Kelly -

Ik ben erg benieuwd naar de Inglot lipsticks. Draag de laatste tijd heel veel matte kleuren namelijk!

suus -

Wat zien jullie er allebei goed uit! Hele mooie herfstkleuren qua haar kleding en make-up, top! Grappig trouwens ik heb nars Anita ook maar herkende hem niet. Bij mij is met meer een donkere nude, bij jou wat rozer. Ik heb ook een lichte huid, bruin haar maar warme ondertonen dat zal het verschil wel geven.

Soof -

Leuke favorieten! Heb alleen de lijst nog gelezen, moet het filmpje stiekem nog kijken. Dat ga ik vanavond doen als ik wat meer tijd heb.
Voor nu reageer ik eigenlijk omdat ik ff een klein tipje wil geven: ik heb zojuist bij Ici Paris een lipstick uit de kerstcollectie van Dior gekocht voor 23,80 terwijl deze officieel ongeveer 40 euro kosten geloof ik. Zal een foutje in de site zijn denk ik? En als je er dan nog een lipstick bij besteld krijg je ook nog eens 40% korting. Moeite waard dus :)

Fleur -

Thanks voor de tip! Het is ook gelijk de mooiste kleur van de collectie, besteld dus!

Maxie -

En om dit soort redenen houd ik van de comments 😀

Margot -

Leuke favorieten! Pink Quartz staat op mijn wishlist!

manon -

Oehh mooie favorieten! Die bobbi brown shimmerbrick ziet prachtig uit!

Loes -

Huh, dus de favorieten van bijvoorbeeld november is al opgenomen voordat november begonnen is? P.s. jullie zien er goed uit, jullie stralen helemaal!

Sarah -

Prachtig haar(kleur)! Allebei!

Suzanne -

Hele lehke favorieten van de maand oktober.

Anouk -

Oeh de combinatie van die nyx blush en die bb highlighter lijkt me inderdaad prachtig!

Mirjam -

Mooi haar beiden dames ! Complimenten.

Marloes ★ Budgetproof.nl -

Holy shit Willemijn wat zie je er goed uit (jij ook hoor Martine, haha) maar bij Willemijn dacht ik echt wouw. Mijn favoriet van deze maand is jouw haar i.c.m. kinda sexy ;). Fijn dat er ook weer een mooi budgetproduct bij jullie favorieten zit!

Lindsey Beljaars -

Wat een heerlijke producten. Ik ben ook dol op de Shimmerbricks van Bobbi Brown. Kon trouwens ook niet missen dat er een highlighter van Becca tussen zat. Nyx Taupe gebruik ik iedere dag!

lisa -

Bij 2wmn zeiden jullie gisteren dat het de laatste favorieten video op 2wmn was voor dit jaar, vanwege de zwangerschap van Willemijn, maar gaan jullie hier wel door met de favorieten?

Willemijn -

Jep! Deze hebben we wat beter vooruit kunnen filmen, omdat beautyproducten van de winter bijvoorbeeld al binnen komen in het najaar. Da’s makkelijker vooruit filmen! :) Na deze komt er nog een favorieten video van november en dan komt de favorieten video van heel 2015 in december zoals jullie van ons gewend zijn.

lisa -

Jaa snap ik! Ik vind de favorieten video’s altijd zo leuk om te kijken, kijk al uit naar de volgende favorieten en de favorieten van 2015!

Grim&Glam -

Mooie favorieten weer!

Marlotte -

Oh, vind vooral die lipsticks van Inglot prachtig! Echt zo mooi!

Femke -

Die matte lipsticks van Inglot vind ik zo mooi, die wil ik ook eens proberen! Die shimmer brick van Bobbi Brown, ik vind alle shimmer bricks zo mooi!

Reageer ook