Shoplog: NARS, Bobbi Brown, Skins Cosmetics

Jahaaaa, onze mega grote (en dure, slik) NARS bestelling is binnen gekomen. We hopen dat jullie de buit net zo gaaf vinden als dat wij zelf vinden. Maar dat komt denk ik wel goed, haha! Daarnaast laten we jullie ook zien wat we tijdens deze vlog shopten. Genoeg leuks om te laten zien dus in deze shoplog. Kijk mee!

36 reacties

Priscilla -

Waar bestellen jullie NARS?
Mooie lipsticks! Ben benieuwd naar de reviews 😀

Patricia -

tjeee, dat zijn veel lippenstiften……sla maar wat extra poetsdoeken in!
Super leuk hoor, ik ben heel benieuwd naar de kleuren en vind de namen wel origineel. Bij sommige namen zie je al een kleur voor je 😀
Mijn man zat naast mij een verwarmingsonderdeel uit elkaar te schroeven en luisterde met 1 oor mee. Toen hij hoorde over de magnetische lipsticks zei hij, oh, lekker voor al die pasjes met magneetstrips….. Blijft leuk die verschillen 😉

Sharon -

Wat een heerlijke video! Heb meerdere keren hardop gelachen. Dat gesnuffel aan jullie handen haha! En dan die dure lipstick die valt…. Ben erg benieuwd naar Anita, die staat al een tijd op mijn wishlist, maar idd door gebrek aan goede swatches nog niet aangedurfd. Nou ja, en ook omdat ik al te veel andere dingen heb gekocht… 😉
Vond het verder ook een heel fijne video omdat jullie alles rustig en duidelijk vertellen, ieder op zijn beurt. Mooie balans tussen informatief en gezellig. Top!

Jacqueline -

Ook al dénk je nu dat alle nudes heel erg op elkaar lijken, volgens mij is het juist wel goed dat er zoveel tinten zijn die op elkaar lijken! Ik zag toevallig vorige week dit filmpje van Lisa Eldridge, waarin ze uitlegt hoe je dé nudekleur voor jou kan vinden. Daarin zie je dat de kleuren die heeeel erg op elkaar lijken toch vaak heel anders staan. Echt zo goed gedaan!

https://www.youtube.com/watch?v=m5WgzQt_WPw

Sharon -

Wat een goed filmpje zeg!!

Deborah -

Zojuist besloten dat ik einde van de maand, in Parijs, voor een Nars Audacious lipstick ga kijken <3!

Kate -

Yesss! Eindelijk! Zoals jullie al zeiden zijn er erg slechte swatches te vinden van de Nars Audacious Lipsticks, ik was er zelf namelijk ook al naar op zoek en dan het liefst op een blanke huid! Wat super gaaf dat jullie dit gaan doen en ik kan serieus niet wachten totdat de review online komt!

Daphne -

Ben zeer benieuwd naar het review van de Nars lipsticks..

Lindsey Beljaars -

Allereerst credits voor je hoed Willemijn, hij staat je ontzettend goed! Ik ben vooral benieuwd naar de reviews van de lipsticks van NARS en naar de corrector van Bobbi Brown!

P. -

Leuke video! En ik moet het even zeggen, wat zien jullie er mooi uit hier. Heel gaaf hoedje Willemijn. En dat blauwe staat Martine echt goed. Zo mooi bij je ogen en haarkleur, lipstick.. alles eigenlijk haha. Ik ben ook altijd fan van krullen bij jullie.
Ik ben vooral erg benieuwd naar de lipstick reviews :).

Kirsty -

Leuke shoplog! En wat supergoed dat jullie zoveel NARS lipsticks hebben besteld om te reviewen! Ik kijk er nu al naar uit om de reviews te kunnen lezen :)

Selda -

Wat een te gekke shoplog! Ik heb zelf Anna en wil er echt meer hebben. Zeer benieuwd naar Raquelle en Anita. Ik vraag mij af welke kleur bij jullie favoriet wordt! Xx

Laura - Dagelijkse hap -

Wauw, al die lipsticks <3 Zoooo mooi! Ik heb zelf (gelukkig!) één lipstick van Nars, Marlene… echt mijn favoriete lipstick :3

Maxie -

Zo dat was me een bestelling! Ben echt super benieuwd naar de reviews van de lipsticks en de Bobbie Brown producten. Heerlijk zo’n luxe shoplog, heb zelf meer een portemonnee voor budgetproducten, maar weg zwijmelen bij jullie reviews vind ik helemaal niet erg 😉

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Lichtelijk jaloers op de lipsticks ;). Oh en lang leven de bedrijfsrekening toch hoop ik in jullie geval? Haha. Willemijn dat hoedje is leeeuk.

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Oh en ik vind het heel tof dat jullie ook de teinten hebben gekocht die je misschien niet voor jezelf uit zou kiezen maar je lezers wel benieuwd naar kunnen zijn. Toppers! Maakt mij blij.

Kiss & Make-up -

VANDAAG! 😉 Flinke shoplog inderdaad, wow. Handcreme met crème brûlée koekjesgeur?? Yum. Claudia vind ik een hele mooie kleur. En Dominique ziet er apart uit, trendy. Persoonlijk vind ik Julliette de mooiste NARS kleur :-)

Jessica -

Oooh die lipsticks prachtig allemaal!! Ik ben heel benieuwd naar de reviews die komen gaan! 😀

Mieke | Mieksmind -

Oh ik ben nu ook benieuwd naar de hand creme! Shimmer bricks heb ik al meer voorbij zien komen en die lijkt me ook prachtig, ik houd ook van brons tinten. Die lipsticks ben ik erg benieuwd naar! Mooie kleuren! Wat jullie zeggen klopt bij mij ook wel, je kiest sneller een lipstick die je dagelijks kunt dragen vooral als ze ook nog eens behoorlijk prijzig zijn. Leuke video!

Meryl -

wat heerlijk al die lipsticks ben benieuwd naar de switches :)

Kayleigh -

Zo toen ik hoorde Nars Audacious lipsticks dacht ik yess, eindelijk een NL blog die ze gaat revieuwen. Ze zijn zoo fijn! Ik heb er een aantal waarvan ik Anna en Vivien denk ik wel de mooiste vind, maar toch staan er nog een aantal op me wishlist.

Willemijn ik vind je groene hoed helemaal geweldig! Heb je die onlangs nog ergens gekocht?

Willemijn -

Hij komt bij de hoedenwinkel hier uit Groningen vandaan! :) Twee weekjes geleden gekocht!

Kayleigh -

Argg zo ver weg voor mij. Maar misschien nu toch maar eens m’n 1e tripje plannen binnekort:)

manon -

Mooie items hebben jullie gekocht! Die shimmerbrick ben ik jaloers op! Ben benieuwd naar de reviews!

suus -

Oeh wat te gek dat jullie al die nars lipsticks hebben gekocht! Kan niet wachten op de swatches :D. Zelf heb ik alleen Anita en die is echt te gek. Hij is wel donkerder van kleur dan verwacht (is geen nude bij mij) maar prachtig. En de beste formule die ik ooit gebruikt heb. In het filmpje zeggen jullie dat ze glanzend zijn maar dat is Anita niet, het is mooi mat met een hintje naar satin, perfect als je het mij vraagt. Ik ben heel erg benieuwd naar Anna (die is heel populair) en Claudia.

Caro ~ My Beautycase -

Altijd leuk om beauty shoplogs te zien! Ik dacht dat de handcreme’s van Rituals duren waren (€10) maar het kan dus nog duurder haha! Mooie producten hebben jullie gekocht! Ik ben vooral benieuwd naar dat product van Bobbi Brown voor onder de ogen. :-)

Syl -

Oe! Die rood/bruine tinten zijn echt prachtig!
Grappig om te zien dat jullie bepaalde kleuren onder rood/bruin zetten, die ik zelf onder nude zou hebben gezet. (zal aan de kleur van mijn lippen liggen)

sabine ganga -

Wat een leuke shoplog.zelf heb ik de lipstick dominique en ben zo benieuwd hoe deze kleur bij jullie staat.ook naar de andere kleuren natuurlijk.

Svenja -

Wauw, wat een lipstick heaven deze shoplog! Wat zien de hulzen van de Nars lipsticks er onwijs stijlvol uit! Vooral ‘Claudia’ vind ik er al veelbelovend mooi uitzien. Kan niet wachten tot het artikel met alle foto’s en swatches!

Nicole -

Wauw wat een heerlijke shoplog. Ik ben zo benieuwd naar de koraal kleurige en de nude kleurige Nars lipsticks.

Margot -

Wat een hoop mooie producten hebben jullie gekocht zeg! Ik kijk uit naar de reviews.

Maris -

Wat een leuke shoplog! Echt heel veel moois. Vooral de lipsticks van NARS lijkt mij erg interessant! En ohh, ik wil ook een back-up van mijn geliefde Chantilly concealer van NARS! :-)
liefs

Marjolein -

Leuke video weer meiden! Ik ben erg benieuwd naar de review van de lipsticks en ik ben juist heeeeel blij (mijn portemonnee minder) dat jullie ook de donkere lipsticks hebben besteld. En ik ging echt stuk om het Greta-stukje haha

Akosua -

Wat een leuke, gezellige video. Ik ben benieuwd naar de reviews die nog komen gaan.

Femke -

Hier is dan eindelijk de bestelling waar de boekhouder zich een hoedje door zou schrikken (toch?!). Hele mooie, leuke, fijne producten zeg. Ik ben benieuwd naar enkele reviews :-)!

Suzanne -

Heel erg leuk om te zien!

Reageer ook