NARS Audacious Lipsticks: Koraal & Rood

We gaven jullie al een kleine preview in deze grote shoplog. We kochten maar liefst 20 van de 40 beschikbare NARS Audacious Lipsticks. De Audacious lipsticks van NARS zijn enorm geraved in Amerika en als lipsticks addicts moesten wij ze natuurlijk ook proberen. Vandaag meer over de de NARS Audacious Lipsticks en laten we de koraal en rood tinten zien.

In de komende 2 maanden gaan we in 4 delen aan jullie alle 20 kleuren die we hebben gekocht laten zien. We hebben de volgende kleur categorieën:

  • Koraal & Rood
  • Nudes & Neutraal
  • Bruin & Paars
  • Roze

De ene categorie bevat wat meer kleuren dan de ander. Vooral Bruin & Paars en Nudes & Neutraal zijn wat groter. We hebben geprobeerd zo veel mogelijk verschillende kleuren lipsticks te kopen, zodat we aan het eind en zo breed mogelijk beeld van de Audacious collectie kunnen laten zien. En voor ik aan jullie alle koraal en rode kleuren laat zien, eerst wat meer informatie over de NARS Audacious Lipsticks.

‘Audacious’ betekent stoutmoedig, onverschrokken en ook wel ‘waaghalzig’. NARS wil hiermee vast uitleggen dat de lipsticks niet voor grijze muisjes zijn, maar voor vrouwen die van kleur en volle dekking op hun lippen houden. In totaal zijn er 40 kleuren, van huidskleurig nude tot fel en super donker. Voor ieder wat wils.

NARS_Audacious_Lip_-_2015-10-21_15.13.39

NARS over de Audacious Lipsticks:

“Its luxurious, pigment-rich formula glides on intense, full-coverage color in a single stroke. A specially embossed bullet, dressed in a matte-black metallic case, reveals a strikingly sculptural design. Housed in a modern, matte-black metallic case with a magnetic closure.”

Wij hebben kleuren op de gok gekocht want in Nederland is NARS nog altijd niet verkrijgbaar helaas. Hierboven zie je een overzicht van alle lipsticks inclusief namen (staat jouw naam ertussen? 😉 ).

NARS benoemt de laatste 10 kleuren in ‘Exclusives’. Het was ons eerst niet helemaal duidelijk wat er precies anders is aan de lipsticks, maar na lang zoeken kwam ik erachter dat die 10 kleuren in Amerika exclusief bij Barney’s en online te koop zijn. Verder is er dus geen verschil.

Dan nu door naar de review. Ik principe is onze mening over de lipsticks over het algemeen hetzelfde. We hebben inmiddels alle 20 lipsticks geprobeerd en de kwaliteit is behoorlijk steady. Daarom eerst een algemeen stukje over de pigmentatie, finish en houdbaarheid. Mocht onze algemene mening afwijken bij een individuele lipstick, dan lees je dat bij de swatches van de lipstick zelf.

Verpakking

De Audacious lipsticks zitten in metalen matte, zwarte, vierkanten hulzen. De dop is magnetisch en het geheel voelt stevig en degelijk aan. In glanzende dunne letters is NARS gegraveerd. Het voelt heerlijk luxe aan en ziet er chic uit! De huls wordt verpakt in een kartonnen doosje. Ik vind het er mooi uit zien!

Formule & finish

Het eerste wat ons opviel toen we de lipsticks swatchten is de enorme romigheid van de lipsticks. Ze glijden over je arm of lippen heen tijdens het swatchen! Desondanks is de dekking retegoed. In één veeg heb je voldoende kleur.

In eerste instantie dachten we dat de finish semi-glanzend was, aan de hand van veel swatches op internet te zien, maar dat is niet het geval. De finish verschilt een beetje per kleur, maar zit ergens tussen semi-mat en semi-glanzend in. Het doet ons een beetje denken aan de Amplified Cream finish van MAC. Niet heel glanzend, niet heel mat.

De Audacious Lipsticks brengen hemels aan. Ze werken super precies en makkelijk door de fijne formule, dekken direct en voelen heerlijk zacht aan op de lippen. Ze blijven ook zacht aanvoelen op de lippen. Ze zijn bijna een beetje verzorgend. Na een hele dag de lipstick gedragen te hebben voelen mijn lippen heerlijk zacht aan. Fijn!

Houdbaarheid

In het eerst uur heb je de meeste glans van de lipstick. Daarna droogt ‘ie een beetje in, waardoor hij wat matter oogt. De lipstick droogt heel ‘mooi’ in, hij blijft vol en levendig ogen. Doordat ‘ie wat indroogt blijft hij ontzettend lang zitten. Na een flinke lunch zit het rode kleurtje nog best wel mooi op mijn lippen. Bijstiften is dan wel het mooist, maar toch.

Op de eerste dag dat we de lipsticks testten gingen we ‘s avonds dineren en aan het eind van het diner veeg ik nog gewoon lipstick af aan mijn servet! De kleur is al die tijd blijven zitten. Tuurlijk is het wel wat gaan slijten, maar het viel me helemaal niet tegen. Je kunt gerust dineren met de Audacious lipsticks en na afloop rustig je lipstick bijwerken. Het is niet dat je na de eerste gang al met vervaagde lipstick aan tafel zit! Super fijn.

Eet je geen grote maaltijd, dan kun je zeker 5 tot 7 uur met één applicatie doen. Zo had gisteren na mijn ontbijt een Audacious lipstick aangebracht, at een tussendoortje, dronk wat thee en lunchte met een salade en werkte daarna pas voor het eerst mijn lipstick bij. Daarna heb ik hem gedragen tot na het avondeten. Daarna heb ik mijn make-up eraf gehaald, maar als ik nog weg had gemoeten had ik dan pas nog een keertje mijn lipstick bijgewerkt. Echt een super goede houdbaarheid, zeker voor een lipstick met zo’n fijne romige formule!

Conclusie?

Wij zijn super enthousiast over de NARS Audacious Lipstick. Ze kosten aardig wat, maar liefst 30 pieterballen per lipstick. Slik! Dat is niet mis en net zo duur als de door ons zo geliefde Yves Saint Laurent Rouge Volupte Lipsticks. En zelfs €10,50 duurder dan een MAC lipstick.

En toch vinden we het ons geld waard! Ik ga nu iets heel gevaarlijks zeggen: ik vind ze stiekem zelf fijner dan de YSL Rouge Volupte’s! Wow, haha! De houdbaarheid, de mooie finish, de intense kleur en dekking en het grote aanbod in kleuren maakt dat ik helemaal overtuigd ben. Heel beautyliefhebbend Nederland moet deze lipstick proberen!

We zijn super blij met onze Audacious pareltjes. En dat terwijl ze niet eens mat zijn! Want als er iets is wat ons het laatste jaar vooral kon bekoren, waren het matte lipsticks. Dit is het eerste product sinds tijden dat niet volledig mat is en we er toch lyrisch over zijn. (Wie had dat gedacht?! 😉 ) Niet alle 20 kleuren natuurlijk, want niet alles is onze eigen smaak, maar we hebben zo onze favorieten en die gebruiken we nu al enorm veel. In de komende weken laten we jullie alle kleuren zien. Maar voor nu zijn de koraal- en roodtinten aan de beurt. Klaar voor de start? Kijk mee!

Koraal & Rood

We hebben vier koraal/rode kleuren geshopt die we aan jullie kunnen laten zien: Julie, Juliette, Annabella, Natalie. Je ziet ze hier boven op een rijtje en hier beneden zie je de swatches in dezelfde volgorde.

Julie, Juliette, Annabella, Natalie

NARS Audacious Lipstick Julie

Julie

Julie wordt door NARS omschreven als ‘Nude Pink’/ Ik zou het omschrijven als een lichte zalmkleur/perzikroze.

Leuk weetje: Martine is normaal niet zo van de warme perzikkleurtjes op de lippen maar vond deze heel leuk (hij staat d’r ook prachtig, toch?). Julie is dan uiteindelijk ook in haar stash beland!

NARS Audacious Lipstick Julie swatches

NARS Audacious Lipstick Julie

NARS Audacious Lipstick Julie

Juliette

Juliette is naast Julie een stuk meer oranje. NARS omschrijft haar als een ‘Pink Coral’, maar wij vinden het zelf meer een oranje tint met een klein vleugje roze. Het is een hele warme kleur die ook vrij fel is.

Op de swatches met flits is de kleur iets meer oranje en licht uitgevallen. De juiste kleur zit ergens tussen de flitsfoto’s en foto’s zonder flits.

Nars Audacious Lipstick Juliette

nars audacious lipstick juliette

nars audacious lipstick juliette

nars natalie lipstick

Annabella

Annabella is een prachtige klassieke helderrode kleur. Op de foto’s met flits valt de kleur iets warmer en met een tikje meer oranje uit dan dat de kleur in werkelijkheid is. De kleur op de foto’s zonder flits is representatiever. NARS omschrijft de kleur als ‘Poppy Red’.

NARS Audacious lipstick annabella

nars audacious lipstick annabella swatch

nars audacious lipstick annabella swatch

nars audacious natalie lipstick

Natalie

Last but not least, mijn favoriet van de 4 kleuren van vandaag: Natalie. Natalie is een mooie ‘Flamingo’ kleur zoals NARS het noemt. En daar ben ik het wel mee eens. Het is een vrij felle koraalroze kleur. Een super vrolijk kleurtje!

nars audacious lipstick natalie swatch

nars audacious lipstick natalie swatch

nars audacious lipstick natalie swatches

Zo, dat was de algemene review en het eerste deel van alle swatches. Over een aantal weken komt deel 2 online, dan laten we de Nudes/Neutrale kleuren zien. En dat belooft wat, kan ik je vast vertellen!

Wij hebben de lipsticks gekocht via narscosmetics.eu. Daar kosten ze €30 per stuk. Verzending is gratis bij bestellingen vanaf €50 en je kunt onder andere betalen met PayPal en creditcard.

Heb jij al eens de NARS Audacious Lipsticks geprobeerd? Zo ja, wat vind jij ervan?

72 reacties

Kelsey -

Wauwwwww ! Deze lipsticks zien er zo goed uit ! ik ben erg benieuwd naar de nude kleuren, dit staat mij namelijk beter.

Andréa -

Ik kan niet wachten op alle reviews! Ik wil zelf heel graag Dominique aanschaffen, dat lijkt me een hele unieke kleur!
x

Hester -

Ik vind dat Martine Natalie echt heel erg goed kan hebben! Simpel rekensommetje geeft inderdaad €600 als uitkomst, respect hoor haha!

Emma -

Hebben jullie gewoon voor 600 euro aan NARS lippenstiften gekocht?? Respect.
Super goede reviews trouwens altijd, vooral van de lippenstiften, kijk ik altijd echt naar uit!

Marleen -

Oh waauw! De kleuren zijn prachtig, jullie kunnen ze beide super hebben en de foto’s van jullie met de lipsticks op zijn echt prach-tig! x

Miriam -

Wat een goede uitgebreide review hebben jullie geschreven. Daar zit heel wat werk in denk ik. Leuk dat jullie de lipsticks ook gekocht hebben. Ik vind ze ontzettend mooi en handig dat jullie ze zo laten zien, dan heb je een goed beeld hoe de kleur is voor als ik de verleiding niet kan weerstaan om er zelf een (of meer :)) te bestellen 😉

Froukje - Froukjelovesmakeup Youtube kanaal -

Wauw! Vind vooral Natalie mooi 😀

Inkie -

Duidelijke review! Wat een werk! En weet je wat ik ook zo fijn vind? Dat je benoemd of het een warme of koele kleur is. Zelf ben ik daarin nog erg zoekende en met jullie ervaring kom ik steeds een stukje verder. Dankjewel!

martina -

Wauw wat een mooie review! Onwijs volledig dat jullie alles dubbel hebben geswatched en de verschillende foto’s,….. Wat een werk, petje af!

Anke -

Heeey, misschien is het een leuk idee om bij elke kleur er bij te zetten bij wie de lipstick in haar stash gaat liggen

aboutsbstyle -

wat een boel hebben jullie gekocht zeg, maar jullie zijn ook wel lipstick verslaafde 😀 mijn naam staat er helaas niet tussen maar wat een prachtige kleuren zitten er bij. het staat ieder geval op mijn wishlist genoteerd hoor. wat een heerlijke uitgebreide blog weer. liefs soraya

Jhemyla -

Annabella is zeer zeker mijn favoriet. Prachtige kleur en wat een prachtige foto’s ook.

Romana -

Wat een super review! Ik ben heel benieuwd wat jullie met de lipsticks hebben gedaan, welke is jullie stash belandt.. En wat doen jullie met de overige..? Echt heel gaaf dat jullie er 20 gekocht hebben, hahaha!

Willemijn, succes met je laatste loodje! Ik hoop dat je er optimaal van kan genieten, want ik mis dat getrappel in mijn buik soms en mijn kleine spruit is nog geen 4 maanden.

Martine -

Ik heb Julie en Willemijn heeft Juliette en Nathalie. Annabella vonden we beide niet zo mooi bij onszelf dus die hebben we weggegeven aan familie.

Iffy Alvi -

Wauw, wat een prachtig kleurtjes allemaal!

XO

Lisa's Beautybabbels -

Wauw, wauw, wat een prachtige lipsticks! Alle kleurtjes hebben wel iets speciaals en ik vind het pigment geweldig. Wat hebben jullie het artikel trouwens mooi gemaakt; zo uitgebreid en allebei alle lipsticks op!

Jessica -

Wat een fijne review en prachtige kleuren! Ik ben heel benieuwd naar de andere rewiews!

Leonie -

Misschien is het al te vaak gezegd maar ik vind het zo super dat jullie dit doen! Ten eerste deze lipsticks aanschaffen en vervolgens ook een super uitgebreid artikel maken. Echt zo fijn!
Enne: ik wil ze nu allemaal. :/ Dat is dan weer een minpuntje. 😉

Rosalie -

Mijn portemonnee kan deze reviews niet aan! Ik zou ze alle 4 willen

Linda -

Oh, wat een mooie lippenstiften, Wel duur, misschien voor kerst vragen dan.

Miriam -

Wauw, echt mijn complimenten voor dit artikel !
Super uitgebreid en met prachtige foto’s. Ik vind het zo leuk om te zien hoe jullie zoveel werk en liefde in jullie artikelen stoppen !
& de lipsticks zijn echt fantastisch !

Deborah -

Oh! Er is gewoon een lipstick met mijn naam O.o! En wat klinken ze fijn, ben heel benieuwd naar de rest van de kleurtjes.

Julia -

Prachtig! Ik wil ze ook nog graag proberen. Julie is mijn favoriet :-)

petra -

Hihihi ik zit hier een beetje te lachen omdat ik me bedacht hoe erg het zou zijn als de lipsticks zwaar waardeloos zouden zijn terwijl jullie er 20 hebben aangeschaft :p
Vind dit echt een geweldig review, precies de reden waarom ik jullie blog(s) dagelijks volg! Kan niet wachten tot de review van de Nude kleuren (al denk ik dat mijn bankrekening daar minder blij mee zal zijn)!

Willemijn -

Hahaha ja dat zou super zuur geweest zijn! Ooooh!!!

Sharon -

Wat een goede en uitgebreide review! Ik vind eigenlijk alle kleuren jullie prachtig staan. Leuk dat jullie alles allebei testen, al kan ik me het meerwerk goed voorstellen. Zeker in deze heftige periode van veel vooruit werken echt petje af dat jullie een artikel als dit neer weten te zetten.

Succes met de laatste loodjes Willemijn! En Martine, heel veel succes gewenst met het tijdelijk alleen bloggen. Ik ben ervan overtuigd dat jullie harde werken heeft geloond.

Willemijn -

Super lief dat je je waardering naar ons uitspreekt. Heel erg fijn!

Vera -

Wat een fijne uitgebreide review. :)
En jaaaaa, mijn naam staat er tussen hahaha!

Annelie -

Natalie is een mooie kleur! Duidelijke foto’s hebben jullie gemaakt, super! :)

Kim -

Oei, wat duur! Ik vind ze wel echt prachtig.

Laura - It's Laux -

Echt props voor jullie, dat je gewoon zo’n groot deel van de collectie KOOPT. Echt top. Daarnaast vind ik jullie beide prachtig op de non-flits foto’s staan. Daarmee komt meteen mijn vraag: is er een speciale reden dat jullie altijd de flitser gebruiken?

Willemijn -

We vinden dat zowel een flits- als niet-flitsfoto de kleur op hun eigen manier goed laten zien. Daarom doen we (bijna) altijd een combinatie van 2 foto’s. :) Bedankt voor je complimenten!

Martine -

We proberen zo goed mogelijk de kleur te vangen, vaak met flits zijn dat de beste kleurweergaven maar tussen ons gezegd meestal ook ‘lelijkere’ foto’s vanwege dat licht haha! Dus daarom doen we er ook nog een bij zonder flits omdat het net wat mooier is en je de kleur dan wat meer neutraal ziet zoals overdag.

Jet -

Naast dat ik de lipsticks prachtig vind en de review heel duidelijk is wil ik vooral even zeggen dat ik de foto’s echt heel mooi vind.

Marike -

Leuke review! Ik vraag me nu wel af welke lipstick in wiens stash in belandt :)

Jana -

Ze zijn mooi he! 1,5 jaar geleden was ik net in de sephora toen ze de samples een plaatsje aan het geven waren. Mijn vriendin en ik waren allebei meteen heel erg onder de indruk maar helaas kwamen de lipsticks pas een paar dagen later aan (als wij al naar huis waren). Mijn vriendin heeft toen online Anita gekocht, die is echt heel mooi! Ik was van plan binnenkort een matte lipstick van Charlotte Tilbury te kopen maar nu twijfel ik of ik er niet liever eentje van NARS wil 😉

Maxie -

Wauw, dat moeten wel hele goede lipsticks zijn als jullie er zo enthousiast over zijn. Jammer dat ze wel een flinke duid kosten. Echt een super fijn review, heel uitgebreid en de dubbel swatches zijn echt super handig. Ik ben zeer benieuwd naar de Bruin&Paars- en de Nudes&Neutraal-categorie, dat zijn wat meer mijn kleurtje al staan deze jullie zeker niet verkeerd!

Lillyshuid -

Oh wauw, wat een prachtige lipsticks en wat een heerlijke review! Top!

Lola -

Oh wat een superfijne review! Heerlijk om te lezen, ik heb genoten! Jullie zijn echt top meiden <3

Nicole -

Deze lipsticks zien er allemaal zo mooi en fijn uit! Ik vind alle vier de kleuren echt zo mooi, ik zou bijna niet kunnen kiezen welke mijn favoriet is. Maar ik denk toch dat de tweede tint er net een beetje bovenuit springt!

Patricia -

wat een mooie scherpe foto’s, over de kleuren zo geen misverstand!
Begin november ga ik naar NY en hoopte voor die tijd alle swatches te hebben haha, dat was wishful thinking ! 😉

Marieke -

Een vriendin van me woont in New York en met de kerst komt ze weer even hier. En ja, dan neemt ze een Barney’s exclusive voor me mee! Ik kan alleen nog niet kiezen tussen Dominique en Vivien….

Shaz -

Prachtige kleuren! Ik kan echt niet kiezen welke ik het mooist vind.

femketje -

looove die eerste en laatste 😀

Kirsty -

Oohh ik kijk nu al uit naar de andere NARS reviews die eraan komen! Ik vind uit dit deel vooral Julie wel heel mooi!

Rianne -

Jaaaa eindelijk een review over deze heerlijke lipsticks. Ik heb Natalie en Anna, en ik ben gek op ze. Wat mij betreft de fijnste lipsticks die er zijn.
Kijk nu al uit naar jullie andere reviews.

Meryl -

De YSL rouge volupte zijn mijn favoriete lipsticks dus nu moet ik deze natuurlijk ook gaan uitproberen :)

Margot -

Wat een fijne review! Ik ben heel benieuwd naar de volgende delen!

Silkeblogs -

Natalie is supermooi!

Lindsey Beljaars -

Wat een prachtige lipsticks zeg! Beter dan YSL… Wauw, need this! Ik vind vooral Nathalie heel erg mooi!

PinkFairy -

Meiden, wat doen jullie mij aan! Door zo’n fijne kwaliteit en houdbaarheid wil ik deze lipsticks nu ook… Deze selectie is niet echt mijn ding, maar ben heel benieuwd naar nudes en purples :)

suus -

Wat een fijne reviews! Oh nee ‘over een aantal weken’ zoveel geduld heb ik niet hoor :(.

Suzanne -

Ze zijn echt heel mooi, staan jullie ook beiden erg goed! Volgens mij zeker de moeite waard.

jolanda -

Wat een mooie kleuren! Ze staan allemaal mooi! Willemijn je hebt zo’n mooie uitstraling nu! Je gezicht is mooi vol..staat je goed!!

Maaike -

Ik heb zelf Bette uit deze lijn: een hele donkerrode lipstick. Ik vind de houdbaarheid idd prima. Zeker voor zo’n romige lipstick. En deze blijven bij mij zelfs beter zitten dan de Rouge Voluptés. Ik kocht de mijne trouwens in Selfridges in London, want ik was juist op zoek naar een mooie donkerrode lipsticks. Donkerpaars is heel makkelijk te vinden, maar een pure donkerrood bijna niet. NARS is een van de weinige die een pure donkerrode lipstick maakt.

Veerle -

Ik vind de rode echt prachtig staan bij Martine. Net een fotomodel uit de jaren 50! En dit is een heel uitgebreide review, vind alle kleuren erg mooi. Ben benieuwd naar de rest 😀

Liset - Beautydagboek -

Leuk dat jullie deze speciaal hebben gekocht om te reviewen! Ik was al heel benieuwd naar deze lipsticks :). Koraal is niet zo mijn ding, maar de kwaliteit klinkt geweldig. Ik ben benieuwd naar de bruine/paarse lipsticks!

Juliette -

Dat ik Juliette heet is natuurlijk een extra reden om de kleur ‘Juliette’ te kopen. Haha

Willemijn -

Hihi 😉

Kayleigh -

Goeie, duidelijke review! De lipsticks zijn mooi, maar ik ben nooit zo van de koraalkleuren. Ik kijk uit naar de nude reviews!

Nora -

Wauw, wat een artikel – chapeau! Gelukkig zijn dit niet mijn soort kleurtjes, want anders zou ik me nu niet kunnen weerhouden om er eentje (of twee…) te bestellen. Ze staan jullie heel erg goed!

Willemijn -

Bedankt voor het compliment! 😀 Ik ‘hoop’ voor je dat je ook niet zo dol bent om mooie donkere en nude tinten 😛 😛

Sarahdise -

ik kijk al uit naar het vervolg. Superfijn zo’n uitgebreide review en ik ben fan van de dubbele swatches! Moesten jullie nog invoerrechten ofzo betalen op de bestelling?

Willemijn -

Nee, omdat je binnen de eu bestelt (mits je koopt via narscosmetics.eu) hoeft dat niet. Gelukkig maar 😉

sabine ganga -

Prachtige kleuren.zelf ben ik ook fan en heb de kleur dominique.deze bevalt ook goed.kan niet wachten om de rest te zien.

Marlotte -

Stuk voor stuk ontzettend mooie lipsticks. Ze staan jullie ook echt heel mooi! Wel vind ik het ietwat aan de dure kant voor een lipstick, maar ze zien er dan ook wel heel goed uit!

Marloes | Budgetproof.nl -

Dertig Pieterballen. Hihihi. Dankjewel voor deze mega uitgebreide review. Heel fijn om alvast te weten hoe een lipstick ‘indroogt’ bijvoorbeeld! Kan niet wachten op de andere 15!

Anniek -

Wauw, twintig van de veertig lipsticks, dat is behoorlijk wat, haha! Wel heel tof dat jullie zo lekker hebben ingeslagen, want deze eerste vier lipsticks zien er al hartstikke mooi uit. Lekker gepigmenteerd en prachtige kleurtjes. Ik ben benieuwd naar alle andere lipstickjes :)

Akosua -

Wat een prachtige lipsticks, vooral Annabella vind ik erg mooi. Alleen de prijs houdt mij een beetje tegen om ze online te bestellen. Maar deze ga ik zeker onthouden voor de volgende vakantie als er NARS verkocht wordt.

Femke -

Wauw, wat een prachtige lipsticks en ik vind alle vier de kleuren jullie mooi staan. Maar hé, beter dan YSL Rouge Volupté, ohnoo!! Deze moet ik dus ook gaan proberen ;-)!

Grim&Glam -

Prijzig voor een lipstick, dat zeker. Wel vind ik de kleuren erg mooi dus op zich is het het wel waard.

Linda -

Ik heb de kleur Vivian, wist helemaal niet dat het een exclusive voor barney’s was. Ik heb die van mij in het voorjaar in Selfridges in London gekocht. ZO jammer dat NARS nog steeds niet in NL is! (behalve dan online)

Reageer ook