MAC Studded Kiss

Het is volop herfst. De truien kunnen weer uit de kast en we snorren onze handschoenen, mutsen en winterjassen weer op. Iets wat ik in de herfst ook altijd weer ga dragen is donkerdere lipsticks. Vandaag wil ik een hele mooie aan jullie laten zien: MAC Studded Kiss.

Studded Kiss is onderdeel van de MAC Matte Lip collectie en is een nieuwe kleur in het assortiment (toen de collectie afgelopen zomer uitgebracht werd).

mac studded kiss

Studded Kiss wordt omschreven als een ‘dark oxblood red’ en heeft een matte finish. ‘Dark oxblood red’ komt inderdaad goed in de buurt van hoe ik hem zelf zou omschrijven. Het is een hele donkerrode kleur, met een tikje bruin erin. Bordeaux rood eigenlijk!

Hij is vrij donker, maar niet richting het ‘gotic donker’, zoals make-up noobs dan zouden zeggen. Ik vind dit zeker een draagbare donkere lipstick.

mac studded kiss

Hier zie je al goed dat Studded Kiss een echte matte lipstick is. In tegenstelling tot MAC’s Retro Matte finishes hebben de Matte finishes een heel klein beetje glans bij flitsfoto’s. Ze zijn romiger in vergelijking met Retro Matte (wat echt mat-mat is) en zijn daarom heel fijn om op de lippen te dragen. Ook het aanbrengen gaat makkelijk, je kunt lekker strak de contouren zetten en de dekking van de lipstick is top!

mac studded kiss

Op foto’s zonder flits zie je de glans nauwelijks en is het gewoon een matte lipstick. Ik vind de kleur ontzettend mooi!

Hij kan denk ik zowel voor hele bleke huidjes (moi!) als de donkere huid. Het is wel een vrij warme kleur, met een beetje bruin erin, waardoor hij eerder iets meer geschikt is voor huidtypes met een warme ondertoon.

De houdbaarheid van de lipstick is zoals ik gewend ben, helemaal goed! De lipstick blijft zeker een uur of 4 mooi. Ook na een lunch genuttigd te hebben ziet het er nog niet eens zo heel gek uit, hoewel bijwerken wel net wat mooier is om te doen.

Studded Kiss kun je heel mooi combineren met een minimalistische ooglook, bruin- en goudtinten en is tevens prachtig voor tijdens de aankomende feestdagen. Ik ben er dol op!

Heb jij Studded Kiss al wel eens geprobeerd? En draag jij ook weer meer donkere lipsticks tijdens de feestdagen?

47 reacties

rachel -

Ik heb afgelopen zondag Russian Red aangeschaft! Die lijkt er heel erg op!

Kelly -

Wauw, hij staat je echt fantastisch!

Yannick -

Geweldige kleur! Doet me denken aan Vivaglam I.. of zie ik het verkeerd?

anna -

Wat een prachtige tint, donkere lipsticks zijn helemaal mijn ding. Ik ben altijd weer een beetje blij als het herfst is, dan komen alle donkere tinten weer goed van pas 😀

Maxie -

Wow wat een mooierd! Ik vind dit soort rode kleuren veel mooier dan felle/lichtere rode kleuren. En MAC heeft heel slim ingespeeld op de bruine lipsticktrend door de kleur een tikkeltje bruin te geven.

Bertine -

heftige kleur, maar staat je prachtig Willemijn!

Janneke -

Wauw echt prachtig!! Deze wil ik ook!!!

Kelly -

Oh wauw ! Echt een gave kleur zeg!

Andréa -

Wauw, hij ziet er prachtig uit! MAC heeft zo verschrikkelijk veel kleuren, elke keer als ik denk dat ik ze allemaal ken duikt er weer een nieuwe op.
x

Lotje -

Wauw ik vind m echt heel mooi! Deze gaat ook op mn lijstje <3

Lillyshuid -

Heel erg mooi!

Hester -

Staat zelfs mooi bij je groene blouse! Ik zie de laatste tijd zelfs op school meer meiden met donkere (rode) lipstick en het is toch ook wel érg mooi hoor.

Manon -

Gave kleur !

Kim -

Prachtig kleurtje!

Laura - Dagelijkse hap -

Ik draag nu bijna elke dag zo’n kleur, super mooi in de herfst!

Aboutsbstyle -

Ik draag eigenlijk nooit donkere lipstick. Misschien moet het ook gewoon een keertje doen! Liefs soraya

femketje -

mooie herfst kleur 😀

Shaz -

Het staat je erg goed, maar het is niets voor mij.

Kiss & Make-up -

Mooie herfstkleur, vind ze heel mooi bij jou.

Nicole -

Wat een mooi kleurtje zeg. Hij staat je echt goed Willemijn! Hij staat ook heel leuk bij de outfit die je aan hebt.

Tamara -

Wow wat een mooi en gezellig kleurtje!

Kirsty -

Wat een mooie kleur zeg! Deze moet ik maar toevoegen aan mijn wishlist, ik vind hem wel heel mooi tussen rood en warm bruin inzitten! Hij staat je ook erg goed!

Beauty Charm -

Wat een prachtige kleur! Deze wil ik zeker eens proberen in de MAC.

Suzanne -

Hij is heel erg gaaf!

Dionne -

Wat een tof kleurtje!

Suzanne -

Hij staat je prachtig! Donkere lipsticks passen inderdaad echt bij de feestdagen.

Silkeblogs -

Heel mooi, feestelijk maar ook stijlvol!

Kimmetje -

De kleur staat je mooi. Echt een herfstgevoel. Toch vind ik je minder fris ogen door deze kleur, ookal staat hij je goed. Je hebt mooiere kleuren die meer voor je doen

Jennifer -

Mooie lippenstift! Zouden jullie misschien ook de merry berry kerstcollectie van essence willen reviewen?

Jamey -

Mooie kleur! Staat je goed!

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Oh wouw, ik vind maar weinig lipsticks met bruin écht mooi maar deze is prachtig en staat je supermooi! Heb gisteren (dacht ik) de perfecte bruintint gekocht bij HEMA, maar die jij hier draagt wint het hoor ;).

Lindsey Beljaars -

Echt een prachtige, winterse kleur! Staat je mooi Willemijn

Margot -

Wat een mooie, winterse kleur!

Svenja -

Wat een mooie, intense kleur! Staat je onwijs goed! Perfect kleur ook voor de herfst <3

Joyce -

Prachtige kleur 😃 Ik ben wel benieuwd wat het verschil is met Mac Viva glam 1. Weet iemand dat? Ik ben nu aan het twijfelen, haha!

Syl -

Zooo mooi. Ik vind hem lekker herfstachtig

Elize| girlobthewhitebike -

Wauw! Erg mooi hoor! Staat je inderdaad goed, met je lichte huid!

Paola -

Hele mooie kleur en wat staat de kleur van de blouse je goed.

Marlotte -

Wat een bijzondere kleur is dit! Hij staat jou heel mooi, maar ik betwijfel of hij bij mij niet te warm zou zijn. Ik ga ‘m eens in het echt bekijken!

Martina -

Wauw mooie kleur zeg! Ik ben benieuwd hoe hij er naast diva uit ziet. Ik heb diva zelf in mijn collectie, net als riri woo. Ben nu wel nieuwschierig geworden!

mar -

Wat een prachtige kleur! Hoe staat deze bij martine? Ik kom qua huid, haar en ogen erg dicht bij martine in de buurt namelijk. En ik ben nu goed in staat hem gelijk te bestellen namelijk, omdat ik nog zo’n donkerrode kleur zoek.

Martine -

De kleur is wel erg warm, als je een donkerrode lipstick zoekt kun je ook eens kijken naar MAC D for Danger!

manon -

Mooie kleur! Echt een lipstick die perfect is voor de feestdagen!

Anniek -

Het is echt een beetje een combi tussen rood en roestbruin, deze lipstick. Ik vind hem tof, en hij staat je ook prachtig! Ik denk dat hij voor mij wel wat te warm zou zijn. Maar je hebt me wel enthousiast gemaakt, haha!

Liset - Beautydagboek -

Grappig, Studded Kiss pakt bij iedereen weer wat anders uit. Ik zat een tijdje geleden namelijk swatches op te zoeken (zoals ik altijd doe als ik weer eens een nieuwe MAC lipstick wil aanschaffen, haha) en daar leek hij juist meer de koele, Sin-achtige kleur op te gaan. Nu lijkt hij weer meer bruin/rood. Ik ben benieuwd hoe hij bij mij zal uitpakken!

Femke -

Wat een mooie kleur, staat je erg goed. Ik vind het een hele mooie intense kleur. Heel feestelijk en deze zou ik nou ook wel willen hebben!

PinkFairy -

Mooi! Heel feestelijk kleurtje vind ik dit :)

Reageer ook