GHD Platinum Styler

Een stijltang is wat mij betreft een must. Met een stijltang kun je namelijk alle kanten op en het werkt snel. Ik stijl bijna nooit mijn haar, maar ik maak wel heel graag slag of krullen met de stijltang. Dit keer test ik de mooie GHD Platinum Styler. 

17 reacties

Iffy Alvi -

Mooi resultaat maar wel erg duur!

XO

Margot -

Prijzig! Maar het resultaat is wel mooi inderdaad.

Kiss & Make-up -

Ik heb zelf de Opal Styler en ben er ook tevreden van. Hij ziet er ‘t zelfde uit als de jouwe, maar dan met een parelmoeren kleur. Dat hij zo afgerond is aan de zijkanten helpt inderdaad erg bij ‘t krullen.

Anouk -

Wat een mooie stijltang! Ik vind het resultaat bij jullie allebei ook erg mooi

Carianne -

Je kan een styler gebruiken om je haar te stijlen. Je kan er krullen of slag mee maken of je haar steil maken.
Dus je stijlt je haar wel, maar je maakt het niet steil :)

Ivon -

zo heb ik serieus nog nooit over het woord stijltang nagedacht, maar je hebt gelijk haha!!

Silkeblogs -

Hij ziet er best goed uit, maar ik vind hem ook iets te duur!

Leanne | Miss Nagellak -

Het resultaat vind ik mooi, maar de prijs vind ik echt te hoog!

Ina -

Ziet er fijn uit maar ik vind het net iets te duur.

Femke -

Ik vind de vormgeving van de stijltang ontzettend mooi, maar dit bedrag vind ik echt veel te veel voor een stijltang. Ik heb er twee, waaronder één van Chi en die vind ik prijzig genoeg en doet zijn werk goed :-)!

Lindsey Beljaars -

Ik vind hem persoonlijk wel erg duur, ga hem niet aanschaffen. Maar dat is ook omdat mijn haar van zichzelf al niet meer steiler kan dan dit, haha!

Yara -

Ik was heel erg benieuwd naar deze stijltang, ik kon er niet echt goede reviews over vinden op het internet dus dit artikel en vervolg artikelen zijn echt welkom:)! Ik ben echt benieuwd of je de prijs het waard vind, want dat is echt een dingetje wat mij tegen houd.

Liset - Beautydagboek -

Hij ziet er wel prachtig uit! Heel luxe en het witte maakt het zo strak :). Zelf gebruik ik al jaren een stijltang van Chi en daar ben ik nog steeds heel blij mee.

Suzanne -

Ik vind de prijs veel te hoog liggen voor een stijltang. Verder is het resultaat wel goed.

Marloes | Budgetproof.nl -

Ik vind het resultaat zeker mooi, maar da’s echt een flinke investering. Ik weet niet of ik het ervoor over zou hebben. Misschien als ik ‘ elke dag zou gebruiken, maar ik ben ook hartstikke blij met m’n krultang van Kruidvat, haha. Maar ik ben waarschijnlijk ook gewoon niet de doelgroep hiervoor. Da’s niet erg. Ik vind het alsnog leuk om te kijken.

Marlotte -

Zelf vind ik 250 veel te duur voor een stijltang, maar verder ziet ‘ie er wel goed uit!

Grim&Glam -

Vind het best mooi maar 250 euro is mij echt te duur voor een haarstyler.

Reageer ook